My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-01, 22:00   #4531
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
o kurde,ty burzuju z 2 zl swiat stoi przed Toba otworem

musi byc cudowna kup konieczie!
Haha ja myślę nad jakąś Ibizą w ten weekend, z taką kasą każda biba moja

Kupię no bo cóż poradzić Odłożona już jest i czeka na mnie
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Nadziejka ma rację, spróbuj z tą żarówką, może akurat będzie dobrze
ja mam nie wiele więcej kasy ale to fakt, nieźle się załatwiłaś przed weekendem ja wybieram się tylko do szkoły, ale na to też potrzebuję trochę kasy
kurcze drogie te sukienki, ja w sukienkach nie chodzę tylko wesela i inne uroczystości ale jak takie boskie to bierz tymbardziej że lubisz chodzić w kieckach
No spróbuję A Tobie poważnie nigdy nikt nie pisał, że za jasna na twarzy jesteś ?
Poniekąd to dobrze, bo mi już wystarczy imprezowania, także przynajmniej jeden weekend będę miała normalny
No wiadomo, dojazdy kosztują... Ja na szczęście te weekend będę miała wolny, więc jakoś przebieduję z tymi 2 zł

Ja uwielbiam kiece To prawda, szczególnie ta za 150 zł jest strasznie droga, ale w tym butiku pracuje moja koleżanka i tak po cichu liczę, że może zrobi jakiś rabacik Na szczęście czas mnie nie nagli, bo jak wspominałam obydwie są odłożone na zapleczu i czekają aż po nie przyjdę

Dziewczyny, moje cycki wypchane skarpetami frotte działają Co chwilkę ktoś pisze i co najważniejsze nie na minutę, tylko na dłużej
Stary 2010-12-01, 22:07   #4532
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
No ja w ogóle się dziwię się, że dajesz radę cokolwiek pisać na tej ekranowej, ja kiedyś próbowałam i dla mnie to jest masakra

E no to kiepsko, pod te urodziny to mogłaś sobie pozwolić na małe przeholowanie hehe

Hmm a dlaczego coraz mniej ?

A miał co pokazać chociaż ?

Ja też byłam worem ostatnimi czasy, ale okres już nadszedł tzn chyba Wczoraj odkryłam, że niby dostałam okres, tzn coś mi tam przy sikaniu pociekło ... No i cały dzień dzisiejszy chodziłam z wkładką , a tu nic Nigdy tak nie miałam ,bo jak już zaczynał mi się okres, to już był... Teraz koło 18 znowu odkryłam , że coś tam jest, a aktualnie mnie jakby pobolewa brzuch, więc mam nadzieję, że to faktycznie okres, bo dziwna akcja, nigdy tak nie miałam

No szedł po psa, a mówiłam mu , żeby jej nie brał On w ogóle nie wie o co chodzi w tej mojej pracy, ani co ja robię na komputerze, więc pewnie nie zdawał sobie sprawy z tego... Kurde jak ja bym chciała mieć własny kąt , wtedy spokojnie bym sobie mogłam pracować , a tak to nie ma się gdzie podziać

Nie wiem właśnie , ale mogłaby wyrażać się jaśniej, bo za każdym razem jest inny moderator i skąd my mamy się pokapować o co chodzi

Haha ja takiego życzenia jeszcze nigdy nie miałam , chciał tylko pupę moją zobaczyć , ale od razu napisałam do tej modki "nie nie " , wiec kazała mi się obrócić tylko

Kurde dziewczyny jestem w szoku, od dwóch godzin nie robię nic poza uśmiechaniem się, non stop ktoś pisze Patrzyłam na siódemkach i nie zmienili mi zdjęć, czyli nadal na stare zdjęcia tak piszą zboczki
cos tam daje,ale jest ciezko

pozwolilam bo dawalam kazdemu co chcial numer a zazwyczaj tak nie robir

tak jakos,ostatno nie gadalismy w pon,wczoraj pare sms,dzsisaj sie podlaczyl wlasnie na gg

ee taki cieniasek

moze to jakies plamienie przedokresowe

czyli znaczy ze jestes stworzona do usmiechania sie

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Haha ja myślę nad jakąś Ibizą w ten weekend, z taką kasą każda biba moja

Kupię no bo cóż poradzić Odłożona już jest i czeka na mnie

No spróbuję A Tobie poważnie nigdy nikt nie pisał, że za jasna na twarzy jesteś ?
Poniekąd to dobrze, bo mi już wystarczy imprezowania, także przynajmniej jeden weekend będę miała normalny
No wiadomo, dojazdy kosztują... Ja na szczęście te weekend będę miała wolny, więc jakoś przebieduję z tymi 2 zł

Ja uwielbiam kiece To prawda, szczególnie ta za 150 zł jest strasznie droga, ale w tym butiku pracuje moja koleżanka i tak po cichu liczę, że może zrobi jakiś rabacik Na szczęście czas mnie nie nagli, bo jak wspominałam obydwie są odłożone na zapleczu i czekają aż po nie przyjdę

Dziewczyny, moje cycki wypchane skarpetami frotte działają Co chwilkę ktoś pisze i co najważniejsze nie na minutę, tylko na dłużej

eee tam ibiza,na miami Cie na pewno stac

Ty sie tak do tych skarpet nie przyzwyczaja bo zaczniesz na codzie tak chodzic
Stary 2010-12-01, 22:20   #4533
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
cos tam daje,ale jest ciezko

pozwolilam bo dawalam kazdemu co chcial numer a zazwyczaj tak nie robir

tak jakos,ostatno nie gadalismy w pon,wczoraj pare sms,dzsisaj sie podlaczyl wlasnie na gg

ee taki cieniasek

moze to jakies plamienie przedokresowe

czyli znaczy ze jestes stworzona do usmiechania sie

eee tam ibiza,na miami Cie na pewno stac

Ty sie tak do tych skarpet nie przyzwyczaja bo zaczniesz na codzie tak chodzic
To dobrze, że tylko numer dawałaś ...

No to i tak nie jest źle W ogóle to jak dalej będzie wyglądała ta znajomość, macie zamiar się spotkać ?

No właśnie nie wiem co to było, zaniepokoiło mnie to bo nigdy tak nie miałam, jak już był okres to był okres, a nie jakieś nie wiadomo co Ale teraz się już chyba na dobre zaczął, byłam właśnie w toalecie i już wyglądało to trochę poważniej

No spoko, mogę się uśmiechać, niech mi tylko za to płacą tak dobrze, jak tutaj

Obskoczę Ibizę i Miami , no problem

A wiesz, że ostatnio mi tak przyszło do głowy, bo ubierałam na imprezę sukienkę z dekoltem Ale stwierdziłam, że siara by była, jakby mi tak gdzieś wypadła ta skarpeta na parkiecie
Stary 2010-12-01, 22:29   #4534
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, że tylko numer dawałaś ...

No to i tak nie jest źle W ogóle to jak dalej będzie wyglądała ta znajomość, macie zamiar się spotkać ?

No właśnie nie wiem co to było, zaniepokoiło mnie to bo nigdy tak nie miałam, jak już był okres to był okres, a nie jakieś nie wiadomo co Ale teraz się już chyba na dobre zaczął, byłam właśnie w toalecie i już wyglądało to trochę poważniej

No spoko, mogę się uśmiechać, niech mi tylko za to płacą tak dobrze, jak tutaj

Obskoczę Ibizę i Miami , no problem

A wiesz, że ostatnio mi tak przyszło do głowy, bo ubierałam na imprezę sukienkę z dekoltem Ale stwierdziłam, że siara by była, jakby mi tak gdzieś wypadła ta skarpeta na parkiecie
n o dobrze ale tak czy siak to nicinnego bym nie dala bo nie mialam na nic ochotyz jednym sie tak o siebie ocieralismy,chlopak mi prawie padl a ja nic

no ja bardzochetnie,ale on na razie nic konktetnego nie proponuje

no to dobrze ze juz zapukala do drzwi na powaznie

kasa za usniechy-idealnie!

to zabierz i mnie tez,taka bogara jestes wiec pewnie bez problemu mnie zasponsorujesz

fakt to bylby koper roku wlasnie sobie to wyobrazilam
Stary 2010-12-01, 22:38   #4535
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
n o dobrze ale tak czy siak to nicinnego bym nie dala bo nie mialam na nic ochotyz jednym sie tak o siebie ocieralismy,chlopak mi prawie padl a ja nic

no ja bardzochetnie,ale on na razie nic konktetnego nie proponuje

no to dobrze ze juz zapukala do drzwi na powaznie

kasa za usniechy-idealnie!

to zabierz i mnie tez,taka bogara jestes wiec pewnie bez problemu mnie zasponsorujesz

fakt to bylby koper roku wlasnie sobie to wyobrazilam
Oj no to co z Tobą, że nie miałaś ochoty ?! Nie poznaję koleżanki

Kurde a to dupa z niego Mógłby wyjść z inicjatywą , no ale może potrzebuje czasu Bądźmy cierpliwe zatem

No mam nadzieję, że tym razem to nie jest żaden straszak

No właśnie, Ty byś na tym zarobiła fortunę Także od stycznia bierz się do roboty

No to już nie są przelewki moja droga, bo właśnie znalazłam na biurku 20 gr, czyli już mam 2.20

Hahah daj spokój, ja od razu w głowie miałam myśl, że bawię się z jakimś fajnym kolesiem, a tu mi skarpeta wypada zza stanika o matko moja Chyba bym od razu uciekła z lokalu
Stary 2010-12-01, 22:44   #4536
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Oj no to co z Tobą, że nie miałaś ochoty ?! Nie poznaję koleżanki

Kurde a to dupa z niego Mógłby wyjść z inicjatywą , no ale może potrzebuje czasu Bądźmy cierpliwe zatem

No mam nadzieję, że tym razem to nie jest żaden straszak

No właśnie, Ty byś na tym zarobiła fortunę Także od stycznia bierz się do roboty

No to już nie są przelewki moja droga, bo właśnie znalazłam na biurku 20 gr, czyli już mam 2.20

Hahah daj spokój, ja od razu w głowie miałam myśl, że bawię się z jakimś fajnym kolesiem, a tu mi skarpeta wypada zza stanika o matko moja Chyba bym od razu uciekła z lokalu
ja siebie tez nie,ale pewnie zaraz wszystko wroci do normy

a sral go pies,jego strata

wezme sie wezme musze kupic sobie duzo rzeczy wiec kasa sie przyda

ja mam 10 gr wiec mozemy ruszac w swiat

wiesz gorzej jakby facet pomyslal,ze Ci cycek odpal,bo wtedy to by pewnie rzygal dalej niz widzi
Stary 2010-12-01, 22:53   #4537
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja siebie tez nie,ale pewnie zaraz wszystko wroci do normy

a sral go pies,jego strata

wezme sie wezme musze kupic sobie duzo rzeczy wiec kasa sie przyda

ja mam 10 gr wiec mozemy ruszac w swiat

wiesz gorzej jakby facet pomyslal,ze Ci cycek odpal,bo wtedy to by pewnie rzygal dalej niz widzi
No mam nadzieję Skoro okres Ci się zbliża to powinno CI się chcieć bardziej niż zwykle, a tu jakiś zastój dziwny

Dokładnie !

No i bardzo dobrze Co do zakupów to nie Ty jedna masz dużo wydatków, u mnie też jest masakra i sporo rzeczy muszę kupić, a pieniędzy na razie brak

Ooo tak, świat stoi dla nas otworem Razem mamy 2.30, szaleństwo Ja myślę, że musimy zostawić część majątku w domu, bo jeszcze nas napadną

Nie sądzę aby tak pomyślał, w końcu cycek nie wygląda jak biała skarpeta frotte w kolorowe kwiatki
Stary 2010-12-01, 23:00   #4538
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No mam nadzieję Skoro okres Ci się zbliża to powinno CI się chcieć bardziej niż zwykle, a tu jakiś zastój dziwny

Dokładnie !

No i bardzo dobrze Co do zakupów to nie Ty jedna masz dużo wydatków, u mnie też jest masakra i sporo rzeczy muszę kupić, a pieniędzy na razie brak

Ooo tak, świat stoi dla nas otworem Razem mamy 2.30, szaleństwo Ja myślę, że musimy zostawić część majątku w domu, bo jeszcze nas napadną

Nie sądzę aby tak pomyślał, w końcu cycek nie wygląda jak biała skarpeta frotte w kolorowe kwiatki
teraz mam ochote gadam z D a mysle o tym kolesiu z wczoraj

ja wczoraj wiekszosc kasy przepuscilam takie uroki imprez

tak,koniecznie! 2 zyla zatawiamy i bieremy te 30 zeby sie nieschlac

zebys sie nie zdziwial facet tepy jest a po% to ju w ogole
Stary 2010-12-01, 23:08   #4539
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
teraz mam ochote gadam z D a mysle o tym kolesiu z wczoraj

ja wczoraj wiekszosc kasy przepuscilam takie uroki imprez

tak,koniecznie! 2 zyla zatawiamy i bieremy te 30 zeby sie nieschlac

zebys sie nie zdziwial facet tepy jest a po% to ju w ogole
Aaa widzisz, to szybciutko wróciłaś do siebie
To aż tak Ci się tamten koleś z wczoraj spodobał ?

No mi tak samo na imprezy poszło, jak sobie pomyślę ile przepiłam przez ostatni miesiąc to aż mnie ściska

Ja myślę, że za te 30 gr to zgon będzie murowany , ale co tam, w końcu to ma być podróż życia, więc zaszalejmy

To musiałby być wyjątkowo pijany, żeby pomylić cyc ze skarpetą
Albo jakby tak impreza miała jakiś upojny finał i znalazłabym się w łóżku z jakimś kolesiem, zaczynam zdejmować zbędne odzienie, a tu skarpeciochy wypadają Facetowi by już chyba nie dygnął tej nocy

Kurde ale mnie poliki bolą od uśmiechów Pytam tej modki, czy zawsze mają tutaj wieczorem taki młyn , bo już mi w buzi zaschło od śmiechów i usta mam suche i chciałabym sobie czymś malnąć Ona powiedziała , że nie, że największy ruch jest zawsze rano. No i pytam jej, jak nam idzie jej zdaniem, a ona powiedziała, że super W takim razie pewnie nadrobiłam wszystkie te nieudane dyżury, bo teraz to góra 20 minut się nudziłam, a tak to cały czas ktoś jest Jakiś koleś siedzi już chyba z godzinę, pytał się kiedy będę następnym razem Chyba mu się spodobałam hihi Ja albo moje skarpety
Stary 2010-12-01, 23:14   #4540
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka-a pamiętasz chociaż komu dawałaś numer tel?
a co do tego gościa co coraz rzadziej piszecie to nie przejmuj się, nie pierwszy i nie ostatni
bierz się do roboty od stycznia, zrobimy furorę na czacie

Sunset-super że dobrze Ci dzisiaj idzie, oby tak dalej
ja też myślałam o tej zaliczce ale stwierdziłam że 10 dni mnie nie zbawi
już sobie wyobraziłam jak Ci skarpeta ze stanika wypada
a co do tej kasy to się z Wami złożę na imprezę, mam 12,50

ja byłam się wykąpać
oglądaliśmy z Tż mecz Lecha, było 1:1, myślałam że lech wygra i poszłam się kąpać a tu Juventus je.nął bramkę
włączyłam też na końcówkę Top model i wygrała ta histeryczka w każdym programie płakała i opowiadała jaka ona biedna, nieśmiała i że ją chłopak zostawił
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 23:18   #4541
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa widzisz, to szybciutko wróciłaś do siebie
To aż tak Ci się tamten koleś z wczoraj spodobał ?

No mi tak samo na imprezy poszło, jak sobie pomyślę ile przepiłam przez ostatni miesiąc to aż mnie ściska

Ja myślę, że za te 30 gr to zgon będzie murowany , ale co tam, w końcu to ma być podróż życia, więc zaszalejmy

To musiałby być wyjątkowo pijany, żeby pomylić cyc ze skarpetą
Albo jakby tak impreza miała jakiś upojny finał i znalazłabym się w łóżku z jakimś kolesiem, zaczynam zdejmować zbędne odzienie, a tu skarpeciochy wypadają Facetowi by już chyba nie dygnął tej nocy

Kurde ale mnie poliki bolą od uśmiechów Pytam tej modki, czy zawsze mają tutaj wieczorem taki młyn , bo już mi w buzi zaschło od śmiechów i usta mam suche i chciałabym sobie czymś malnąć Ona powiedziała , że nie, że największy ruch jest zawsze rano. No i pytam jej, jak nam idzie jej zdaniem, a ona powiedziała, że super W takim razie pewnie nadrobiłam wszystkie te nieudane dyżury, bo teraz to góra 20 minut się nudziłam, a tak to cały czas ktoś jest Jakiś koleś siedzi już chyba z godzinę, pytał się kiedy będę następnym razem Chyba mu się spodobałam hihi Ja albo moje skarpety

nie wiem,nie pamietamale chyba tak wlasnie wyslal mi buziaczka

czlowiek glupi jest,sam placi za kaca

juz widze to zataczanie sie po przepiciu takiej kasy

cos czuje ze facet przeszedl by na obstawianie tylkow czyli homo

gratulujr pieknie i juz masz stalego klientSa wiec juz w ogole super
Stary 2010-12-01, 23:21   #4542
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

ja byłam się wykąpać
oglądaliśmy z Tż mecz Lecha, było 1:1, myślałam że lech wygra i poszłam się kąpać a tu Juventus je.nął bramkę
włączyłam też na końcówkę Top model i wygrała ta histeryczka w każdym programie płakała i opowiadała jaka ona biedna, nieśmiała i że ją chłopak zostawił
No ja też jakoś przebieduję , jeśli bym nie wytrzymała to 10go pewnie miałabym już po pieniądzach Jakoś dam radę jutro już 2gi, jeszcze tylko 8 dni A w ogóle to ile zarobiłaś w listopadzie, pochwal się

O jaa , to ja nie wiem, czy Ty nie jesteś za bogata do naszego towarzystwa Może weź to 12 zł schowaj do banku, a weź ze sobą 50 gr i wtedy zapraszamy

Co druga osoba na gg ma opis, że mecz ogląda No trudno się mówi, Lech przegrał

Co do top model to nie mam pojęcia o jaką laskę chodzi, bo nie oglądałam ani jednego odcinka Ale z tego, co mówisz, to chyba specjalnie kreowała się na taką biedna sierotkę, żeby wzbudzić współczucie
Stary 2010-12-01, 23:21   #4543
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Nadziejka-a pamiętasz chociaż komu dawałaś numer tel?
a co do tego gościa co coraz rzadziej piszecie to nie przejmuj się, nie pierwszy i nie ostatni
bierz się do roboty od stycznia, zrobimy furorę na czacie

ja byłam się wykąpać
no wlasnie nie rano z przerazeniem zobaczylam ze mam sms od 3 obcych numerow

ok bedziemy we 3 rozpierdzielac system

szkoda leszka a ta co wygrala jest glupia;/ ja kibicowalam tej Oli
Stary 2010-12-01, 23:26   #4544
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem,nie pamietamale chyba tak wlasnie wyslal mi buziaczka

czlowiek glupi jest,sam placi za kaca

juz widze to zataczanie sie po przepiciu takiej kasy

cos czuje ze facet przeszedl by na obstawianie tylkow czyli homo

gratulujr pieknie i juz masz stalego klientSa wiec juz w ogole super
No to skoro ubytki w pamięci są, to stan musiał być odpowiedni I dobrze, należało się pod te urodzinki
A kto tego buziaczka wysłał? D ?

No , czasem za dwa kace - jeden fizyczny, a drugi moralny

Ja widzę tego KACA

Ja myślę, że miałby przez długi czas uraz do jakiejkolwiek płci

A dziękuję , dziękuję Kurcze co chwilę ktoś wchodzi, jak się któryś rozłącza to tylko zdążę łyczka się napić i już jest następny napaleniec Ciekawe gdzie oni mi te konta pozakładali, że takie branie mam
Stary 2010-12-01, 23:32   #4545
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to skoro ubytki w pamięci są, to stan musiał być odpowiedni I dobrze, należało się pod te urodzinki
A kto tego buziaczka wysłał? D ?

No , czasem za dwa kace - jeden fizyczny, a drugi moralny

Ja widzę tego KACA

Ja myślę, że miałby przez długi czas uraz do jakiejkolwiek płci

A dziękuję , dziękuję Kurcze co chwilę ktoś wchodzi, jak się któryś rozłącza to tylko zdążę łyczka się napić i już jest następny napaleniec Ciekawe gdzie oni mi te konta pozakładali, że takie branie mam
nie no wszystko pamietam,ale teraz nie moge sobie przypomniec jak on dokladnie wygladal

nie,nie,ten z imprezy

ooooo tak ten moralny zdecydowanie gorszy

tez tak moze byc
powiem Ci ze ja nie wiem jak my to zrobimy ale jesli schejrmy sie za te 30 gr to nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych

na redtuba dzisiaj wchodzilam i Cie nie widzialam wiec nie wiem
Stary 2010-12-01, 23:38   #4546
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie no wszystko pamietam,ale teraz nie moge sobie przypomniec jak on dokladnie wygladal

nie,nie,ten z imprezy

ooooo tak ten moralny zdecydowanie gorszy

tez tak moze byc
powiem Ci ze ja nie wiem jak my to zrobimy ale jesli schejrmy sie za te 30 gr to nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych

na redtuba dzisiaj wchodzilam i Cie nie widzialam wiec nie wiem

Ahh że też akurat ten szczegół musiał Ci umknąć

Oosz kurcze To może z nim jakiś romans będzie

Zdecydowanie Wolałabym przez tydzień mieć fizycznego, niż przez minutę moralnego

Razem z Anastazją mamy 80 gr , nie zapominaj Który rów proponujesz jako miejsce spoczynku po takiej dawce ?

Co jak co , ale na redtube nie chciałabym skończyć

Dziewuszki działa Wam gg ? :/ Mnie wyłączyło się jakieś 15 minut temu i nie działa do tej pory
Stary 2010-12-01, 23:46   #4547
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh że też akurat ten szczegół musiał Ci umknąć

Oosz kurcze To może z nim jakiś romans będzie

Zdecydowanie Wolałabym przez tydzień mieć fizycznego, niż przez minutę moralnego

Razem z Anastazją mamy 80 gr , nie zapominaj Który rów proponujesz jako miejsce spoczynku po takiej dawce ?

Co jak co , ale na redtube nie chciałabym skończyć

Dziewuszki działa Wam gg ? :/ Mnie wyłączyło się jakieś 15 minut temu i nie działa do tej pory
juz wiem znalazlam go na n-k
maybe maybe

dokladnie tak,moralniak to koszmar na jawie

to ja juz dzisiaj zaczne przygotowywac moj organizm na takie dawkijakis wygidny row znajdziemy po drodze

redtube to belweder pornobiznesu

mi juz dzialo ale tez mnie wywalilo
Stary 2010-12-01, 23:54   #4548
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
juz wiem znalazlam go na n-k
maybe maybe

dokladnie tak,moralniak to koszmar na jawie

to ja juz dzisiaj zaczne przygotowywac moj organizm na takie dawkijakis wygidny row znajdziemy po drodze

redtube to belweder pornobiznesu

mi juz dzialo ale tez mnie wywalilo
No i jak się prezentuje ? Dużo się różni od tego, co widziałaś na imprezie ?

Czyli dzisiaj urządzasz jakiś trening rozumiem ?

Nie nie, zdecydowanie mam wyższe aspiracje niż bycie gwiazdą redtube

O a mi działa teraz

Modka zapytała mnie , czy zawsze mam taki ładny ruch Ahh świetnie mi poszło dzisiaj, jestem mega zadowolona Jeszcze pewnie chwilę posiedzę, bo jakiś typ pisze, a wydaje mi się, że nie można tak przerwać rozmowy ... no więc siedzę Jeszcze przede mną kąpiel , muszę sobie umyć włosy aby pospać jutro troszkę dłużej...
W ogóle to nie wiem, czy nie będę musiała do pracy jutro iść piechotą albo autobusem, bo u mnie taka śnieżyca i zawierucha, że pewnie zasypało mi wjazd do garażu, a nie bardzo będę miała czas , aby to jutro poodśnieżać przed pracą
Dajcie wiosnę

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Uff skończyłam Teraz wyciągam skarpeciochy i biegnę z psinką na siku w te śniegi
Stary 2010-12-02, 00:02   #4549
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No i jak się prezentuje ? Dużo się różni od tego, co widziałaś na imprezie ?

Czyli dzisiaj urządzasz jakiś trening rozumiem ?

Nie nie, zdecydowanie mam wyższe aspiracje niż bycie gwiazdą redtube

O a mi działa teraz

Modka zapytała mnie , czy zawsze mam taki ładny ruch Ahh świetnie mi poszło dzisiaj, jestem mega zadowolona Jeszcze pewnie chwilę posiedzę, bo jakiś typ pisze, a wydaje mi się, że nie można tak przerwać rozmowy ... no więc siedzę Jeszcze przede mną kąpiel , muszę sobie umyć włosy aby pospać jutro troszkę dłużej...
W ogóle to nie wiem, czy nie będę musiała do pracy jutro iść piechotą albo autobusem, bo u mnie taka śnieżyca i zawierucha, że pewnie zasypało mi wjazd do garażu, a nie bardzo będę miała czas , aby to jutro poodśnieżać przed pracą
Dajcie wiosnę

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Uff skończyłam Teraz wyciągam skarpeciochy i biegnę z psinką na siku w te śniegi
spoko,jednak pamietalam

tak,dzisiaj chleje cala noc

ja tam moge zastac gwiazda redtube

oby Ci tak zawsze szlo

u mnie tez zawierucha ze az gwizdze:/ dobrze ze jutro nigdzie nie wychodze ale Tobie wspolczuje
Stary 2010-12-02, 00:43   #4550
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
spoko,jednak pamietalam

tak,dzisiaj chleje cala noc

ja tam moge zastac gwiazda redtube

oby Ci tak zawsze szlo

u mnie tez zawierucha ze az gwizdze:/ dobrze ze jutro nigdzie nie wychodze ale Tobie wspolczuje
No to super, jestem z Ciebie dumna
Swoją drogą, moja koleżanka kiedyś poznała w klubie kolesia, właściwie to ochroniarza Jeszcze podeszła do mnie, abym powiedziała jej, czy faktycznie taki ładny jest, a ja mówię " Noooo ładny, zaje*isty" Nawiasem mówiąc, obydwie miałyśmy wtedy dobrze No to koleżanka usłyszawszy moją opinię zaczęła zagadywać tego kolesia, przestała z nim całą imprezę, wymienili się numerami itd Byli w kontakcie telefonicznym, a na następny weekend koleżanka znowu wydarła mnie do tego klubu, bo on miał akurat tam być No i jak go zobaczyłyśmy, trzeźwym okiem.... Normalnie wyglądał jak Dumbo, uszy miał takie ogromne i był taki gruby i pyzaty Koleżanka szybciutko go zbyła i było po znajomości Nie wiem, co my obydwie widziałyśmy tydzień wcześniej, że się taki zaje*isty wydawał

Haha to wypij moje zdrowie Ja jutro potrenuję i na weekend wyruszamy

Haha ale masz na myśli gwiazdowanie w ginekologicznej pozycji ?

Oby, oby Naprawdę super dzisiaj było i jeszcze tak szybko zleciało. No i moderatorka mi się trafiła świetna, pogadałyśmy o pierdołach i ogólnie była mega miła i wyrozumiała

To czyli jutro szykuje Ci się dzień w domku? Przyjemnie jest zaszyć się w domu w taką pogodę, ja też najchętniej nie wystawiałabym nosa poza drzwi...
W ogóle w tym sklepie takie zimno jest,dzisiaj umarzłam tam strasznie... Jutro się muszę grubo ubrać, żebym się nie pochorowała

Ja byłam z psem na siku, tak nas zasypało, że zaspy są na równi z najwyższym schodkiem przy wejściu do klatki Więc moja psinka nie pofatygowała się za bardzo, wyszła po prostu na ten schodek i na środku się zsikała Tym sposobem nawet nie wyszłam z klatki, może się częściej załatwiać w ten sposób

Właśnie wyszłam z wanienki Okresso dostałam na dobre, brzuszek boli, czyli wszystkie objawy są prawidłowe

TEraz lecę spać, bo czarno widzę jutrzejszy poranek Dobranoc
Stary 2010-12-02, 10:38   #4551
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka-lepiej bym redtube nie nazwała niż belweder porobiznesu
i co dodałaś go do znajomych na nk?

Sunset-świetnie że Ci tak rewelacyjnie poszło wczoraj
co do tego czy gg chodziło to nie wiem bo miałam wyłączone
ja też dostałam maila odnośnie tego zdjęcia z kartką i aktualną datą, muszę dzisiaj cyknąć
dopiero doczytałam że pytałaś ile zarobiłam, na razie w zarobkach mam 105, 30 zł ale prowizji mi jeszcze nie doliczylia Ty już masz prowizję wyliczoną?

witam
u mnie na śniadanie tradycyjnie płatki plus kawka
ale u mnie nasypało śniegu wzięłam psa rano na spacer i się strasznie cieszyła, biegała w tą i spowrotem po śniegu i ryła pyszczkiem w śnieg i miała całą głowę białą jak rzucałam jej kulki to biegła za nimi i łapała pyskiem w locie śmieszka z niej jest
musiałam dać dyżur do oddania w sobotę bo wrócę ze szkoły dopiero o 17 a od 16 jest dyżur, no chyba że wrócę wcześniej to zasiądę
wczoraj trochę zarobiłam u siebie dzisiaj zamierzam posiedzieć po południu i wieczorem jak Tż pojedzie do pracy
Stary 2010-12-02, 12:47   #4552
caaalajaa
Zadomowienie

uf! jestem. i wizaż działa ;D jak dobrzee
ja w domu siedze dziś bo troszeczkę chora jestem..
sniegu multum a dziś tylko wykłady więc wolałam poleżeć w łóżku..

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 17:31   #4553
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

heja

Sunsett-to znam na pamiec,uleje sie,zobacze jakiegos faceta i mam jazde a na drugi dzien gdzies go widze i modle sie zeby byl to tylko sen

Anastazja-nie dodalam,bo szukalam go na fikcyjnym koncie widze ze jedynie psy sie ze sniegu ciesza moj to samo,do domu nie chce wchodzic do domu tak mu sie podoba na dworze

Ewelina-zdrowiej Myszko

ale sobie dzisiaj pospalam do 13.30 spalam ale mialam sen ze sie seksilam z D wiec szkoda bylo mi sie budzic

dzisiaj postanowilam ze zabiore sie za tylek i bede cwiczyla go i przeprosze sie z twisterem i hula hop

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 17:39   #4554
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
uf! jestem. i wizaż działa ;D jak dobrzee
ja w domu siedze dziś bo troszeczkę chora jestem..
sniegu multum a dziś tylko wykłady więc wolałam poleżeć w łóżku..
a gdzie się tak załatwiłaś? kuruj się efektywnie
eee jak same wykłady to żadna strata

u mnie na obiadek kurczak z rożna
byłam z chrześnicą na sankach ale się wyszalałyśmy
byłam wcześniej w Biedrze i kupiłam dwa laptopy zabawkowe dla dzieci, różowy dla chrześnicy Tż i szary dla mojego bratanka
opłacało się strasznie bo na allegro takie laptopy po 120 zł a w Biedrze za 59 zł i tym sposobem mam już dwa prezenty a nie, jeszcze mam Barbie dla mojej chrześnicy
właśnie weszłam do rodziców i piję herbatkę właśnie bo strasznie zmarzłam

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
heja

Sunsett-to znam na pamiec,uleje sie,zobacze jakiegos faceta i mam jazde a na drugi dzien gdzies go widze i modle sie zeby byl to tylko sen

Anastazja-nie dodalam,bo szukalam go na fikcyjnym koncie widze ze jedynie psy sie ze sniegu ciesza moj to samo,do domu nie chce wchodzic do domu tak mu sie podoba na dworze

Ewelina-zdrowiej Myszko

ale sobie dzisiaj pospalam do 13.30 spalam ale mialam sen ze sie seksilam z D wiec szkoda bylo mi sie budzic

dzisiaj postanowilam ze zabiore sie za tylek i bede cwiczyla go i przeprosze sie z twisterem i hula hop
moja psinka oszalała na punkcie śniegu, biega turla się skacze, normalnie pies cyrkowy słodka jest
o matko to ja o tej co Ty wstałaś już zbierałam się z pracy do domu
ja zamierzam ćwiczyć jak mi się @ skończy bo mnie brzuch pobolewa
Stary 2010-12-02, 19:11   #4555
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja no właśnie nie , nie mam dalej doliczonej tej prowizji... Ciekawe, kiedy oni to wyliczają, może dopiero przed samymi wypłatami ?
No to poszalałaś na zakupach Byłam dzisiaj w Biedronce i faktycznie tych prezentów jest od zasrania. To super, że kupiłaś o wiele taniej, przynajmniej coś przyoszczędziłaś
Co do pieseczków to moja też strasznie wariowała w śniegu, biegała jak oszalała A potem wróciła do domu i miała pełno kulek śniegu na łapkach

Nadziejko ale pospałaś o matko Ale skoro mówisz, że takie przyjemne rzeczy się śniły, to wcale się nie dziwię, że nie chciałaś się budzić
A to skoro bierzesz się za tyłek to wnioskuję, że na następnej imprezie znowu chcesz zrobić facetom rozgotowany makaron z mózgu

Ewelinka wracaj do zdrówka

W ogóle to witam Ja niedawno wróciłam do domu. Pracę dzisiaj skończyłam trochę później, bo jak myłam podłogi to przy wyciskaniu mopa przewróciło mi się wiadro i cała woda wylała się na ziemię i tak dwa razy W ogóle to dzisiaj zdałam sobie sprawę z faktu, że pod tym względem to ja jestem jakaś felerna Zawsze muszę coś rozlać (nie ma opcji abym doniosła herbatę na biurko nie rozlawszy jej po drodze), rozsypać, chyba mam to w genach
Potem pojechałam do Biedronki na zakupy i tak jakoś zeszło Warunki na drogach masakryczne, nic nie odśnieżone, ślisko jak diabli i wszędzie pełno śniegu, auta co kawałek się zakopują i ludzie toną w zaspach

Chyba będę pracować cały miesiąc, dzisiaj dał mi do podpisania umowę zlecenie do końca grudnia, więc pewnie codziennie będę chodzić
Miałyśmy dzisiaj spory ruch i trochę się obiegałam Dziewczyny dzisiaj gdzieś wychodzą, ale ja chyba zostanę w domu. Muszę odespać wczorajszą noc i odpocząć troszkę, dodatkowo coś ćmi mnie głowa W ogóle przez ten okres czuję się taka nabrzmiała i spuchnięta, jakbym ważyła ze 100 kg

Jutro wraca kolega D. , ciekawe czy się odezwie

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-02 o 19:14
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 19:53   #4556
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja no właśnie nie , nie mam dalej doliczonej tej prowizji... Ciekawe, kiedy oni to wyliczają, może dopiero przed samymi wypłatami ?
No to poszalałaś na zakupach Byłam dzisiaj w Biedronce i faktycznie tych prezentów jest od zasrania. To super, że kupiłaś o wiele taniej, przynajmniej coś przyoszczędziłaś
Co do pieseczków to moja też strasznie wariowała w śniegu, biegała jak oszalała A potem wróciła do domu i miała pełno kulek śniegu na łapkach

Nadziejko ale pospałaś o matko Ale skoro mówisz, że takie przyjemne rzeczy się śniły, to wcale się nie dziwię, że nie chciałaś się budzić
A to skoro bierzesz się za tyłek to wnioskuję, że na następnej imprezie znowu chcesz zrobić facetom rozgotowany makaron z mózgu

Ewelinka wracaj do zdrówka

W ogóle to witam Ja niedawno wróciłam do domu. Pracę dzisiaj skończyłam trochę później, bo jak myłam podłogi to przy wyciskaniu mopa przewróciło mi się wiadro i cała woda wylała się na ziemię i tak dwa razy W ogóle to dzisiaj zdałam sobie sprawę z faktu, że pod tym względem to ja jestem jakaś felerna Zawsze muszę coś rozlać (nie ma opcji abym doniosła herbatę na biurko nie rozlawszy jej po drodze), rozsypać, chyba mam to w genach
Potem pojechałam do Biedronki na zakupy i tak jakoś zeszło Warunki na drogach masakryczne, nic nie odśnieżone, ślisko jak diabli i wszędzie pełno śniegu, auta co kawałek się zakopują i ludzie toną w zaspach

Chyba będę pracować cały miesiąc, dzisiaj dał mi do podpisania umowę zlecenie do końca grudnia, więc pewnie codziennie będę chodzić
Miałyśmy dzisiaj spory ruch i trochę się obiegałam Dziewczyny dzisiaj gdzieś wychodzą, ale ja chyba zostanę w domu. Muszę odespać wczorajszą noc i odpocząć troszkę, dodatkowo coś ćmi mnie głowa W ogóle przez ten okres czuję się taka nabrzmiała i spuchnięta, jakbym ważyła ze 100 kg

Jutro wraca kolega D. , ciekawe czy się odezwie
no to może faktycznie dopiero przed wypłatą doliczą
musiałam trochę przyoszczędzić bo z kasą krucho
moja też miała kulki przy łapach, fajne są te pieski
no to się namopowałaś tej podłogi ja mam tak zawsze z kawą że jak niosę no mi się poleje
u mnie samochody jeżdżą 20km/h masakra ogólnie
no to w sumie dobrze że cały miesiąc przepracujesz, zawsze jakaś kasa wpadnie
ja tak samo czuję się z okresem a brzuch mam jak balon

ja zjadłam kolację-kanapki z wędlinką, sałatą i pomidorem
zaraz biorę się za szorowanie łazienki, zalałam już ją cifem
zjadłam u rodziców dwie kostki czekolady z marcepanem, tak mnie ssie przez ten okres
byłam z psem na dworzu i zrobiłyśmy trzy okrążenia wokół wieżowców, spuściłam ją ze smyczy i ją wołałam, je.ana strasznie szybko biega, robiła tylko przystanki żeby się załatwić

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

zobaczcie jaka nażarta klientka: hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=uAniehD4I9c
Stary 2010-12-02, 20:14   #4557
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to może faktycznie dopiero przed wypłatą doliczą
musiałam trochę przyoszczędzić bo z kasą krucho
moja też miała kulki przy łapach, fajne są te pieski
no to się namopowałaś tej podłogi ja mam tak zawsze z kawą że jak niosę no mi się poleje
u mnie samochody jeżdżą 20km/h masakra ogólnie
no to w sumie dobrze że cały miesiąc przepracujesz, zawsze jakaś kasa wpadnie
ja tak samo czuję się z okresem a brzuch mam jak balon

ja zjadłam kolację-kanapki z wędlinką, sałatą i pomidorem
zaraz biorę się za szorowanie łazienki, zalałam już ją cifem
zjadłam u rodziców dwie kostki czekolady z marcepanem, tak mnie ssie przez ten okres
byłam z psem na dworzu i zrobiłyśmy trzy okrążenia wokół wieżowców, spuściłam ją ze smyczy i ją wołałam, je.ana strasznie szybko biega, robiła tylko przystanki żeby się załatwić

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

zobaczcie jaka nażarta klientka: hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=uAniehD4I9c
Ja cokolwiek bym nie niosła, to zawsze mi się poleje, jeszcze nigdy niczego nie doniosłam w całości

Ja też mam okropną ochotę na słodkie, dzisiaj zjadłam już dwa wafelki i serek homo I dalej bym jadła, ale nic nie ma w domu kurde

Kurcze nie chodzi mi ten filmik, w ogóle żaden z youtube, nie widzę znaczku play :/ Później spróbuję, jak zrestartuję kompa...

Anastazja, przyszła mi umowa do podpisania i kurde mam wątpliwości, powiedz co Ty o tym myślisz.

Umowa nazywa się "umowa o dzieło z przeniesieniem praw autorskich"...
Przeczytałam ją całą i najbardziej zaniepokoiło mnie to :
" Z chwilą zapłaty wynagrodzenia określonego w p. 3 na zamawiającego(czyli na pracodawcę) przechodzą , bez ograniczenia terytorialnego i czasowego, prawa własności intelektualnej obejmujące majątkowe prawa autorskie do stworzonego w ramach wykonywania obowiązków wynikających z niniejszej umowy dzieła , na wszystkich polach eksploatacji, w tym w zakresie pól eksploatacji określonych w art. 50 prawa autorskiego a w szczególności w zakresie:
a.wprowadzenie utworu do pamięci komputera oraz do sieci telekomunikacyjnych i informatycznych
b. utrwalanie, zwielokrotnianie , wykorzystanie utworów w dowolnych utworach audiowizualnych i multimedialnych,
c. rozpowszechnienie utworu dowolną techniką , w szczególności poprzez udostępnienie go w sieciach komputerowych , w sposób zapewniający dostęp do niego w miejscu i czasie indywidualnie wybranym przez każdego,
d. w zakresie obrotu w całości lub części oryginałem albo egzemplarzami, na których utwór utrwalono - wprowadzenie do obrotu, użyczenie lub najem oryginału albo egzemplarzy. "

Nie niepokoi Cię to trochę ? Bo ja to rozumiem tak, że oni później mogą kiedy im się zachce wykorzystać w dowolny sposób nasze zdjęcia czy obraz z kamery gdy pracujemy Co prawda przed tą kamerą nic nie robię oprócz uśmiechu i pokazywania figury, ale nie chciałabym, aby moje zdjęcia kiedyś znalazły się na jakiejś pornograficznej stronie

I jeszcze to pogrubione mnie rozwaliło, czyli jak on zapłaci nam pieniądze to automatycznie na niego przechodzą prawa autorskie ? Ale wydaje mi się, że jeśli np bym się nie zgodziła i nie podpisała tej umowy, to nie ma on żadnych praw, bo w końcu mój podpis pod umową jest jej akceptacją, a brak podpisu oznacza brak tej akceptaeptacji. Kurde zgłupiałam... Co o tym myślisz?

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-02 o 20:16
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 20:33   #4558
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja cokolwiek bym nie niosła, to zawsze mi się poleje, jeszcze nigdy niczego nie doniosłam w całości

Ja też mam okropną ochotę na słodkie, dzisiaj zjadłam już dwa wafelki i serek homo I dalej bym jadła, ale nic nie ma w domu kurde

Kurcze nie chodzi mi ten filmik, w ogóle żaden z youtube, nie widzę znaczku play :/ Później spróbuję, jak zrestartuję kompa...

Anastazja, przyszła mi umowa do podpisania i kurde mam wątpliwości, powiedz co Ty o tym myślisz.

Umowa nazywa się "umowa o dzieło z przeniesieniem praw autorskich"...
Przeczytałam ją całą i najbardziej zaniepokoiło mnie to :
" Z chwilą zapłaty wynagrodzenia określonego w p. 3 na zamawiającego(czyli na pracodawcę) przechodzą , bez ograniczenia terytorialnego i czasowego, prawa własności intelektualnej obejmujące majątkowe prawa autorskie do stworzonego w ramach wykonywania obowiązków wynikających z niniejszej umowy dzieła , na wszystkich polach eksploatacji, w tym w zakresie pól eksploatacji określonych w art. 50 prawa autorskiego a w szczególności w zakresie:
a.wprowadzenie utworu do pamięci komputera oraz do sieci telekomunikacyjnych i informatycznych
b. utrwalanie, zwielokrotnianie , wykorzystanie utworów w dowolnych utworach audiowizualnych i multimedialnych,
c. rozpowszechnienie utworu dowolną techniką , w szczególności poprzez udostępnienie go w sieciach komputerowych , w sposób zapewniający dostęp do niego w miejscu i czasie indywidualnie wybranym przez każdego,
d. w zakresie obrotu w całości lub części oryginałem albo egzemplarzami, na których utwór utrwalono - wprowadzenie do obrotu, użyczenie lub najem oryginału albo egzemplarzy. "

Nie niepokoi Cię to trochę ? Bo ja to rozumiem tak, że oni później mogą kiedy im się zachce wykorzystać w dowolny sposób nasze zdjęcia czy obraz z kamery gdy pracujemy Co prawda przed tą kamerą nic nie robię oprócz uśmiechu i pokazywania figury, ale nie chciałabym, aby moje zdjęcia kiedyś znalazły się na jakiejś pornograficznej stronie

I jeszcze to pogrubione mnie rozwaliło, czyli jak on zapłaci nam pieniądze to automatycznie na niego przechodzą prawa autorskie ? Ale wydaje mi się, że jeśli np bym się nie zgodziła i nie podpisała tej umowy, to nie ma on żadnych praw, bo w końcu mój podpis pod umową jest jej akceptacją, a brak podpisu oznacza brak tej akceptaeptacji. Kurde zgłupiałam... Co o tym myślisz?
ja tylko kawy nigdy donieść nie mogę
ja mam jeszcze knopersa i nie zawacham się go użyć
mi jeszcze umowa nie przyszła, ale z tego co piszesz wynika to że oni mają prawa do wszystkich zdjęć i nagrań naszych
jak nie podpiszesz umowy to mogą Ci kasy nie wypłacić no i oczywiście nie podpisanie umowy czyli pewnie zero współpracy tak mi się wydaje
Stary 2010-12-02, 20:47   #4559
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja tylko kawy nigdy donieść nie mogę
ja mam jeszcze knopersa i nie zawacham się go użyć
mi jeszcze umowa nie przyszła, ale z tego co piszesz wynika to że oni mają prawa do wszystkich zdjęć i nagrań naszych
jak nie podpiszesz umowy to mogą Ci kasy nie wypłacić no i oczywiście nie podpisanie umowy czyli pewnie zero współpracy tak mi się wydaje
No i właśnie to mnie niepokoi, że oni w dowolnym miejscu , czasie i celu mogą później użyć sobie tych naszych materiałów
No tak, to oczywiste, że nie podpisanie umowy wiąże się z brakiem współpracy i ja się nad tym poważnie zastanawiam . Ciekawe, do czego niby miałyby kiedyś służyć te materiały Jak Ty się na to wszystko zapatrujesz?
I popatrz, jak sprytnie sobie tą umowę sformułowali - liczą, że każdy podpisze, bo zależy mu na otrzymaniu kasy, którą już zarobił

Jeszcze jedno mnie zastanawia, ale już mniej istotne. To odnośnie tej naszej premii : "Pracodawca może (ale nie musi) oprócz ustalonego wynagrodzenia przyznać dodatkowe wynagrodzenie wg własnej oceny jakości wykonania dzieła ".
Czyli tej premii nie masz nigdzie na papierze, jakby Cię chcieli puścić kantem to nic byś nie udowodniła nawet.
Stary 2010-12-02, 21:16   #4560
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No i właśnie to mnie niepokoi, że oni w dowolnym miejscu , czasie i celu mogą później użyć sobie tych naszych materiałów
No tak, to oczywiste, że nie podpisanie umowy wiąże się z brakiem współpracy i ja się nad tym poważnie zastanawiam . Ciekawe, do czego niby miałyby kiedyś służyć te materiały Jak Ty się na to wszystko zapatrujesz?
I popatrz, jak sprytnie sobie tą umowę sformułowali - liczą, że każdy podpisze, bo zależy mu na otrzymaniu kasy, którą już zarobił

Jeszcze jedno mnie zastanawia, ale już mniej istotne. To odnośnie tej naszej premii : "Pracodawca może (ale nie musi) oprócz ustalonego wynagrodzenia przyznać dodatkowe wynagrodzenie wg własnej oceny jakości wykonania dzieła ".
Czyli tej premii nie masz nigdzie na papierze, jakby Cię chcieli puścić kantem to nic byś nie udowodniła nawet.
no to nie za wesoło ogólnie trzeba by bylo napisać do tej całej Angeliki co oni mają dokładnie na myśli, ja mogę do niej napisać ale jak umowa do mnie dotrze bo bez niej to tak bez sensu jej to wszystko pisać
ja się w sumie nie obawiam niczego bo przed tą kamerą tylko siedzę i się uśmiecham więc nie mam żadnych obaw
a z tą premią to trochę nie bardzo o to też się zapytam jak dostanę tą umowę
a co Ty o tym wszystkim myślisz? podpisujesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości