|
|
#4141 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuch mnie boli ze smiechu
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
dowodzi to tylko temu, ze ludzie nie ogarniaja roznicy miedzy 'byciem ladnym' a 'ciekawym,nadajacym sie do modelingu'
|
|
|
|
#4144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieje że kilku dziewczynom z Tap Madl uda się zrobić kariere
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam za Olą już od dawna. Szkoda, że jej się nie udało wygrać, ale myślę, że jeszcze się pokaże w świecie modelingu.
Co do Pauliny... Żenujące. Jest ładna, ale na modelkę się nie nadaję. Ani wybiegową, ani na fotomodelkę. Dlatego nie wiem co ona właściwie sobą zaprezentuje... Uśmiałam się nieźle kiedy były ostatnie wypowiedzi przed ogłoszeniem wyników i Ola powiedziała coś o nobilitacji, a Paulina takie oczy jakby to słowo pierwszy raz słyszała Naprawdę jak na dziewczynę po maturze malutki zasób słownictwa...
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze schudnę z 30kg to będę miała gadkę o pokonaniu mojej słabości, że mogę być wzorem dla osób nieco puszystych, bla bla bla Ah, no i żyję w fatalnych warunkach, dwójka rodzeństwa, dwa psy, zero spokoju
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow dopiero widać jak Ola pięknie wygląda na okładce
|
|
#4150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4151 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie wyniki ustawiane, program ewidentnie robiony pod papierską, już od kilku odcinków. Nie wiem, komu tak zależało, żeby ona wyrała, aż tak się spodobała szefowi agencji? Na forach papierska była przecież baaaardzo nielubiana, nawet na widowni wszyscy byli za Olą. To naprawdę żałosne, aż tak manipulować wynikami.
papierska jest strasznie wkurzająca i bardzo żałuję, że ona wygrała
|
|
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Ja tego kompletnie nie rozumiem, ponieważ ona ma zero szans na bycie modelką wybiegową ze swoimi 172cm, szok
![]() Chyba,że reklamy komercyjne.
|
|
#4154 |
|
Przyczajenie
|
litości. jak można pozwolić widzom decydować o tym, która nadaje się na modelkę. Powinni zmienić zasady. Czy chociaż ta agencja będzie zadowolona ze współpracy z Poliną? powątpiewam. Ludzie którzy znają się na fachu powinni mieć ostateczny głos!! mam nadzieję, że Anie i Ole gdzieś przygarną
|
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
|
A szkoda nerwy truć... do końca miałam nadzieję, że wygra Ola, w ogóle najlepsza jest dla mnie Nicole, ale mam nadzieję, że będzie to ona będzie top model
Paulina... ja nie rozumiem tych ludzi naprawdę, co ona miała w sobie takiego, że wygrała... Olka prezentowała się 100000000000000000 razy lepiej. Miała piękne zdjęcia, ładnie chodziła po wybiegu. A Paulina to jedna wielka płaczka. Czy nie możemy być choć raz dumni z prawidłowego wyboru.. Moim zdaniem powinni głosować specjaliści a nie ludzie..
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie robią harmider na forach, ale nie przekłada się to na wsparcie smsowe ich faworytów. Jak to w życiu, jedni są od gadania, a inni od działania. Teoria o celowym popsuciu sieci jest jedną z zabawniejszych, jaką ostatnio słyszałam - czyli co, TVN dał łapówkę Polkomtelowi, żeby przypadkiem nie wygrał Bednarek? Błagam. Nie trzeba być wybitnym specjalistą z zakresu telekomunikacji, by wiedzieć, że kanały mogą się zapchać od ogromu smsów wysyłanych w tym samym czasie (kiedyś tak się działo w okresie świątecznym, kiedy wszyscy zaczynali słać wiadomości z życzeniami) ![]() Wszelkie teorie spiskowe na temat ustawiania programów produkują osoby zawiedzione wynikiem, ot co - wszak takie głosy nie pojawiłyby się, gdyby wygrała "pupilka internautów" Miałam kiedyś okazję podglądać produkcję tego typu show o dużo mniejszym rozmachu (i nie TVNowej produkcji), machlojek przy smsach nie było. Nie łatwiej przyjąć, że społeczeństwo jako ogół nie zna standardów świata mody i odrzuciło Piszczałkę, bo jest brzydka jak nieszczęście (może i na modelkę się nadaje, ale to nie zmienia faktu, że urodziwa nie jest)? A wybór między Pauliną a Olą, był już loterią?
Edytowane przez malagaw Czas edycji: 2010-12-01 o 23:27 |
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście, ktoś napisał, że znowu były problemy z siecią Plus
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh, brrrr. A jutro jej twarz na kozaczku,plotku,plejadzie ,brrrr
|
|
#4160 |
|
Raczkowanie
|
ola tez ma 172 a jej nogi ?
|
|
|
|
#4161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ludzie nadal wierzą w moc smsa
|
|
|
#4162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4163 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(ale może coś przeoczyłam i były zbliżenia na te foty??) twarz z tymi włosami w górę i rysy jak u azjatyckiego pana w średnim wieku, przepraszam.
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu zawrzało!
odnalazłam wątek, ponieważ nie mam TV i nie mogłam obejrzeć finału, a chciałam poznać wynik. oczywiście również jestem co najmniej niepocieszona ![]() uważam, że Paulina to piękna dziewczyna, ale zbyt komercyjna jak na zostanie top model - pewnie będzie tylko od reklamówek i fotek moją faworytką od początku była Ola, choć muszę przyznać, ze pod koniec programu coraz bardziej podobała mi się Ania. uważam, że zdjęcie Ani do Glamour jest mistrzowskie! wygląda zupełnie jak nie ona! Oli również przepiękne, Pauliny ładne-nijakie. innych dziewczyn nie oceniam, bo nie pamiętam jak wyglądają ![]() jedynie Kasia, która odpadła przed finałem - moim zdaniem ślicznotka, ale zupełnie nieciekawa. szkoda, że tak wyszło
|
#4165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
Polina powinna była wygrać przyspieszony kurs języka angielskiego, właściwie polskiego też
![]() miejmy nadzieję,że reszta dziewczyn trafi do jakiś dobrych agencji (mam tu na myśli moje faworytki-Olę,Kasię,Nicole,Beatę i Anię) |
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak moją największą faworytką była Nicole która z powodów zdrowotnych musiała odejść.
Gdyby nie podejście Beaty trzymałabym za nią kciuki., W tym momencie klaskałam Oli ewentualnie Ani, Paulina była na szarym końcu. Płacząca sierotka bez znajomości angielskiego która wiecznie ględzie o biedzie i o tym jaka jest nieśmiała. Swoją drogą myślę że ma rozdwojenie jaźni "<chlip> jestem nieśmiała" "ło ale ze mnie żyleta" TO NIE SĄ WYBORY NA MISS, TO SĄ WYBORY NA TOP MODELKĘ. Paulina? Taka z niej będzie top model jak ze mnie ksiądz. Ogromnie się zdziwię jak przetrwa w super brutalnym świecie modelek. ![]() edit: poza tym uważam że to szalenie niesprawiedliwe że Kasia która miała spore zadatki, czuła się jak ryba w wodzie, wyszczekana, walczyła o swoje, pewna siebie, mimo że wszystkie zadania ostatnimi czasy wykonywała świetnie, w przeciwieństwie do Praliny, program był nadzwyczaj sprytnie montowany by pokazać skrzywdzoną życiem nastolatkę którą "chłopak rzucił więc pozować nie może" ![]() ludzie, skoro nie może pozować bo ją chłopak rzucił, to ja dla niej miejsca w takim świecie nie widzę
Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-12-01 o 23:33 |
|
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Konto usunięte
|
W życiu nie wysłałam pół sms na tego typu programy.
Za to często przy okazji takich finałów się zastanawiam na ile w tym jest prawdy. |
|
|
|
#4170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(ale może coś przeoczyłam i były zbliżenia na te foty??) twarz z tymi włosami w górę i rysy jak u azjatyckiego pana w średnim wieku, przepraszam.