|
|
#4171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Jak czytam te wasze wypowiedzi to mi ręce opadły
Ludzie, wyluzujcje !! Wygrała Paulina to wygrała, nic to nie zmieni. To, że macie inne zdanie, nie daje wam to prawa obrażania jej. A te hasła z pijacka rodziną i wózkiem inwalidzkim to poniżej wszystkiego, zastanowił sie ktoś, co czuje osoba, która to czy ta i własnie na nim siedzi? Jak tak oczernicie i obsmarujecie innych to lepiej wam?
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to prawda. Albo jej się uda... albo się spali.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#4173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Ola wygląda mi na skromną dziewczynę, a jak jest naprawdę to się pewnie nie dowiemy
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Konto usunięte
|
Nie znam kulis, uczestniczke na oczy widziałam jedną, ale patrząc na wyniki i czytając takie opinie jak twoja trudno nie wierzyc...
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.facebook.com/pages/Paulin...63184500389663
no i po co to? komentarze wg mnie - poniżej krytyki... zwykłe wbijanie szpili; nie podoba wam się polina - okej, ale można to (jeśli już) uzewnętrzniać w inny sposób niż poprzez żenujące teksty na facebooku. Zakładanie grupy w moim odczuciu też jest zbędne. Niech się ta nieszczęsna Paulina chwilkę chociaż pouśmiecha i pocieszy z wygranej... wiem, że reakcje społeczne są naturalną konsekwencją każdego kontrowersyjnego wyboru, ale ta świadomość nie zmienia mojego wrażenia, że...przykre to.
|
|
#4177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Ja myślę, że glosy w których być może wygrała Ola mogły nawet nie mieć wpływu na werdykt, który już wcześniej mógł być ustawiony, na co zresztą wyglądało.
|
|
|
#4179 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi o oczernianie czy poniżanie... Wyrazić opinię każdy może, a że trochę złośliwie... to też prawo Internetu.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wam się podoba w Nicole i Beacie? Dla mnie to dwie najbrzydsze uczestniczki programu... chociaż Beata na zdjęciach z makijażem i fryzurą wygląda nieźle, ale bez tego już nie....
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
Podoba wam się okładka Poliny?
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
ale niestety ja się z tym zgadzam, mam talent i top model, wystarczy być uroczą szarą myszką poryczeć chwilę odnośnie biedy i zmianie dotychczasowego życia i już widzowie łapią haczyk.
oczywiście po co pokazywać Beatę z charakterem, po co pokazywać Kasię która świetnie się nadawała, Ola właściwie jakby zniknęła z tego programu pod koniec. Ania? No o Ani coś tam pokazywali, ale w dużej mierze były to żale Pauliny. |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety. Jak dla mnie to w starciu Paulina vs Ola, wygrywa Paulina. Okładkę też ma najlepszą z całej trójki.
Może nie jest "top model", ale żadna z finałowych dziewczyn nią nie była i raczej nie ma szansy zostać. Z trojga złego, wolę już Paulinę. Zresztą uważam, że wygrana Pauliny była ustawiana, tak samo jak w ogóle poszczególne eliminacje uczestniczek. Tak więc ktoś chciał żeby wygrała po prostu.
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
i dlatego powinna wygrać Nicole.
Lub Beata ;DD (to nie żart z mojej strony)
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej podobała się okładka Oli
|
|
|
#4187 |
|
BAN stały
|
no tak.
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciętna sukienka z wybiegu nie jest idealnym strojem na ulicę czy do pracy. przeciętna modelka nie jest klasyczną pięknością. to nie są wybory miss. nie wybieramy tutaj pięknego krągłego zdrowego ciała, oraz idealnej buzi. Nicole miała zdecydowanie to coś, strasznie mi przypominała córkę Jaggera |
|
|
|
|
#4189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i do tego prowokacyjnie opowiadała o swojej małej miejscowości.Ja bym się wstydziła na miejscu mieszkańców,że mają taką "reprezentantkę" A i raczej nie sądzę,że ona siedzi i to czyta
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Raczkowanie
|
Jestem rozczarowana finałem. Może nie aż tak bardzo wynikiem a zorganizowaniem całości. 2/3 czasu zajęły reklamy i przypominanie numerów sms a pozostała 1/3 to całe "show". Stawiałam na Olę ale wygrana Pauliny mi nie przeszkadza.. Nie traktuję takich programów na poważnie. A czas zweryfikuje, która z nich zostanie prawdziwą polską TopModel. Najlepiej widziałabym w tej roli Nicole, Anię i Beatę. Zdziwiło mnie jedno. Pamiętam jak w You Can Dance jeden z tancerzy nabawił się kontuzji podczas tańczenia swojej solówki, odszedł po tym z programu ale stacja obiecała zagwarantować mu miejsce na warsztatach tanecznych.. I tu taki mały problem.. Myślałam że Nicole potraktują podobnie. Może to nie You Can Dance ale odeszła z domu modelek nie ze swojej winy i miło by było wyjść do niej z taką propozycją bo na pewno kolejna edycja TM powstanie.
Co do zwycięstwa Pauliny.. Fajnie że uczy się tego angielskiego ale nie wiem czy poradzi sobie w świecie mody.. Kontrakt kontraktem jednak sam dyrektor agencji Next podkreślił iż Paulina jest za niska jak na top modelkę. Życzę jednak jej i pozostałym finalistkom by było o nich głośno i dały sobie radę. A tak na marginesie.. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie nowy image Pauliny Pszech.
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważcie że Ania była w identycznej sytuacji co Paulina, ale wspomniała o tym RAZ chyba tylko podczas wizyty w SPA.
Paulina w każdym odcinku, w ostatnich z niesamowitym nasileniem ględziła tirtutirutirururur bieda bieda bieda. acha i gdybym zobaczyła to zdjęcie http://www.koktajl24.pl/static/img/g...1l8arrnke8.jpg w życiu bym nie pomyślała że to niedoceniona Polka z jakiegoś śmiesznego programu. |
|
|
|
#4193 |
|
Przyczajenie
|
zdjęcie pauliny z okladki glamour przypomina mi sesje carry z "seksu w wielkim miescie", pamietacie, tez byla ubrana tylko w marynarkę na okladce swojej książki
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Samo zdjęcie jest wg mnie bardzo dobre, ale mina Żylety niestety nie zachwyca
![]() Za to okładka Oli bardzo mi się podobała
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
już myślałam, że jestem jedynką fanką urody Beaty.
Nie dość, że ciekawa, to jeszcze baardzo przyciąga wzrok. Nie rozumiem, dlaczego odpadła przed Weroniką, może w Mediolanie by coś zawojowała? a Weronika to ładna dziewczynka, ale pospolita nieco i nikt nie traktował jej poważnie. Nikt wg mnie nie wierzył ani przez chwilę, że może wygrać.
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
okładka jest ładna, bo jest na niej ładna dziewczyna.
|
|
|
|
#4197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nicole strasznie Fridę Kahlo mi przypomina na tej focie
|
|
|
|
|
#4198 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przypomina mi się, któraś z edycji "Bar" w którym wygrala (bodajże) Wiesia? która była biedna i pochodziła ze wsi, oczywiście w kółko o tym mówiła
Moją pasją.. salsa Edytowane przez dzika_orchidea Czas edycji: 2010-12-01 o 23:44 |
|
|
|
|
#4199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyżbyś była kolejną osobą, która nie rozumie że modelka nie musi być pospolicie ładna, tylko interesująca ? A tak w ogóle to smutne to że ludzie nie rozumieją i nie doceniają pięknej twarzy np. Nicole i wolą pospolite twarze jak np Pauliny
Edytowane przez nikolite Czas edycji: 2010-12-01 o 23:44 |
|
|
|
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
Osobiście kibicowałam Oli
ma coś w sobie tajemniczego. a poza tym przypomina mi bardzo Blake Lively (Serena z Gossip Girl)
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
a Ola wygląda mi na skromną dziewczynę, a jak jest naprawdę to się pewnie nie dowiemy