|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
co dzień zapominam się o to zapytać - Gryx jak to będziesz czytał, które wino z LIDLA jest dobre i po czemu
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
i jak wypadł ?
|
|
|
|
|
#3872 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przeczytałam ze kolezanka sypia z twoim TZem....i porównywałyscie... kurde-goopie te ludzie na all-pani mi napisala ze ma jeszcze inne nie wystawione ...napisałam ze moze wybiore a jak nie to spadówa (ofkors grzecznie to napisalam)
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
No urodzonam, żem też 4 lipca, a o co chodzi?
Chyba jeszcze moje urodziny się nie zbliżają patrząc na pogodę za łoknem ;PKto mi kazał se konto założyć na FB? ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Na spiryt Idziesz? ![]() Cytat:
![]() Już Cię Red zlokalizowałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-01 o 23:37 |
|
|
|
|
#3875 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zakupię Cytat:
![]() ruda byłam przez dłuższy czas, m.in kiedy zakładałam konto na Wizażu i wymyśliłam ten kretyński nick ![]() Cytat:
tej czarnej co wygrała nie lubiłam bo cały czas ryczała i się nad sobą użalała ![]() Cytat:
powinna była w aukcji zaznaczyć że nie wszystkie modele ma na stanie... przecież człowiek jak klika to myśli ze som
|
||||||
|
|
|
#3876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iiiii tam , ale tak to jest w szopkach gdzie liczy sie żeby kasy nastukać tefałenowi z smsów a im jest obojętne kto jet Tap Madl a kto nie a nie kupuj na all - w katowicach w centrum koło przejścia na stawową, na Mickiewicza jest targ i i tam jest ich pełno - of kors cena pewnie będzie teraz wywindowana ale se pomacasz - sama tam jedne kupiłam, na załęże sie pewnie nie wybierasz a stawowa jest pod nosem edytuję bo niektóre na all mają niskie ceny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-01 o 23:47 |
|||
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Gustaw urodzony 4go lipca!
To może Ochota się zawaliła ![]() Cytat:
Byłam na fajkach- zaczęło się od tego, że Aza zlała się i tak lała od drugiego do pierwszego piętra. Już latałam z mopem Z fajkami o tyle problem, że nie widziałam filtra przez te grubaśne futrzane paluchy- może mam dziurę wypaloną- nie poczułam, bo zimno, jeszcze policzków i nosa nie czuję. I zamierzam to powtórzyć po północy
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pory chciąłam to paliłam nie to nie - wybór był a teraz zakaz ????????????? nie jestem regularnym palaczem więc w większości czasu mnie to zgrzewa ale jak chce a nie moge to strasne będzie nie móc bo ktoś zabronił. |
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet u marchwi
|
|||
|
|
|
#3885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie kiedyś maseczkę z marchwi i położyłam się w niej. Wszystko spłynęło, skutek był taki, że miałam bardzo pomarańczowe uszy
|
|
#3886 | ||||||||||
|
BAN stały
|
No skąd mam mieć Twój nr? Sresztom Flo też mi nie dała (numeru)
![]() Cytat:
![]() Nie mam nic naprzeciwko ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy ja wyglądam na moczymordę? Cytat:
--- Wyniku TM komentował nie będę, bo na jeden post zbyt wiele wulgaryzmów by się uzbierało No ale cóż - jaki naród ma gust (i intuicję), każdy widzi ![]() Tutaj Dżołana fajnie wyszła
|
||||||||||
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
pomocy aaaaaaaa dłonie mnie palą, nie nie poparzyłam się tylko jakieś uczulenie, wygląda i boli, pali strasznie. Czym domowym posmarowac
|
|
#3888 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przed godziną "zero" krewni i znajomi królika śmigają na zaplecze ![]() Cytat:
mnie kiedyś tak pomidory uczulały...
|
||
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
znikąd pomocy
![]() posmarowałm resztką aloesu (może nawet przeterminowaną ) ale pomogło, śmiem twierdzic, że mam uczulenie na kurz , bo w szafie składziku grzebałam, a tam syf totalny
|
|
#3891 |
|
Nindżopesz
|
Noo, ja mu dalam 2 na 5 ona 3/5 widac wyrobil sie przez te 6 lat
![]() To moze w maju, zapamietam i przypomne ![]() Kurde, kto wie, moze sypia Wapno wypic? |
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholipa straszne toto, czerwona skóra i momentalnie zadziory takie się zrobiły suche i bordowe w kolorze, pali i piecze ale tylko po zewnętrznej stronie, masakra i z emocji (chyba ) pali mnie twarz rumińce jak burakiem malowane
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wapno wypij, ale już! Ja idę na fajki- ekstremalnie nr 2
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zimną woda - wiem gópi ząrt zamarazasz ale wapno powinno pmóc - krem z cynkiem masz ? niby na odparzenia takie bambina ale czasem pomagał mi na takie właśnie byle co neiwiadomo so pij duuuużo wapna i obserwuj się - ajk ci minie to łoki jak nie to musi cie zawieźć chuop do lekarza to ci walną zastrzyk na odciulenie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-02 o 00:37 |
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
alantan pomaga ufff
Red wapna nie mam, ciekawe dlaczego, szukałm, bo też o nim pomyślałam dzięki nie nadrobię baru obejżałam TM, ale bez końcówki, bo w szafie musiałam grzebac P. znowu nie może swoich rzeczy znaleśc . Nie chcę się mądrzyc, ale ta ciemna musiała wygrac, od początku dzisiejszego programu, wszystko było pod nią ustawione, a najbardziej te foty w wodzie
|
|
#3896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja coś czuję ze to TM było ustawione już w paru miejscach czytałam ze wygra Polina i tak się stało ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to w sumie dla Ciebie lepiej niż dla mnie, no ale jak wspomniałam powyżej, mogę się wycofać
![]() Hmm niech pomyślę W garniaku to ... ![]() Ja rzadko jestem poważna, ale jeśli sytuacja tego wymaga to jestem, a więc tak jak teraz No ja myślę, że się przypomnisz ![]() A hery masz cudne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu - bo tak to jest jak naród wybiera - tefąłen się bogaci a gópiemu radość
Cytat:
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() no nic to a paczyłam bo mnie interesowało to ze skoro ten swiat mody taki wielki znany i profesjonalny strasznie jest - to było by miło jakby za***ista Polka w nim była a nie tylko kanarek ( Justyno racja ) anorektyk - Anja i myslałam że to zawodostwo jest i ze wybierze żiri a tu kutwa esemesy again - no i zwątpiłam od wtedy ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
no dobra będę "testować" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-02 o 00:46 |
|||
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać bo mi zimno
![]() dobranoc
|
|
|
|
#3900 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
w torbie podróżnej i piję zalane pifem, bo tak ![]() Cytat:
i dzięki Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

To sie pytam grzecznie czy mozna wymienic bo ten rozowy mi nie lezy. Odpisali, ze nie da rady, nie maja takiego wzoru jak na fotce ale moge odeslac i oddadza kase. No kase oddali rzeczywiscie ale mnie kur...a wziela bo po jakiego grzyba wystawiac zdjecie zupelnie innej kiecki?

Chyba jeszcze moje urodziny się nie zbliżają 
Idziesz? 

No ale cóż - jaki naród ma gust (i intuicję), każdy widzi
rumińce jak burakiem malowane