|
|
#4261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Będzie mi brakować Dżoany
Wzbudzała uśmiech.
|
|
|
|
#4262 |
|
Rozeznanie
|
http://www.facebook.com/photo.php?pi...63184500389663
yyy? edit: mam nadzieję, że ten artykuł naprawdę był edytowany
*** ![]() Edytowane przez menorka Czas edycji: 2010-12-02 o 00:58 |
|
|
|
#4263 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() :conf used: porażka
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracajac do Top model - mysle, ze Paulina jest zbyt slaba psychicznie, zeby wkraczac do swiata, w ktorym - bez tak zwanych jaj bywa trudno... |
|
|
|
|
#4265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na taki błąd by sobie nie pozwolili.
|
|
|
#4266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A kulę to oni mają, co prawda nie szklaną a kryształową, tylko, że to nie w tym programie
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
oo i juz sie zaczynają teorie spiskowe
![]() rozumiem, ze ktos moze sie czuć rozczarowany, ale zeby az do takiego stopnia? i taka frustracja?? heh
|
#4268 |
|
Rozeznanie
|
W sumie to nie frustracja, a zwykła ciekawość, bo jeśli okazałoby się, że artykuł nie był pisany na bieżąco to byłaby zadyma... Lubię zadymy
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej pod tym linkiem był artykuł z okładkami i info o finale po ogłoszeniu wyniku zmienił się na okładkę z Poliną wiem - widziałam, jestem pewna bo co parę chwil odświeżałam ich stronę Dobra to ja się wypowiem ![]() Chciałam żeby wygrała Ola. Jestem w niej "zakochana" i już. Obiektywnie rzecz jednak ujmując - Olę kocham za urodę ale jednak na wybiegu to Ania prezentowała się najlepiej. Miała z nich najdłuższe nogi, poruszała się jakby płyneła nad ziemią (czego niestety nie można powiedzieć o P. bo ona strasznie szła...). No Ania na wybiegu nie miała sobie równych w finale. Ola natomiast no jest piękna dla mnie i już. Zupełnie subiektywnie piękna. Na wybiegu - ponad to - zachwyciła mnie Nicole. Wyglądała c.u.d.o.w.n.i.e. i myślę, że ma duże szanse na karierę. Rewelacyjna twarz, świetnie się ruszała. Szkoda, że odpadła bo na pewno lepiej by wypadła w finale niż Polina. Beata- bardzo mi się spodobała w odcinku finałowym. Świetne włosy i makijaż, ładnie wyglądała. Poza tym - też byłam poniekąd jej fanką bo zwracającego uwagę urody nie można jej odmówić. Nie jest to typowa piękność ale ma potencjał. No i te jej nogi. A teraz apropo finału. Tak - moim zdaniem to była ustawka. Ale nie tak ustawka że ktoś oszukał w głosach tylko zwykła psychologia. Od kilku odcinków faworyzowano Polinę, komentarze na jej temat były przychylne, przybliżano jej osobę widzowi. Wielka siła sugestii, że tak powiem. Ludzi są podatni na manipulacje i kilka kolejnych odcinków sugerowania im odpowiedniego wyboru przynosi efekty w postaci oddanych głosów. Nikt nie musiał oszukiwać w głosowaniu, wystarczyło tylko zasugerować widzom odpowiednio wcześniej kto ma wygrac i już sami głosowali jak trzeba. A tej "nagonki" w programie na wygraną Poliny chyba nikt nie przeoczył. Nie mam nic do Poliny - wygrała niech ma. Z góry i tak wiadomo, że te programy nastawione są na komercje, reklamy. Nikt tam nie szukał, nie szuka i szukał nie bedzie modelek na prawdziwe pokazy mody Haute couture - czego zresztą uczą zagraniczne edycje. Tak jak finaliści idoli, mam talentów i innych nie zostają gwiazdami na dlużej niż czas potrzebny na opadnięcie szumu po finale tak i tutaj sława Poliny zgaśnie szybciej niż się zaczęła Pokażą ja w gazetce. Pokażą ja w reklamie. Pewnie wystąpi w kilku innych czasopismiach i reklamach pod skrzydełkami Nextu. Ot będą mieli awaryjny towar na polski rynek reklamowy który się szybko i efektywnie sprzeda bo twarzyczka już znana i lubiana. O nic więcej nie chodziło. Ja tam tylko życzę Ani, Nicole no i nich będzie (nie lubię jej za pewnośc siebie, charakter no ale umiejętności i twarzy jej odmówić nie mogę bez względu na sympatie) Kasi żeby one coś osiągnęły w świecie mody bo mają ku temu predyspozycje.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-12-02 o 01:13 |
|
|
|
|
#4270 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Również jestem zachwycona Nicole i uważam, że gdyby nie kontuzja byłaby w finale ![]() Też byłam za Anią i kibicuje jej cały czas. Myślę, że drzwi są przed nią otwarte i wkrótce nas zaskoczy. Też mam takie wrażenie. Ogólnie to Paulina była dla mnie dzisiaj taka pewna siebie, tak na luuzie i bez stresu, jakby znała już wyniki. No i oczywiście faworyzacja :/ A wgl to profesjonaliści powinni sami sobie wybrać, która z finalistek najlepiej nadawałaby się do współpracy. Ale wiadomo, że TVN musi na kimś zarabiać Jury w tym odcinku jakoś za wiele nie miało do powiedzenia, praktycznie bez krytyki . Ogólnie to szału nie było :/ufff... w końcu wszystko ogarnęłam, ale dziewczyny poszłyście
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
hah, widzę że nie tylko mnie zażenowała forma finału
tap madl im się z mam talent pomyliło chyba ![]() cóż, miejmy nadzieję że na castingi do kolejnej edycji znowu przyjdzie Nicole i w końcu pokaże im wszystkim kto tu rządzi
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
o nie!!!
Nie obejrzałam wczoraj do końca top model, ale NIE!!!!! Paulina??? Byłam za olą
|
#4273 |
|
Rozeznanie
|
Paulina to jakaś pomyłka, wygrać powinna Ola a po niej Ania.
Beata pięknie wyglądała na wybiegu |
|
|
|
#4274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4275 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
opowiedz
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Wiekszosc chciala aby wygrala Ola, a jednak ktos na Poline musial glosowac
Jestem bardzo zla, nie widze jej jako tap madl.. wciaz kibicuje Ani i Oli, na pewno dadza sobie rade i bez wygranej.
|
|
#4277 |
|
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem szczerze. Przestałam oglądać gdy odpadła Ania. Wchodzę na główną stronę TAP MADL a tam okładka POLINY!!! NIE NIE NIE!!!! TO jest prawdziwa żenada roku 2010. Sorry, co oni pokazali????? Przyszła (niby): -szara mysz -płaczka -Ani b ani me po angielsku A w Finale: - seks bomba - inglisz perfect OOOCCHHHH ale jestem żyleta!!!!! och Polina na okładce, jakie wyuzdane zdjęcie!!!! ![]() Czuje niesmak, jakby to było ustawione. Anka I OLka 100000 razy lepiej wyglądały wczoraj niż Polina z końską szczeną I okładki glamoura miały lepsze ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Polina była wyraźnie faworyzowana!!!!!! Się podniecali nią jak cholera!!!!i |
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
nie oglądałam wczoraj, bo wolałam się wyspać
wchodzę dzisiaj na pudelka i co?? Polinka wygrała widocznie ludzie w naszym kraju lubią takie biedne sierotki a tak kibicowałam Oli :wnerw:
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem zła-płaczka wygrała..... Byłam za Olą -super się prezentowała na wybiegu i te zdjęcia.
A tak w ogole to według mnie prawdziwą karierę modelki mogła zrobić Nicole Rosłaniec- idealna kandydatka na TOPMODEL
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
żal
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem jakim cudem ona wygrała, jak na wszystkich portalach forach większość ludzi była przeciwko Paulinie
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jaka jest moja teoria? To tvn powinno iść do programu Mam talent bo talent to oni niezaprzeczalnie mają ale do robienia jaj. Najpierw ta mała z MT, teraz płaczka z TM... No normalnie myślałam, że umrę jak ogłosili wyniki... Telewizja polska widzę ma zwyczaj, na pewno nie wyłaniania młodych talentów, ale pomagania biednym ludziom... Ja rozumiem, że to w jakimś stopniu "szczytny" cel no ale bez przesady. Niech zrobią konkurs "Chcę pomóc rodzicom" i wtedy będzie wszystko jasne... Tylko obawiam się, że programu pod takim tytułem NIKT by nie oglądał... Drugiej edycji TM nie zamierzam oglądać, bo to zwyczajny śmiech na sali !
I żeby nie było to jedyne co mi się podobało z udziałem Pauliny wczoraj to zdjęcie z sesji pod wodą, bo bądź co bądź wyszła świetnie
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2010-12-02 o 08:42 |
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
No cóż wynik jaki jest taki jest i osobiście nie jestem z niego zadowolona
Wydaje mi się , że o Paulinie usłyszymy jeszcze nie raz ale nie jako o modelce tylko jako skandalistce. Patrząc na nią to woda sodowa do głowy bardzo szybko jej uderzy. |
|
|
|
#4284 |
|
Raczkowanie
|
Też sie zgadzam z tym, że pod wodą Polina wyszła najlapiej
Dwie pozostałe miały straszną twarz ;/
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
juz za chwile w ddtvn pierwsza polska tap płaczka
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
tak chcialam,zeby Ola wygrala
jakos nie umieli tego dostrzec I ta Żyleta Pauliny, jakos nie wyglądala na nieśmiałą, zupełnie inna, a dziwne, ze przeds kamerami była taka odważna i pewna siebie,a w domu z dziewczynami niby taka biedna i cicha... a kiedyś naprawdę byla moją faworytką.. kiedyś.
Zdobyć świata szczyt to jest najważniejszy cel.. Edytowane przez Rozzz Czas edycji: 2010-12-02 o 10:36 |
|
|
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
Jak któraś z Was będzie oglądała ddtvn to proszę napiszcie czy Polina mówiła coś ciekawego czy to co zawsze???
Jestem bardzo ciekawa a niestety nie mam możliwości zobaczenia. Z góry bardzo dziękuje
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
co jak co, ale Pudelek mistrzowsko skomentował zachowanie Kaśki
Cytat:
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale nie mogę przeżyć tego jak ona wczoraj na żywo wyglądała ;DD To co miała na policzkach to był jakiś koszmar ;/ wyglądała jak dla mnie na 10lat więcej;/
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Wzbudzała uśmiech.

porażka

. Zastanawiam się czy dalej oglądać....

widocznie ludzie w naszym kraju lubią takie biedne sierotki