|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
|
#9032 |
|
Raczkowanie
|
I dobrze! warto zobaczyć co Ci powie. Bedziesz pewnie zdenerwowana, ale postaraj się zapamietać wszystkie argumenty...
|
#9033 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki
![]() Ogromniasto mi Was brakowało ![]() czy wylecę w sobotę ![]() ![]() Noooo.... to tyle u mnie Poza tym pozdrawiam mocno wszystkie Dziubki Dziękuję Inna ogromnie raz jeszcze
|
#9034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
No proszę Cię Ty nas nie strasz Co się stało????? Piszę krótko Robaczki bo mnie wywala dziś cały czas
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#9035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozmiarek staniczka mamy taki sam ![]() No to teraz ja muszę się pochwalićw reszcie nareszcie w końcu po roku Pani dr była dumna z moich piersi Dacie wiarę!! Nawet nie wiecie jak się cieszę I jak cieszyła się Pani dr Dałyśmy radę! piersi są zdrowe, mocne i piękne!!!! No i chyba w sumie pożegnałyśmy się z Panią dr ![]() ...jestem już gotowa istnieć bez Jej opieki I w cale się nie boję tego istnienia ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- A mój nowy staniczek miał już swoją inaugurację U naszej Kochanej Heppy Oczywiście piersi były oceniane - ale reakcje były bardzo pozytywneŻegnałyśmy się z łzami w oczach....
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-02 o 01:20 |
|
|
|
|
#9036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9037 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane raniutko
Cytat:
Siła wyższa NIENAWIDZĘ ZIMY Lotnisko zamnkniete od wczoraj i czytałam właśnie, że jak na razie do jutra do 6 rano. Przedłużają na bieżąco wraz z sytuacją, a wyjątkowo dowaliło śniegu tej nocy Totalny paraliż. Szkoły zamknięte, siedzę w domu, bo z pracy dostałam info, żeby się nie wybierać nawet... ![]() Teraz czekam jak dostanę info na stronie easy jet, ze lot odwołany Ja się chyba dziewczynki pochlastam Cytat:
![]() Poza tym nie musiałaś jechać aż na północ PL, żeby usłyszeć, że są śliczne, bo ja bez mrugnięcia okiem już dawno to stwierdziłam ![]() Masz niesamowicie piękne dziewczynki i ja tak w ogóle się zapytam...a gdzie fotki staniczka?? Obiecane nota bene.... ![]() Zaraz będę lukac do albumików Waszych pocieszyć oczka, a swoją drogą zazdraszczam Wam ogromnie tego spotkanka No i wcale się nie dziwię, że u Happci było tak cudownie, bo Ona to taka cudna kobietka i niesamowicie ciepła osóbka przecie ![]() Hihi... powiadasz transparent....?? ![]() Happciu, jesteś niesamowita ![]() Ach... cudownie tak spedzić kilka dni jeśli wokół są same życzliwe osoby Buziaczki wielkie dla wszystkich krasnalków
|
|
#9038 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! dziewczyny musze wam powiedziec co kupuje mojemu pod chinke
) uwazam ze to hit )) na pewnos ei ucieszy. troche nie moglam sie zdecydowac miedzy 2 opcjami ale w koncu wybralam ) http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Ekstremalna..._/produkt.htmlon tak lubi autka wiec niech ma jestem cudowną, wspanialą kobietą... WIEM tak mnie wspierał po zabiegu ze nie odmówie mu teraz niczego. W ogole polecam rzeczy z tej stronki ..ja dla siebie chcialabym hmmm czekoladową euforie chyba http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Czekoladowa...a/produkt.html
|
|
|
|
#9039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje Wam Slonka za te wszystkie mile slowa. Istotnie na imprezie wszyscy o cycuchach wiedzieli i reakcje byly budujace. Wiec dziewczyny nastrojone luzackim podejsciem kolegow i kolezanek oraz tym i kolejnym drinkiem opowiadaly o szczegolach cyckowych jak o nadmienionej "nowej fryzurce". A transparent istotnie byl.Malowalam pedzelkiem a polowek pomagal mi wieszac juz tydzien przed spotkaniem, kiedy to jeszcze liczylam ,ze Adze uda sie dotrzec. Tu fotka
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-12-02 o 10:04 |
|
|
|
|
#9040 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Kissy ty jesteś szalona ...
))) super te pomysły na prezenty. Nie słyszałam o tej stronce nigdy. mi pozostaje wybrać coś dla siebie...może masaż stemplami ziołowymi )) relaks i zdrowie. mam nadzieje ze gdzieś za miesiąc już będę mogla tak sobie dogadzać
|
|
|
|
#9041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I genialne pomysły na prezenty Takie nietuzinkowe, inne pomysły!! Super sprawa!!!! No i oczywiście jesteś cudowna i wspaniala bez żadnego 'ale'!!!!!!Jak cycuchy ogólnie??
|
|
#9042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Magerka kurcze, to sie narobilo Mam wielka nadzieje,ze sie jednak wszystko pozytywnie dla ciebie rozstrzygnie i przestanie sniezyc i samolot bezpiecznie wystartuje i wyladuje. Trzymam kciuki za Ciebie . I buziaki przesylam |
|
|
|
|
#9043 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesteś cudowna !!!!!! Tak dziewczynki przywitać Cudnie, wprost cudnie !!!! Cytat:
Pisałam do lekarza już nawet na kiedy można byłoby przełożyć zabieg, aby odbył się jak najszybciej możliwe po moim przyjeździe... Oczywiście spokój ducha mojego doktorka jest niesamowity i napisał mi, żeby jeszcze nie panikować. Jak się zdarzy taka sytuacja, że nie dotrę do PL, to będziemy mysleć. Skad faceci biorą tyle opanowania?? My to już profilaktycznie, na zapas myślimy i nerwujemy się okropnie, a oni spokojnie, bez emocji podchodzą do tematu... ![]() Ale pewnie o ile zdrowsi od nas są!!!!! No nic, jak na razie czekam (nie)cierliwie na rozwój wydarzeń o tak.... a tak się nerwuję właśnie czego efektem jest
|
|
#9044 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
Ale u nas dzis napadało prawdziwa zima Ale czytam tutaj z rańca że nie wszystkim do śmiechu przez ten śnieg .. Magerko kochana co tam się dzieje że wylecieć nie możesz ?? Jak dzisiaj ma się sprawa ?? Do soboty jest jeszcze trochę czasu to może będzie dobrze jednak co??? Kurcze jak to zawsze musi iść pod górkę no Ale zobaczysz wszystko dobrze się skończy ... Trzymam kciuki z całej mocy mojej ![]() Kurcze kochana czy do Ciebie już dociera ze zostało ci tylko 6dni Jak dla mnie to jakieś dziwne uczucie myślałam że będę to jakoś przezywać a do mnie wcale nie dociera że idę pod nóż ... No kopnijcie mnie porządnie w zadek alba co to może się ocknę .. Happy Mayu Maceretko Ale miałyście pewnie atrakcje na tym spotkaniu ale wam zazdroszczę ale liczę że i nam jeszcze kiedyś uda się spotkać A Happy ty to nadajesz się do organizacji takich spotkań widac jak ślicznie ugościłaś dziewczynki i ten transparent pełen profesjonalizm Kissy kochana z nieba mi spadałaś z tą stronką Cały czas myśle jak tu się odwdzięczyć mojemu mężowi za wsparcie przed zabiegiem i jego opiekę po zabiegu i nie wiedziaąłm co by tu wymyśleć ![]() A że mój to taki fascynata samochodami to dla niego by ale frajda była .. Hahah dzięki kochana za podpowiedz musze przestudiować tą stronkę i ogarnąć co i jak
|
#9045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie martw się cycuchy tym razem już będą Oby jak najszybciej lotnisko ruszyło a Twój lot nie był jednak odwołany. Czekamy na widomości i trzymamy kciuki Hihi - Fotki nowego staniczka wstwię oczywiście- za chwilkę u mnie roczek będzie, trzeba to utrwalić Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
to pewnie dlatego słoneczko zamiast oczu miało cycki
|
|||
|
|
|
#9046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9047 |
|
Rozeznanie
|
Nie no zapomnieć nie zapomnę
Strach mnie obleci dopiero w dzień zabiegu jak znam siebie Dziewczyny dlaczego nie ma mojego avatarka no i moja galeria zniknęła ?? Maya a ty masz dlaczego tak??
|
#9048 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w albumikach- ale ja fotek jeszcze nie widzę tylko czerwone krzyżyki
![]() No dobra mykam odkopać samochodzik- pewnie będę znowu przez bagażnik do niego wchodzić ze 100cc wiecej w żelkach i bym się nie przecisnęła ![]() Maceratko- ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#9049 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ech... ja to serio pomału tracę nadzieję na wylot Śniegu jest niewiele mniej jak w KRK!!!! Coś niebywałego, bo to jest absolutne nie do wiary tutaj!!!!! Totalny paraliż i nie ukrywam, że szlag mnie zaraz trafi Kejsiii, może się okazać, że pójdziesz szybciej pod nóż niż ja, albo niewiele później ode mnie... Nie wiem, na chwilę obecną mam nerwa takiego, że siwy dym. Dzwonili z pracy, żeby się nie wybierać z domu, bo do końca tygodnia firma jest zamknięta ze względu na warunki. Matko kochana, jak ja nienawidzę zimy ![]() To jest dla mnie największa tragedia przetrzymać te miesiące. Przyjeżdżając tutaj, miałam nadzieję, że przynajmniej śniegu szybko nie zobaczę, to juz po kilku miesiącach nasypało sniegu tyle, że ulepiliśmy z synem porządnego bałwana, ale snieg na szczęście był tylko pół dnia, potem szybciochem stopniał. Ale jaka to była sensacja tutaj!! nawet w regionalnych gazetach były zdjęcia bałwanów na pierwszych stronach oczywiście sensacja ![]() No i poczatkiem tego roku znowu dowaliło też sporo. Firma moja zamknięta była 3 dni, nie wspominając o szkołach.. A teraz już pogoda przegięła na maxa!! Czemu nie moglo zaczekać jeszcze jakieś 3 dni, no czemu???? Już z PL , to nie mam nic przeciwko, żeby mnie przytrzymało, ale nie teraz!!!!! Cytat:
![]() Takich ślicznotek nie wolno ukrywać ![]() Cycuchy pewnie, że będą, tylko zastanawiam się kiedy ![]() Przypomnimy Kejsiii naszej kochanej Mam nr.... zadzwonię ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
dla wizażyku ![]() Natomiast przy takiej awarii jak była, będziemy musiały poczekać na resztę jeszcze troszkę dłużej.
|
|
#9050 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pink star;23513192]No do ZDROWKO!!!!!!!!!!!!:winko :
Dzieki Pink ...... alez mamy sliczna zime , wlasnie przed godzina przylecialam z treningu , bieganie po sniegu w tem. -5 jest niesamowite
|
#9051 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana ty nie dygaj bo cycki nowe i tak będziesz miała A pamiętasz w kwietniu jak cię wulkany chciały powstrzymać przed przylotem na konsultacje No właśnie jak wulkany nie dały rady to i śnieg nie da Ale swoją drogą powiem Ci jak by faktycznie miało się okazać że tobie się zabieg przesunie to coś czuję że będziesz się operowała 15.12 ale by było ... Kochana tyle od kwietnia czekamy na te nasze przody to i kilka dni dasz radę ale trzeba liczyć że uda Ci się jednak przylecieć w terminie Najważniejsze że doktorek wie jak sytuacja wygląda więc spokojnie na pewno coś dla ciebie wykombinuje Tymczasem kobitki zmykam zarabiać na chleb ... Do zobaczonka wieczorem
|
|
#9052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej czuje sie dobrze nawet po op nie bylo az tak zle dosc szybko wrocilam do pracy i jest ok tylko mysle ze moglam zrobic wieksze jutro dodam zdjecia ![]() A jak ty sie czujesz???
|
|
#9053 |
|
Rozeznanie
|
Czesc kruszynki!!!!!!!!
magerka - ja pitole wrrrr slonko glowa do gory zobaczysz wszystko jakos sie ulozy i polecisz.. ale dala czadu ta zima u nas tez snieg pada ,zimnica nie lubie oj nie lubie trzymam kciuki ,ze jednak uda ci sie poleciec do PL i zrobic cycuchy...ps. kurcze ja zaczynm sie cieszyc ,ze jednak moj urlop wypadl wczesniej bo ja od wczoraj rana bym jechala samochodem do PL porazka jakas na maxa... mya - jak nie dostalas? masz FB? a transparencik pierwsza klasa postarala sie ta nasza Hapcia ... ciesze sie ksiezniczko ,ze cycuszki juz zdrowie i roczek szybko zlecial...brawa dla Ciebie za cierpliwosc a dla pani dr. za tak fachowa robote... i super ,ze wyjazd sie udal!!!!! A wiesz slonko ze mi cycuchy urosly...hihihi bo na poczatku jak sie mierzylam bylo 91cm a wczoraj z czystej ciekawosci chcialam zobaczyc i jest 93cmhappy - zlote serduszko masz kochana..transparencik super juz pisalam no i fajnie ,ze imprezka udana..jestes wielka... kejsiii - no leci czas leci... jeszcze niedawno ja czekalam z wami a juz 1,5 miesiaca po jestem... wiec i zaraz sie bedziesz cieszyc i chwalic nam tu blizniaczkami... pysia - Ty to zawsze znajdziesz cos fajnego w obojetnie jakiej pogodzie, ja nie znosze zimna..wrrr![]() kissy - ciekawy ciekawy, zawsze cos innego... maceratka - slicznoto ty to chyba jeszcze kaca leczysz co???
|
|
#9054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9055 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pinkusiu tylko ciebie nie bylo A mialas byc przeciez Nastepnym razem juz nie podaruje. I sama sie po ciebie wybiore. A tu modly za Magerke: NIE STRASZNE WULKANY MAGERKOWE CYCUCHY TO JEJ NOWE ZYCIE WIEC PANIE PILOCIE, W WIZAZU IMIENIU PROSIMY DOSYC JUZ CZEKANIA I CZYTANIA INFO WIEC PROSIMY BARDZO ! BY DOTARLA DO CELU BO JAK NIE TO JESZCZE, W DEPRESJE ZAPADNIE ![]() I BEZ CYCKOW NOWYCH Z WIZAZU PRZEPADNIE ![]() A WIEC WIATRY , SNIEGI , SZTORMY I WULKANYNIECH SE DZIEWCZE JEDZIE PO TE SYLIKONY. hihi tak mi sie ulozylo Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-12-02 o 15:13 |
|
|
|
|
#9056 |
|
Raczkowanie
|
A tu modly za Magerke:
NIE STRASZNE WULKANY MAGERKOWE CYCUCHY TO JEJ NOWE ZYCIE WIEC PANIE PILOCIE, W WIZAZU IMIENIU PROSIMY DOSYC JUZ CZEKANIA I CZYTANIA INFO WIEC PROSIMY BARDZO ! BY DOTARLA DO CELU BO JAK NIE TO JESZCZE, W DEPRESJE ZAPADNIE ![]() I BEZ CYCKOW NOWYCH Z WIZAZU PRZEPADNIE ![]() A WIEC WIATRY , SNIEGI , SZTORMY I WULKANYNIECH SE DZIEWCZE JEDZIE PO TE SYLIKONY. WIERSZYK PRZEPIEKNY ![]() klas ki: JESLI MOGE TO TEZ PODPISZE SIE POD TYMI PROSBAMI
|
#9057 | |
|
BAN stały
|
Kissy no świetny prezent! na pewno się spodoba!
kurcze skąd wytrzasnęłaś takie coś? ja to chyba nie umiem takich rzeczy znajdować w necie ;(MyaDiva Cytat:
MyaDiva....heheh ja myślę, że akurat z przyjmowaniem podziękować da sobie świetnie rade ! ![]() Happy - niezla rymowanka
|
|
|
|
|
#9058 |
|
Rozeznanie
|
Yooko, Korinka
dzieki skarby |
|
|
|
#9059 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak... byłaby faza, jakby sie okazało, że wypadnie na 15.12 ![]() No mam nadzieję jednak, że NIE... Jak do tej pory nie dostałam żadnego info odnośnie odwołania lotu, ale jakoś nie wierzę, ze ogarną ten chlew do jutra... A w kwietniu jednak skutecznie wulkan mnie powstrzymał przecież. Przekładałam lot o tydzień. Ech... Co za syf... Cytat:
Widzisz jak to dobrze się poukładało, że pojechałaś sporo wcześniej!! Jakbyś miała jechać teraz, to nawet nie chcę sobie wyobrażać ile czasu zajęłaby podróż. Tak sobie myślę, że może dojechałabyś prosto do kliniki na 6.12 A tak już masz swoje panienki i w nosie polska zima... Buziolek wielki Słoneczko No właśnie Maceratka, a Ty gdzie??? Zasypało Cię na maxa?? Odezwij się kochana!! Cytat:
Happciu moja Ty cudowna, kochana poetko No czegoś takiego się nie spodziewałam Jesteś niesamowita ![]() W takim wypadku, nie ma innej możliwości jak lot o czasie bez opóźnień ![]() Tak mi się micha śmieje, że sobie sprawy nie zdajesz. Jak Ty kochana to wymysliłaś?? Cudne i nawet humorek mi się poprawił niesamowicie Ja to im chyba mailem na stronę przewoźnika wyślę jak niesamowicie ważny jest mój lot do polandu Gwarantuję, że z takim info wezmą się do roboty i dadzą radę Happciu jak ja Cię loviam kochana, to nie uwierzyłabyś ![]() Buuuuuuuuuziaaaaaaczki wielkie dla Ciebie Cytat:
Dziękuję bardzo
|
|
#9060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() ![]() Ty nasza poetko jak Ci się to zrymowało pięknie ... Mageruś Wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie ale tych modłów to już nikt nie jest wstanie przebić.... Happy jedyna w swoim rodzaju A gdzie reszta krasnali się pochowała ??? Widzę że chyba wcale się nie tęskniłyście za wizażykiem Wyłazić z ukrycia
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

No proszę Cię Ty nas nie strasz
Co się stało?????

No to teraz ja muszę się pochwalić

) uwazam ze to hit 

klas ki: JESLI MOGE TO TEZ PODPISZE SIE POD TYMI PROSBAMI