Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 302 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-01, 22:01   #9031
beatrycze1
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Yoki123 Pokaż wiadomość
A jedziesz do jakiegoś innego, czy swojego?
Do innego
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 22:04   #9032
Yoki123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Do innego
I dobrze! warto zobaczyć co Ci powie. Bedziesz pewnie zdenerwowana, ale postaraj się zapamietać wszystkie argumenty...
Stary 2010-12-01, 23:40   #9033
magera
Rozeznanie

Hej Laseczki

to dlatego, świątynia była zamknięta tak długo
Ogromniasto mi Was brakowało

a to dlatego, że nie wiem

czy wylecę w sobotę

Noooo.... to tyle u mnie

Poza tym pozdrawiam mocno wszystkie Dziubki

Dziękuję Inna ogromnie raz jeszcze

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 00:47   #9034
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Dzięki kobieto mam nadz że będzie dobrze jadę jeszcze na konsultację 14.12 zobacze co ciekawego się dowiem
Witaj Kochana czekamy razem z Toba na tą konsultację no i oczywiście na pozytywny koniec Twoich kłopotów.

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Hej Laseczki

to dlatego, świątynia była zamknięta tak długo
Ogromniasto mi Was brakowało

a to dlatego, że nie wiem

czy wylecę w sobotę

Noooo.... to tyle u mnie

Poza tym pozdrawiam mocno wszystkie Dziubki

Dziękuję Inna ogromnie raz jeszcze
A co to w ogóle za pomysł z tym że nie wylecisz w sobotę No proszę Cię Ty nas nie strasz Co się stało?????

Piszę krótko Robaczki bo mnie wywala dziś cały czas

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 01:51   #9035
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość

no kochanie teraz juz z gorki zobaczysz , zleci szybciochem....
a co do rozmiarku to i tak twierdze ,ze mam za male i moglam brac te 460cc

O widac ,ze wszyscy tesknili za fioletem!!!!!!!!!! wow....
ja tez sie ciesze ,ze juz dziala....

gdzie reszta stalych ksiezniczek?????? ja pytam...
Pinkuś Skarbie priw do mnie nie dotarł.
A rozmiarek staniczka mamy taki sam i zapewnaim Cię Ślicznotko że za pare miesięcy Twoje panienki już nie bedą się tak gubiły pod ubrankiem już nie tak łatwo będzie można je okiełznać pod bluzą sprtową

No to teraz ja muszę się pochwalić
w reszcie
nareszcie
w końcu
po roku
Pani dr była dumna z moich piersi
Dacie wiarę!!
Nawet nie wiecie jak się cieszę
I jak cieszyła się Pani dr
Dałyśmy radę! piersi są zdrowe, mocne i piękne!!!!
No i chyba w sumie pożegnałyśmy się z Panią dr
...jestem już gotowa istnieć bez Jej opieki
I w cale się nie boję tego istnienia

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

A mój nowy staniczek miał już swoją inaugurację
U naszej Kochanej Heppy na imprezce. Nawet sobie nie wyobrażacie laseczki jak ona nas ugościła jak się przygotowała i jak było wspaniale Mam nadzieję, że zobaczycie ten transparent który nas przywitał i wiele innych fotek z naszego pobytu. Tyle atrakcji, tyle ciekawych osób, piękne miasto - czas zleciał nie wiadomo kiedy. A najciekawsze, że wszyscy wiedzieli kim jesteśmy i na nikim to nie robiło wrażenia . No całkiem jakbyśmy wyszły od fryzjera a nie chirurga plastyka Oczywiście piersi były oceniane - ale reakcje były bardzo pozytywne.
Żegnałyśmy się z łzami w oczach....

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-12-02 o 01:20
Stary 2010-12-02, 07:05   #9036
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Badalamenti Pokaż wiadomość
yokoo2
Przypominam o mojej prośbie o ile to nie problem...
Pozdrawiam
jesli chodzi o fotki to sa na moim profilu w albumie
Stary 2010-12-02, 09:38   #9037
magera
Rozeznanie

Witajcie kochane raniutko

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

A co to w ogóle za pomysł z tym że nie wylecisz w sobotę No proszę Cię Ty nas nie strasz Co się stało?????
Myusia kochanie no jak to co....
Siła wyższa
NIENAWIDZĘ ZIMY
Lotnisko zamnkniete od wczoraj i czytałam właśnie, że jak na razie do jutra do 6 rano. Przedłużają na bieżąco wraz z sytuacją, a wyjątkowo dowaliło śniegu tej nocy
Totalny paraliż. Szkoły zamknięte, siedzę w domu, bo z pracy dostałam info, żeby się nie wybierać nawet...
Teraz czekam jak dostanę info na stronie easy jet, ze lot odwołany Nie sądzę, żeby ogarnęli się do jutra na tyle, abym mogła rano w sobotę spokojnie wylecieć...
Ja się chyba dziewczynki pochlastam

Cytat:

w reszcie
nareszcie
w końcu
po roku
Dacie wiarę!!

U naszej Kochanej Heppy na imprezce. Nawet sobie nie wyobrażacie laseczki jak ona nas ugościła jak się przygotowała i jak było wspaniale Mam nadzieję, że zobaczycie ten transparent który nas przywitał i wiele innych fotek z naszego pobytu. Tyle atrakcji, tyle ciekawych osób, piękne miasto - czas zleciał nie wiadomo kiedy. A najciekawsze, że wszyscy wiedzieli kim jesteśmy i na nikim to nie robiło wrażenia . No całkiem jakbyśmy wyszły od fryzjera a nie chirurga plastyka Oczywiście piersi były oceniane - ale reakcje były bardzo pozytywne.
Kochana moja, to serdecznie gratuluję Ci, ze juz nie trzeba jeździć do p. doktor
Poza tym nie musiałaś jechać aż na północ PL, żeby usłyszeć, że są śliczne, bo ja bez mrugnięcia okiem już dawno to stwierdziłam
Masz niesamowicie piękne dziewczynki i ja tak w ogóle się zapytam...a gdzie fotki staniczka?? Obiecane nota bene....
Zaraz będę lukac do albumików Waszych pocieszyć oczka, a swoją drogą zazdraszczam Wam ogromnie tego spotkanka
No i wcale się nie dziwię, że u Happci było tak cudownie, bo Ona to taka cudna kobietka i niesamowicie ciepła osóbka przecie
Hihi... powiadasz transparent....??
Happciu, jesteś niesamowita
Ach... cudownie tak spedzić kilka dni jeśli wokół są same życzliwe osoby

Buziaczki wielkie dla wszystkich krasnalków

.
Stary 2010-12-02, 09:55   #9038
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! dziewczyny musze wam powiedziec co kupuje mojemu pod chinke ) uwazam ze to hit )) na pewnos ei ucieszy. troche nie moglam sie zdecydowac miedzy 2 opcjami ale w koncu wybralam ) http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Ekstremalna..._/produkt.html
on tak lubi autka wiec niech ma
jestem cudowną, wspanialą kobietą... WIEM tak mnie wspierał po zabiegu ze nie odmówie mu teraz niczego. W ogole polecam rzeczy z tej stronki ..ja dla siebie chcialabym hmmm czekoladową euforie chyba http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Czekoladowa...a/produkt.html
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 09:58   #9039
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Pinkuś Skarbie priw do mnie nie dotarł.
A rozmiarek staniczka mamy taki sam i zapewnaim Cię Ślicznotko że za pare miesięcy Twoje panienki już nie bedą się tak gubiły pod ubrankiem już nie tak łatwo będzie można je okiełznać pod bluzą sprtową

w reszcie
nareszcie
w końcu
po roku
Dacie wiarę!!

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Dziekuje Wam Slonka za te wszystkie mile slowa.

Istotnie na imprezie wszyscy o cycuchach wiedzieli i reakcje byly budujace.
Wiec dziewczyny nastrojone luzackim podejsciem kolegow i kolezanek oraz tym i kolejnym drinkiem opowiadaly o szczegolach cyckowych jak o nadmienionej "nowej fryzurce".

A transparent istotnie byl.Malowalam pedzelkiem a polowek pomagal mi wieszac juz tydzien przed spotkaniem, kiedy to jeszcze liczylam ,ze Adze uda sie dotrzec.

Tu fotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0389.jpg (85,2 KB, 119 załadowań)

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-12-02 o 10:04
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 10:07   #9040
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Kissy ty jesteś szalona ...ciesze się ze wam cały czas wychodzi..powiedz mi gdzie znajduje się takich facetów...ehhh. dobrze ze ja mam chociaż piersi ))) super te pomysły na prezenty. Nie słyszałam o tej stronce nigdy. mi pozostaje wybrać coś dla siebie...może masaż stemplami ziołowymi )) relaks i zdrowie. mam nadzieje ze gdzieś za miesiąc już będę mogla tak sobie dogadzać
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 10:21   #9041
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! dziewczyny musze wam powiedziec co kupuje mojemu pod chinke ) uwazam ze to hit )) na pewnos ei ucieszy. troche nie moglam sie zdecydowac miedzy 2 opcjami ale w koncu wybralam ) http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Ekstremalna..._/produkt.html
jestem cudowną, wspanialą kobietą... WIEM tak mnie wspierał po zabiegu ze nie odmówie mu teraz niczego. W ogole polecam rzeczy z tej stronki ..ja dla siebie chcialabym hmmm czekoladową euforie chyba http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Czekoladowa...a/produkt.html
Kissy, rewelacyjna ta stronka
I genialne pomysły na prezenty
Takie nietuzinkowe, inne pomysły!! Super sprawa!!!!
No i oczywiście jesteś cudowna i wspaniala bez żadnego 'ale'!!!!!!
Jak cycuchy ogólnie??

.
Stary 2010-12-02, 10:45   #9042
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

Siła wyższa
NIENAWIDZĘ ZIMY
Lotnisko zamnkniete od wczoraj i czytałam właśnie, że jak na razie do jutra do 6 rano. Przedłużają na bieżąco wraz z sytuacją, a wyjątkowo dowaliło śniegu tej nocy
Totalny paraliż. Szkoły zamknięte, siedzę w domu, bo z pracy dostałam info, żeby się nie wybierać nawet...
Teraz czekam jak dostanę info na stronie easy jet, ze lot odwołany Nie sądzę, żeby ogarnęli się do jutra na tyle, abym mogła rano w sobotę spokojnie wylecieć...

Kochana moja, to serdecznie gratuluję Ci, ze juz nie trzeba jeździć do p. doktor
Poza tym nie musiałaś jechać aż na północ PL, żeby usłyszeć, że są śliczne, bo ja bez mrugnięcia okiem już dawno to stwierdziłam
Masz niesamowicie piękne dziewczynki i ja tak w ogóle się zapytam...a gdzie fotki staniczka?? Obiecane nota bene....
Zaraz będę lukac do albumików Waszych pocieszyć oczka, a swoją drogą zazdraszczam Wam ogromnie tego spotkanka
No i wcale się nie dziwię, że u Happci było tak cudownie, bo Ona to taka cudna kobietka i niesamowicie ciepła osóbka przecie

Buziaczki wielkie dla wszystkich krasnalków

Magerka kurcze,
to sie narobilo

Mam wielka nadzieje,ze sie jednak wszystko pozytywnie dla ciebie rozstrzygnie i przestanie sniezyc i samolot bezpiecznie wystartuje i wyladuje.
Trzymam kciuki za Ciebie .
I buziaki przesylam
Stary 2010-12-02, 11:09   #9043
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

Wiec dziewczyny nastrojone luzackim podejsciem kolegow i kolezanek oraz tym i kolejnym drinkiem opowiadaly o szczegolach cyckowych jak o nadmienionej "nowej fryzurce".

A transparent istotnie byl.Malowalam pedzelkiem a polowek pomagal mi wieszac juz tydzien przed spotkaniem, kiedy to jeszcze liczylam ,ze Adze uda sie dotrzec.

Tu fotka
Transparent jest niesamowity Happciu
Jesteś cudowna !!!!!!
Tak dziewczynki przywitać
Cudnie, wprost cudnie !!!!

Cytat:
Magerka kurcze,
to sie narobilo

Mam wielka nadzieje,ze sie jednak wszystko pozytywnie dla ciebie rozstrzygnie i przestanie sniezyc i samolot bezpiecznie wystartuje i wyladuje.
Trzymam kciuki za Ciebie .
I buziaki przesylam
No narobiło się, narobiło
Pisałam do lekarza już nawet na kiedy można byłoby przełożyć zabieg, aby odbył się jak najszybciej możliwe po moim przyjeździe...
Oczywiście spokój ducha mojego doktorka jest niesamowity i napisał mi, żeby jeszcze nie panikować. Jak się zdarzy taka sytuacja, że nie dotrę do PL, to będziemy mysleć.
Skad faceci biorą tyle opanowania?? My to już profilaktycznie, na zapas myślimy i nerwujemy się okropnie, a oni spokojnie, bez emocji podchodzą do tematu...
Ale pewnie o ile zdrowsi od nas są!!!!!

No nic, jak na razie czekam (nie)cierliwie na rozwój wydarzeń o tak....
a tak się nerwuję właśnie
czego efektem jest

.
Stary 2010-12-02, 11:23   #9044
kejsiii
Rozeznanie

Hej laseczki

Ale u nas dzis napadało prawdziwa zima

Ale czytam tutaj z rańca że nie wszystkim do śmiechu przez ten śnieg ..
Magerko kochana co tam się dzieje że wylecieć nie możesz ?? Jak dzisiaj ma się sprawa ?? Do soboty jest jeszcze trochę czasu to może będzie dobrze jednak co??? Kurcze jak to zawsze musi iść pod górkę no
Ale zobaczysz wszystko dobrze się skończy ... Trzymam kciuki z całej mocy mojej

Kurcze kochana czy do Ciebie już dociera ze zostało ci tylko 6dni a mi 13

Jak dla mnie to jakieś dziwne uczucie myślałam że będę to jakoś przezywać a do mnie wcale nie dociera że idę pod nóż ...

No kopnijcie mnie porządnie w zadek alba co to może się ocknę ..

Happy Mayu Maceretko

Ale miałyście pewnie atrakcje na tym spotkaniu ale wam zazdroszczę ale liczę że i nam jeszcze kiedyś uda się spotkać

A Happy ty to nadajesz się do organizacji takich spotkań widac jak ślicznie ugościłaś dziewczynki i ten transparent pełen profesjonalizm

Kissy kochana z nieba mi spadałaś z tą stronką

Cały czas myśle jak tu się odwdzięczyć mojemu mężowi za wsparcie przed zabiegiem i jego opiekę po zabiegu i nie wiedziaąłm co by tu wymyśleć
A że mój to taki fascynata samochodami to dla niego by ale frajda była ..
Hahah dzięki kochana za podpowiedz musze przestudiować tą stronkę i ogarnąć co i jak

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:36   #9045
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Siła wyższa
NIENAWIDZĘ ZIMY

O kurcze, to zima namieszała Oby już przestało padać
Ale nie martw się cycuchy tym razem już będą-no muszą być ! nawet jak dotrzesz kilka dni później .
Oby jak najszybciej lotnisko ruszyło a Twój lot nie był jednak odwołany. Czekamy na widomości i trzymamy kciuki

Hihi - dziękuje za te miłe słowa. A Panią dr i tak zawsze odwiedzę jak będę w okolicy
Fotki nowego staniczka wstwię oczywiście- za chwilkę u mnie roczek będzie, trzeba to utrwalić

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! dziewczyny musze wam powiedziec co kupuje mojemu pod chinke uwazam ze to hit )) na pewnos ei ucieszy. troche nie moglam sie zdecydowac miedzy 2 opcjami ale w koncu wybralam ) http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Ekstremalna..._/produkt.html
Świetny pomysł i z całą pewnoscią sprawi wiele radości No ja nie wiem jak Ty potem zdołasz podziekowania przyjąć

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:

Tu fotka
No mówiłam- Happy jest niesamowita i żadne słowa tu nie wystarczą Mnie po prostu zatkało jak zobaczyłam ten napis Hihi - połówek Ci pomagał to pewnie dlatego słoneczko zamiast oczu miało cycki

Stary 2010-12-02, 11:49   #9046
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Jak dla mnie to jakieś dziwne uczucie myślałam że będę to jakoś przezywać a do mnie wcale nie dociera że idę pod nóż ...

no nie mogę. Tylko Ty nie zapomnij do kliniki pojechać

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Transparent jest niesamowity Happciu
Jesteś cudowna !!!!!!
Tak dziewczynki przywitać
Cudnie, wprost cudnie !!!!

No narobiło się, narobiło
Pisałam do lekarza już nawet na kiedy można byłoby przełożyć zabieg, aby odbył się jak najszybciej możliwe po moim przyjeździe...
Oczywiście spokój ducha mojego doktorka jest niesamowity i napisał mi, żeby jeszcze nie panikować. Jak się zdarzy taka sytuacja, że nie dotrę do PL, to będziemy mysleć.
Skad faceci biorą tyle opanowania?? My to już profilaktycznie, na zapas myślimy i nerwujemy się okropnie, a oni spokojnie, bez emocji podchodzą do tematu...
Ale pewnie o ile zdrowsi od nas są!!!!!

No nic, jak na razie czekam (nie)cierliwie na rozwój wydarzeń o tak....
a tak się nerwuję właśnie
czego efektem jest
będzie dobrze- najwyżej troszkę później. Widzisz, Pan dr nie pozwoli byś bez cycuszkow do domu wróciła i z pewnością wrazie czego znajdzie dla Ciebie jakieś okinko w swoim grafiku

Stary 2010-12-02, 11:53   #9047
kejsiii
Rozeznanie

Nie no zapomnieć nie zapomnę Strach mnie obleci dopiero w dzień zabiegu jak znam siebie

Dziewczyny dlaczego nie ma mojego avatarka no i moja galeria zniknęła ??
Maya a ty masz dlaczego tak??

Stary 2010-12-02, 12:04   #9048
MyaDiva
Zakorzenienie

Byłam w albumikach- ale ja fotek jeszcze nie widzę tylko czerwone krzyżyki Nasze cycyuszki to pewnie na końcu załadują, tak na deser
No dobra mykam odkopać samochodzik- pewnie będę znowu przez bagażnik do niego wchodzić ze 100cc wiecej w żelkach i bym się nie przecisnęła

Maceratko- a Ty gdzie się zawieruszyłaś

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Nie no zapomnieć nie zapomnę Strach mnie obleci dopiero w dzień zabiegu jak znam siebie

Ja akurat Twój avek widzę, ale zdjęc nie ma jeszcze tylko podpisy pod zdjęciami widać

Stary 2010-12-02, 12:13   #9049
magera
Rozeznanie

Cytat:
Hej laseczki

Ale u nas dzis napadało prawdziwa zima

Ale czytam tutaj z rańca że nie wszystkim do śmiechu przez ten śnieg ..
Magerko kochana co tam się dzieje że wylecieć nie możesz ?? Jak dzisiaj ma się sprawa ?? Do soboty jest jeszcze trochę czasu to może będzie dobrze jednak co??? Kurcze jak to zawsze musi iść pod górkę no
Ale zobaczysz wszystko dobrze się skończy ... Trzymam kciuki z całej mocy mojej

No hejka Słonko
Ech... ja to serio pomału tracę nadzieję na wylot
Śniegu jest niewiele mniej jak w KRK!!!! Coś niebywałego, bo to jest absolutne nie do wiary tutaj!!!!!
Totalny paraliż i nie ukrywam, że szlag mnie zaraz trafi
Kejsiii, może się okazać, że pójdziesz szybciej pod nóż niż ja, albo niewiele później ode mnie...
Nie wiem, na chwilę obecną mam nerwa takiego, że siwy dym.
Dzwonili z pracy, żeby się nie wybierać z domu, bo do końca tygodnia firma jest zamknięta ze względu na warunki.

Matko kochana, jak ja nienawidzę zimy
To jest dla mnie największa tragedia przetrzymać te miesiące. Przyjeżdżając tutaj, miałam nadzieję, że przynajmniej śniegu szybko nie zobaczę, to juz po kilku miesiącach nasypało sniegu tyle, że ulepiliśmy z synem porządnego bałwana, ale snieg na szczęście był tylko pół dnia, potem szybciochem stopniał. Ale jaka to była sensacja tutaj!! nawet w regionalnych gazetach były zdjęcia bałwanów na pierwszych stronach oczywiście sensacja
No i poczatkiem tego roku znowu dowaliło też sporo. Firma moja zamknięta była 3 dni, nie wspominając o szkołach..
A teraz już pogoda przegięła na maxa!! Czemu nie moglo zaczekać jeszcze jakieś 3 dni, no czemu????
Już z PL , to nie mam nic przeciwko, żeby mnie przytrzymało, ale nie teraz!!!!!

Cytat:
O kurcze, to zima namieszała Oby już przestało padać
Ale nie martw się cycuchy tym razem już będą-no muszą być ! nawet jak dotrzesz kilka dni później .
Oby jak najszybciej lotnisko ruszyło a Twój lot nie był jednak odwołany. Czekamy na widomości i trzymamy kciuki

Hihi - dziękuje za te miłe słowa. A Panią dr i tak zawsze odwiedzę jak będę w okolicy
Fotki nowego staniczka wstwię oczywiście- za chwilkę u mnie roczek będzie, trzeba to utrwalić
No ja czekam niecierpliwie na fotki kochana, bo w koncu obiecane...
Takich ślicznotek nie wolno ukrywać
Cycuchy pewnie, że będą, tylko zastanawiam się kiedy

Cytat:
no nie mogę. Tylko Ty nie zapomnij do kliniki pojechać
Przypomnimy Kejsiii naszej kochanej
Mam nr.... zadzwonię

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:

Kochana, to, że forum działa, to dla wizażyku
Natomiast przy takiej awarii jak była, będziemy musiały poczekać na resztę jeszcze troszkę dłużej.

.
Stary 2010-12-02, 12:39   #9050
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=pink star;23513192]No do ZDROWKO!!!!!!!!!!!!:winko : super szybko zlecialo.....

Dzieki Pink
...... alez mamy sliczna zime , wlasnie przed godzina przylecialam z treningu , bieganie po sniegu w tem. -5 jest niesamowite Jak tak dalej bedzie to trzeba wyciagnac snowbord i na stok
Stary 2010-12-02, 13:26   #9051
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
No hejka Słonko
Ech... ja to serio pomału tracę nadzieję na wylot
Śniegu jest niewiele mniej jak w KRK!!!! Coś niebywałego, bo to jest absolutne nie do wiary tutaj!!!!!
Totalny paraliż i nie ukrywam, że szlag mnie zaraz trafi
Kejsiii, może się okazać, że pójdziesz szybciej pod nóż niż ja, albo niewiele później ode mnie...
Nie wiem, na chwilę obecną mam nerwa takiego, że siwy dym.
Dzwonili z pracy, żeby się nie wybierać z domu, bo do końca tygodnia firma jest zamknięta ze względu na warunki.

Matko kochana, jak ja nienawidzę zimy
To jest dla mnie największa tragedia przetrzymać te miesiące. Przyjeżdżając tutaj, miałam nadzieję, że przynajmniej śniegu szybko nie zobaczę, to juz po kilku miesiącach nasypało sniegu tyle, że ulepiliśmy z synem porządnego bałwana, ale snieg na szczęście był tylko pół dnia, potem szybciochem stopniał. Ale jaka to była sensacja tutaj!! nawet w regionalnych gazetach były zdjęcia bałwanów na pierwszych stronach oczywiście sensacja
No i poczatkiem tego roku znowu dowaliło też sporo. Firma moja zamknięta była 3 dni, nie wspominając o szkołach..
A teraz już pogoda przegięła na maxa!! Czemu nie moglo zaczekać jeszcze jakieś 3 dni, no czemu????
Już z PL , to nie mam nic przeciwko, żeby mnie przytrzymało, ale nie teraz!!!!! .

Kochana ty nie dygaj bo cycki nowe i tak będziesz miała

A pamiętasz w kwietniu jak cię wulkany chciały powstrzymać przed przylotem na konsultacje No właśnie jak wulkany nie dały rady to i śnieg nie da A to że najwyżej kilka dni późnij to już trudno nic nie poradzimy ważne że będą i to się liczy...

Ale swoją drogą powiem Ci jak by faktycznie miało się okazać że tobie się zabieg przesunie to coś czuję że będziesz się operowała 15.12 ale by było ...

Kochana tyle od kwietnia czekamy na te nasze przody to i kilka dni dasz radę ale trzeba liczyć że uda Ci się jednak przylecieć w terminie

Najważniejsze że doktorek wie jak sytuacja wygląda więc spokojnie na pewno coś dla ciebie wykombinuje

Tymczasem kobitki zmykam zarabiać na chleb ... Do zobaczonka wieczorem

Stary 2010-12-02, 13:30   #9052
lenka2017
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Witamy jak sie czujesz ?? dawno sie nie odzywałaś, już dziewczyn pytałam czy maja jakieś wieści od ciebie ,bo może cos mi umknęło

hej czuje sie dobrze nawet po op nie bylo az tak zle dosc szybko wrocilam do pracy i jest ok
tylko mysle ze moglam zrobic wieksze jutro dodam zdjecia

A jak ty sie czujesz???
Stary 2010-12-02, 13:42   #9053
pink star
Rozeznanie

Czesc kruszynki!!!!!!!!

magerka - ja pitole wrrrr slonko glowa do gory zobaczysz wszystko jakos sie ulozy i polecisz.. ale dala czadu ta zima u nas tez snieg pada ,zimnica nie lubie oj nie lubie trzymam kciuki ,ze jednak uda ci sie poleciec do PL i zrobic cycuchy...
ps. kurcze ja zaczynm sie cieszyc ,ze jednak moj urlop wypadl wczesniej bo ja od wczoraj rana bym jechala samochodem do PL porazka jakas na maxa...

mya - jak nie dostalas? masz FB? a transparencik pierwsza klasa postarala sie ta nasza Hapcia widzialam go juz w kamrce..hihihi a no i staniczek ... ciesze sie ksiezniczko ,ze cycuszki juz zdrowie i roczek szybko zlecial...brawa dla Ciebie za cierpliwosc a dla pani dr. za tak fachowa robote... i super ,ze wyjazd sie udal!!!!!A wiesz slonko ze mi cycuchy urosly...hihihi bo na poczatku jak sie mierzylam bylo 91cm a wczoraj z czystej ciekawosci chcialam zobaczyc i jest 93cm

happy - zlote serduszko masz kochana..transparencik super juz pisalam no i fajnie ,ze imprezka udana..jestes wielka...

kejsiii - no leci czas leci... jeszcze niedawno ja czekalam z wami a juz 1,5 miesiaca po jestem... wiec i zaraz sie bedziesz cieszyc i chwalic nam tu blizniaczkami...

pysia - Ty to zawsze znajdziesz cos fajnego w obojetnie jakiej pogodzie, ja nie znosze zimna..wrrr jestem cieplo lubna

kissy - ciekawy ciekawy, zawsze cos innego...

maceratka - slicznoto ty to chyba jeszcze kaca leczysz co???

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:21   #9054
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenka2017 Pokaż wiadomość
hej czuje sie dobrze nawet po op nie bylo az tak zle dosc szybko wrocilam do pracy i jest ok
tylko mysle ze moglam zrobic wieksze jutro dodam zdjecia

A jak ty sie czujesz???
Ja tez czuje sie juz dobrze,ale boje sie robic zbyt wielu rzeczy aby nic nie stalo.. NO co do rozmiaru to jest ok ,taki w sam raz
Stary 2010-12-02, 15:11   #9055
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Czesc kruszynki!!!!!!!!

magerka - ja pitole wrrrr slonko glowa do gory zobaczysz wszystko jakos sie ulozy i polecisz.. ale dala czadu ta zima u nas tez snieg pada ,zimnica nie lubie oj nie lubie trzymam kciuki ,ze jednak uda ci sie poleciec do PL i zrobic cycuchy...
ps. kurcze ja zaczynm sie cieszyc ,ze jednak moj urlop wypadl wczesniej bo ja od wczoraj rana bym jechala samochodem do PL porazka jakas na maxa...

mya - jak nie dostalas? masz FB? a transparencik pierwsza klasa postarala sie ta nasza Hapcia widzialam go juz w kamrce..hihihi a no i staniczek ... ciesze sie ksiezniczko ,ze cycuszki juz zdrowie i roczek szybko zlecial...brawa dla Ciebie za cierpliwosc a dla pani dr. za tak fachowa robote... i super ,ze wyjazd sie udal!!!!!A wiesz slonko ze mi cycuchy urosly...hihihi bo na poczatku jak sie mierzylam bylo 91cm a wczoraj z czystej ciekawosci chcialam zobaczyc i jest 93cm

happy - zlote serduszko masz kochana..transparencik super juz pisalam no i fajnie ,ze imprezka udana..jestes wielka...

kejsiii - no leci czas leci... jeszcze niedawno ja czekalam z wami a juz 1,5 miesiaca po jestem... wiec i zaraz sie bedziesz cieszyc i chwalic nam tu blizniaczkami...

pysia - Ty to zawsze znajdziesz cos fajnego w obojetnie jakiej pogodzie, ja nie znosze zimna..wrrr jestem cieplo lubna

kissy - ciekawy ciekawy, zawsze cos innego...

Pinkusiu tylko ciebie nie bylo niestety.
A mialas byc przeciez
Nastepnym razem juz nie podaruje.
I sama sie po ciebie wybiore.

A tu modly za Magerke:

NIE STRASZNE WULKANY; NIE STRASZNE SNIEZYCE
MAGERKOWE CYCUCHY TO JEJ NOWE ZYCIE
WIEC PANIE PILOCIE, W WIZAZU IMIENIU
PROSIMY MAGERKE DOSTARCZYC DO CELU

DOSYC JUZ CZEKANIA I DOSYC JUZ STRESU
I CZYTANIA INFO Z CYCKOWEGO ZAKRESU
WIEC PROSIMY BARDZO ! PRZECIE TO NIEWIELE
BY DOTARLA DO CELU NA TA JUZ NIEDZIELE

BO JAK NIE TO JESZCZE, W DEPRESJE ZAPADNIE
I BEZ CYCKOW NOWYCH Z WIZAZU PRZEPADNIE
A WIEC WIATRY, SNIEGI, SZTORMY I WULKANY
NIECH SE DZIEWCZE JEDZIE PO TE SYLIKONY.

hihi
tak mi sie ulozylo

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-12-02 o 15:13
Stary 2010-12-02, 15:54   #9056
yoko02
Raczkowanie

A tu modly za Magerke:

WIERSZYK PRZEPIEKNYklas ki: JESLI MOGE TO TEZ PODPISZE SIE POD TYMI PROSBAMI : roza:TRZYMAMY KCIUKI
Stary 2010-12-02, 15:55   #9057
korinka
BAN stały

Kissy no świetny prezent! na pewno się spodoba! kurcze skąd wytrzasnęłaś takie coś? ja to chyba nie umiem takich rzeczy znajdować w necie ;(

MyaDiva
Cytat:
Świetny pomysł i z całą pewnoscią sprawi wiele radości No ja nie wiem jak Ty potem zdołasz podziekowania przyjąć

MyaDiva....
heheh ja myślę, że akurat z przyjmowaniem podziękować da sobie świetnie rade !

Happy - niezla rymowanka
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:56   #9058
Happy_hour
Rozeznanie

Yooko, Korinka
dzieki skarby
Stary 2010-12-02, 18:53   #9059
magera
Rozeznanie

Cytat:
Kochana ty nie dygaj bo cycki nowe i tak będziesz miała

A pamiętasz w kwietniu jak cię wulkany chciały powstrzymać przed przylotem na konsultacje No właśnie jak wulkany nie dały rady to i śnieg nie da A to że najwyżej kilka dni późnij to już trudno nic nie poradzimy ważne że będą i to się liczy...

Ale swoją drogą powiem Ci jak by faktycznie miało się okazać że tobie się zabieg przesunie to coś czuję że będziesz się operowała 15.12 ale by było ...

Kochana tyle od kwietnia czekamy na te nasze przody to i kilka dni dasz radę ale trzeba liczyć że uda Ci się jednak przylecieć w terminie

Najważniejsze że doktorek wie jak sytuacja wygląda więc spokojnie na pewno coś dla ciebie wykombinuje

Tymczasem kobitki zmykam zarabiać na chleb ... Do zobaczonka wieczorem
Kejsiii wariacie

No tak... byłaby faza, jakby sie okazało, że wypadnie na 15.12
No mam nadzieję jednak, że NIE...
Jak do tej pory nie dostałam żadnego info odnośnie odwołania lotu, ale jakoś nie wierzę, ze ogarną ten chlew do jutra...

A w kwietniu jednak skutecznie wulkan mnie powstrzymał przecież. Przekładałam lot o tydzień. Ech...
Co za syf...

Cytat:
Czesc kruszynki!!!!!!!!

No właśnie miałam pytać jak tam na froncie u Ciebie, to widzę, ze też masz koszmarek.
Widzisz jak to dobrze się poukładało, że pojechałaś sporo wcześniej!! Jakbyś miała jechać teraz, to nawet nie chcę sobie wyobrażać ile czasu zajęłaby podróż. Tak sobie myślę, że może dojechałabyś prosto do kliniki na 6.12
A tak już masz swoje panienki i w nosie polska zima...
Buziolek wielki Słoneczko

No właśnie Maceratka, a Ty gdzie???
Zasypało Cię na maxa??
Odezwij się kochana!!

Cytat:

A tu modly za Magerke:

Happciu moja Ty cudowna, kochana poetko
No czegoś takiego się nie spodziewałam
Jesteś niesamowita
W takim wypadku, nie ma innej możliwości jak lot o czasie bez opóźnień
Tak mi się micha śmieje, że sobie sprawy nie zdajesz.
Jak Ty kochana to wymysliłaś?? Cudne i nawet humorek mi się poprawił niesamowicie
Ja to im chyba mailem na stronę przewoźnika wyślę jak niesamowicie ważny jest mój lot do polandu
Gwarantuję, że z takim info wezmą się do roboty i dadzą radę
Happciu jak ja Cię loviam kochana, to nie uwierzyłabyś
Buuuuuuuuuziaaaaaaczki wielkie dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość

WIERSZYK PRZEPIEKNY. JESLI MOGE TO TEZ PODPISZE SIE POD TYMI PROSBAMI. TRZYMAMY KCIUKI
Istotnie cudny!!!!!

Dziękuję bardzo trzymaj mocno

.
Stary 2010-12-02, 21:03   #9060
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

A tu modly za Magerke:

klask i:kla ski:k laski:

Ty nasza poetko jak Ci się to zrymowało pięknie ...

Mageruś Wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie ale tych modłów to już nikt nie jest wstanie przebić....

Happy jedyna w swoim rodzaju

A gdzie reszta krasnali się pochowała ???
Widzę że chyba wcale się nie tęskniłyście za wizażykiem Wyłazić z ukrycia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości