|
|
#4291 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie finał programu był bardzo słaby. Widzialam w nim bardzo dużo niedociągnieć.
- Po pierwsze momentami wyczuwało się sztuczność, niektorzy zapytani o cos nie wiedzieli co mówic. Krupy " łoł i oklaski w ogóle nie pasowały do zachowania publicznosci ktora byla raczej cicha - Pare razy pokazali Piroga i Mielcarz jak zagladaja w kartki swoje i jakby przypominali sobie co maja mowic ( widac wtedy bylo ze Pirog jest zestresowany) - Koncówka programu zupelnie byla beznadziejna!! Powinno byc uroczyste wreczenie zwyciezczyni nagrody. A ten gość przyjechal w skorze i jeansach. Wg mnie powinno to sie odbyc bardziej uroczyscie, powinni pokazac rodzicow zwyciezczyni, zadac im pare pytan po wynikach, powinno wypowiedziec sie jury bo ogoloszeniu wynikow. Jak dla mnie ten program na zywo byl zrobiony bez pomyslunku. - Poza tym beznadziejne ujecia kamery byly!! Jak dziewczyny - cala 13 szla po wybiegu-malo te dziewczyny pokazywali! A ja chcialam zobaczyc jak ida w calej okazalosci!!!! A pokazywali je z tak dziwnych ujec ze prawie nic nie bylo widac!!!!!!!! -Wg mnie final powinien byc bardziej kontrowersyjny- kady jury powinien wlasnie oowiedziec glosno kto powinien wygrac jego zdaniem- lub po wygranej- wszyscy mowili przed finalem ze maja swoich faworytow- ja chcialabym sie dowiedziec kto byl faworytem np. ani rubik czy krupy. O wiele fajniej by bylo gdyby wlasnie na zywo kazdy sie wypowiedzial uczciwie za kim jest kto ma najwieksze szanse. - Poza tym chcialabym aby kazda dziewczyna z 13stki wypowiedziala sie komu kibicuje, a komu nie kibicuje i dlaczego. Mysle ze odcinek bylby ciekawszy gdyby bylo wiecej szczerosci w nim a nie mydlenia oczu. |
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Buc
|
Tak słabego live jeszcze moje oczy nie widziały.
Prezenterzy nie przygotowani, widać, że forma programu na żywo, jest dla nich obca.Co robił tam Bartosz Węglarczyk, to nie mam zielonego pojęcia. ![]() Syf, nie spodziewałam się tego po TVNie, którego produkcje są przeważnie na dobrym poziomie. Wyniku finału nie komentuje, bo jadłam śniadanie i nie chcę go zwrócić.
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej w finale rozbawił strój Tyszki i Rubik
|
|
|
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
Też mi się finał nie podobał, był bardzo słaby, sztuczny , nudny
A już sztuczna była wypowiedź matki POLINY |
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Magda Mielcarz w DDTVN :".... Paulina zaczęła mówić po angielsku..."
Tyszka: "Nooo, ledwo ledwo." (mina jego i intonacja bezcenna )
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Ola śliczne wygląda w DDTVN
|
|
|
|
#4300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Węglarczyk jak mówi o finale to sapie jak stary zbok ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Zęby pauliny i jej uśmiech prezentują się dziś wyjątkowo nieurodziwie
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawia mnie co takiego ludzie widzieli w Paulinie, wliczając jury, że udało jej się wygrać?
- na wybiegu poruszała się najgorzej z finałowej trójki (Ania zdecydowanie najlepiej, minusem Oli był nogi, ale szła pewnie) - zdjęcia: tutaj Paulina wypadła dobrze, ale w ostatnich odcinkach była przepychana na siłę - reklama również nie najlepsza w porównaniu z innymi dziewczynami z finałowej trójki, nawet Anji się nie spodobała - sposób wypowiadania się Ania zdecydowanie na wybieg, w reszcie Ola biła Paulinę na głowę... ale Polina zdecydowanie wygrała z użalaniu się nad sobą. Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2010-12-02 o 10:10 |
|
|
|
#4302 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie Polina blado na tle Ani i Olki dzisiiaj.ehhh..najbardzie j mnie rozbawiła Ola mowiac ze skoro z Ania sa podobne do siebie, to stworza jedna top model - Ola bedzie pozowac a Ania chodzic po wybiegu
|
|
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Polina ' .. chce pojechać do Indii i jeździć na słoniu '
|
#4305 |
|
Rozeznanie
|
Srodze się zawiodłam i rozczarowałam, że promowane są u nas cechy takie jak nieporadność i prostactwo.
I nawet nie chodzi o to że nie lubię Poliny czy coś - ok, wygrała, niech się cieszy. Niech robi zakupy w Mediolanie i liczy na to że podstępni dziennikarze nie zadadzą jej zdradzieckiego pytania "How old are you". Nie pamiętam wypowiedzi, którą sie nie skompromitowała, niestety. I uważam, że to cholernie niesprawiedliwe w stosunku do Kaśki, która naprawdę się starała i którą wywalili przy pierwszym potknięciu, do uznanej w Mediolanie Ani, i wreszcie do Oli, która jest szalenie fotogeniczna. Jestem ciut zażenowana tym jak TVN podkreśla jaką tą Polina przeszła metamorfozę. Ale wiadomo - ciemny lud to kupi. Właściwie to już kupił, zagłosował, a nam pozostał jedynie FACEPALM. Będziecie oglądać drugą edycję? Ja pewnie tak, ale nie będę już tego tak przeżywać Mam nadzieję, że zaproszą do niej Nicole (wczoraj świetnie wyglądała!). I że zapoda nam historię o tym swojej operacji kolana, o chorobie, o przejściach, o tym jak przez to nie mogła wychodzić z domu i nabawiła się fobii społecznej, nerwicy natręctw, i jak teraz chce się zmienić przez program. I może wtedy wygra ktoś kto się nadaje.
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
W ddtvn gadka jak zwykle
wielka przemiana pauliny i jej otworzenie sie na swiat kazda ma nadzieje na rozwinięcie kariery ale konkrety zadne nie padły pauliny marzeniem jest wyjechanie do indii i przejechanie sie na słoniu dostały kwiaty od prokopa i węglarczyka no i wsio, w sumie nuda.
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Ola jest przeeefotogeniczna.
A cała formuła finału - heh. Wykłóciłam się z moimi mężczyznami o ten program. Potem sama przełączyłam na mecz Juve vs Lech. Żenujący poziom na TVN bardzo mnie zaskoczył. Jak kocham Węglarczyka za inteligencję, tak w tym programie - jak pięść do nosa, kwiatek do kożucha... Widać bardzo jak dobrze zmontowane były poszczególNe odcinki, finał live - (że się powtórzę) ŻAL.
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj Paulina wygląda dziś tam zwyczajnie, bardzo zwyczajnie. A Ola jak zwykle ślicznie, ta pociągła twarz takie ostre rysy,oj śliczna.
ALe Paulina co ona mówiła sobom, chcem
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
genialnie wyglądała dzisiaj
a polinka dzis jakos tak nijako wygladala w porównaniu z wczorajszym odcinkiem, ahh ten mejkap ![]() Moim zdaniem powinna wygrac Ania Piszczałka .a jesli nie ona,to ola. Gdzie tam Papierska. No ale nic, życie ![]() Mam nadzieje,ze Ania im wszystkim pokaze i zrobi z nich najwieksza kariere ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Tyszka wyglądał w tym eee garniturze? jak w śmiesznej piżamie,natomiast anja wyglądała moim zdaniem świetnie
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie oglądałam DDTvn i powiem szczerze, że Paulina się nie nadaje na Top Model. Ma ładną twarz, ale jest za niska, nie umie chodzić po wybiegu. A to co mnie w niej irytuje to to, że ona taka niby biedna była, cicha, szara myszka, a wczoraj żyleta, która lubi się rozbierać. A więc wszystko to co mówiła wcześniej było grą pod publikę. Ludzie kupują takie bajki o kopciuszkach. Uważam, że finał powinien rozegrać się pomiędzy Anią a Olą. One nadają się na modelki, Ania zauważona została w Mediolanie a to duży sukces, bo decydowali o tym ludzie z branży a nie kompletnie zieloni w temacie widzowie. Paulina była po prostu cwana i tyle. A angielskiego pewnie nadal nie umie i jeszcze długo nie będzie umieć bo póki co to jej sodówka uderza do głowy, myśli, że jak wygrała to już jest dużo. Była moją faworytką na początku programu, ale kiedy zorientowałam się, że każde zawalone zadanie tłumaczy nieśmiałością i biedą to stwierdziłam, że nie warto na nią zagłosować.
|
|
|
|
#4311 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe gdzie się podział wczorajszy uśmiech Poliny, dzisiaj już się tak nie szczerzyla
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Na facebooku jak się wpisze w wyszukiwarce "Paulina Papierska" wyświetla się kilka stron na NIE
spora społeczność się tworzy
|
|
#4315 | |
|
Buc
|
Cytat:
trudno się dziwić. ![]() pomijając to, że ma najgorsze predyspozycje do zostania modelką, to, że po angielsku duka jak przybysz z kosmosu, to, że nasz naród, to jedna wielka ciemna masa, która jest omamiona ckliwymi historyjkami i bywa tylko empatyczna do małych/dużych smutnych dziewczynek z telewizji a niestety w życiu codziennym ma tyle z empatią i chęcią pomocy bliźniemu ile ja z baletem chińskim ( czyli nic. ) tvn bardzo, bardzo zaniżył poziom finałem, bardzo.
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zawiedziona wynikiem! Paulina jest za niska na modelke...
A tak na marginesie, czym my sie teraz bedziemy zajmowac? Nie bedzie o czym pisac... |
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyszka powiedział, że i Ania i Ola będą wzięte pod skrzydła polskiej agencji Division, która kiedyś opiekowała się Anją Rubik
Więc nic straconego! Jeszcze kiedyś usłyszymy o Ani Piszczałce
|
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
Ehh no coz my decyzji nie cofniemy ;] pozostaje nam tylko obserwowac sciezki kariery tych dziewczyn..dyrektor next juz dał wyraznie do zrozumienia ze Paulina na wybiegu nie ma co szukac, a wyjatkiem jest Kate Moss ( i tak wyzsza od Poliny ) ktora jak to stwierdzil jest jedna na milion..co z tego ze Polina ma kontrakt, jak do pokazu jej moze nikt nie wybrac..no coz jeszcze raz napisze ze powierzenie wyboru telewidzom to totalna pomyłka, jednak kasa dla tvn ważniejsza
|
|
|
|
#4319 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.