|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomysł na kampanie reklamową
Witam Was,
Potrzebuje pomysłów na kampanię reklamową która odbędzie się w hipermarketach a dotyczy sklepu na pasażu (może hostessy, konkurs gdzie mozna wygrać tv , co jeszcze ???). |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na kampanie reklamową
ale jaki sklep
bo to dość istotne
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Z odpowiednimi cenami żadna kampania nie jest potrzebna
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ty sobie chyba żarty robisz ?!
może się pochwal ile Ci za to zapłaca i ile odpalisz osobie która za Ciebie, podrzucając pomysł, odwali lwią częsc roboty no i radzę się zastanowić czy owy klient będzie ucieszony, że mu tutaj taką reklamę wystawisz samym faktem robienia kamapnii w ten sposób...
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dotyczy to mebli. Tutaj nie tylko chodzi o ceny (sprzedaż idzie dobrze) tylko o rozpowszechnienie logo.
Nie robię tutaj reklamy tego sklepu i niedostane dodatkowej kasy za to, wykonuje to w ramach moich obowiązków. Postawili przede mną takie zadanie, chociaż dobrze wiedza ze nie mam w tym doświadczenia, więc najzwyczajniej w świecie proszę o pomoc. Jak każdy z Nas chciałabym wypaść dobrze mam kilka swoich pomysłów, ale chętnie wysłucham innych. A jeśli Ty eyo nie chcesz mi pomóc to omiń ten wątek. Nie potrzebuję oskarżeń o coś, czego nie robię. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Buc
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Pracowalam w reklamie i PR kilka lat i powiem Ci, ze nikt Ci tu nie pomoze dlatego, ze :
Po pierwsze ilosc informacji jaka podalas jest absolutnie smieszna i niewystarczajaca Po drugie ja bralam spore pieniadze, rowniez za konsulting, i nie sadze zeby ktos zrobil Ci kampanie reklamowa za darmo. Ale jak podasz wiecej szczegolow to moge Cie naprowadzic na wlasciwa droge
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2010-12-02 o 10:42 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
biurko, albo szafe jak wolisz ;p
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym chyba wypłatę otrzymujesz prawda? Za darmo w pracy nie siedzisz. W pracach domowych na wizażu nie pomagamy więc w pracach zawodowych wypadałoby sobie również radzić samodzielnie. A pisać sobie będę ponieważ uważam, że to nie fair w stosunku do masy ludzi którzy w pracy otrzymują wypłatę za samodzielnie wykonane obowiązki i tyle. Jak chcesz dobrze wypaść to chyba dobrze by było byś otrzymała pochwały za własną a nie cudzą prace.
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Nie sądziłam, że to stworzy taki problem. Nie chce, aby ktoś odwalił za mnie robotę liczyłam na hasła, które mogę sobie sama rozwinąć.
Dam sobie radę, więc zakańczam watek.Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

bo to dość istotne