|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Polly
![]() Wiem co to znaczy... |
|
|
|
#3932 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3933 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Melduję że mimo przedzierania się przez zaspy dotarłam do pracy suchą stopą
Cytat:
Cytat:
więc pewnie to Ty ![]() Cytat:
Cytat:
sama nie palę i dym papierosowy w większych ilościach gryzie mnie w oczy, i w ogóle, rozpisywać się nie będę, ale zakaz w tej formie to ograniczanie wolności w czystej postaci, powinien być wybór, np. nakaz oznakowania lokalu "tu się pali" czy coś w tym stylu - ludzie są dorośli i powinni decydować sami za siebie Cytat:
o, a jaka rasa? jest gdzieś link do kotki? o kurcze, współczuję.... ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- fogle to mam pecha, jak z pralką już w porządku to popsuło mi się coś w kuchence, nie ma iskry na żadnym palniku i muszę gaz zapałkami zapalać...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mutację...
|
|
|
|
#3935 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kuchenka sam gaz czy gaz-el?
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
spałam 12 godzin ![]() Ale potrzebne mi to było, wczorajsze trudy podróży lekko nadszarpnęły moje zdrowie ![]() I przytulam Polly
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie. Na czacie było nawet fajnie, tylko to małe okienko jest bardzo wkur ....
![]() edit. ej, gdzie mój avek ? |
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Fav, od nowa musisz wkleić av...
|
|
|
|
#3939 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() a może to Twój drobny ustrój tak działa? gaz-el, już wiem, że najprawdopodobniej generator do wymiany
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
a może to i dobrze, będzie pretekst do zmiany
![]() Dzień dobry wszystkim tak w ogóle
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chcesz pogadać? Napisać Ci smsa?
![]() No to jak nie z Tobą to może ze mną i Mają by wszedł w choineczkę? No chyba, że .... ◊ Ale, znaczy że płaczesz? Czy się śmiejesz? ![]() Zadzwonić do Ciebie, maila napisać? ![]() Eeee nie, u mnie jest + 23 i słońce praży ![]() ![]() Cytat:
Może Ty lepiej nie śpij ![]() Oj Podwyżki się daje a nie, phi ![]() Cytat:
). A Ty czemu się nie zaznajomiłaś jeszcze, jak wiesz, która to żem ja? ja Cię nie mogę (jeszcze) wyhaczyć ![]() A to konto to w sumie uruchomiłam właśnie z powodu wizażanek coby kontaktów nie potracić w przypadku... brrr nawet nie chcę o tym myśleć .Fajne zaspy dziś są Nie mogłyby być większe
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-02 o 12:34 |
||
|
|
|
#3943 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() a drobnemu ustrojowi daję kopa w tyłek Cytat:
|
|
|
|
|
#3944 | |||
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Ko kufa Każdy to przechodził, minie Witaj Fav Cytat:
Ale jak mnie ładnie poprosicie, to ofkors, że się przyłączę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze- za duże
Po drugie- lepiej traktować delikatnie, płótno musi być idealnie napięte na ramie, a i z nią trzeba uważać, żeby się nie wypaczyła. Cytat:
Nagle przeraziłam się, bo przypomniałam sobie o Guciu, chciałam krzyczeć i płakać, bo nie pamiętałam, gdzie go zostawiłam, wtedy szatniarz powiedział mi, że to jest teatr podczas snu - można sobie zamówić takie przdstawienie. Pomyslałam, że to genialne, ale kiedy się obudziłam, poszłam do pracowni zobaczyć, czy synek na pewno tam jest ![]() Polly, to okropne, nie myslałam, że tak można Cytat:
Śliczny chłopiec czego chcieć, czarny wąsik, biała płeć
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3947 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3948 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
super sen
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Oki Pani M
![]() Nie, no szukam jakiegoś rozwiązania co by zadowoliło wszystkich Ale powtarzam ja mogę się w każdej chwili usunąć w cień... Ej no gryszardzie Ty szartujesz czy poważnie? Bo teraz to już Ich weiss (weiß) nicht Co się stało?![]() Cytat:
![]() Idę na śnieg z dzieckiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-02 o 13:55 |
|
|
|
|
#3950 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mysleu ze gryx placze pzrez tap madl
|
|
#3951 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie lepiej, siłą perswazji i za pomocą uroku osobistego, zrobić tak, żeby każdemu było dobrze, i nikt nie czuł się pominięty? Nie róbmy tutaj niepotrzebnych scen ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
No. Boskie.
Jechałam dziś do pracy 45 minut - nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że mam do niej z domu ...... uwaga ..... 3 km ![]()
|
|
|
|
#3953 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
niedobrzy rodzice zabronili mi przyjeżdżać na tę sobotę i niedzielę do domu
Cytat:
Cytat:
szkłem powiększającym? a ja nie wiem co to tap madl i nie chcę wiedzieć ![]() e, jak tylko tyle to spox ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- w ogóle wiecie co, boję się kupować mieszkanie, boję się że źle zdecyduję.. jak zamieszkałam z ekstz to nie zastanawiałam się nad tym, po prostu było gdzie mieszkać, miało to mieszkanie wady i zalety, ale tak poza mną, nie miałam na to wpływu, a teraz nie wiem.. podpisę umowę i może się okazać że gdzieś tam była lepsza dla mnie oferta, że to co wybiorę ma wady nie od zniesienia i będę zła na siebie.. i mnóstwo innych rzeczy.. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- i ciągle jeszcze mam w głowie ten galeriowiec... ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- niech ktoś wybierze za mnie ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() chyba na piechotę byłoby szybciej?
|
|||
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem i przytulam Jeszcze gorzej, że np. wkopiesz się na kredyt na 30 lat, potem poznasz faceta z innego krańca miasta albo kraju, albo coś z pracą nie wyjdzie itp... Ale ja to zawsze wsio w czarnych barwach widzę ![]() A facet od snobów i luksusowych perfum mnie rozwala - już mi rynce opadają, ileż można "starszemu" panu tłumaczyć ![]() ![]() Kicham od rana, dlatego siedzę w chacie przy grzejnikach i się grzeję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-02 o 14:49 |
|
|
|
|
#3955 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kamena-a ty teraz szukasz do wynajecia tak?
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak nie. Z dwójką dzieci ( 9 i 5 lat ) a śniegu po pachy
![]() Pewnikiem byśmy szli pół dnia .... a po drodze rozpaliłabym ognisko i upiekła uświrgniętego królika na obiad, w naprędce uklepanym iglo w szczerym polu
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-02 o 14:55 |
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też- fajek nie mam
![]() Mnie beż miłości też by się nie chciało- ale czy każdy tak ma? ![]() Cytat:
![]() Kameno, ja też bym się bała kupować mieszkanie- ale zawierzyłabym swojej intuicji- wejdę i wiem, że to tu. A że gdzie indziej może były lepsze oferty, które przegapiłam? Na pewno- czego oczy nie widzą itd.
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, miłość jest przereklamowana
Spójrz choćby na Tru wyglądającą końca świata
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie! Ale taka prawdziwa- a nie byle było. Dla mnie miłość jest najważniejsza.
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak zdroworozsądkowo myśląc to przecież nie można nie kupić z tego powodu ze istnieje ryzyko ze coś lepszego się kiedyś tam gdzieś tam znajdzie - bo tak będzie zawsze i idąc tym tropem nigdy nic nie zanabędziesz ja idę od jakiś kilku lat na intuicję - wybieram to co daje mi poczucie " tak, dobrze się tu/ z tym czuję; to ja, to jest moje, to coś absolutnie dla mnie, tak sobie wyobrażam siebie, swoje życie, prace w ...." widzę Ju, że myślisz podobnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-02 o 15:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

A to tak na stałe?

Chyba jeszcze moje urodziny się nie zbliżają
więc pewnie to Ty 

Czy się śmiejesz? 

nawet nie chcę o tym myśleć