|
|
#1981 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
podkradam cichutko ; )
Cytat:
Cytat:
____________________ 'I was so lost back then, but with a little help
from my friends I found a light in the tunnel at the end. Now You're calling me up on the phone.' Byłam taka zagubiona wracając do tamtej chwili, ale z małą pomocą moich przyjaciół znalazłam światło na końcu tunelu. A Ty teraz wydzwaniasz do mnie. 'You call me too frequently. I thought it was so sweet in the beginning. And now, You're too clingy for me.' Dzwonisz do mnie za często. Na początku myślałam, że to takie słodkie. Ale teraz jesteś zbyt dla natrętny mnie. 'I think I gotta make You my next –Ex.' myślę, że powinieneś być moim następnym ex. 'She was a friend of mine. She left with my man. She lied, cheated, took all I had.' Była moją przyjaciółką. Odeszła z moim mężczyzną. Okłamała mnie, szukała, zabrała wszystko to, co posiadałam. 'I'm betrayed.' Jestem zdradzona. 'If you really wanna help than You should go cause I promised myself I'd let it alone at the back of the shelf cause where I put what we had. I'll never going back, no.' Jeśli naprawdę chcesz pomóc to powinieneś odejść, ponieważ obiecałam sobie pozostawić to w spokoju z tyłu półki, gdzie położyłam co mieliśmy. I nigdy do tego nie wrócę, nie. 'I say goodbye now to all the days I was lovin' You.' Teraz mówię żegnaj do wszystkich dni, w których kochałam Cię.
|
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
teraz podczas tej awarii, uświadomiłam sobie jak bardzo Was kocham. " niech kończy się świat. pojutrze czy dziś - nieważne. niech rozpadnie się na pół, albo niech coś zgniecie go na miazgę. nie wyciągaj mi tu środkowego palca! nawet nie znasz mnie. a może i znasz, ale nie do końca. ale kiedy mówisz do mnie słońce, traktuję to co nieco opacznie ty jesteś jednym a ja drugim końcem. daleko nam do siebie strasznie... " Wybaczcie. Ja po prostu uwielbiam Happysad.
<3
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-12-01 o 22:09 |
|
|
|
#1983 |
|
Raczkowanie
|
"przyjaźń" -słowo to w dzisiejszych czasach jest nadużywane. Ludzie nie wiedzą co ono TAK NAPRAWDĘ oznacza.
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
![]() myślisz, że można mieć smutne oczy, kiedy je się pączka? po prostu pozwól mi zapomnieć. przeżywanie w samotności. w kąpieli i w zimnym łóżku. chciałabym być taka malutka, żeby bez trudu dać zamknąć się w ciasnej celi Twoich ramion. nie wyobrażam sobie, żebyś mógł kochać jakieś inne serce. nie wyobrażam.
|
#1985 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0, xxgroszek07xx okradłam
![]() 'W twoich ustach gaśnie kilka
Niewypowiedzianych słów Opętałeś moje ciało Dotykiem swoich ust Bądź moim powietrzem Porannej kawy łykiem I chłodnym ust dotykiem Drżeniem rąk i serca biciem Najsłodszym szeptem moim bądź '
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
madzisko13 :
- zotaw mnie! - zostawiłbym, gdybym choć przez chwilę przypuszczał, że tego chcesz.. dobre ![]() Latin: chciałam tylko się dowiedzieć, jaki on jest. nie miałam w planach miłości nie rozumiałam czemu tak rozpaczliwie pragnę tej miłości wiedziałam tylko, że była warta całego ryzyka i wszystkich cierpień, jakimi ją okupiłam była jeszcze wspanialsza niż myślałam, była wszystkim piękne biorę Paralogiczna: tak znienacka, tak niespodziewanie, z pogodnymi oczami i parą wylatującą z ust na mrozie - zjawił się. uwielbiam Cię jak od dziś do zawsze. aaaaa zabieram Ratatamm: babo co ja Cię lubię i Twoje opisy ![]() Desiree01: Nie wystawiaj moich uczuć na próbe, bo może się okazać, że moja duma nie pozwoli mi wrócić. zabieram ![]() 96LadyPoziomka96: aj zabieram wszystkie ![]() poprostuAsiss: MenoPauza - przerwa między facetami. (hahaha by mój tata) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i już lubię twojego tatę ![]() Siatkaara: happysad jest konkretne ![]() wybaczcie dziewczynki, że tak zaśmiecam, ale no musiałam ![]() 'Tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam' 'Smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka' 'Bo ty tak pięknie pachniesz, kiedy przechodzisz pod oknem' 'Nie obchodzi Cię to, czy ustoję czy upadnę' 'Ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył?' Happysad (siatkaara mnie tak napaliła na nich, a i teksty mają bardzo piękne)
|
#1987 |
|
Przyczajenie
|
Przytul mnie, nie myśląc o tym co było i będzie.
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." |
|
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
Co za głaz, co za siła niebiańska, kierowała nim, gdy tak patrzył diabelsko Póki co serce pokryte błotem, a zapał gwoździami łóżko ściele Wróciłeś do mnie z zapachem wiosny Wróciłeś do mnie płatkami śniegu Zbyt wiele naszych niewypowiedzianych myśli zostało uwięzionych na zawsze przez widmo zawiści On jest jak sen, który nie potrafi się ziścić Kiedyś mnie ogranie dotyk Twoich rąk Wygłodniałe usta Wieczorem przy mnie bezskutecznie Cię szukam Jesteś muzyką mieszkającą w moich myślach Jesteś wiatrem przeczesującym moje włosy Odpływasz za horyzont zdarzeń, zostawiasz mi zapach perfum i niespełnionych marzeń Dobranoc dziewczęta
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Agattee , so_steadfast , SparklyAngel , your blue eyes , ciiri , patrysiowa_ , czochrajb , minimum4znaki - okradzione od stóp do głów . ''
mam gdzieś, te wszystkie plastikowe uczucia, sztuczne uśmiechy. udawanie szczęścia, tylko po to, aby oszukać własną podświadomość. imitacja radości, nigdy nie wyjdzie naturalnie. nie mam tak luźnych spodni żeby pokazać jak mi wisisz. jeśli ma się dla kogo wstawać kocha się nawet poniedziałki. Ze wszystkich ludzi, których znam, Ty jesteś największym debilem i Ciebie najbardziej nienawidzę i kocham zarazem.jeśli się ma. powiedz, że mnie kochasz, potrzebujesz, jestem najważniejsza. cholera, chcę usłyszeć od Ciebie największe kłamstwa. '' |
|
|
|
#1990 |
|
Raczkowanie
|
Kaaate90 na zdrówko. _mandarynka czy pamiętamy? Boże kochanie oczywiście. a te twoje opowiadania. na stole wino, wypalone papierosy,
a pod stołem leże ja, zachlana, z komórką w ręku i czekam aż zadzwonisz no bo przecież obiecałeś. `Tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień ` 'miałaś tak kiedyś, że płakałaś za każdym razem kiedy go widziałaś, że odwracałaś wzrok, kiedy szedł obok Ciebie? że kiedy się do Ciebie uśmiechał Ty śmiałaś się w duchu? że kiedy kładłaś się spać miałaś nadzieję, że tym razem szloch nie przeszkodzi Ci zasnąć, że kiedy się budziłaś patrzyłeś na ekran komórki, z nadzieją że może coś do Ciebie napisał? nie? to nie pieprz mi że czas leczy rany.'
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
uporać się z przeszłością, by móc żyć w pełni teraźniejszością. by teraźniejszość i przyszłość pisała nowe fakty i nową historię mojego życia...
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
kontrastowa0, kamisha, nienaruszona - misie pysie moje ;** <3. kocham, kocham.
Dziś już nie ma nic. Chłodna mgła przesłania sny, i to wszystko za czym mieliśmy tęsknić gdy pierwszy raz wyznaliśmy sobie miłość. Jest miejsce gdzie nie pada nigdy śnieg, nawet gdy przez okno nic nie widać. Ty dobrze wiesz gdzie masz iść, by poczuć miłe ciepło w sercu. Tak wiele słów mówić chcesz, recytować miłość nocą, lecz oczy czarne masz od kłamstw, mój wzrok nie chce spotkać cie.
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
PaniJana - mam nadzieję
![]() _________ 'w życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. Widzisz, jeśli te słowa mają znaczenie, mamy nas pod skórą, w lustrze widzę nas nie siebie. Papieros ma smak życia i nie smakuje mi. boisz się? nie bój, tez się boje.'
|
|
#1994 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd:
nie mam tak luźnych spodni żeby pokazać jak mi wisisz. jeśli ma się dla kogo wstawać kocha się nawet poniedziałki. jeśli się ma. zabieram ![]() 'Proszę-przepraszam, kocham-nie kocham, odejdź-wracaj'
'Dotykaj słowem' Myślałam, że znam Cię, że dalej masz to samo dla mnie spojrzenie W powietrzu nieubłaganie stygnie ciepło Twoich ostatnich słów
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi89 miło, że się podoba ![]() mandarynka_ moja ;* ;* ;* " a ludzie mówią, że nie mam serca i nawet nie wiedzą, że mają rację nie mam serca... umarło razem z Tobą odchodzę stąd, choć tak naprawdę odejść nie chcę nasze szczęście było jak dżem w kiepskim pączku - prawie go nie ma zawsze na granicy 'raz Cię widzę, a raz Cię ignoruję' ale to właśnie jest miłość - nieważne co się stało lub stanie, my zawsze wracamy do siebie i wybaczamy sobie raz jeszcze - odejdź, nie mogę spać kiedy Cię zobaczę - a ja nie mogę żyć, kiedy Cię nie widzę... "
|
|
#1996 |
|
Przyczajenie
|
czeeeeeść !
![]() mam nadzieję, że jakoś się tu do Was wkupię, talenciaaary! ![]() ____ te minus piętnaście stopni przypomniało mi jak ciepło jest w Twych ramionach.. <3 tej zimy obok mojego aniołka na śniegu znajdzie się Twój. ♥
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty pragniesz mnie i tak.. jednak coś ich do siebie przyciąga. chociaż zwalczają w sobie to przyciąganie, starają się trzymać od siebie z daleka, to ich drogi i tak stale się krzyżują.
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-12-02 o 12:14 |
|
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
" A ona ma dalej nadzieję, że pomimo tej drugiej myśli jeszcze o niej... Byłeś moim pierwszym prawdziwym przyjacielem, moim pierwszym prawdziwym zauroczeniem, moją pierwszą prawdziwą miłością. Jak to możliwe, że stałeś się dla mnie zwykłym, szarym człowiekiem, który widząc mnie w szkole świadomie odwraca wzrok w drugą stronę? "
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
96LadyPoziomka96 - małym moim marzeniem było, żebyś się tutaj pojawiła. dziękuję.
rumuneczkaxd - ja też troszkę zabrałam, a o tych luźnych spodniach - rewelacja. ![]() Cytrynowo-miodowy posmak ust i herbaciane oczka. Stała, a wiatr lekko otulał jej płaszcz płatkami śniegu. Jakby czuł, że potrzebuje bliskiego dotyku. Oboje boimy się odezwać by jedno nie przegrało, kto dłużej potrafi zabijać drugą osobę. Wszyscy faceci są tacy sami. Chociaż każdy zanudza mnie w inny sposób.
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
Oooj, jak miło.
zuzkao, byłabym wdzięczna, gdybyś nie dodawała opisów mojego autorstwa jako swoich. Była pewna, że już nic do niego nie czuje. Dopóki nie wziął do ręki gitary.
Stał za jej plecami, gdy powiedziała, że nigdy nie był jej obojętny. Zakochać się. Od nowa. Gdzie indziej. W kimś innym. A ja? Ile ja mam żyć? Ile razy mogę się zresetować, by zejść z Twojej drogi i nigdy Cię nie spotkać? Nie znajdzie sobie innej miłości. Nie po tym, jak pojawił się w jej życiu. Znowu nawiedza ją w snach. Znowu nie pozwala jej normalnie funkcjonować. Znowu wszystko komplikuje. Znowu jest. Kto powiedział, że nie możesz być mój? Niełatwo jest o Tobie zapomnieć.
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
"
Naprawdę łatwo ze mną żyć...Jeśli już nauczy się mnie uwielbiać Veni vidi visa - przyszłam, zobaczyłam, kupiłam Mężczyżni robią to, co mogą zrobić. Kobiety to, czego oni nie potrafią. Nowa para butów może całkowicie odmienić twoje życie "
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
'I knew when I looked in his eyes
That he was gonna be trouble for me' / Wiedziałam kiedy spojrzałam w jego oczy Że on będzie moim problemem
|
|
#2003 |
|
Rozeznanie
|
'Nie wiem co się dzieje,
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
aaaa ! dziękuje dziękuje dziękuje
![]() latin & groszek ____ rumieńce mam na mrozie, rumieńce mam gdy na mnie patrzysz.
Jestem definicją pół człowieka, pół narkotyku `Wyprzedzam cię o czternaście dni W moich myślach już jesteś mój Jest dwoje zakochanych.. Może innym razem, w innym miejscu Widzę, że patrzysz, ale czy w moją stronę Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-12-02 o 15:41 |
|
|
|
#2005 |
|
BAN stały
|
jeśli coś, to dziękuję ouu, latin, xxgroszek07xx, paralogiczna, UpsentMinded, 96LadyPoziomka96, z innej bajki okradłam ![]() jakby chodziło o coś więcej niż sam pocałunek na dobranoc to tak jakbym chciała zmieścić serce w ciasnych przestrzeniach między słowami. nie można. delikatnymi ruchami wcierasz podniecenie w moje ciało nie pytaj czy jej zimno, ona w sercu nosi trwogi mróz. przetrwała już najbardziej mroźne zimy Jego nastrojów. wytrzyma wszystko. złamane serca jak niedopałki miłości lubisz te zabawy tylko dla dorosłych kiedy granice można przekroczyć cicho rozchylonymi nogami 'Kocham' to słowo, spojrzenie pełne zaufania to prawdziwe wyznanie miłości Edytowane przez affen Czas edycji: 2010-12-02 o 15:55 |
|
|
|
#2006 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
____________ '' - chodź tu , mała .
- po pierwsze , nie jestem mała tylko niska . po drugie , od kiedy to buda przychodzi do psa ? I twoje kolejne bezczelne "cześć", wbijające się jak kolec w moje serce. I moje bezwarunkowe "spierdalaj" jako tarcza obronna przed tą niefortunną miłością . Najbardziej zaintrygowały mnie jego oczy. Pełne tajemnicy i uczuć... '' |
|||
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
'Czasami nie chcemy zapomnieć o przeszłości.
Czasami robimy wszystko, by nie pamiętać.' 'Jeśli zechcesz odejść - odejdź.' 'Kochankowie nie mogli żyć ani umrzeć jedno bez drugiego. W rozłączeniu nie było to życie ani śmierć, ale i życie, i śmierć razem.' ("Dzieje Tristana i Izoldy") 'Pod jednym zasypiamy niebem.' 'Pytasz mnie czemu każą nam do siebie znowu strzelać. Nie pytaj mnie, ja tego nie wiem.'
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
Prawidziwy przyjaciel to ten, który potwierdzi,
że urosłaś , gdy stoisz na schodach . |
|
|
|
#2009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szeptem wypowiadane: kocham cię
to dziś tylko popiół przeszłości. Dzisiaj nie mam dla ciebie nic. Jedynie mroźne: żegnam z resztek sił jestem w stanie ci wypowiedzieć.
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
również kocham i miło, że mnie okradasz widywała Go codziennie. w szkole i po szkole. <3 uzależniłam się od słodkiego, pulsującego bólu, który odczuwam w Twojej bliskości, tak że coraz trudniej znoszę brak kontaktu z Tobą.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

-

happysad jest konkretne