Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 13:50   #3361
Xawmeli
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
xaw Ty to masz oko
gdzie on sie podzial....
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:53   #3362
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

wogole mamuski mialam wam pisac polecam goraco ta grzechotke http://allegro.pl/tiny-love-wesole-k...330884322.html Hubio dostal na chrzest i jest swietna mlody ja uwielbia

justynacz ja nie niezawsze czy agravka ale ci odpowiem bo uzywam produktow mam ja do zageszczonego mleczka uzywam smoczkow 3 to sa 4+mc

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

pszczolka witaj
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:01   #3363
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

anuszka...wiem .

karmie dziś co godzinę. masakra jakaś.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:05   #3364
justynacz80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
justynacz ja nie niezawsze czy agravka ale ci odpowiem bo uzywam produktow mam ja do zageszczonego mleczka uzywam smoczkow 3 to sa 4+mc
Anoxa, dzięki A jak zagęszczasz do tego smoczka? Ile kaszki dajesz na ile mleka?
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:08   #3365
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
anuszka...wiem .

hej niech ten bydgoszcz odkopują bo w przyszłym tygodniu spotkać się trzeba wczoraj Marcinek bawił się już z Blanką Bajki, teraz czas żeby Aliskę poznał.... w ogóle Marcinek to mały podrywacz, zalecał się do Blanki tylko w dziwny sposób bo ciągnął ją za włosy śmiałyśmy się że to końskie zaloty hehe
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:09   #3366
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
aniaa ja tez zmarzluch ale zime uwielbiam tz mowi ze wymyslam ze mi zimno jak w domu siedze bo przeciez cieplo jest a mi naprawde zimno jednak jak widze taka zamiec to skacze ze szczescia chcialam o 23 meza na dwor wyciagnac a ten maruda nie chcial isc wogole to mam zamiar latem go na urlop do gdanska wyciagnac i mam nadzieje ze sie spotkamy
o tak tak tak!!! super

Cytat:
aniaa jejku kiedy te Misiowe problemy brzuszkowe sie skoncza biedulek nasz malutki
no ja tez czekam kiedy wreszcie bedzie w porzadku

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
misiulka nie doradze jestem zielona w tym, tu nie daja dziecia soczkow, jak juz jest w miare wieksze, ok roku, to kupuja zwykle napoje albo kole

dziekujemy za zyczenia!!

Ania jak zawsze pamietalas

bajka

bylam zwazyc malego, cale 6950 pokazalam szczepionke powiedziala ze ok, takiej odp sie spodziewalam
u nich to chyba odpowiedz na wszystko ciezko nie pamietac jak sa z tego samego dnia he he

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
siemanko dziewczynki!!! wieki mnie u Was nie bylo.. ale to z tego względu że nie mam w domu komputera bo moj zlomek calkiem się rozkraczył.. u rodzicow czasem zaglądam, ale to na chwilkę bo nigdy nie ma czasu a tak to na komórce przeglądam fb i nk, gdybym miała jeszcze wizaż przeglądać to bym kosmiczne rachunki zaczęła płacić
co tam u Was słychać? jakieś newsy?? w sumie pewnie dużo bo ostatni raz byłam tu jakos na początku września Teraz bywam częściej u rodzicow więc obiecuję-będę zaglądać

u nas wszystko w porządku, Marcinek jest już dużym fajnym zdrowiutkim chłopcem strasznie dużo gada i cały czas się śmieje, jest baaardzo pogodny, uśmiech nie zchodzi z jego słodkiej buźki, oczywiście zdarzają się chwile slabości ale jest ich naprawdę mało Z tatusiem mielismy na początku mały problem bo kontaktu z dzidzią nie mogl załapać, bał się go kąpać, przebierać.. generalnie bal się wszystkiego co związane z dzieckiem co mnie bardzo irytowało bo inaczej to sobie wszystko wyobrażalam... ale mężczyzna to nie kobieta i musiał się z tym wszystkim oswoić... jak Marcinek podrósł, zaczął się uśmiechać, zrobił się bardziej kontaktowy, to tatuś oszalał. teraz jak wraca z pracy to nie odstępuje Marcinka na krok i uwielbia spędzac z nim czas, a kąpiel to największa przyjemnośc zwłaszcza że Marcinek je uwielbia
A z nowych rzeczy u nas to szukamy sobie mieszkania do wynajęcia bo z teściami mieszkać sie nie da. to jest koszmar...z moją teściowa to najchętniej bym zerwała jakiekolwiek kontakty bo to chora baba jest, ale dużo by o tym opowiadać dzis idziemy oglądac fajne mieszkanko więc trzymajcie kciuki

anuszka- jak tam moja synowa??
witaj fajnie ze tz sie oswoil z malym no a z tesciowa wspolczuje
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:17   #3367
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

aniaa22 kurcze ale Misiu jest biedny kiedy skończą mu sie te problemy z brzuniem
anoxa, aneciaslonko w taki razie zacznę od bobovity a potem wypróbuję hippa ale rozcięczonego z wodą.
Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
misiulka nie doradze jestem zielona w tym, tu nie daja dziecia soczkow, jak juz jest w miare wieksze, ok roku, to kupuja zwykle napoje albo kole
cola rocznemu bączkowi
pszczolka87 hej współczuję przejść z teściami
Cytat:
anuszka...wiem .

dzidzia wytrwałaości a poza tym dziekuję za poardy odnośnie odciągania mleczka jest go coraz wiecej

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 14:18   #3368
Bajka9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość

dostalam zaproszenie od Ilony C. na nk,nie moge skojarzyc, czy to ktoras z Was?
Agravko to ja

Dzieczyny ja wiem ze jestem stanowczo za rzadko tutaj (w sumie jestem prawie codziennie, ale rzadko się udzielam) ale wybaczcie mi, jak się tylko zakończą te rehabilitacje Malej będe się cześciej udzielać...bylam wczoraj u rehabilitantki z Wiktorią - znowu mamy ciwczenia, mimo ze jest o niebo lepiej niż np 2 miesiące temu...ale są bardzo czasochlonne, bo należy je robić 4 razy dziennie co 2,5 h (praktycznie pochaniają caly dzień) - Wiktoria podczas nich caly czas placze choć ją to nie boli, ale wymaga z jej strony wysilku a mi sie chce plakac razem z nia, ale biore sie w garść i ćwicze z nią bo nie ma innego wyjścia....no to się pożalilam, wybaczcie że tak smęce..

W ogóle to stwierdzam że jestem uzależniona od Wizażu, jak byla ta awaria to normalnie co chwile zagladalam kiedy będzie ok i nasz wątek

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:21   #3369
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

pszczółka synowa super dziewczyna rzekłabym, marzenie Również jest zdrowa i bardzo bardzo pogodna. Ale jak jej coś nie podpasi to zaraz piszczy jak wariatka i domaga się zmiany. Np. jak za dużo leży to chce na kolana itp. Ogólnie nie mam co narzekać. Jeszcze nie wiem co to atak histerii czy nieprzespana noc z jakiegoś powodu. Złote dziecko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3252.jpg (74,8 KB, 29 załadowań)
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:22   #3370
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

witaj fajnie ze tz sie oswoil z malym no a z tesciowa wspolczuje
no naprawdę jest czego... przytoczę Wam dzisiejszą sytuację poranną abyście miały pogląd jaką osobą jest matka mojego męża...
mój teść jest chory... załatwił sobie krtań do tego stopnia że od 2 dni nic nie je tak go boli przy przełykaniu.. w dodatku ma bardzo wysoką gorączkę.. a ona do niego dzisiaj, że jest egoistą i leniem bo nic nie robi tylko leży i stęka.. nawrzeszczała na niego że jej do drzwi nie odprowadził jak wychodziła z domu do pracy.. że powinien sie ruszyć i wyjsć z domu no bo ile czasu ona może mu zakupy robić... i że nikt jej w tym domu nie szanuje... No bo zawsze jest tak, że mój teściu sprząta, robi zakupy, usługuje jej.. jest normalnie służącym w domu no i w dodatku ciężko fizycznie pracuje.. a ona gwiazda tylko leży i pachnie.. no przepraszam, pracuje jeszcze jako nauczycielka w szkole i w pracy jest max 4 godziny dziennie... a wczoraj byla straaaasznie zmęczona bo musiala pujśc na piechotę do pracy (zaznaczając że dojście do szkoły zjamuje jej nie więcej niż 15 min) bo auto jej nie chcialo odpalić No i była taka zmęczona strasznie że musiała przeleżeć całe popolodnie i powściekać się na wszystkich że nikt nie chce wokol niej skakać ( bo teściu chory a ja mam ja w dupie głęboko) Także taka fajna osóbka z niej Już kilka razy doszlo do ostrej wymiany zdań między nami... Bo wtrąca sie do wychowania mojego dziecka chociaż sama byla taka matką że tylko podrzucala wojtka do rodziny lub znajomych i potrafiła mu mówić że ona jak zaszła w ciążę to strasznie plakała bo nie chciała mieć dzieci... i taka osoba prawi mi morały.. no normalnie nie zdzierżę tego... także za wszelką cenę chcemy się szybko wyprowadzić
Stary 2010-12-02, 14:46   #3371
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
pszczółka synowa super dziewczyna rzekłabym, marzenie Również jest zdrowa i bardzo bardzo pogodna. Ale jak jej coś nie podpasi to zaraz piszczy jak wariatka i domaga się zmiany. Np. jak za dużo leży to chce na kolana itp. Ogólnie nie mam co narzekać. Jeszcze nie wiem co to atak histerii czy nieprzespana noc z jakiegoś powodu. Złote dziecko
no to pasują do siebie ona śliczna, on przystojny hehe... moj synek też harakterny, jak coś mu niepasuje to marszczy czolo i krzyczy na matkę ale praktycznie w ogole nie płacze... tez przesypia całe nocki i nigdy z tym problemu nie miał... a najlepsze jest to że mój syn zaśnie wszędzie.. nie mamy problemow że będąc w gościach trzeba szybko się zbierać do domu bo dziecko chce spać... możemy z nim chodzić wszędzie i spędzać poza domem cale dnie... ostatnio nawet zasnął na urodzinach mojego siostrzeńca na kanapie przy stole gdzie siedziało z 15 osób i biegały dzieciaki... spał sobie w najlepsze i nic mu nie przeszkadzalo ale to chyba dlatego, że mieszkamy z nim w jednym pokoju i gdybyśmy mieli chodzić przy nim na paluszkach cały czas kiedy spi to byśmy zwariowali

Kurcze nie mam tu na komputerze aktualnych zdjęć Marcinka, ale wrzucam kilka z chrztu ktory był 2 miesiące temu, także Marcinek trochę się zmienił... jest już dużym chłopcem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8467.jpg (263,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8470.jpg (279,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8539.jpg (287,6 KB, 27 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 14:52   #3372
anoxa
Zakorzenienie

justynacz na 180ml mleka dwie miarki kleiku lub kaszki ryzowej a na 160ml mleka poltorej miarki

wogole to nie wiem czy wam pisalam ale znajomy sie smial ze Hubert wygina sie jak ta dziewczyna z egzorcyzmow emily rose

anuszka Igusia slodka ale te jej wlosy to normalnie jak u Michcia ani

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

pszczolka ale slodziak super ze grzeczny
Stary 2010-12-02, 15:12   #3373
wiolek1
Zadomowienie

pszczolka nie fajnie z teściową ale dobrze, że możecie się wyprowadzić trzymam kciuki za mieszkanie
Marcinek cały tata

anuszka Igusia śliczna zresztą jak zawsze aaaaa i już wiem po kim ma takie oczy piękne

Bajka9 bardzo współczuję rechabilitacji oby już niedługo nie była potrzebna

przeszedł mi blender i cieszę się jak dziecko mimo, że sama sobie zamawiałam
bo sobie wzięłam taki z pojemnikami, w których można i mięso posiekać i cebulę i pianę ubić więc będę mieć ułatwienie w kuchni

anoxa pokaż jaki parowar zamówiłaś ?
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 15:14   #3374
scoobs
Rozeznanie

Mam mleko pepti i jest ogromne. Ali w ogole nie chce go pic. Jak przekonalyscie swoje maluchy do picia tego mleka? W ogole cos mi sie poprzestawialo i nie widze zadnych zdjec a do tego wlaczyl mi sie slownik angielski i wszystko mi podkresla na czerwono.

O niektore zdjecia widze, dziwne, Anuszka, Iga przesliczna i Marcinek Pszczolki tez.

Edytowane przez scoobs
Czas edycji: 2010-12-02 o 15:15
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 15:14   #3375
pszczolka87
Zadomowienie

lecimy do ortopedy z Marcinkiem... ale jeszcze do was chyba zajrzę wieczorkiem buziaczki dla mamuś i maluszków
Stary 2010-12-02, 15:16   #3376
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
dzidzia wytrwałaości a poza tym dziekuję za poardy odnośnie odciągania mleczka jest go coraz wiecej
jak mogę, to pomogę. wybaczcie dziewczyny, że jestem taka głupiomądra.

Alisa dzis caly dzien wyje...nawet teraz

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 15:19   #3377
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
czuje że mama nie w sosie
Stary 2010-12-02, 15:29   #3378
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny używające butelek MAM (niezawsze, Agravka)jakiego używacie smoczka do zagęszczonego mleka?
nie zageszczam jeszcze mleczka, wiec nie pomoge
Cytat:

co jej?skok?

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

aniu ! sto lat dla michcia!!! 5 miesiecy temu przezywalam to razem z Toba
frania! dla E. oczywiscie tez!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 15:40   #3379
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Witam mamusie i dzidziusie
Nie miałam kilka dni neta i nie potrafię Was nadrobić
Widzę tylko, że była niezła awaria na wizażu.
My byliśmy we wtorek na szczepieniu i Szymon nawet nie zapłakał. Waży całe 5700 nie za dużo, ale Pani doktor nic nie powiedziała. Dostaliśmy Vigantol bo mały ma jeszcze z jednej strony miękką główkę. Mam podawać 2 krople tylko nie wiem czy to ma być dodatkowo czy zamiast witaminy d w kapsułce. Ma któraś z Was to?
I jeszcze mam pytanie co do kaszek po zakończeniu 4 miesiąca mam mu już urozmaicać tylko nie wiem jaką kaszkę kupić. Moja mama kupiła mi kaszkę ryżową malinową, czy taka może być, czy lepiej bez smaku kupić?
siala mazidło zadziałało
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 15:41   #3380
justynacz80
Rozeznanie

Dzięki Anoxa, to dzisiaj też tak zrobię. Wczoraj Mała obraziła się na butlę, ale faktycznie za dużo nasypałam...
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 15:53   #3381
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:

oho chyba jakaś deprecha???

Może skok albo pogoda przecież dzieciaczki to znakomicie chomeopaci.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-12-02, 16:17   #3382
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
sliczna

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Mam mleko pepti i jest ogromne. Ali w ogole nie chce go pic. Jak przekonalyscie swoje maluchy do picia tego mleka? W ogole cos mi sie poprzestawialo i nie widze zadnych zdjec a do tego wlaczyl mi sie slownik angielski i wszystko mi podkresla na czerwono.
my mamy nutramigen i jest owiele gorszy od pepti. za pierwszym razem misiek tez nie chcial i sie szybko poddalismy a za drugim razem mieszalismy mu z bebiko. najpierw 1 miarka nutra + 3 bebiko nastepnego dnia pol na pol potem 3 nutra 1 bebiko przez kilka dni i udalo sie. tak nam pediatra powiedziala zeby robic i ze jak zglodnieje to zje

Cytat:

misiek tez juz normalnie mam go dosc dzisiaj caly dzien maruda

Cytat:
nie zageszczam jeszcze mleczka, wiec nie pomoge

co jej?skok?

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

aniu ! sto lat dla michcia!!! 5 miesiecy temu przezywalam to razem z Toba
frania! dla E. oczywiscie tez!!!
dziekujemy

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Witam mamusie i dzidziusie
Nie miałam kilka dni neta i nie potrafię Was nadrobić
Widzę tylko, że była niezła awaria na wizażu.
My byliśmy we wtorek na szczepieniu i Szymon nawet nie zapłakał. Waży całe 5700 nie za dużo, ale Pani doktor nic nie powiedziała. Dostaliśmy Vigantol bo mały ma jeszcze z jednej strony miękką główkę. Mam podawać 2 krople tylko nie wiem czy to ma być dodatkowo czy zamiast witaminy d w kapsułce. Ma któraś z Was to?
I jeszcze mam pytanie co do kaszek po zakończeniu 4 miesiąca mam mu już urozmaicać tylko nie wiem jaką kaszkę kupić. Moja mama kupiła mi kaszkę ryżową malinową, czy taka może być, czy lepiej bez smaku kupić?
siala mazidło zadziałało
vigantol my mielismy brac zamiast kapsulek ale byl wycofany wtedy, a kaszke malinowa misiek bardzo lubi i nic mu po niej nigdy nie bylo

sprzedalismy moje stare auto wreszcie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:27   #3383
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

ania o kurde wycofany???Ale chyba teraz jest ok bo nam przepisała. Kurcze w takim razie chyba zadzwonię i zapytam czy zamiast kapsułek mam podawać. Bo ze stresu o szczepienie zapomniałam całkowicie o tym.
a dzisiaj to w ogóle mam ochotę go zatłuc, jęczy cały dzień i nie wiem o co mu chodzi. Mam wrażenie, że niedługo mu zęby wyjdą bo się ślini strasznie i wpycha wszystko do buzi, chyba, że mi się wydaje.
Aaaaaa i przekręcił się z placków na brzuszek tylko później muszę go z powrotem na plecy dać bo sam nie potrafi.A na brzuszku nie lubi leżeć więc w tą drugą stronę się nie przekręca.
Stary 2010-12-02, 16:28   #3384
bajka1807
Zakorzenienie

nie napisalam wczesniej, ze zycze stu lat maluskim jubilatom!! Michcio, Ernest
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:28   #3385
agravka
Wtajemniczenie

dziewczyny, czy Wasze dzieci przekrecaja sie? moja Ada z boku umie na brzuch od paru dni, ale na bok jakos nie chce...chyba ze do cyca, to wtedy nie ma problemu...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:33   #3386
bajka1807
Zakorzenienie

aaa w ogole moja mala z okazji 4 miesiecy zasmiala sie na glos do tatusia na poczatku bylo takie he he he doslownie a pozniej jeszcze glosniej i wyrazniej ale teraz za to marudzi, cos zasnac nie moze ehh

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
dziewczyny, czy Wasze dzieci przekrecaja sie? moja Ada z boku umie na brzuch od paru dni, ale na bok jakos nie chce...chyba ze do cyca, to wtedy nie ma problemu...
moja przewraca sie na boczki, albo od razu chyca z pleckow na brzuszek.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 16:46   #3387
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

agravka mój z plecków na boczek bez problemu, a dzisiaj udało mu się na brzuszek przekręcić, ale musiałam go uwolnić bo się zaklinował z rączkami. I teraz cały czas mi się przekręca na brzuch, ale z powrotem już nie potrafi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 16:52   #3388
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

agravka Lili przewraca sie i na boki i na brzuszek i z brzuszka na plecki.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-12-02, 16:53   #3389
anoxa
Zakorzenienie

wiolek http://allegro.pl/parowar-tefal-vc-1...333854549.html prosze
Stary 2010-12-02, 16:57   #3390
scoobs
Rozeznanie

Dzieki Aniaa
Agravka, moj Ali sie nie przekreca
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości