|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
i to Jestem w trakcie uruchamiania strony internetowej gdzie będę dostępny cały rok, szczegóły już wkrótce!
|
|
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
aha, Karolina, co do avatara, to u mnie Twój jest jedynym widocznym
nikt inny nie ma
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi się nie chce uczyć, mam jutro na 7.15 i kolokwium od razu ![]() Ale wygońcie mnie stąd, muszę mieć 60%, a nie ma poprawkowych kolokwiów. |
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
idź. stąd.
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że nie cytuję, ale nie jestem w stanie myśleć.
W Krakowie coś strasznego. Miasto sparaliżowane. Bratu udało się wrócić do domu, ale mama utknęła na Zakopiance. Nie wiadomo czy w ogóle dziś wróci. A ja zastanawiam się nad jutrem, czy w ogóle jest sens wychodzić z domu. Nienawidzę zimy. Chciałabym się zakopać, zasnąć i obudzić w kwietniu. |
|
|
|
|
#1807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak myję zaraz opiszęNo nie tylko, no ale po wejściu do mieszkania, rozmowie, zwykłym chodzeniu, to chyba ten gwizdek był momentem kulminacyjnym w ogóle myśleliśmy, że to jakiś starszy człowiek, a tu sąsiadka 40-50 lat napadła mnie, że jej syn się zdenerwował ![]() ![]() Wydaje mi się, że naprawdę są bielsze. Ale ogólnie lubię Colgate, wcześniej kilka miesięcy używałam Sensitive Pro-Relief i chyba mam trochę mnie wrażliwe zęby... Jak w prosektorium? ![]() Cytat:
![]() w ogóle musimy się dowiedzieć, co z pociągami, czy jeżdżą. Mama mnie straszy, że "zatrzyma się w szczerym polu i będzie stał 5 godzin" ![]() Cytat:
![]() Ja u Martyny ![]() Cytat:
to krzyk, panika, dzisiaj dzwoniłam do orto, po zajęciach przyjechałam do rodziców i jutro rano do niej jadę. Niech coś robi, bo przecież ![]() A jak mi się fajnie jechało z Łodzi, to inna sprawa godzina w korku, bo tir się przewrócił i go wyciągali... to ja fizyka i uczę się o tarciu W ogóle to pozdawałamwszystko - materiały ( a to oznacza, że 7 godzin w pociągu spędzę z książką, a nie z ferrous alloys elements and their influence on iron-carbon diagram ![]() I jestem chora, zawiało mnie
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-12-01 o 21:51 |
||||
|
|
|
|
#1808 |
|
Konto usunięte
|
ja p****ole, ale dzisiaj sobie wszystko olałam, jutro będę zap******ać jak młody chomik
idę spać, żeby nie myśleć o tym jak ciężki dzień mnie jutro czeka
|
|
|
|
|
#1809 | ||
|
Zakorzenienie
|
<3
<3 Cytat:
![]() Takie korki ? U mnie nic szczególnego nie zauważyłam. Tylko rano jak wychodziłam z mieszkania to jakiś pan zrobił piękny piruet na asfalcie i prawie wpadł w auto obok. Milimetry a byłby wypadek. Też nie cierpię zimy, grudzień jeszcze zniosę. Cytat:
![]() Ja chciałabym zdać wszystko, no ale nic się nie uczę i mam. Przepisałam pięknie notatki, idę po kawę i wałkujemy. Niby to proste, ale dużo głupich nazw do spamiętania. Macie pozdrowienia od tkankowego aktywatora plazminogenu. A maximum residue limits jeszcze mi nie weszło do głowy ![]() A tamto pierwsze co Was pozdrawia to taki biofarmaceutyk, który zapobiega skrzepom Łacińskich nazw już nie potrafię ![]() No to wy.pier.dalam ! |
||
|
|
|
|
#1810 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam za bardzo kiedy, bo mam na grafikę w .uj roboty
ale może w pt... kończę o 17..Cytat:
![]() aleje są same w sobie cudowne, ale dziś Czarnowiejska im dorównała ![]() Cytat:
kurde, czemu rok temu nie było takiego ![]() Cytat:
Zakopianka podobno wyłączona z ruchu... ja dziś rano jakimś cudem wsiadłam do autobusu i w 40 minut (!!! sukces !!!) dojechałam na uczelnię, ale potem było coraz gorzej. jakoś o 14. próbowałam z Dworca się do siebie dostać i wymyśliłam sobie, że jak wsiądę w tramwaj i pojadę na Cracovię, to może mi wyjdzie to na dobre tramwaj ledwo pod Basztową podjechał i bum okazało się, że przed nami były jeszcze dwa tramwaje i pierwszy z nich się rozkraczył no to się dotaszczyłam pod Bagatelę na przystanek i jakoś 14:20 wsiadłam w autobus i 15 byłam u siebie ![]() a o 16 jak wsiadłam u siebie w 194 to na Kawiorach byłam o 17 jakoś, ale podróż przez Czarnowiejska była cudowna a jak wracałam po 19., to od Kawiorów na Kapelankę jechałam 30min noo, to taki raport z dróg ![]() a poza tym to u mnie w sumie nic nowego, ani tym bardziej ciekawego
|
|
|
#1811 | |
|
Zadomowienie
|
Mama wróciła szczęśliwie.
Cytat:
właśnie jak patrzyłam na Onet to jakoś tylko u nas takie jaja
|
|
|
|
|
|
#1812 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj tata 4 godziny jechał z okolic hmm, czarnowiejskiej/alei kijowskiej. i nawet nie wjechał autem na podwórko, bo bał się, że rano nie wyjedzie, bo pod górke a przed chwilą sąsiad zakopał się w poprzek ulicy jak chciał wjechać do bramy. połowa sąsiadów go pchała już nie mówiąc o zatamowanym ruchu, korek się zrobił na mojej małej uliczce, ale każdy bał się cofać, żeby się nie wpier.dolic w jakąś kupe śniegu i nie utknąć normalnie mam kino przez okno ![]() i jak mama? gdzie jest? Cytat:
![]() to tez możesz sobie wziąć ten zdejmowany, bo niby nie wszystkie ortodontki go dają.. to straszne uczucie jak się przesuwaja juz po zdjeciu ![]() Cytat:
wow, jakie wrażenia
|
|||
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak patrzę różne znane mi fora, to ludzie się wręcz licytują, kto ile jechał, skąd, gdzie... ![]() ja nie wiem, korki są, widzę jak to wszystko wygląda, ale jakoś nie doświadczam tej tragedii na własnej skórze
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale boje się, że mimo to może coś mi się dziać z zębami. A tyle się już meczę. Tak w ogóle to TEN czy TEN. Bo w moim zeszłorocznym zamarzam a w sklepach nie ma niczego ciepłego, sięgającego za dupę ![]() Dalej poszukam (zamiast się uczyć Ciekawe to, ale już mi się nie chce. Nawet nie jest trudne, ale jak się jest takim debilem, co ani razu na wykładach nie był... ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- TO jest ładne, ale czemu mają do M tylko ;< Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-12-01 o 22:46 |
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście nie jest tak jak było, bo przed aparatem miałam wyrywane dwa zęby, ale nie jest dobrze.. ja nie lubię takich z kapturem, ale jak już to http://moda.allegro.pl/ocieplany-zim...328777124.html
|
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zdejmowany aparat trzeba nosić minimum tyle co stały. Dzisiaj mi kolega powiedział, że zdjął aparat w połowie gimnazjum, a do tej pory na noc zakłada, bo się boi, że się pokrzywią. Po prostu zęby te np. dwa lata się ustawiały, więc kolejne 2-4 lata muszą być w tej pozycji, żeby się "uleżeć". Moja K. zdjęła w lutym (po 3,5 roku), nie nosiła - i już się poprzestawiały. U mnie zdejmowany to za mało - i tak mogłyby się rozsunąć, dlatego mam przyklejone (na min. 3 lata). Ale właśnie górne kły nie są i teraz boję się, jak to naprawi, bo już przerwa jest. Mikroskopijna, bo mikroskopijna, ale ja na zębach wszystko zauważę
![]() Cytat:
ma być jak najcieplejszy i z kapturem
|
|
|
|
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze. A ja muszę z kapturem, bo mi czapki spadają z głowy <zadużyłep> Cytat:
Ale znając mnie to będę zapominać aż go zgubię. Stałego zgubić nie mogę, taki jego plus. Chcę zdejmowany na dół, bo on ok 300 zł kosztuje, a na dole mam jednego zęba przesuniętego o 2 mm do tyłu. To da się 'naprawić' ruchomym, a jak się da to czemu nie mieć IDEALNIE prostych zębów. Ja obleciałam no i nie ma ale byłam tylko w galerii, w zwykłych sklepach nie. A ten płaszcz z allegro jakaś babka z Tuszyna sprzedaje, to pod Łodzią przecie to powinnaś znaleźć. |
||
|
|
|
|
#1818 | ||||
|
Konto usunięte
|
nie miałam wcześniej na kartę . Cytat:
![]() a ja mam na drugie Ewa chyba ja . ale to jeszcze dam znać , czy pojadę, bo jakieś choróbsko też mnie bierze Cytat:
Cytat:
Cytat:
W końcu jest wizaż. Matko, to mi dopiero uswiadomiło, że jestem uzależniona Lubię zimę, ale wk.u.r.wia mnie komunikacja miejska. Czekałam na tramwaj 50 minut ! myślałam że umrę! jeszcze jest mi zimno;/, nie wiedziałam już co mam robić,żeby było cieplej to zaczęłam tańczyć
|
||||
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Zima sparaliżowałam pksy.
Od rana żaden nie jechał, ale czekałam z nadzieję godzinę na przystanku, ale zrezygnowałam. Poza tym od sąsiada dowiedziałam się, że dewastujemy dom. Za.je.bi.ście, mam na prawdę ograniczonych sąsiadów. Brak mi słów. Tylko się od rana zdenerwowałam.
|
|
#1820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() hejo ;** ja ogólnie dzisiaj mam wolne, ale muszę jechać odrobię angielski a tak mnie ku..a zasypało,że maskara. tramwaje nie jeżdzą, a komunikacja jest za darmo. |
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23524717]w jakim sensie
![]() hejo ;** ja ogólnie dzisiaj mam wolne, ale muszę jechać odrobię angielski a tak mnie ku..a zasypało,że maskara. tramwaje nie jeżdzą, a komunikacja jest za darmo.[/QUOTE] wychodzę z mamą o 6:37 z domu, ten wylatuje z mieszkania i na Nas z twarzą, że ostatnie wieczorem wychodziłyśmy z domu i drzwi nie zamknęłyśmy,tym samym śnieg napadał na klatkę. Nie wiem na jakiej podstawie stwierdził , że byłyśmy to my[aa może dlatego, że my jesteśmy najmłodsze z tego bloku], bo dam sobie rękę uciąć, że nie. Na prawdę ignorujemy tych ludzi jak możemy, ale oni szukają zaczepki. Mama stała ,wysłuchała go, i mówię "Idziemy, bo się spóźnimy". Na końcu powiedziałam mu, że jak chce to może sam to posprzątać. Na co on "Gówniaro..", moja odpowiedź "DO WIDZENIA!". To są tak ograniczeni ludzie, że szok. Nie mam zamiaru dać się sprowokować i wprowadzić się w tak prymitywne rozmowy, bo jedyne co usłyszę to to, że jestem gówniarą.Nie rozumiem tego, bo mama jest osobą, które nigdy niczego nie załatwia kłótnią, złośliwością czy czymś podobnym. Nie robi sobie wrogów, z resztą tak samo ja z siostrami, trzymamy się na uboczu jeżeli chodzi o relacje sąsiedzkie. Każdy żyje swoim życzeniem, nie zamierzam interesować się ich. Mam wrażenie, że przemawia przez nich "zazdrość", bo przecież Nam się układa i nawet śmierć taty tego nie zmieniła.... oo za darmo? faajnie. Ja niestety odpuściłam dzisiaj uczelnię. Zaraz zabieram się za sprzątanie.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-12-02 o 11:18 |
|
|
|
|
#1822 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale byłam młoda i głupia ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23524717] a tak mnie ku..a zasypało,że maskara. tramwaje nie jeżdzą, a komunikacja jest za darmo.[/QUOTE] ale fajnie, że za darmo. w Krakowie też by sie przydało, bo mi się skończył KKM (bilet) ![]() Cytat:
u mnie w domu cała klatka przy drzwiach jest zaśnieżona, oszroniona, mimo że wszystko pozamykane. po prostu ten wiatr wdmuchał przez jakieś mikro szczeliny w drzwiach.. i cała futryna, wycieraczka, poręcze są w lodzie/śniegu. ![]() weeź, niektórzy ludzie są naprawdę głupi, nie ma co się przejmować. a to jacyś starsi ludzie? my mamy sąsiada, który wysypuje cały śnieg od siebie z podwórka na środek ulicy, pomiędzy koleiny. i się robi taki wał na środku, że rozpędzone samochody zatrzymują się zderzakiem na tym i nie mogą ruszyć. cała ulica, około 30 domów potrafi dawać śnieg na trawniki między bramką a ulicą, a ten kretyn daje na środek
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-12-02 o 11:51 |
||
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1824 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
tylko w czwartek macie darmowe przejazdy , a u mnie aż od odwołania ha! brrr. nie chce mi się wychodzić z domuu. |
||
|
|
|
|
#1825 |
|
Konto usunięte
|
Bóg mi zesłał opóźnienia pociągów, przez które nie dojechała na ćwiczenia jedna z profesorek, a ja ciągle się op*****lam.
|
|
|
|
|
#1826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] z kapturem i jakaś tragedia jest ;] jeszcze we wrześniu widziałam fajną w TS i w Re, ale oczywiście za małe a na głowie noszę beret! z antenką gdyż w czapkach wyglądam jak idź stąd i nie wracaj :P [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23524717] a tak mnie ku..a zasypało,że maskara. tramwaje nie jeżdzą, a komunikacja jest za darmo.[/QUOTE] u mnie wszystko jeździ, ale z różną częstotliwością i skutkiem.. ale dziś na uczelnię jechałam niecałe 30min! co jest wielkim sukcesem, bo nigdy tyle nie jechałam ![]() Cytat:
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Heeej.
Nie poszłam dziś na uczelnię. Będę się smażyć w piekle ![]() Szukam pracy. I zastanawiam się, czy studia w ogóle mają sens. |
|
|
|
|
#1828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze co do serów, to te pakowane to zazwyczaj produkty seropodobne ![]() hm, to może kupię tą wybielającą ale para wodna jest też zanim woda się ugotuje ![]() dziś jak szłam do złotych obok dworca centralnego, było tyle ludzi, taki tłok, zupełnie jak... na koncercie nie dało się przejść spokojnie, trzeba było się pchać, bo pociągi były tak opóźnione... w sensie nawet nie że długo, a że dużo pociągów. ciągle tylko komunikaty, że pociąg zwiększył opóźnienie na 60 minut... o rany moja koleżanka ma też podklejone zęby, ale nie wiem ile, czy tylko 1 ze sobą, czy 2/3 też. bo ona miała mega dużą szparę między 1, a podklejone ma mieć 10 lat na dole aparatu w ogóle nie miała.ciekawe co Ci powie, noś ten zdejmowany aparat jak najdłużej trzeba, szkoda zmarnować efekt stałego aparatu Cytat:
]. ortalionowy właśnie, z mega kapturem, przez który nic nie widzę [wczoraj na czerwonym świetle wylazłam na pasy przez to kupiłam go hm.. z miesiąc temu, bo doszłam do wniosku, że płaszcz to jednak płaszcz, i że kupię wcześniej, to potem jak zrobi się zimno nagle, nie będę panikować. kurtkę ortalionową kupiłam w tamtym roku w Vero Modzie. piękna nie jest, ale ciepła, chociaż serio, w płaszczu, to zupełnie inna historia, nic nie podwiewa, ciepło w tyłek...chciałam od 2 lat kupić taki płaszcz z tego materiału co karolina pokazywała, ale w normalnych sklepach nie ma ocieplanych ![]() albo są bez kaptura czyli na zimę się nie nadadzą. moja mama kupiła taki w jakiejś hali z ubraniami, generalnie niefirmowy i też mówi, że ciepłe, choć mi się w to nigdy nie chciało wierzyć, ale w sumie na grubość to takie jak mój płaszcz, bo też wypchane czymś, a jeszcze do tego dochodzi to polarowo-wełniane coś, z czego jest zrobiona, więc może i ciepłe jest.a czapki ta takie... długie? bo ja też w czapkach jak dekiel wyglądam, a w tych długich nawet ok Cytat:
też chciałam poszukać pracy ![]() czy studia jakiekolwiek, czy TE? |
|||
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a prezydent miasta się śmieje do poturbowanych pasażerów z ekranu (w nowych tramwajach mamy takie telewizorki i leci tam Telewizja Miejska) i mówi, że mamy najlepszą komunikację w kraju.W ogóle. Zastanawiam się, czy nie lepiej po prostu siąść samej, nauczyć się PHP, SQL-a, Javy i iść do pracy jako programistka. Pełno ofert, a zarobki np. 4500 zł za miesiąc. I jak się uprzesz, to możesz nawet pracować w domu. Więc wiesz... po co zbędna wiedza, skoro można poświęcić czas na naukę tego, czego wymaga pracodawca? Bo to, czy skończyłaś studia, go zupełnie nie obchodzi. A w ogóle to najbardziej chciałam pracy związanej z moim kierunkiem, znaczy wiecie, sprzedawca w dziale RTV, w komisie telefonów itd. Ale w ogłoszeniach piszą, że szukają MĘŻCZYZN. Bo przecież wiadomo, że kobiety są głupie i się nie znają
|
|
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znając moje szczęście w cyckach się nie zapnę ;] ja mam właśnie coś takiego jak pokazywała Karolina, bez kaptura, ale bardzo ciepły jest.. kupiłam go na targowisku, ale nie od jakiegoś chińczyka :P na mojej wsi chyba co czwartek [a może co sobotę?] na jednym z targowisk są stoiska, na których krawcy (?) sprzedają. produkt polski ![]() ja w każdej czapce źle wyglądam :P a berety uwielbiam ![]() Cytat:
w ogóle autobusy spod dworca jeżdżą innymi trasami, bo tramwaje blokują przejazd ![]() ja na tych ekranach uwielbiam tą reklamę, gdzie dzieciak gra na komputerze w segregowanie śmieci a tak w ogóle, to muszę iść na Rynek na grzane wino ![]() dziś sobie gofra kupiłam z bitą śmietaną i wiśniami ![]() i zrobiłam sobie małe Mikołajki i dołożyłam kolejne zamówienie pod choinkę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

nikt inny nie ma 

to tak gwizdanie. ja od x lat mam elektryczny czajnik, to nie wiedzialam co moglo przeszkdzac sąsiadowi 
ale po wejściu do mieszkania, rozmowie, zwykłym chodzeniu, to chyba ten gwizdek był momentem kulminacyjnym 
a metoda Tżta-perfekcjonisty przy gotowaniu wody w związku z zepsutą wersją dźwiękową, bezcenna: odtyka tą czapeczkę, którą się nakłada i zagląda, czy widać bąbelki
w ogóle musimy się dowiedzieć, co z pociągami, czy jeżdżą. Mama mnie straszy, że "zatrzyma się w szczerym polu i będzie stał 5 godzin" 

ma być jak najcieplejszy i z kapturem