|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: kim jestescie na codzień? II
Przyszła pora na mnie
U mnie sporo się zmieniło w kwestii zawodowej.Mam już dyplom w kieszeni Mąż również zmienił pracę i robi to co uwielbia. Nie ma ze mną już królisia Niezmiennie natomiast bywam na wizażu - choć teraz na pewno krócej- ale ciągle regularnie Gołąbek
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście miło sobie poczytać o WAS kochane Wizażanki
Też jestem uzależniona od wizażu (co notorycznie zauważa mój mężczyzna Tak patrzę i patrzę i wiecie co - nie znalazłam nikogo kto studiowałby na POLITECHNICE, tak jak ja (na szczęście ostatni już 5 rok i koniec!). Czyżby prawdziwe było powiedzonko że dziewczyny dzielą się bardzo ładne, ładne i te z politechniki ?! A z moich obserwacji wynika że u nas jest bardzo wiele ślicznych i zadbanych dziewczyn - dziwne że brak ich na wizażu Wracając do mnie - to nareszcie spełniło się moje marzenie, zostałam szczęśliwą narzeczoną i we wrześniu ślub oraz wspólne mieszkanko (już nie mogę się doczekać i zbieram sprzęty Pozdrawiam gorąco wszystkich
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Tajusia napisał(a):
> Tak patrzę i patrzę i wiecie co - nie znalazłam nikogo kto studiowałby na POLITECHNICE, tak jak ja (na szczęście ostatni już 5 rok i koniec!). jak to? cos kolezanka nie odrobila solidnie pracy domowej, przeczytac caly watek jeszcze raz! > Czyżby prawdziwe było powiedzonko że dziewczyny dzielą się bardzo ładne, ładne i te z politechniki ?! nieprawdziwe, dziewczyny dziela sie na bardzo ladne i bardzo ladne z politechniki |
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
xanka napisał(a):
> Tajusia napisał(a): > > > Tak patrzę i patrzę i wiecie co - nie znalazłam nikogo > >kto studiowałby na POLITECHNICE, tak jak ja (na szczęście > >ostatni już 5 rok i koniec!). > > jak to? cos kolezanka nie odrobila solidnie pracy >domowej, przeczytac caly watek jeszcze raz! No właśnie... a ja z gdańskiej > > > Czyżby prawdziwe było powiedzonko że dziewczyny dzielą > > się bardzo ładne, ładne i te z politechniki ?! > > nieprawdziwe, dziewczyny dziela sie na bardzo ladne i > bardzo ladne z politechniki > |
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
O przepraszam i proszę o wybaczenie
A z tą urodą to taki żarcik Pozdrowionka z Poznańskiej Polibudy!
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Cześć! Ja również studiuję na politechnice krakowskiej, zaczełam pierwszy rok. Mam nadzieję ż uda mi się dotrwać do ostatniego
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Jam jest polibudziara
A jaki wydział? Mój - architektura. |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Re: kim jestescie na codzień? II / Joanna
Joanna napisał(a):
> Cześć! Ja również studiuję na politechnice krakowskiej ooo to witam |
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Re: kim jestescie na codzień? II / pixie_76
pixie_76 napisał(a):
> Jam jest polibudziara ja tez! ja tez! witam bratnia dusze. [tak btw, dzialasz juz cos w kierunku dyplomu? ja jestem w glebokim lesie i poki co swiatelka nie widac |
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez politechnika i tez krakowska, trzeci rok chemii
Jak wiekszosc z was uzalezniona od wizazu pozdrawiam |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie sie tez nic nie zmieniło.....oprócz tego WTOPIŁAMw Wizaz!!!!!!!!!!!
nie mogę juz tu nie byc!! i pogadac poczytac.. robie to co od zawsze kocham robic czyli czesac ,czesac i jeszcze wciąz tworzyc fryzki i tym podobne rzeczy ciesze sie i jest mi bardzo miło ze miałam wlasnie przez Wizaż , możliwość poznac osobiscie wiele przemiłyh wizażanek a w szczególności wspaniała szefowa Agnieszke pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i mocno całuje pozdrawiam
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Re: kim jestescie na codzień? II / Joanna
Jestem na budownictwie magisterskim, na dziennych. A na warszawskiej mijamy się napewno szczególnie jeśli masz jakieś zajęcia na WIL lub na L-1. A na jakim ty kierunku studiujesz?
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, Xanka!
dyplom, hmm... nooo, mam już podkład, zdjęcia i nawet pomysł na tytuł! Trzymaj się cieplutko, damy radę! |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako że jestem początkującą czytelniczką Wizażu wypadałoby się przedstawić Tegoroczna maturzystka, prywatnie związana kilka ładnych lat z przyszłym mężem |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Po sprawdzeniu w profilu stwierdzam że już jestem uzależniona 1,5 roku i nie żałuje i na odwyk nie pojdę
żadko sie odzywam - brak czasu jestem zapracowana bhp-óffka w średniej wielkości szpitalu , coby lepiej brzmiał zwą mnie inspektorem , ale to na jedno wychodzi praca moja polega na piciu kawek Prywatnie mamusia i spełniam się w własnym malusim interesiku, zwanym kawiarenka internetowa też zapraszam cmokaski |
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kim jestescie na codzień? II
Na codzień jestem uczennicą I klasy LO, przeglądającą nałogowo wizażowe wątki o studiujących wizażnkach, maturach, zawodach, itp., marzącą o psychologii, pedagogice bądź innym kierunku jakoś z tym powiązanym, uczennicą profilu mat-fiz, marzącą aby wyrzucili fizykę z planu lekcji
|
|
#107 | ||
|
Rozeznanie
|
Do kwietnia jeszcze jestem uczennica Lo w Białymstoku ;] W wolnych chwilach zajmuje sie usługami kosmetycznymi a w szczególności makijażem okazionalnym,makijażem standardowym,stylizacja paznokci,paznokcie akrylowe (posiadam dyplom ukończenia kursu z tego zakresu). W przyszłości chciałabym dostać sie na studia do Wyższej Szkoły Administracji Publicznej na kierunek Stosunki Międzynarodowe albo ewentualnie do Szkoły Kształcenia Kadr Profesja na kierunek Reklama i Multimedia.A w wolnym czasie będe pracowała w gabinecie kosmetycznym jak dotychczas
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
Edytowane przez sweetes_things Czas edycji: 2006-02-18 o 14:41 Powód: :) |
||
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Uczennicą gimnazjum
i WizażankąMarzę o ciekawym zawodzie,więc biegnę w stronę weterynarii,medycyny,akto rstwa ![]() I ciesze się że ktos odkopał ten wątek
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
maturzystka, typ depresyjny, \studentka antropologii/psychologii/zielarstwa/biologii in-spe, 19 latka wchodzaca w nowy etap zycia chwiejnym krokiem, z glowa w chmurach :P
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2006-04-17 o 02:14 |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: kim jestescie na codzień? II
Oj jestem przerażona, to tylko ja jestem taka stara.Większość gdzieś się uczy, sami młodzi.A tu się babcia znalazła, pewnie nie pasuję ,do tego towarzystwa.Muszę jednak przyznać, że jestem przyzwyczajona do młodych ,bo mam 3 dorosłych już dzieci, no i z racji zawodu.Teraz zasłużony "odpoczynek",tylko dziwnie czasu coraz mniej.Myślałam kiedyś, że na emeryturze będę mogła robić co zechcę,nic bardziej błędnego.Zajmuję się marketingem, kosmetyki i nie tylko.A do tego obowiązki babci, no i moje kochane robótki.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
na codzien? grzeczna coreczka i kochajaca siostrzyczka
a na powaznie po wakacjach bede uczennica 3 kl mat - inf w LO i ponoc maturzystka (ale to sa info jak dla mnie niepotwierdzone ) a potem to sie zobaczy...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

i Wizażanką
a na powaznie po wakacjach bede uczennica 3 kl mat - inf w LO i ponoc maturzystka (ale to sa info jak dla mnie niepotwierdzone