|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
byłam w rossmanie i kupiłam sobie masło kokosowe z ziaji - pięknie pachnie
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
magne - no to czekam na recenzję Lubexu jak postosujesz dłużej to daj znać jak działa
pettiteAngel - piosenki nie znam, ale nie mogę oglądać filmików z VS bo mnie aż zżera - one są jak po photoshopie w realu, takie idealne ciałka kociaczek88 - my się chyba nie znamy? Witaj Właśnie kliknęłam w Twój blog i poczytam w wolnej chwili, ale pierwsze co to dołączam do pytania buahhot - co Ty z włosami robisz, że masz takie dłuugie, piękne, lśniące ![]() snowhitee - a który z Kobo? Ten matujący? A mogłabyś napisać jak się sprawuje? ![]() Kitka - ja wczoraj rękawiczek nie wzięłam, a miałam obie ręce zajęte, to normalnie ich nie czułam, normalnie mi odmarzły! I zawsze jak nie wezmę rękawiczek, albo jest taki duży mróz i dosłownie na 5-10min. ściągnę rękawiczkę, to mam takie na palcach jakby...zmarszczki? ![]() kobietasukcesu - metoda ocm to Oil Cleansing Method czyli oczyszczanie skóry twarzy olejem - zasada rozpuszczania tłuszczu tłuszczem. Tutaj masz link do forum o tym - tak będzie lepiej, bo ja też dopiero początkująca jestem i wgłębiam się w temat O i dzięki za info o tych wkładkach-muszę takie sobie sprawić! A ile takie cudeńko kosztuje? dotka95 - oo, nie wiedziałam, że śpiewasz No tak, w sumie najlepiej jak jest obok ktoś, kto Cię będzie trenować itd., sama wiem coś o tym - indywidualne nauczanie to szczy marzeń artystów Ale nie możesz się poddawać!! I do tego i tak świetnie się rozwijasz - chór i teatr muzyczny, super! Trzymam kciuki, żebyś się nadal w tym kształciła i dążyła do osiągnięcia swoich celów i pragnień! angelinmyheart - no to masz niezłą kolekcję w domku A jakie rasy? I jakiej ten będzie? Ja mam tylko jednego i mi starczy Ale marzę o gekonie lamparcim snowhitee - krem ramoncia217 - a dlaczegooo?!?! _blondyneczka_ - A ta herbatka, to kupna - ja swoją w Intermarche kupiłam - Teekanne , Winter Time - dokładnie jest to herbata o smaku cynamonu, jabłka, pomarańczy, dzikiej róży i herbatników - zapach i smak jest obłędny, totalnie zimowy ![]() Amiria - a jakiż to krem? I tak potwierdzam - zima jest totalnym demotywatorem działań pielęgnacyjnych i makijażowych, najchętniej rano to bym po prostu wstała, ubrała na siebie cokolwiek i wyszła marta85 - muszę wypróbować ten patent, ale pierw trzeba się nauczyć tapirować I bardzo przyjemna opowieść ![]() loluska - hehe no tak w sumie racja , jak się źle człowiek czuje to nawet pisać dużo nie ma ochoty Dziękuję Aaa i Kochane miałam jeszcze Wam napisać tu o pewnym sposobie zmywania nafty i przeróżnych oleji, który wczoraj na sobie wypróbowałam i działa! Informacja pochodzi z bloga jednej z Wizażanek o pielęgnacji długich włosów. "Jeżeli używacie olejów do pielęgnacji włosów to zapewne chociaż raz miałyście problem z ich zmyciem. Co prawda można by umyć głowę 2-3 razy, ale wtedy dobroczynną moc oleju „zabijemy” wysuszającym szamponem. Bardzo skutecznym sposobem jest wmasowanie w suche włosy niewielkiej ilości szamponu przed ich umyciem. Potem spłukujemy to dokładnie wodą i normalnie myjemy włosy. Teraz już wystarczy nam jedno mycie by włosy były idealnie czyste." Polecam I jeszcze wczoraj kliknęłam sobie na All puder sypki Kryolan i jedwab 15ml z CHI Już się czaiłam na to chyba z 1,5 miesiąca Aaa i Kochane założyłam nowy wątek w klubie - jeśli uważacie, że to zły pomysł, to usunę Ale sądzę, że się przyda edit: Ja udzielę się potem tam na tej dyskusji, ale muszę teraz lecieć, bo już ta godzina a trochę na jutro mam do szkoły..A dziś wolniej myślę i funkcjonuję..Także idę, wpadnę później, paa!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-02 o 17:14 |
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie wysuszyło, ale myję się nim tylko w domu, gdzie mam dobrą wodę
Skóra jest wręcz bardziej nawilżona.To niefajnie. Ale zawsze możesz iść po prostu do jakiegoś studium wokalnego po maturze A na razie robić jakieś proste ćwiczonka i ćwiczyć dykcję, ot, żeby robić cokolwiek, bo to też ważne |
|
|
|
#4147 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ostatnio coś tu słabo piszecie z każdym dniem mam coraz mniej Was do nadrabiania Boże, u mnie tak zimno, że nawet w domu siedzę pod kołdrą. Dzisiaj taki luźny dzień w szkole, bo połowa osób z wiosek nie dojechała A na jutro już się wyrobiłam z nauką, więc teraz czas na spamowanie_Alessandra fajny sposób, na pewno zastosuję się do niego jak tylko pokończę wszystkie maski i odżywki i kupię sobie jakiś dobry olej do włosów I wracaj nam szybko do zdrowia!
|
#4148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już zrobiłam wpis na razie połowę ale jutro dokończę
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra jeden to czarny pinczer miniaturowy, dwa to sznaucery miniaturowe maści pieprz i sól, a ten to będzie też sznaucer miniaturowy, ale czarno - srebrny.
Moja mama od prawie 20 lat wystawia psy na wystawach i nie raz mieliśmy w domu szczeniaki, więc jestem przyzwyczajona. A, jak wygląda ta rasa co chcesz mieć, bo jej akurat nie kojarzę? ![]() Ja kupiłam buty na obcasie na studniówkę Tż. Inne, niż chciałam, ale wygodniejsze. Zamszowe całe zasłonięte. Nie znalazłam zdjęcia na internecie.
|
|
#4150 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wczoraj moja uczelnia miala otrzesiny
bylo baardzo fajnie Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Alessandra- oki , na razie lubex mi się podoba, ładnie zmywa i jest bardzo delikatny, biorę niewielką ilość ,bo jak na produkt do mycia twarzy jest drogi, więc muszę oszczędzać z jego ilością. Zobaczymy jak z działaniem przeciwbakteryjnym, ale to za jakiś czas. Choć przyznam ,że nawet jeśli nie będzie skuteczny to i tak go kupię ,bo czuję komfort jak myję nim twarz. A używałaś już wcześniej tego pudru kryolan ? Jak z jego gamą kolorów ?
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dosłownie na chwileczkę, bo mi się strona ładuje i coś się ścięło a mi już ręce odpadają od tego pisania biologicznych dziwactw
Czekoladowa1 - dziękuję marta85 - to bardzo się cieszę,że zyskał aprobatę i fajnie, że się wpisałaś angelinmyheart - ooo masz sznaucerki! ![]() Ja też mam sznaucera miniaturowego czarno-srebrnego, z rodowodem po rodzicach championach, ale rodowodu nie kupowaliśmy, bo nie wystawiamy go nigdzie ani nic więc po co Sznaucerki są świetne !! Ooo no to super, że ma taką pasję, bomba ! A ten gekon to...jaszczurka Ale zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia jakieś..3 lata temu? Jest taka malutka - na dłoń dosłownie i więcej nie rośnie i kojarzy mi się z taką małą, uroczą, kochaną słodką dzidzią http://img515.imageshack.us/i/dsc05842b.jpg/ , http://img21.imageshack.us/i/dsc05845o.jpg/. To super, że udało Ci się kupić buty Ja ciągle w poszukiwaniu sukienki na studniówkę Tż'a .. A jako osoba towarzysząca mogę iść w sukience w kolorze fuksji? I jaką chcę długość? Bo ja nie wiem jak to tam jest, co wypada a co nie ![]() O, już działa..To ja mykam ... Miłego wieczorku moje Panie edit: Magne - aha, no to dobrze, że delikatny i zmywa, poczekam jeszcze na opinię o tym czy pomaga w poprawie stanu buźki i może na niego uzbieram, bo teraz to jakieś poważniejsze zakupy to w styczniu chyba - bo święta, bo szkoła, bo to, bo tamto... Jeśli chodzi o ten puder, to ma on jeden kolor-transparentny, i z tego co czytałam, to jedne dziewczyny piszą, że w ogóle nie daje koloru, inne zaś, że lekko rozjaśnia - mi nawet rozjaśnianie przeszkadzać nie będzie bo mam jasną skórę i mi to na rękę. I nie używałam go, jest stosunkowo drogi jak dla mnie - 56zł na All , ale tak już się czaiłam na niego, bo ma tak cudowne opinie i do tego jest wykorzystywany w TV i przy sesjach zdjęciowych, także to też mnie przekonało, bo ja potrzebuję silnego matu - przy filtrach błyszczę się co chwila
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-02 o 19:19 |
|
|
|
#4153 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
bezpiecznej drogi zycze do domku ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
zdrowiej
|
|
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
Alessandra- no to czekam na opinie na temat tego pudru : ) Ja mam bladą cerę ,więc ten efekt rozjaśnienia by mi nie przeszkadzał. Z wyborem pudru i podkładu mam zawsze problem,bo jak kolor mi pasuje to okazuje się ,że zapycha ;/ Zobaczymy jak u ciebie się sprawdzi .
|
|
|
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc moje piekne..
juz mi przeszło z tym odchodzeniem z wizażu, miałam ostatnio kilka dziwnych dni, wszystko było ok w moim życiu, ale mimo to mialam dziwne dni...zostaje na zawsze hehe, bez wizau nie ma juz dla mnie życia ![]() ![]() ![]() ![]() byłam dziś w rosmanie , obkupiłam się troche min,. tusz colosal z płynem miceralnym, masło z faramony , tonik ziaji, z maseczek, zel dla mnie i tż pod prysznic, perfumki z bi-esu, lubie je bo sa słodkie.. , podkład z lirene, waciki, serum z wit. c do paznokci, pomadke z isany i już jestem po spa regulacja brwi maseczka na twarz z perfekty ze słodkimi migdałami relaksująca ciepła kąpiel masaż syrenką masło na ciało krem do twarzy z avonu odżywczy krem na dłonie i stopy z kamill pomadka na usta przed snem.. przez te dni bez wizażu tęskniłam za wami
|
#4156 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra
zdaj później relację ![]() co prawda szukam czegoś lekkiego i naturalnego ale może się skuszę ![]() idę dziś wcześniej spać, bo nawet na wizaż nie mam siły ![]() SPA i łóżko o 22
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj się wyspamowałam, a dziś w planach mam depilacje. Potwornie zimno jest
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra, a ja myślałam, że to jakaś rasa psa.
Ja od kilku dni męczę się z Historią Architektury i Sztuki. Myli mi się to wszystko.
|
|
#4160 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot też tak myslę.. spamowanie bez wiażu nie ma sensu hehe
|
#4161 | |
|
zawsze mam racje
|
Dobry wieczór
![]() U mnie dzisiaj raczej podstawowa pielęgnacja, bo sił brak. Ale ostatnio wklepywałam w siebie wszystko co mam, więc jest ok ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Zresztą zakup sukienki miałam ułatwniony, bo kupowałam z 10 dni przed studniówką, a wiadomo w okolicach sylwestra wszystko przebrane i z tego wszystkiego znalazłam dwie, w których dopięłam się w biuście, więc decyzję miałam łatwą
|
|
#4162 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czeesc
Cytat:
Ale prace mam obok Bobrowieckiej na mokotwie i tam jest PWSBiA i ogolnie szkolenia ciagle.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
delikatnie nawilza, nie podkresla suchych skorek, mnie matowi na caly dzien. Ma fajny taki pudrowy zapach i przyjemna konsystencje. Bardzo ladnie wtapia sie w buzke nie tworzac maski. Ja mam najciemniejszy kolor 105 Sand ale uwierzcie mi kolorki sa naprawde jasne, a ten moj jest tylko delikatnie opalony. Wstawiam foto jak mniej wiecej wyglada kolorystycznie tylko ze na policzku mam tez troche bronzera.Cytat:
![]() ![]() Ja tez dzis bylam na zakupkach tym razem kolorowych kupilam dwa cienie z kolekcji jesienno-zimowej sensique i lakier tez z tej serii I TZ perfumki Playboya jeszcze kupilam i siostrze prezent na mikolaja I jestem padnieta
|
|
#4163 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem też zmeczona, i zaraz chyba idę spać
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
hmm tak za bardzo sie nie znam
![]()
|
#4166 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
taki po srodku
tzn jednak bardziej gesty
|
#4168 |
|
Zadomowienie
|
Sieeeeemanko
![]() właśnie wróciłam przed 30min z uczelni i jestem padnięta.. jutro mam na 9 i do tego mam koło, a jeszcze nic się nie uczyłam.. świetnie, nic nie chce mi się robić bo do tego zasmucił mnie fakt że dostałam tylko 8/20 punktów z mechaniki z koła w poniedziałek, a dzisiejsze poszło mi nie zbyt dobrze.. niedokończyłam jednego zadania na 2.. więc modlę się o 3 ... i wg przed minutką się zważyłam i od czasu wakacji schudłam od 55kg do 51kg ;D Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2010-12-02 o 22:00 |
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
jutro sobie go sprawdze w drogerii bo dzis do niej nie dotarlam...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

Witaj 
Ale nie możesz się poddawać!! I do tego i tak świetnie się rozwijasz - chór i teatr muzyczny, super! Trzymam kciuki, żebyś się nadal w tym kształciła i dążyła do osiągnięcia swoich celów i pragnień!
Dziękuję 

Miłego wieczorku moje Panie
Ale już teraz lepiej na szczęście