|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Oooo ciekawe...
. "Mój" Rossman nie ma jeszcze miesiąca, to pewnie nie będą znów w nim przestawiać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze to zart bo jesli nie to w rossmannie chyba zamieszkam juz
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
a juz liczylam na to...
bo przewaznie jak jestem w miescie to nie chce mi sie ciagnac do douglasa po essence wiec sobie odpuszczalam i kupowalam juk bylam przy okazji a teraz to nie wiem co mnie powstrzyma od kupowania tych kosmetykow... najwiekszym ich grzechem jest to ze sa dobre i tanie
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
Ja też.
I David Villa strzelił dwa razy. Zużyłam żel pod prysznic, grudzień zaczął się ładnie.
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu udało mi się do was zajrzeć.nie mam na nic czasu i zaczynam mieć powoli kryzys zarówno w pracy jak i ze szkołą i z tztem.malo zużywam bo nie mam ochoty ani siły.jedynie poszło mi ostatnio masło karotenowe z bielendy i to w zasadzie tyle.
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
zetafonku co sie dzieje?
Dostalam dzisiaj od Tz-ta prezent: sliczna szminke Collistar w kolorze winogronowym: taka to czerwien wpadajaca w sliwke. Jeszcze nigdy nie mialam takiej odwaznej ciemnej szminki ale chetnie sprawdze jaki bedzie efekt a tak prezentuje sie opakowanie: http://1.bp.blogspot.com/_eTw_P4yO8q...0/DSCN0517.JPG http://iosposa.style.it/cont/090bel/.../16025img1.jpg |
|
|
|
#2678 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
padam
![]() najpierw opieka nad siostrzeńcem a później wkręcanie lamp i montaż lustra ze szwagrem, ale jestem zmęczona ![]() u mnie na razie nie chce się nic kończyć
|
|
#2679 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinien Cię wspierać kiedy masz ciężki chwile. Trzymaj się. Cytat:
Tak bez okazji? ![]() Cytat:
Widzę Nosku, że zachwyca Cię Kamil Bednarek, mnie też. Kupiłam ostatnio płytę, suuuper jest.
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wybralam sobie szminke ![]() Bylismy dzisiaj w miasteczku bo juz strasznie marudzilam ze ciagle siedze w domu nad ksiazkami |
|
|
|
|
#2681 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Szkoda, że jestem taka stara. ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Podmieniłam linka w podpisie, teraz jest jego występ na żywo.
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
ciuciola poprostu nie wyrabiam ze wszystkim.moja promotorka od mgr po raz kolejny to samo zmienia w mojej pracy a miałam się bronić w nastepny wtorek i niestety przez to ze pracuję to nie mam kiedy wstawić te jej dyrdymały do mojej magisterki.no i się juz nie obronię w tym roku przez glupią babe .... dodam że czesto ona poprawia w kółko te same rzeczy na wersję poprzednią i tak cały czas,chce chyba mnie do szału doprowadzić.poza tym koncze powoli szkołe wizazu,w niedziele mam dyplomową sesję i muszę dokonczyc to wszystko opisywać co będzie na tej sesji,to co wymyslilam.muszę mieć 20 stron a kompletnie nie widze sensu pisania takich bzdur. i tak to co najwazniejsze jest na samych zdjęciach,a to czy ja to opiszę tak czy inaczej to juz najmniej ważna sprawa.poza tym musze porobic bardzo dużo zaległych cwiczeń,wyklejanki i inne takie *******y.żeby było ciekawiej to jeszcze sama się zajmuję domem,tż prawie mi nie pomaga bo sam chodzi ostatnio na nocki a w dzien odsypia po pracy.jeszcze przechodzę jakieś zapalenie gardła i w pracy tracę głos,bo duzo dzwonie i gadam z klientami na spotkaniach.
no to się wyżaliłam...
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-12-02 o 22:15 |
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Zetku widzę, że dużo się dzieje w Twoim życiu, a ja marudziłam, że nie mam na coś tam czasu...
Mam nadzieję, że przez wszystko przebrniesz i wszystko się poukłada...a z TŻem...może trzeba go ustawić do pionu! ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Poszedł mi spray do włosów z farmony ze skrzypem---wreszcie I wyrzuciłam 1/3 topu z SH do pazurków, powiedzmy, że zużyty
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
mój bilans listopada:
zużyte w listopadzie: 1. pasta do zębów colodent 2. balsam masło kakaowe 3. szamponetka do włosów joanna 4. błyszczyk do ust astor 5. krem nivea 30 ml 6. pianka rival de loop 7. krem do rąk morela oriflame 8. kulka rexona 9. kulki brązujące sensique 10. żel pod prysznic dove 11. balsam ujędrniający avon kupione: 1. maseczka oczyszczająca ori - 5,00 zł - na zapas 2. lakier do paznokci wibo - 5,39 zł - zachcianka 3. lakier do paznokci essence return to paradise - 6,99 zł - zachcianka 4. carmex - 6,99 zachcianka 5. żel antybakteryjny do rąk - 2,99 przyda się ![]() 6. kulki brązując ori - 19,00 zł - przydadzą się, kupiłam bo były w dobrej cenie ![]() razem 46,36 zł ogólnie nie jest najgorzej, przesadzam tylko z kupowaniem kolorówki której mało używam
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
no tż tu najmniej mi robi problemów.on teraz tez nie ma łatwo bo ma ojca w szpitalu i codziennie do niego jezdzi.mnie w tym momencie najbardziej wkurza ta praca magisterska i zadania na wizaż i stylizację.reszta nawet moze byc, ale z tymi szkołami to nie wyrabiam juz ani psychicznie ani fizycznie.
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
nynko ładny bilans
i błyszczyk zużyty ![]() ciekawe ile ja mam kolorówki :x Zet nie ma co tu mówić, dużo na siebie wzięłaś, ale teraz trzeba zacisnąć zęby i dać radę to wszystko skończyć, wtedy będzie lżej! ja w Ciebie mocno wierzę, że sobie poradzisz ![]() i cieszę się, że rozumiesz, że TŻowi też jest ciężko (dużo zdrowia dla teścia i siły dla Was)
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-02 o 22:37 |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
zetafonku faktycznie duzo sie dzieje,ale skoro doszlac tak daleko ze szkolami to jeszcze ostatnie chwile warto sie poswiecic. A Tz powinien ci troche pomoc a jesli nie daje rady bo wraca zmeczony z pracy to niech cos zrobi jak odespi. Nie daj sie zwariowac skoro tez masz duzo roboty z uczelnia to dom sobie moze troche poczekac.
nynko bardzo ladny bilans
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() policz w grudniu planuję kilka zużyć
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny,zawsze mogę liczyć na pocieszenie z waszej strony.czasem mam ochote rzucić to wszystko ale nie jestem taka że sobie odpuszczam.mam nadzieje ze w lutym już troche odetchnę i będe miała w koncu weekendy dla siebie.
pochwale się wam że w miesiac udało mi sie odłozyc na konto oszczędnosciowe kolejne 600zł z pensji mojej i tzta.mam nadzieje że uzbieramy szybko na nową lodówkę bo nasza ledwo żyje i jest starsza ode mnie. jak bede jeszcze miala sile dzisiaj to was doczytam.mam mega zaległosci i nie wiem co tam u was.domyslam się tylko że co poniektóre zasypało
|
#2690 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja może nie jestem aż taka zakręcona ale lubię go słuchać. Ten głoooos... Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2010-12-02 o 23:15 |
||||
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dość, że samych lakierów 31 i rośnie muszę zacząć częściej malować usta Zetku podziwiam za oszczędzanie
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usta też muszę zcęściej malować ale teraz wciąż mnie pieką i tylko carmex albo tender care ratują
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ori mnie wkurza, ciągle połowa tego, co chcę zamówić w brakach
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie też wkurzają te braki coraz mniej osób przez to u mnie zamawia no ale trudno, mam to w ) idę spać, rano do pracy a potem do stolicy bo w weekend szkoła
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, wieki mnie tu nie było, zabiegany człowiek ze mnie ostatnio.
Widzę, że po drodze jakaś grubsza awaria Wizażu była. Wpadam na szybko wrzucić bilans i lecę spać. Doczytam Was w weekend, I promise! ![]() zużyte ---> 5 ![]() * Under Twenty, maseczka poprawiająca koloryt cery, saszetka * Under Twenty, maseczka głęboko nawilżająca, saszetka * pomadka do ust Isana Classic * Rexona Skin Care, kulka * Alouette, chusteczki z aloesem oddane ---> 1 * Isana Handcreme, krem do rąk z koenzymem Q10 kupione ---> 3 wydane: 17,97 zł ![]() * Joanna Fruit Fantasy, malinowy peeling do ciała * Ava grapefruitowa maseczka do twarzy * Perfecta Oczyszczanie, płyn micelarny Zużycia bez szaleństw. Wszystko, co miałam pozaczynane poszło mi w poprzednich miesiącach, więc teraz na zużycia trzeba poczekać. Kilka razy miałam w drogerii w koszyku masła do ciała Farmony albo Perfecty, ale opanowałam się i odłożyłam je. Za to mam już grudniowy zakup. Byłam w Rossie i stwierdziłam, że umrę, jak nie kupię sobie jakiegoś kremu z Babydream.
|
#2696 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
dziewczyny - redakcja prosi o uzupelnianie zalacznikow tam, gdzie mozecie. Avatary tez trzeba wgrac ponownie.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=133
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych bilansów.
![]() Cytat:
Skup się nan jednej rzeczy bo inaczej się wykończysz. Skoro babka od magisterki cyrki wyprawia to nie ma się co spinać żeby się obronić koniecznie w tym roku. A co do TŻ to najwyższy czas zmienić nastawienie do prac domowych. On nie ma Ci POMAGAĆ tylko zajmować się domem na równi z Tobą. Obydwoje macie dużo na głowie więc niby dlaczego dom ma spadać tylko na Ciebie. ![]() Cytat:
Moje ulubione kosmetyki powycofywali
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też bo mam sporo malowideł ale w tym roku żadnego nie kupiłam (kilka wygrałam, dostałam
) za to kilka zużyłam.W tym miesiącu ze zużyciami będzie bardzo kiepsko jeśli chodzi o pełnowymiarówki, postanowiłam zużywać próbki bo mam za dużo. ![]() Zetku |
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz bilans listopada.
Jestem zadowolona. Zużyte :
Kupione :
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-12-03 o 09:31 Powód: poprawki :-) |
|
|
|
#2700 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
jak on pachnie pod prysznicem
bo wachalam w sklepie, ale cholernie slodki mi sie wydawal, wiec nie kupilam.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

. "Mój" Rossman nie ma jeszcze miesiąca, to pewnie nie będą znów w nim przestawiać 

Szkoda, że jestem taka stara. 

Wszystko, co miałam pozaczynane poszło mi w poprzednich miesiącach, więc teraz na zużycia trzeba poczekać. Kilka razy miałam w drogerii w koszyku masła do ciała Farmony albo Perfecty, ale opanowałam się i odłożyłam je. 
bo wachalam w sklepie, ale cholernie slodki mi sie wydawal, wiec nie kupilam.