|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Magdulenka
nie mogłam pozbierać szczęki z podłogi po kolekcji Golgie, ale Ty kochana przeszłaś już samą siebie chyba dżizas!!! nie wiem w ogóle co powiedzieć? Bo chyba pogratulować to za mało! boooooooosko!!!!![]() A żeby było ciekawiej, to przy tak wielkiej kolekcji, niewiele nas łączy kurczę, ile tych perfum jest przeróżnistych na świecie![]() Łączy nas: Charles Jourdan (mam odlewkę, ale chyba jednak nie mój klimat), Słoń, wszystkie Lolitki, Ninka, żółta kupa
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane
dziekuje Wam bardzo za wszystkie mile slowa Dodeczko, no szok, ze mam jeszcze gdzie spac ![]() Jessico, dzieki Wankow, no mam jeszcze pare zdjatek w zapasie ![]() ale to same Avonowce i Oriflame - tez je lubie i chyba z sentymentu trzymam, choc rzadko uzywam Dziekuje serdecznie Kolciu, mialam nadzieje, ze Ci sie spodoba ![]() Na zapachy poluje zwykle na Allegro i eBay'u, bardzo rzadko kupuje u Wuchsy lub w naszym miejskim Müllerze ![]() Oh la la wlasnie eBay'owe jest Miszono, dzieki Ze mna jest podobnie, wiele mam tylko z powodu buteleczek ![]() Golgie, ja tez ciesze sie zwykle na widok wiekszych zbiorkow, bo w grupie razniej ![]() No i to znak, ze nie tylko ze mna jest zle Veliko, dziekuje bardzo Niestety, L-ka nie wytrzymala proby czasu, zrobila sie taka brzydka, zolta ![]() Jowiszku, dziekuje (a juz wiem - sie wklejalam z moim stadem )Zazdroszcze jak jasna ch*o*l*e*r*a zdolnosci wyboru i tego zamierzonego minimalizmu Magsch, dziekuje slicznie Nie liczcie, prosze To przeraza , nawet mnie....Olecha, dziekuje Z tym ubezpieczeniem to wcale nie taki glupi pomysl, musze sie zastanowic ![]() A CsP na eBay'u upolowalam Hathayoga, dziekuje bardzo Hey, Tobie rowniez dziekuje Pin3sko, dzieki Princesko DiTu77, dziekuje bardzo Kolciu, zycze powodzenia i trzymam kciuki za rozwoj zbiorku w upragnionym kierunku ![]() no i zapraszam do siebie ![]() Bardzo lubie pokazywac swoje flachoniki, a w gronie najblizszych prawie nikt sie nimi nie interesuje Lobuzy ![]() Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam. Ciesze sie ogromnie, ze sprawilam Wam odrobine radsci |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wasze zbiory są piękne
No ale magdulenka to dała czadu! Ile czasu gromadziłaś te skarby? No i gdzie je wszystkie trzymasz?? ![]() Podobają mi się też przejrzyste zdjędia bez udziwnień |
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba muszę też na e-bay'a się zapisać ![]() Kochana, jak kiedyś będę Bawarię odwiedzać, to obiecuję dać znać
|
|
#2975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalenstwo zbieracze ogarnelo mnie jakos trzy lata temu, a wzielo sie ze zbierania pustych butelek (pustaki zbieram juz od 13-tu lat) Jeszcze do niedawna mialam flachy poupychane w kartonach w szafie. Teraz juz troche lepiej maja W regale sa dla nich przeznaczone takie boxy ![]() Sprobuje jutro zrobic zdjecie ![]() Cytat:
W PL dopiero na wiosne bede, a nawet jakby co, to bez butelek
|
||
|
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Magdulenka - przeżyłam ciężki szok - cudo- cudo-cudowna kolekcja. wielkie oklaski
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jowiszkuslicznie u Ciebie laczy nas Alien,Stella,a zazdroszcze Dune i Code gratuluje
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23416018]Kolcia, Kolcia czy Ty widzisz pogrubione, mamy oficjalne zaproszenie, świadkowie są! Odpalaj samochód (przez kraków pojedziemy żebyś mnie zgarnęła)
![]() Magduś, Ty się strzeż ![]() Wanko, to kiedy ruszamy ![]() Cytat:
![]() To ja konto zakładam... chyba, że mój TŻ ma ![]() I od dziś i tam buszuję ![]() Oj tam, i bez butelek można się spotkać
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzym sie Bidulo Kolciu, Wanko - no kiej ja calkiem na powage u mnie miejsca dosc
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, to może teraz nie, bo ciężko z czasem, ale ferie.. wakacje, kto wie kto wie
Jakie na e-bay cuda znalazłam... ![]() Ah, teraz to już na pewno bankrut jestem ![]() Ale te przesyłki No nic, trza pasa zacisnąć, najwyżej jeść nie będę... ale perfumki mieć będę
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
ale pieknie u Was...
![]() golgie...zawrot glowy...piekna kolekcja ![]() mam nadzieje, ze 4 grudnia sie pochwalisz...nawet mam swoje typy, ktore chetnie bym poznala....Gloria, Hot Couture, Tous i caly zbior Stelli... Magdulenko....az nie wiem co powiedziec z wrazenia... i tak wielu zapachow nie znam, ze az wstyd wymieniac
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jowisz, magdulenka gratuluję zapachowych kolekcji ![]() Alien, BC, John Galliano, Dune, Lolity i kilka innych, które macie w swoich kolekcjach również bardzzo lubię Wielu zapachów nie znam, ale niektóre flakony są tak ładne, że aż miło popatrzeć
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Laura286 gratuluję uroczej kolekcji
![]() Jowisz u Ciebie bardzo elegancko ![]() Magdulenko dziękuję - te wszystkie misterne flakoniki wyglądaja cudownie jak małe skarby piękna kolekcja i ogromna, mnóstwo różnośći, wielu nie znam ale i wielu zazdroszczę. Kolekcja cieszy oko ![]() ![]() |
|
|
|
#2986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spodziewam sie, ze te "nieznane" zapachy - to raczej z kategorii ciekawych flakonikow, a nie z perfum do noszenia ![]() Niektore warto poznac, a na niektorych tylko zawiesic oko ![]() Ale mam cos na swoje usprawiedliwienie - ja zbieram flakony przede wszystkim Jak cos nie zachwyca w 100% zostaje milym odswiezaczem powietrza ![]() Dobra, dosc zwierzen, obiecalam zdjecie boxow
|
|||
|
|
|
#2987 |
|
Guerlain Lover
|
Magdulenko,
po prostu padłam ![]() cudowna kolekcja. Gratuluję ogromnie ![]() A mam plany w przyszłym roku pojechać na Bawarię, to dam znać i obwącham te cuda, których nie znam
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
magdulenka, gratulacje za totalnie kolosalną kolekcję cudeniek
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Magdelunka a te perfumy z aniołkiem na korku to jakie ? Ciekawość mnie zżera
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie magdulenka,ale też je mam
-to My Glow J.Lo
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Co za skarby
Pięknie u Ciebie Magdulenko a i zaraziłaś mnie 2 zapachami ![]() Gratuluję
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Konto usunięte
|
Magdulenko
ale masz boską kolekcję wszystko piękne.
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko
nic więcej nie zdołam wykrztusić |
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te boksy
![]() Ja się zastanawiam gdzie upchnąć flakony w przyszłym mieszkaniu, bo na razie dzielą półkę w zamknietej części regału z lakierami do paznokci ![]() A nad ubezpieczeniem naprawdę sie zastanów |
|
|
|
#2996 |
|
gamma Orionis
|
Linkuję post Agnieszki:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=133 I apeluję razem z nią - jeżeli macie stare zdjęcia swoich kolekcji, wrzućcie je raz jeszcze. Lub w miarę możliwości i przypływu energii, jeżeli zostały już usunięte z dysku, zróbcie nowe. Bardzo mi szkoda, że tyle zdjęć zniknęło, mamy ogromne straty we wszystkich wątkach. Mazać się nie będę, ale nie ukrywam że wątki kolekcyjne to były moje moderatorskie oczka w głowie ;] Liczę na tłumny odzew.
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedługo zrobię aktualizację mojej kolekcji, brakuje mi jeszcze tylko jednej flaszki
|
|
|
|
#2999 |
|
Konto usunięte
|
ja zrobię nowe ładne zdjęcia, biedny wizaż, tak zachorował
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez niedlugo wrzuce nowe fotki:0bo w sumie kolekcja sie troszke powiekszyla
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

nie mogłam pozbierać szczęki z podłogi po kolekcji Golgie, ale Ty kochana przeszłaś już samą siebie chyba
dżizas!!!
kurczę, ile tych perfum jest przeróżnistych na świecie

dziekuje Wam bardzo za wszystkie mile slowa 

To przeraza 
Lobuzy 

ale masz boską kolekcję