|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
właśnie, jak ktoś wyżej napisał... miałam wrażenie, że jury wypowiadało się źle o Ani. dali jakieś beznadziejne zdjęcie w wodzie np w ogóle jej nie było widać. nic dobrego jej w sumie nie powiedzieli. wyglądało to tak jakby chcieli zmniejszyć jej szanse na wygraną po ostatnich sukcesach. ja byłam za Anią, widać było, że się naprawdę nadawała, ładnie zgrabnie chodziła po wybiegu, miała symetryczną twarz w sam raz do modelingu. może o tym świadczyć to, że zauważyli ją w mediolanie...
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
opowiadali o jej historii, o tym, że w programie dużo łez wylała
o tym, jak w Zbąszynku nawet telebim był na finale i że dzięki Polinie małe dziewczynki zaczynają wierzyć w siebie.Pytali jury o swoje faworytki- Tyszka powiedział, że od początku zakochał się w Oli, Mielcarz trzymała kciuki za Pauline (bo ona z małej miejscowości i taka nieśmiała). Krupa nie chciała się przyznać co do faworytki, bo jej dziewczyny nie będą lubić ![]() Woliński powiedział natomiast, że Paulina jest urocza i tym przede wszytskim przekonała do siebie publiczność.
|
#4413 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam wrażenie, że zarówno Mam Talent jak i Tap Madl są tak ustawione, że to aż razi po oczach... W finale powinni pytać się wszystkich jurorów o zdanie, nie tylko wybiórczo.
No i co, że Palina zrobiła taki postęp, skoro nawet po nim nie ma szans być lepsza niż Ola czy Kasia? Za sam progres to ona sobie może... Niesprawiedliwe jest to wszystko, oj niesprawiedliwe. |
|
|
|
#4414 |
|
BAN stały
|
o ile dobrze usłyszałam, oczywiście, to m.in. pani Karolina K-P rzuciła tekstem w rodzaju, że zależało im na wybraniu kogoś, kto zaprzeczy stereotypowi, że ładna i głupia; jak otworzy buzię to nie będzie wstyd (nie cytuję dokładnie) i ma nadzieję, że im się to udało.
|
|
|
|
#4415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 |
|
BAN stały
|
Tak szczerze mówiąc, to trochę niezupełnie fair mieć pretensje do Poliny.
Co ona jest w sumie ''winna'' temu, że część internautów czuje się rozczarowana. Przypuszczam, że prawdopodobnie nic (no oczywiście, można by zacząć snuć różne domysły).Po pierwsze, osobiście uważam, że bardzo wielu ludzi nie zna angielskiego. A już najbardziej mnie rozkładają te hasła, że modelka musi umieć; jak dla mnie nie musi, musi to umieć wyglądać. Jeśli jej się powiedzie, jakąś karierę zrobi, ktoś ją zauważy, to się nauczy. W końcu ma dopiero 18 czy 19 lat. Zresztą kontrakt z agencją, jak rozumiem, ma już podpisany na jakiś czas, to na pewno liźnie. Bez kamer myśle, że się na spokojnie już co nieco przyłoży. Bo wystartowała, jest o niej głośno (no przynajmniej w PL), a teraz musi nie przepaść wśród tysięcy innych. Poza tym, tak patrząc od strony Pauliny, próbując, to jak dla mnie, nic tylko się cieszyć. Szła do programu marząc o wygranej, jak każda z nich, i jej to marzenie się spełniło. Jakąś szansę dostała, baardzo dużą właściwie, i lepiej chyba, żeby jej się udało przetrwać, a nie miała dać połknąć pierwszemu lepszemu rekinowi. Czy ''zmanipulowane'', jak to się pojawiają głosy, czy wygrane ładnie i słusznie; chyba nie ulega wątpliwości, że miała też szczęście i tyle. Jak dla mnie, wszystkie uczestniczki było nie bylo, znalazły się w tym programie, poznały go od środka, co stało na przeszkodzie, żeby np. Ola byla bardziej ekstrawertyczna. Anka w sumie nie była taka cicha, też była raczej taka dostępna, ale jednak wygrała Pola.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-12-02 o 20:08 |
|
|
|
#4417 |
|
Raczkowanie
|
W sumie racja, tylko uważam, że z niej nie jest materiał na modelkę. Jestem bardzo ciekawa jak będzie z tym wypracowaniem kontraktu. Jeszcze gdyby miała z 175 cm to inna sprawa..
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie jestem w trakcie ogladania finalu
zauwazylam zmiane fryzury Pauliny Pszech i jej koloru- rowniez na spory plus- ze nie wrocila to typowego jasnego blondu noi fajnie ja skrocila - bardzo fajnie wyglada- program wygrac powinna Ola albo Ania coz-faktycznie Ania sie przemienila noi jest najwyzysza na wybiegu hehe fajny tekst powiedziala Anja temu panu prowadzacemu na zdanie ze rosnie jej konkurencja" hhhaa Ania w czolwoce swiatowej a ten az takim tesktem wyjechal buaha Nnja wyladala cudnie - uwielbiam ja! Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-12-02 o 20:39 |
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogóle to dziwne, ze w finale znalazły sie dwie dziewczyny ponizej tych 175cm, no ale tak nasze, szanowne jury wybrało
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2010-12-02 o 20:32 |
|
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo wielu ludzi nie zna angielskiego, na przykład moi rodzice którzy śmigają po rosyjsku jak ja po angielsku a znają także niemiecki. a skończyli tylko szkoły średnie i policealne. wybacz ale jak wyobrażasz sobie modelkę która nie zna żadnego języka obcego? stewardessa, pilot wycieczek, modelka no to raczej język jest bardzo ważny niby jak, przyjdzie i będzie się z projektantami dogadywać na migi? przestań, bardzo wiele ludzi nie zna angielskiego, tak, ludzie którzy tego języka nie potrzebują w pracy czyli przeciętny polak swoją drogą aktualnie są pogłoski o wtopie portalu który przed ogłoszeniem wyników gratulował Paulinie a wczoraj ktoś słyszał wtopę na wizji? jak szeptali sobie na uszko by zacząć od zdjęcia Pauliny a Krupa starała się ratować sytuację? ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Gdy zostało 5 dziewcząt w kółko pokazywali Paulina Kasia Paulina Kasia... Ola. Paulina Kasia, Paulina Kasia... Weronika i Ania? Jakby nie istniały. Ania miała pójść na wybiegu? "juhu... Ania na wybiegu..." Paulina zrobiła normalne zdjęcie? "JUHU PAULINKA SUPER SOBIE RADZISZ ŁAŁ"
|
||
|
|
|
#4421 |
|
zawsze mam racje
|
Hultaj: ciężko mówić o modelce, że ma 19 lat i jeszcze czas na naukę. W tej branży emerytura dla większości przychodzi bardzo wcześnie
|
#4422 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Manipulacja słowna była wszechobecna - głosujcie na Polinkę albo na kandydatkę nr 2 Olę. Tak też nie powinni robić.
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
W Stanach też wczoraj mieli finał. To ich zwyciężczyni, tak dla porównania
![]() http://img203.imageshack.us/img203/9...0736918315.jpg http://img23.imageshack.us/img23/984...7070250015.jpg http://img130.imageshack.us/img130/9...7736918615.jpg |
|
|
|
#4424 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Wysoooka
|
|
#4425 | ||
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zawsze oglądałam odcinki na VOD a teraz nie mogę tam znaleźć finału... czyżby nie wstawili ? Czy ja jakaś rozkojarzona jestem
jak któraś ma linka do całego odcinka, a nie w urywkach jak to jest na plejadzie do urywków to bardzo poproszę
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole uwazam ze ten final by po prostu... nudny.. o ile kazdy odcinek ogladalam z zaintetresowaniem, to wczoraj tylko myslalam " niech juz bedą wyniki bo jest nudno"... jury wszystkim sie zachwycalo, sesje byly pokazane bardzo skromnie, prowadzacy starali sie rozgrzac atmosfere przed nienaturalne okrzyki, dziewczyny w grinrumie staraly sie byc dowcipne... nie.. naprawde bylo to nudne. zero emocji.. dziewczyny staly caly czas strasznie spiete, sztucznie to wygladalo.. jeszcze najwiecej w sobie zycia miala paulina.. o dziwo.. ogloszenie wynikow tez slabe.. myslalam ze beda krzyki, usciski, frywajace serpentyny, a tu pokazali okladke i do widzenia. o oli wogole ani slowa nie powiedzieli, a powinni.. jestem zawiedziona. szkoda ze oli sie nie udalo, ale w jednym musze przyznac racje : ola byla wczoraj wogole niewidoczna, paulina za to sie wybijala.
|
|
#4428 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co widziałam, w DD TVN, na próbach finału Paulina PSzech miała jeszcze czarne włosy, więc ta metamorfoza to chyba typowo tvn-owska była.
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
Oglądałam finał amerykański i tam Roberto Cavalli (to jest gwiazda, a nie jakaś Włoszka, o której ciężko cokolwiek znaleźć) mówił, że Ann ma idealny wzrost na wybiegi. U nas (oczywiście jeśli jakimś cudem przeszłaby castingi) pewnie powiedzianoby, że jest za wysoka i ma tą samą minę...
Wiem, że to trochę głupie, ale oto "miejsca" dziewczyn w poszczególnych odcinkach: Polina 6-9-4-6-4-2-1-6-4-3 Ola 7-7-1-3-9-1-3-2-2-1 Ania 10-11-9-2-2-7-2-5-3-2 |
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#4432 |
|
Raczkowanie
|
Tak, to ta! Czytałam, że już dostała propozycje sesji do Vogue Italia!
|
|
|
|
#4433 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny chciałabym poruszyć temat Anji Rubik czy one nie wyglądała strasznie na finale? Jak śmierć... Co oni z nią zrobili,wory pod oczami, szara cera, chudaaaaaa, nogi to jak moje ręce, mnie się wydaje, że porażka. Jest coraz chudsza i coraz bardziej to obrzydliwie wygląda
|
|
|
|
#4434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle ze byla zmeczona, bo promowala w tym czasie tez kalendarz Pirelli o ile sie nei myle w Rosji (?) problemy z przelotami przez aure, dodatkowo tvn ja wepchal do wszystkich mozliwych programow sniadaniowych plus ten popoludniowy i chyba jutro z nia caly dzien i jej symaptycznym narzeczonym (DDtvn i miedzy kuchnią a salonem).. trzeba jej wybaczyc przynajmniej nie byla słodko pierdząca tylko mowila prosto z mostu
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
ta nowa, amerykańska top model to jest przesada, aż 188cm, jeszcze jak szpilki założy
![]() nie wiem, ale według mnie to ona może jedynie za jakąś ciekawostkę robić
|
#4436 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
No i jak dla mnie to jest za chuda. Ile ona ma w udzie?
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie wygladala swietnie Anja i swietny stroj ma laska gust
![]() pomine juz jej zmeczenie....co bylo widac noi jako jedyna mowila prawde a nie slodzila- lubi jej szczerosc Fide o jakich miejscach mowisz w odc? co te liczby oznaczaja? Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-12-02 o 22:23 |
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4439 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej się napieprzałam z Wolińskiego który niemiłosiernie słodził dziewczynom.
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się Anja też nie podoba za bardzo.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

o tym, jak w Zbąszynku nawet telebim był na finale i że dzięki Polinie małe dziewczynki zaczynają wierzyć w siebie.

stewardessa, pilot wycieczek, modelka no to raczej język jest bardzo ważny
niby jak, przyjdzie i będzie się z projektantami dogadywać na migi? przestań, bardzo wiele ludzi nie zna angielskiego, tak, ludzie którzy tego języka nie potrzebują w pracy czyli przeciętny polak