|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() no i teraz będę się rozglądać jakiś podprogowy marketing na mnie tu chyba zastosowano ale prawda jest taka że do chorej cery niestety nic prawie nie daje rady, apteczne za drogie, nawet leki mam ale pielęgnacja naturalna robi dobrze - nawet do tłustej wiem juz jakie oleje - dobra przejdę przez to piekło sama, nie podpinam się. 4 sklepy dla mię to i tak o 3 za dużo - to nie to co buty buty mogę oglądać 24h ale dziś nie wybieram dziś mam dzień dziecka - nawet się nie umyję (chyba)
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-02 o 21:15 |
|
|
|
|
#4052 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale własnie sie zastanawam bo ja w podobnym metrazu mam 3 pokoje-15,5 , 9 i 6
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a zdziwiłabys cie-jak szukalismy mieszkania to moim głównym problemem było ze wszedzie jest za nisko
|
|
|
#4055 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To serum chcę z ZSK,więc jakiś olej też stamtąd
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale są oleje i hydrolaty do skór problematycznych, łuszczycowych, atopowych itp. też, spory wybór ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-02 o 21:28 |
|
|
|
|
#4057 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a flasnie-kupilam polarowe legi
![]() i wełniane skarepy i ciepłe majtki
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie się należy zgłosić z listą zakupów ? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- a dzie? i czy nie przegrzewają podwozia? |
||
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Witam , wyszkolona
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak odchodziłam to flaszkę dostałam ![]() Cytat:
![]() powodzenia Polly gotowa na zimę ![]() ![]() ![]() Ukradli mi z auta zewnętrzne lusterko od strony kierowcy
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakopane zaypane ![]() jak wracalismy w nocy z Krupówek nogi nam chciały odpasc, zesztywaniały z mrozu
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-12-02 o 21:47 |
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja preferuję Zakopca latem/ jesienią kiedy wracamy z Krupówek śladem węża - choć czucie również mamy zaburzone
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
troche sie na mnie dziwnie patrzyli jak wchodziłam i w jęk-jezuuuuu jak tu jest nisko-przeciea ja mam głowe pod samym sufitem..... a majtki kupiłam takie zwykłe w sumie-ale na dupce bawełna i nie stringi, z przodu koronka
|
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
ja ostatnio taką bieliznę bawełnainą zanabywam na osiedlowym targowisku - sprzedawczynie opuszczają z ceny przy dużych zakupach no i bawełna polska, fajna jakość trwałosć a nawet jakies takie wyuzdańce są niezłe na targu - tak na speszyl okejżn ciekawam czy Ju intensywnie maluje czy się opierdziela na dworze z fajami a propo, łostatnio z chuopem sięgliśmy dna ( nie mylić z DNA) - uskuteczniając intensywne opierdalanie się - zagraliśmy w kamień papier nozyczki kto dzwoni z łóżka po pizzę na tel - wyglądaliśmy jak beavis and butthead Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-02 o 22:05 |
||
|
|
|
#4066 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Fajnie, sklepy pod nosem i biblioteka, niedaleko metro, petla autobusowa, tramwaje, Galeria Mokotow i tylko dzwony koscielne budza skoro swit. Latwy dojazd do Wilanowa jakbys reflektowala... Gratuluje
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, jak zwykle piękne zdjęcia! Poprzednia kawka była rozczulająca- miałam w podstawówce 2 kawki i gawrona na rekonwalescencji- moja Mama zawsze była kochana i jak kogoś przygarnęłam, zawsze mi pomagała. Mieliśmy nietoperza też, ale krótko na szczęście, bo Tato bardzo się go bał i mój wielki pies (sznaucer olbrzym) też truchlał na jego widok
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
No więc...byłam na dworze, ale jak bytność w tych skrajnie trudnych warunkach można nazwać opierdzielaniem się??? I tak, malowałam dzisiaj- bardzo intensywnie. Miałam stracha, czy jak położę ciemny błękit, to już nie będzie na amen- ale nie, doczekałam tylko 15 min, aż farba zaschnie i od razu chwyciłam za zmywak- udało się!!! Myślę, że to będzie piękny obraz, nawet płótno, które się pofalowało, po wyschnięciu znów jest napięte jak moja skóra po 20stu zmywaniach perfum
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ogólnie to możesz jeździć bez tego lusterka, tylko fakt, nie w zimę ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4069 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- szalafroczek ![]() coś pod Ogon
|
||
|
|
|
#4070 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
uuu, full wypas, przewidujesz długą i mroźną zimę? ![]() Cytat:
dzieki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja z okolicy znałam tylko pub i kościół właśnie, kościół mnie nieco martwi ale odgradza mnie od niego wysoki blok, powinno nie być aż tak źle.. u moich rodziców jest mały kościól centralnie pod blokiem w moim dawnym przedszkolu i oczywiście msza przez głośniki na pół osiedla leci co jest szczególnie fajne w niedzielę wielkanocną aaa, i jest tam sklep z niszowymi piwami!!!!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
też kcam
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1203ślicznie, ale wolę oglądac niż uczestniczyc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i nietoperek niepiśmiennam dziś
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka będzie na koniec- bierze mnie, że by liście poprzecierać...kurczę, idę
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łał, pięknie, apetyt podsycasz a ja tylko wywołałam wilka z lasu - u nas jest pięknie - ostro zimno ale pięknie znający dobrze moje spojrzenie " juhavgot tubi kiddin mi meeeeen" chuop rzecz jasna są dni kiedy mamy dość i upadamy tak nisko że nam się nie chce pilota szukać do dvd |
|
|
|
|
#4074 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
znam znam...smentne ciut..marzy mi sie tru black metal version ala burzum....albo goth ale taki batkejwowy ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- rachel-a ty masz chuopa? skund, od kiedy przegapilam cus....
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także dziękuję za fatygę i sorrry za marudzenie ale Gryx już raz poduważył moje radykalne hustawki decyzyjne - popłakałam się jak bóbr ze śmiechu wtedy kiedy mię samą zacytował |
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
no nie powiem skund, jest od dawna, on jeno nieprawowity jezd
![]() no chyba każdy moze mieć so nie? ale to nie jest takie manie na własność - osobno żyjem ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- ![]() ![]()
|
|
|
|
#4079 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
serio , a ja kojarze ze zawodzilas z mają na brak chuopa ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- cos go strasznie zatajniaczyłas
|
|
|
#4080 |
|
Wpisz tu zomzing
|
eee, myślałam, że ryż nie szkodzi
ale jak znajdę jeszcze dziś wpis o jaśminowym, to zwątpię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

ale są oleje i hydrolaty do skór problematycznych, łuszczycowych, atopowych itp. też, spory wybór 

, a ja kojarze ze zawodzilas z mają na brak chuopa