|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
dla mnie to był bardzo kiepski rok, choć mogło być gorzej...
![]() i może faktycznie najlepiej niech się już skończy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Daria
![]() Ja znów spadam spać (znów ![]() ![]() A jak nie, to znów wieczorkiem ![]() Dobranoc ![]()
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Widze większośc waszych avów
![]() Jezu ruszyć sie nie mogę...udało nam się wyjśc na piwo po zajęciach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Jezu...2 piwa to za dużo...pomyliłam Grocha z Hisia...i patrze co to za av w ogole...i po chwili doszłam, ze to polik ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
kfaaaaa
osrałam się ![]() przeglądam wątek o sztucznych rzęsach.. laski piszą o klejach jakie używają itp. A jedna Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Kama, bo wgrałysmy nowe avki :P
![]() |
#2945 | ||||||
Zakorzenienie
|
Zawołajcie do tego celu Majkola, to zobaczę co da się zrobić
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Wyglądam już aż na tak wybiedzoną ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23533689]Ojej, dziewczyny... Po prostu nie wiem co mam powiedzieć, spełniło się moje marzenie, za którym ryczałam po nocach, to chyba nie mogło być źle prawda? I nie dość, że byłam na meczu to jeszcze wyszliśmy z "grupy śmierci" i wyeliminowaliśmy "wielki" Juventus! ![]() ![]() ![]() 4 pary spodni ![]() ![]() ![]() Ale świetnie, że świetnie ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() Wszak to Śmierdziel ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja to w ogóle tyle wersji słyszałam, że wczoraj, że dziś, że jutro, że juz sama nie wiem ![]() Ale w Manekinie go nie było, chociaż dużo z przepustkami Cammerimage tam było ![]() W ogóle kumpela opowiadała, bo jej koleżanka jest jakims tam zastępcą kierownika w Słonecznym Młynie, czy gdzies tam i m.in. teraz dużo roboty ma z tym Cammerimage...i jak Tusk był w zeszły piątek, pełno BORowców itd...w końcu wyczyścili hol...Tusk wychodzi, a tu włazi jakis muzułmanin z teczką ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- I co nic nie mówicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Coś mnie boli w brzuchu.
A myślałam, że jestem pusta w środku ![]()
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Dżunior?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
kfaa
zapomnialam wyjąć Olka na noc ![]()
#2950 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Okiej.
A dasz radę przechować do rana?
#2952 |
Zakorzenienie
|
Do rana
![]() No dobra postaram się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Giteśnie!
![]() Bo ja już mam dosyć :/ ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Co jest większE? Waleń czy Orka?
#2954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że od pewnego momentu zrobiłaś się monotematyczna.
nie mamy już o czym gadać. od kiedy się umyłaś to już nie jest to samo. albo weźmiesz się za siebie... albo zrywamy razem ze Śmierdzielem zaręczyny z Tobą. Może zastanów się nad tym co robisz... nie zawsze wszystko jest tak super śmieszne i w ogóle. Zachowujesz się trochę jak przychlast... (Śmierdziel właśnie wtrącił, że nawet bardzo) Przykro mi, że tak publicznie pierzemy brudy tu se Śmierdzielem, ale dawno o nas nie było na Pudlu. Nie podoba mi się strasznie sposób w jaki podchodzisz do tego związku. Zachowujesz się jak gówniara w sklepie rybnym. Rzucasz tymi słabymi dowcipami na lewo i prawo. Plujesz kiślem to tu to tam... Myślałaś, że nigdy się o tym nie dowiemy? No cóż... mamy swoich informatorów. Nie wiem w jaki sposób zamierzasz to wszystko odbudować i czy w ogóle zamierzasz... ale wiedz jedno... my się nie umyjemy ![]()
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Strasznie spać mi się zachcialo...może pójdę
![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawet nie wiecie jak łamiecie mi serce ![]() Ale ok. skoro wolicie prać brudy <a nie przepraszam, WY NIE PIERZECIE> publicznie to świadczy o tym, ze nie macie za grosz kultury... I życzę Wam, żebyście się utopili we własnym smrodzie... Ide spać na kanapę...musze to wszystko przemyślec ![]() I to nie jest tak, że ja Was kocham jak się umyjecie...bo poznałam Was już śmierdzących...to Wy traktujecie mnie jak odmieńca... ![]() To cześć... Do rana... przekaż Śmierdzielowi, zeby sobie sam dzis obciągnął ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
kfa
![]() witamy w świecie debili ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Idę spać ![]() braaaaaaaaaaaaaaanoc ![]()
#2959 |
Zakorzenienie
|
Kama i Kaśieńka mnie rozwaliły tą rozmową
![]() No wiecie co - przecież sprawy prywatne mamy załatwiać na PW,a nie tak na forum ![]() ![]() Jesteście świetne! Dzień dobry! Jakiś ponury ten dzień - jak na tą godzinę. Wpadłam się tylko przywitać, bo wstałam 20 minut temu,więc muszę się sprężyć do 9-tej ![]() Także miłego dnia dziewczyny! ![]() ![]()
#2960 |
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() I jadę do pracy ![]()
#2961 |
Zakorzenienie
|
#2962 |
PIP.
|
heeelol
![]()
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() zaczęłam moją przygodę z Biochemią Urody... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() pogoda super, bo slonko swieci, snieg lezy, ale drogi w miescie nawet czarne, bo u mnie wiadomo ![]() a slonko jak na snieg, to tak pieknie sie mieni pylkiem gwiazdkowym ![]() u mamy tez bylam, i najelpsze, ze ja w ogole zapomnialam przykryc tych wazonow i mam nadzieje, ze tego nie rozsadzi i w koncu po tylu latach sie przemoglam i ubralam czapke ![]() ale teraz za to mam grzywke jak z pradem ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kama z Kasia ![]() sklep rybny, brzuch boli, bo olek siedzi, matko ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Kama, no wiesz, ale z tym polikiem w avku tak pomylic ![]() nie pij wiecej tych badziewi ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- ale patrzcie jak ona sie spila, ze nawet pejsa nie widziala ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale po czasie mam swoje ulubione rzeczy i tylko to zamawiam, chyba, ze cos nowe dochodzi ![]() a co sobie wzielas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
olejek pomarańczowy, peeling enzymatyczny z bromelainą eliksir winogronowy serum olejek ekolemon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego eliksiru nie mialam ![]() a serum jest fajne i w ogole wsio ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() trzymaj sie kochana ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.