|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9061 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
hapciu - no ja doslownie leje...dalas czadu mala z tym wierszykiem...
magerko - no to teraz to nie ma mozliwosci abys po takim apelu nie poleciala... ale slonko ty i tak dasz rade to przetrwac...beda nowe cycochy nie ma bata.. kejsiii - chyba zasypalo im linie....ze sie nie odzywaja...
|
|
#9062 |
|
Rozeznanie
|
No ja zasypało co jak co ale jedna awaria wystarczy na najbliższe 100 lat ![]() Ale swoją drogą powiem Wam laski że ja uwielbiam białą zimę ale jak jestem w górach na nartach Tak jak teraz gdzie muszę samochodem pokonywać spore kawałki to do bani to wszystko jeszcze zero pługów nic nie odśnieżone jakaś masakra na drogach .. Tak to chyba tylko w Polsce dba się o kierowców
|
#9063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez cie przecie loviuje i nowe cycuchy juz wyczekuje. A ze silna jestes babka, wiesz, ze to tylko ciuciubabka. ![]() I ze wiatry, sniegi, sztormy, ![]() chca cie tylko wybic z normy Doktor Kasprzyk jest spokojny Bo wie ,ze to zarcik skromny. A ze wieje, sniezy z deczka ![]() Nadal smieja sie usteczka Bo zeleczki te na polce Magerkowe beda wkrotce. dobrej nocki wszystkim zycze do polowka lece skrycie przeciez tez zasluzyl sobie miec mnie we wlasnej osobie. hihi spadam, bo mi sie juz za mocno rymuje ps. mya - dostalam twojego maila,dziekuje krolewno ty moja, tyle milych slow napisalas, ze odpisze jutro jak sie ogarne po tych wszystkich komplementach . |
|
|
|
|
#9064 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, Dziewczynki
ja niestety jak zwykle ze skrajności w skrajność, albo totalny luz, albo totalny brak czasu.. po kilku dniach beztroski i wieczornym wtorkowym powrocie-codzienne pobudki o 6.rano i wieczorne powroty, tak będzie ciągiem jeszcze przez kilka dni, więc się nie rozpisuję, bo ledwo co zdołam się ogrzać to trzeba zmykać spać.. ale to chwilowe.. transparencik widziałyście Happy aż trudno opisać jak wspaniale spędziłyśmy u Niej czas i ile niespodzianek nam zgotowała ![]() i wszystko wokół, rodzina, znajomi, otoczenie-jak i sama Happy, wyjątkowe, nietuzinkowe oryginały nie do podrobienia ![]() temat cycuchów był powszechny i podejrzewam, że nie byłyśmy zawstydzone(nie samym tematem, ale jego niekończonością się ![]() chyba głównie dlatego, że obie raczej słabo szprechamy po niemiecku ![]() oczywiście wydźwięk dyskusji bardzo pozytywny, sympatyczny, tyle że my tu w PL na co dzień nie jesteśmy uzwyczajnieni do takiego stopnia otwartości a szkoda.. bo to prawie terapeutyczne ![]() rewelacja masz wielkie serducho, naprawdę Pink Księżniczko, widzisz, jestem![]() bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz Magerko za ten lot i w ogóleTwoje piersiaki dostarczają nam tu na forum emocji od samego początku i jak widać, chyba do samego końca ![]() oj, chyba maluchy nie chcą się z Tobą pożegnać.. musisz z nimi porozmawiać, że to nie tak, że to dla ich dobra, żeby razem było wam lepiej i takie tam.. ![]() Listopadowa-buziak w brzusio ![]() Ewa26gd-buźka Kejsi i kto jeszcze ma ochotę na buziaka, bardzo proszę: Yoko- pytałaś o staniczek dla karmiących sprawdź sobie w Triumphie Mamabel 75D ![]() nie ma obwodu 70, więc i dylemat niewielki.. są raczej we wszystkich sklepach Triumpha, koszt ciut mniej niż 100zł, kolor-tylko biały, niestety ![]() taki z odpinanymi do karmienia miseczkami, p.dr taki właśnie poleca że niby te wzmocnienia dookoła miseczki takie dobre są, czy coś ![]() Dobrej Nocki
|
#9065 |
|
Zakorzenienie
|
O jest i nasza panna która kacyka leczyła aż do dziś
Maceratko buziaczek I co Ty się nie chwalisz konsultacją ?- bo nie wytrzymam i powiem wszystkim jak pół kliniki Twoje panienki podziwiało Happy A co Ty tak gładko dziś rymujesz oj chyba serducho się z czegoś cieszy Pinkuś-a no proszę Księżniczko masz już więcej niż ja w cycuchach 94 ja miałam zaraz po operacji- oj ogromniaste były wtedy I jak usłysze jeszcze raz, że Ci mało to dupsko zleje wielkim pasem A jak się dowiem, że bez stanika pomykasz to jeszcze większym A profilu na FB nie mam ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Dobrej nocki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#9066 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za podpowiedz z tym staniczkiem.. Dzis zakupy nowgo pancernika ....zycze wszystkim milego dzionka bo pogoda jest super slonko swieci, az zyc sie chce......
|
#9067 |
|
BAN stały
|
Happy... zdolna bestyjka jesteś
! ![]() Kejsii ja też lubię zimę...ale nie w mieście! śnieg w mieście to chyba za kare! wszystko stoi, masakryczne korki...trzeba odśnieżać...tragedia!! Dziewczynki czy Wy też nie widzicie zdjęć w albumie i avatarków!? kurcze chyba ta cała awaria nie do końca sukcesem się zakończyła! grunt, że nasze wspaniałe forum działa!! |
|
|
|
#9068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojej ile mi sie milych slow dostalo. Az cofam sie co chwile i te wiadomosci sobie czytam i czytam i czytam... Dziekuje z glebi serducha za wszystko. Maceratka, Azjata jak te twoje cycki dojrzal ,to do dzis wspomina jakie piekne. A moj polowek mowi ,ze twoich nie widzial ale sciemnia chyba ,bo go Mya przeciez przykikowala jak zerkal. Oj sie dzialo. Kolega D mi napisal ,ze w dotyku to te nasze sylikony nawet lepsze niz te zwyklasy i ze takie jedrne ,niesamowite . To se chlopak pomacal . A moj sie smieje do dzis ,ze jego kumple pewnie wroca jak im sie cycki do pomacania daje w obecnosci meza i nie ma terroru. ( dodam ze przez staniczek w celach naukowych bez podtekstow sexualnych Jeszcze troche to bysmy Wyslalam fotki dostalas na maila ? |
|
|
|
|
#9069 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
) kiedys pisalam wiersze ale rymowanych nigdy nie umialam ))jak tu weszlam i Was poczytalam od razu cieplej sie zrobilo, a za oknem brrrrr ejjj co robicie na Sylwestra??? ciekawa jestem jakie kto ma plany..ja w sumie jeszcze nie wiem... |
|
|
|
|
#9070 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
u mnie tez tak zzzimnoooo, ze aż ciężko wyścubić nosek z domu. trzeba sie grzać przy pomocy wszystkich środków hihi
moje cycuszki jak najbardziej w porządku juz nie pamietam jak to bylo jak byly malutkie. bylam nawet ostatnio u mojej pani doktor, sprawdzic czy aby na pewno wszystko okej i czy sie prawidlowo goja i wszystko jest w najlepszym porządku ciesze sie, że wam sie stronka podoba znalazlam ja przypadkiem jak szperałam w siecimam nadzieje ze moj TŻ będzie tak wdzieczny że aż mnie zamęczy tą wdzięcznością ![]() Śliczny wierszyk dla ślicznej dziewczynki!!! Darling - ja jeszcze nie wiem, ale mysle zeby pojechac w jakies góry z moim i ze znajomymi, moze w Bieszczady...najgorsze że nie wiem jak z urlopem w pracy
|
|
|
|
#9071 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Dawno mnie tu nie bylo.. Jestem tu nowa , ale tylko nickiem bo niestety po prawie 2 latach nie wchodzenia na to forum nie moge odzyskac hasla. Mialam operacje piersi w kwietniu 2009 roku i jestem szczesliwa posiadaczka duzego biustu
Jesli macie jakies pytania chetnie na nie odpowiem. Walic smialo Pozdrawiam !! p.s. sorki ale nie mam polskich znakow w laptopie.. |
|
|
|
#9072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- o nie, to żaden pancernik. Gąbkowe push-apy ściskające piersi to są dopiero pancerniki, albo płytkie miseczki z metalową fiżbiną to są pancerniki- ten staniczek który zakupisz będzie najwygodniejszym staniczkiem jaki możesz zafundować swoim ślicznotką. I zobaczysz- jak już będziesz mogła nosić fiżbinki i koronki to i tak chętnie będziesz wracać do mięciutkich sportowych staniczków bo po prostu są mega wygone. Cytat:
![]() ja chcę do Waszych albumików Cytat:
![]() Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#9073 |
|
Raczkowanie
|
Moj stary nick to tigretta. Udzielalam sie w watku operacja piersi u dr. Libora Polaka.
|
|
|
|
#9074 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki powiedzcie co jest nie tak z forum.
Nie widać waszych fotek ? Wgrajcie je może odnowa. Ja swoje musiałam wgrać ponownie bo też gdzieś wyparował!!! Pogmatwali coś chyba z ustaleniami. |
|
|
|
#9075 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=MyaDiva;23554998]Pancernika
- o nie, to żaden pancernik. Gąbkowe push-apy ściskające piersi to są dopiero pancerniki, albo płytkie miseczki z metalową fiżbiną to są pancerniki- ten staniczek który zakupisz będzie najwygodniejszym staniczkiem jaki możesz zafundować swoim ślicznotką. I zobaczysz- jak już będziesz mogła nosić fiżbinki i koronki to i tak chętnie będziesz wracać do mięciutkich sportowych staniczków bo po prostu są mega wygone. Pewnie masz racje bo ty masz wieksze doswiadczenie ,ale marzy mi sie taki seksi koronkowy ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- JA tez swoje wgralam na nowo.
|
#9076 |
|
Rozeznanie
|
Hey, jestem tu nowa. Ten wątek jest mi aktualnie bardzo bliski, więc postanowiłam napisać, aby uzyskać od was kilka porad, odpowiedzi i może żebyście mi dodały otuchy drogie panie. Rzecz w tym, że 22 grudnia mam mieć operacje powiększania piersi. Mam 18 lat i strasznie się tego boje! Na dodatek ostatnio był ten przypadek ze Szwedką, która podczas operacji zapadła w śpiączkę, dzisiaj przeczytałam, że w Chinach zmarła dziewczyna, bo chciała sobie poprawić uśmiech i im bardziej czytam takie rzeczy, tym bardziej jestem przerażona. A ja chcę mieć wreszcie biust, nie słyszeć wiecznie komentarzy, że płaska jak deska, wyjść bez skrupułów na plaże, mieć wreszcie faceta (wiadomo o co chodzi..) i czuć się pewnie w swoim ciele. Co by było mało, do tego lipsukcja brzucha i ud. Czytałam już wiele o tym wszystkim, gdzie się dało, ale brakuje mi poparcia. Wszędzie są bardzo krytyczne komentarze, a nikt nie zdaje sobie sprawy dlaczego ktoś decyduje się na taką operację. Nie mam zamiaru umierać na stole operacyjnym ! Chciałam się dowiedzieć jeszcze, bo 22 grudnia jak już mówiłam mam zabieg, a 21 stycznia 100-dniówkę, i powiedzcie mi, czy ja będę w stanie na nią iść i się bawić ? Minie około miesiąca od operacji, a zapisać się trzeba wczesniej na nia i wplacic pieniadze.Co wy o tym sądzicie ?
Edytowane przez lovelyashley Czas edycji: 2010-12-03 o 22:37 |
|
|
|
#9077 |
|
Zakorzenienie
|
W wieku 18 lat 3 powazne zabiegi to chyba troche za duzo
.Uda i brzuch mozna wycwiczyc na silowni , trzeba tylko chciec .
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-12-03 o 22:41 |
|
|
|
#9078 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#9079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tych krytycznych komentarzy- nie ma co liczyć, że ktoś nie związany z tematem nas zrozumie i będzie się z nami cieszył
|
|
|
|
|
#9080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moge miec te 3 rzeczy robione spokojnie w moim wieku ? podobno, dobrze jezeli osoba jest mloda |
|
|
|
|
#9081 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=yoko02;23556068]
Cytat:
![]() Yoko Kochana- no śliczności będą fajną masz budowę a cycunie śliczne umiejscowionePochodzisz sobie jeszcze i w koroneczkach i bez ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
. Co do 100-dniówki która jest raz w życiu - wiesz ja bym wolala żeby to operacja była raz w życiu, żeby nic złego się po niej nie wydarzyło. Z tego powodu na przykład po operacji chodziłam w śniegowcach (op miałam w grudniu)- pierwszy raz w dorosłym życiu , nie spałam na boku przez pierwsze miesiące -to chyba pierwszy raz w życiu w ogóle , przez rok noszę tylko miękki staniczek .... Możesz przecież być na tej imprezie - tańce i swawole odbijesz sobie po zdanej maturze ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Dziewczynki co z Magerką ? piszci bo jestem ciekawa. Mam nadzieję, że skoro jej nie widać to lot jednak nie odwołany
|
|||
|
|
|
#9082 |
|
Rozeznanie
|
hmmmm no nie wiem sama ;( oczywiście, że chcę żeby było wszystko w porządku. będę się stosować do zaleceń lekarza! szkoda, że do 13 musze dać odpowiedź, lepiej jakbym mogła po operacji, to wtedy sama by była w stanie coś powiedzieć na ten temat ehhh dlatego chciałam w grudniu, ze do lata jeszcze pół roku i lepszy czas na rekonwalescencje no i żeby w szkole nie było skapy, to się przykryje grubymi ciuszkami.
|
|
|
|
#9083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem, pochwalić się konsultacją, powiadasz.. ![]() p.dr powiedziała, że ładne, inni potwierdzili, że ładne, prawdopodobnie rzeczywiście są ładne ![]() no, że niby w życiu nikt się nie pozna, że majstrowane ![]() podobno ![]() ja tam nie narzekam ![]() chyba żadna z nas nie spodziewała się większych rewelacji, ale warto iść na taką podsumowującą konsultację niby tylko potwierdzenie faktów, ale jednak ![]() no i Twoje dziewczynki wreszcie dorosłe, w dorosłym staniczku pobalowały, pięknie się prezentowały w zwiewnych koroneczkach moje to co, łobuzy, prostaczki, do stanika nie nauczone.. cudaczki-bliźniaczki moje ulubione ![]() ciekawa byłam tej nowej kliniki, bardzo mi się podobała no i, było nie było, miło odwiedzić po takim długim czasie p.dr.. niech tam Matka pobłogosławi maleństwa przed nowym rokiem ![]() dostałam nakaz sukni sylwestrowej z dekoltem do pasa ze wszystkich stron i w życiu się nie przyznawać, że kombinowane, bo ponoć nikt się domyślić nie zdoła.. ![]() mmmmhm.. no chyba że tak jak u Happy, że nikt się nie musiał domyślać ![]() Cytat:
tak, dostałam fotki, ślicznie dziękuję ![]() przeglądam je sobie, wspominam.. widzę, że jak macanko przez szmatki to takie w sumie usprawiedliwione.. ![]() dla celów edukacyjnych. ufff.. ![]() lepsze od naturalnych, powiadasz.. ![]() dzięki telekonferencji z Pink to parę osób zdołało przy okazji, niby przypadkiem, oko nacieszyć ![]() a co tam, tyle z tego mają, co sobie popatrzą ![]() oj, my bezwsydne dziewuchy, oj, bezwstydne.. ![]() Cytat:
hej, Yoko wysłałam zaproszonko ![]() chętnie obejrzę Twoje pięknoty u mnie w tej chwili pewnie fotek nie widać, mam nadzieję, że powrócą jak do końca ten wizaż zrekuperują, bo tworzenia albumów od początku to sobie nie wobrażam przynajmniej nie w tak obszernej formie.. ![]() pożyjemy, zobaczymy,myślę, że wszystko wróci do normy i nasze zdjęcia też.. ![]() no i.. pozdrowionka dla Beatrycze bardzo miło było Cię poznać trzymam kciuki za cycuchy ![]() buziaki dla wszystkich, Dobrej Nocki
|
|
#9084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie tylko Ty je lubisz No a jak się je już dotknie- to calkiem człek przepadł bez względu na płeć To Ty masz zaleconą w suknię z dekoldem do pasa ze wszystkich stron -tak,tak podobno zasłużyłam ![]() Nowa klinika bardzo ładnie się prezentuje- panie przemiłe ![]() Z tym albumikiem ja też się wstrzymuje na razie- mam nadzieję że fotki jednak wrócą
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-04 o 01:04 |
|
|
|
|
#9085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje tak poważnej decyzji! Tyle zabiegów na raz! Dla mnie byłoby to za dużo, w szczególności że chcesz iść za miesiąc na studniówkę. Przyznam, że może być ciężko!!!!! Jakby to było min. 3 miech przed to prędzej mogłabyś iść śmiało, ale miesiąc może być ryzykowny! Radziłabym przemyśleć jeszcze raz decyzję, na takie zabiegi trzeba mieć trochę czasu na wrócenie do pełni sił. Wiadomo że każdy organizm leczy się inaczej, czasem szybciej ale czasem potrzeba więcej czasu. Kochana przemyśl jeszcze raz decyzję! może powinnaś przesunąć termin! Rozumiem że chcesz wyglądać pięknie na studniówce, ale żeby nie było odwrotnie - bo możesz czuć się jeszcze fatalnie po miesiącu! daj znać jaką podjęłaś decyzję! ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Wznawiam odliczanie!!! Ostatnio chyba nikt nie aktualizował 04.12.2010 Magera 08.12 4 dni Aga_agaO 28.12 24 dni ![]() Kejsiii 15.12 11 dni ![]() Lovelyashley 22.12 18 dni ![]() ![]() Machszi 08.01. 35 dni ![]() Karolagda 10.01.(?) 37 dni Beatrycze1 15.01.(?) 42 dni Nessy88 02.01. 60 dni ![]() kasikkk87 14.02.(?) 72 dni ![]() Gawronska 22.02.80 dni ![]() Ostatnio zauważyłam wiele nowych dziewczyn!!! Więc może dopiszcie się do odliczania jeśli znacie już terminy!!! Edytowane przez inna_85 Czas edycji: 2010-12-05 o 08:44 |
|
|
|
|
#9086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak się boję tego zabiegu jak nie wiem! Strasznie tego pragnę, ale się cholernie boje... Teraz jak napisałaś, że to już za 18 dni, to aż oczy postawiłam, że to już ! Jeszcze do niedawna dzieliło mnie od tego około pół roku, a to już tuż, tuż. łooooo |
|
|
|
|
#9087 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj starsza ale już teraz żałuję że nie podjęłam decyzji o powiększeniu piersi wcześniej ... Nie ma co się zastanawiać moim zdaniem Natomiast odnośnie liposukcji hmm a nie próbowałaś bardziej delikatniejszych metod choć by zwykłej siłowni?? Jesteś młoda więc wszystko da się wyćwiczyć a jest wiele alternatyw dla sportu i każdy może znaleźć coś dla siebie co by mu przyjemność sprawiało Rower basen siłownia bieganie itp itd ... Sama mam problem z brzusiem ale to po ciąży też myślałam kiedyś o liposukcji ale stwierdziłam że to metoda dla leniwych i bogatych i mam zamiar sama zapracowac sobie na piękne ciałko ... A wiadomo biustu nie da się wyćwiczyć ani wymodlić więc za tym zabiegiem jestem jak najbardziej na tak natomiast liposukcje chwilowo bym odłożyła na bok przynajmniej szybciej dojdziesz do siebie Ale to tylko moje zdanie [QUOTE=MyaDiva;23560247] Cytat:
Z tego co wiem wczoraj wszystko było OK lot nie został odwołany i Magera szykuje się do lotu co prawda dziś jeszcze wszystko może się zmienic ... Ale myślę że będzie sii Tak więc Magerko skarbie odezwij się do nas szybko po przylocie czekamy na wieści
|
|
#9088 |
|
Rozeznanie
|
Ano jestem leniwa, ale moje uda ciężko by było wyćwiczyć....
Magera, jej już za 4 dni zabieg. POWODZENIA ! P.S są tu gdzieś wasze fotki przed i po zabiegach ? Bo się nie mogę tu odnaleźć :P |
|
|
|
#9089 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie cycolinki.
Ponieważ wiele nowych osób się ujawniło to dodało mi to odwagi aby również się uaktywnić na tym forum. Mam operację u dr. Sirka 28-12-2010r. Mam mieć mieć mentor CPG 323 440cc. Teraz mam rozmiar 70B ale takie obwisłe w ciązy miałam ogromne piersi a teraz została tylko skóra w dodatku całe są w rozstępach. I mam pytanie czy orientujecie się jaki po operacji będę mieć rozmiar biuściku? Bo mam obawy że będą nienaturalnie wielkie.
|
|
|
|
#9090 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kejsiii;23564382]Witaj
starsza ale już teraz żałuję że nie podjęłam decyzji o powiększeniu piersi wcześniej ... Nie ma co się zastanawiać moim zdaniem Natomiast odnośnie liposukcji hmm a nie próbowałaś bardziej delikatniejszych metod choć by zwykłej siłowni?? Jesteś młoda więc wszystko da się wyćwiczyć a jest wiele alternatyw dla sportu i każdy może znaleźć coś dla siebie co by mu przyjemność sprawiało Rower basen siłownia bieganie itp itd ... Sama mam problem z brzusiem ale to po ciąży też myślałam kiedyś o liposukcji ale stwierdziłam że to metoda dla leniwych i bogatych i mam zamiar sama zapracowac sobie na piękne ciałko ... A wiadomo biustu nie da się wyćwiczyć ani wymodlić więc za tym zabiegiem jestem jak najbardziej na tak natomiast liposukcje chwilowo bym odłożyła na bok przynajmniej szybciej dojdziesz do siebie Ale to tylko moje zdanie Cytat:
Magerka jest w pl tylko nie doleciała do Krakowa tylko do Warszawy autobusem do krakowa
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Księżniczko, widzisz, jestem
za ten lot i w ogóle
oj chyba serducho się z czegoś cieszy
I jak usłysze jeszcze raz, że Ci mało to dupsko zleje wielkim pasem
A jak się dowiem, że bez stanika pomykasz to jeszcze większym 

, SNIEGI

bez względu na płeć