Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-03, 11:00   #1051
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
O! Widzę kolejna posiadaczka soniaczka
Nie wiem jak Lili ale ja czuję się zmotywowana do walki z szafą TŻa
Tż sam powinien sobie poukładać
Ja mojemu nie układam i ma lepszy porządek niż ja

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:01   #1052
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
O! Widzę kolejna posiadaczka soniaczka
Nie wiem jak Lili ale ja czuję się zmotywowana do walki z szafą TŻa
Nie dość, że posiadaczka, to jeszcze wielka fanka! Tam obok kartonu jeszcze zawsze stoi torba od alfy.

Co do półek TŻa - nie myśl, że tak będzie długo

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:02   #1053
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Anulka ja też mieszkam w bloku. U mnie i na wodę i na grzejniki mamy specjalne liczniki. Z wody chodzą spisywać co 2 miesiące jak sie nie myle i to potem doliczają do czynszu. Czasami jest nadpłata czasami nie. Z kaloryferami jest tak, że co miesiąc wraz z czynszem płaci się taką jakby zaliczkę. Na koniec sezonu grzewczego spisują liczniki (mamy spisywane radiowo, także nie łażą nam po mieszkaniach) i przychodzi wyrównanie. Albo dopłacić albo odliczyć z czynszu
o matko, ale technika

Cytat:
Kaloryfer też można włączyć kiedy się chce
mimo wszystko uważam ze lepiej mieć swoj piec i nie byc uznależnionym kiedy włączą ogrzewanie

Cytat:
Ja też ma stypendium i już pytałam czy nie będzie problemy ze zmianą i nie mają nic przeciwko Dla mnie 120 pln płacić za konto, kiedy nie mam stałych dochodów to majątek!
ciekawe ile takich studentów mają i jak dużo na nich zarabiają
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:03   #1054
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
u nas jest wystarczająco wysoki czynsz bo ja mieszkam w TBSie i tak nam podwyższają czynsz średnio raz na kwartał
oj tak, Tbsy są b. drogie
czym większy metraż tym większy czynsz, a ten często jest w granicach nawet 800 zł

dużo osób w otoczeniu ma Tbs.

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:03   #1055
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam
Dzisiaj wstałam już o 5 żeby posprzątać przed przyjściem teściowej niestety jak narazie jej nie ma i nie wiem dokładnie o której będzie. Wkurza mnie to ale coż poradzic

Wiecie tak o tym ogrzewaniu i opłatach mowa to ja kompletnie nie wiem jak jest u nas. Nie ma żadnych liczników. TŻ pytał się dozorcy i ten mu powiedział, że ogrzewanie jest wliczone w czynsz. I że jak czynsz wzrośnie to ogrzewanie też ale narazie nic do niego nie przyszło. Mówił że ten co grzeje cały czas i ten co wogóle mają jedną stawkę naprawdę nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. My tylko w jednym pokoju mamy na maksa w drugim na 1 a w kuchni zakręcony. Mam nadzieję, że jakiejś dopłaty nie będzie

Co do sprzątania u nas raz w tygodniu przychodzi sprzątaczka także zmian i grafików żadnych nie ma
Stary 2010-12-03, 11:07   #1056
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Biało-czarne kupione rok czy 1,5 roku temu w IKEI Przydały się bardzo bo jak już wspominałam - nie mam szuflad na bieliznę.
Żeby pokazać półki z butami, trzeba je mieć Ja mam w przedpokoju mikro szafkę, do której wrzucamy wszystkie buty i szybko zamykamy, bo jak nie zamkniemy, to wszystko wypadnie
ja też nie mam na bieliznę miejsca, teraz mam w plastikowych pudełkach

kurcze, nikt mnie nie zmotywuje swoją szafą z butami

idę na chwilę do Aldika po fryty, zrobię dziś i jutro na obiad, hmmm jak zdrowooooooo
ale mi się nie chce wychodzić, zaraz wracam

Stary 2010-12-03, 11:12   #1057
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
czym większy metraż tym większy czynsz, a ten często jest w granicach nawet 800 zł

poszaleli kogo na to stać?
Stary 2010-12-03, 11:13   #1058
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

TBSy są bardzo drogie, mieszkania są tanie bo my za kawalerkę daliśmy 60 tys ale co z tego jak to mieszkanie nigdy nie będzie nasze dużo ludzi mieszka w tbsach bo nie stać ich na normalne mieszkanie, a że ceny są niskie to i chętnych jest mnóstwo, niestety później czynsze są bardzo wysokie, my płacimy za kawalerkę 560zł czynszu, a sąsiedzi za dwa pokoje już 790 porażka totalna, od stycznia chcemy odkładać jakieś pieniążki na mieszkanie i później ewentualnie dobrać kredyt bo to się nie mieści w głowie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:18   #1059
Nadia5
Zakorzenienie

Aaby jaki porządek

U mnie znów sypie

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:19   #1060
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Ja mojemu nie układam i ma lepszy porządek niż ja
Mój nie z tych Błyskawiczny bałaganiarz

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Nie dość, że posiadaczka, to jeszcze wielka fanka! Tam obok kartonu jeszcze zawsze stoi torba od alfy.
Witaj siostro

Śmigam do pana doktora, ciekawe jaki będzie werdykt. Tymczasem SPD

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:20   #1061
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
my płacimy za kawalerkę 560zł czynszu, a sąsiedzi za dwa pokoje już 790
szok.....ja mam czynszu mniej niz połowa z tej kwoty
Stary 2010-12-03, 11:25   #1062
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
szok.....ja mam czynszu mniej niz połowa z tej kwoty
tak to jest niestety, moi rodzice za 3 pokoje mają czynsz 330 zł
póki co musimy się męczyć bo nie stać nas na inne mieszkanie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:32   #1063
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Anulka ja też mieszkam w bloku. U mnie i na wodę i na grzejniki mamy specjalne liczniki. Z wody chodzą spisywać co 2 miesiące jak sie nie myle i to potem doliczają do czynszu. Czasami jest nadpłata czasami nie. Z kaloryferami jest tak, że co miesiąc wraz z czynszem płaci się taką jakby zaliczkę. Na koniec sezonu grzewczego spisują liczniki (mamy spisywane radiowo, także nie łażą nam po mieszkaniach) i przychodzi wyrównanie. Albo dopłacić albo odliczyć z czynszu

W ogóle wczoraj chodziłam po sklepie i oglądałam książki, które chce przeczytać. Jak tylko się obronie to odżyje chyba. Teraz wszystko kręci się wokół uczelni Tż też ma szaleństwo, ale damy radę. Bardzo żałuję, że nie ma już studiów jednolitych. Pójde na magisterke i znowu pisać pracę
Dodaja u mnie teraz wymieniali wodomierze na radiowe i też będa odczytywać zdalnie zastanawiam sie tylko czy dobrze zrobili odczyt bo wydaje mi się niemożliwe żebyśmy przez 1,5 miesiąca zużyli 4 kubiki wody ciepłej i 11 zimnej? a tak wynika z tego papierka co nam zostawili a Wy jakie macie zużycie miesieczne wody????

Co do książek to wiem o czym mówisz, mialam tak jak pisałam mgr, dosłownie marzyłam o tym żeby w końcu przeczytać coś co lubie a nie co MUSZĘ po obronie zaczął sie dla mnie istny raj z resztą do teraz uwielbiam chodzić do empiku, oglądać książki i kupować to co mnie zainteresuje
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:36   #1064
00anulka00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dodaja u mnie teraz wymieniali wodomierze na radiowe i też będa odczytywać zdalnie zastanawiam sie tylko czy dobrze zrobili odczyt bo wydaje mi się niemożliwe żebyśmy przez 1,5 miesiąca zużyli 4 kubiki wody ciepłej i 11 zimnej? a tak wynika z tego papierka co nam zostawili a Wy jakie macie zużycie miesieczne wody????

u mnie 3 kubiki wody na osobę 25zł na miesiąc.

Nie wiem jakie mam miesieczne zużycie, bo płacę te 25zł za osobę i raz na jakis czas sprawdzają liczniki
Stary 2010-12-03, 11:41   #1065
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Aaby jaki porządek

U mnie znów sypie
Widać, że jeden region, bo i u mnie sypie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Co do książek to wiem o czym mówisz, mialam tak jak pisałam mgr, dosłownie marzyłam o tym żeby w końcu przeczytać coś co lubie a nie co MUSZĘ po obronie zaczął sie dla mnie istny raj z resztą do teraz uwielbiam chodzić do empiku, oglądać książki i kupować to co mnie zainteresuje
Wodomierze mamy dalej te stare, babeczka chodzi i spisuje. Tylko te na kaloryferach mam radiowo spisywane i powiem Ci, że spisali dokładnie tyle ile na liczniku, czyli chyba są dobre

A wody nie mam pojęcia ile zużywamy Jakoś nigdy się tym nie interesowałam. Jak przyjdzie kartka za czynsz w tym miesiącu to się przyjrze

Ja książki uwielbiam, choć niekoniecznie te akademickie. Mam wrażenie, że są na jedno kopyto, a co jedna to większe farmazony napisane heh. No ale z czegoś pisać trzeba

Zaraz południe, a ja jeszcze ani zdania nie napisałam Puściłam drugie pranie i robiłam porządek w dokumentach

No teraz już pisze i oczywiście będę podczytywała
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:54   #1066
alazkrainy
Zakorzenienie

U mnie wodomierze zamontowane są na klatce schodowej, tak jak i licznik od gazu, także panowie spisujący chodzą sobie tak jak im się podoba i nie ma problemu, że kogoś nie było. My wiemy, które nasze liczniki więc zawsze sobie sprawdzamy jak dostaniemy rachunki czy dobrze spisali.
Pamiętam an początku to był problem z wodomierzami, bo przypisali nam nie ten licznik co potrzeba i kłócili się z nami, że to na pewno nasz ale na szczęście nie tylko my mieliśmy ten problem i szybko go rozwiązano.

A co do sprzątania na klatce to jest pan sprzątający i on dwa razy w tygodniu sprząta.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 12:11   #1067
Nadia5
Zakorzenienie

Ja gazu nie mam. Licznik z prądu w domu. ostatnio nam w październiku spisywali i rozliczali. W efekcie czego prognoza zwiększyła się o 13 groszy co 2 miesiące płatne
z wodą mieliśmy problem bo poprzedni właściliele deklarowali o wiele mniej więc mieliśmy dużą dopłatę. teraz zmieniliśmy na 5 kubików ciepłej i 5 zimnej i nam starcza
czynsz wychodzi ok 460 zł (zimowy) i 390 zł letni

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 12:24   #1068
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
TBSy są bardzo drogie, mieszkania są tanie bo my za kawalerkę daliśmy 60 tys ale co z tego jak to mieszkanie nigdy nie będzie nasze dużo ludzi mieszka w tbsach bo nie stać ich na normalne mieszkanie, a że ceny są niskie to i chętnych jest mnóstwo, niestety później czynsze są bardzo wysokie, my płacimy za kawalerkę 560zł czynszu, a sąsiedzi za dwa pokoje już 790 porażka totalna, od stycznia chcemy odkładać jakieś pieniążki na mieszkanie i później ewentualnie dobrać kredyt bo to się nie mieści w głowie
no właśnie,, Tbsy za odstępne nawet za 50 tys się dostanie, ale co z tego, jak czynsz później jest 800 to już chyba lepiej wziąć kredyt na swoje mieszkanie, czynsz w 3 pokojowym w granicach 300 zł w mniejszym mieście, a jednak spłaca się swoje.

Stary 2010-12-03, 12:27   #1069
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
no właśnie,, Tbsy za odstępne nawet za 50 tys się dostanie, ale co z tego, jak czynsz później jest 800 to już chyba lepiej wziąć kredyt na swoje mieszkanie, czynsz w 3 pokojowym w granicach 300 zł w mniejszym mieście, a jednak spłaca się swoje.
Ja mysle, że za trzypokojowe mieszkanie, trzeba już liczyć ok 400 pln. Ja mieszkam w niedużym mieście i widze, jak podwyżki w ostatnim czasie wpłynęły na czynsz, wodę, gaz. Wszystko idzie w góreę. A za pasem styczeń, gdzie też nas zawsze witają nowymi podwyżkami
Ale wiadomo, że lepiej spłacać kredyt niż haracz w postaci czynszu.
Stary 2010-12-03, 12:34   #1070
lili1987
Zakorzenienie

w ogóle to byłam w sklepie i serio nie wiem jak my damy radę do czwartku włącznie przetrwać

kupiłam opakowanie skrzydełek, robię teraz rosół i zrobię pojutrze( na szczęście zimno na dworze, więc mięso się mrozi )
kupiłam 2 opakowania fryt, to do niedzieli będzie.
co dalej nie wiem

chyba zrobię ciasteczka własnej roboty kruche, bo składniki mam,a coś słodkiego będzie

ale od poniedziałku do czwartku to kosmos będzie przetrwać
niech już będzie 10

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Ja mysle, że za trzypokojowe mieszkanie, trzeba już liczyć ok 400 pln. Ja mieszkam w niedużym mieście i widze, jak podwyżki w ostatnim czasie wpłynęły na czynsz, wodę, gaz. Wszystko idzie w góreę. A za pasem styczeń, gdzie też nas zawsze witają nowymi podwyżkami
Ale wiadomo, że lepiej spłacać kredyt niż haracz w postaci czynszu.
moja babcia ma 330 czynszu za 50 m, ale wiadomo, że różnie jest w różnych miastach

Stary 2010-12-03, 13:01   #1071
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry

Jejku ale napisałyście znowu będe musiała was nadrabiać, znowu dziś w pracy urwanie głowy
ale wpadałam na chwilkę bo żeście pisały ostatnio o kuchniach i mi się przypomniało że wstawiałam tutaj na forum fotki więc może też się pochwalę. Nienawidzę rzeczy na wierzchu więc wszystko pochowane
A jakbym chciała zobaczyć wasze albumy to muszę wysłać zaproszenie tak? czy jak to jest?

Niestety po awarii nie ma zdjęć na forum
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 13:10   #1072
Paulunia8713
Zadomowienie

Kochane no rozniosę tą teściowa. Miałam iść z mała na spacer ale czekałam na nią bo podobno do 13 miała być. Przed samą 13 dzwoni do K i mówi, że dzwoniła do niego i przyjedzie póżniej bo jakieś problemy z kasą ma. I co mam teraz cały dzień siedziec w domu bo ona może w każdej chwili przyjechać. Zła jestem bo zamiast do mnie zadzwonić to dzwoni do TŻ który jest w pracy że ona będzie póżniej. I takim to sposobem dzieciaczek mi się układa do snu a ja dzień spędzam w domu na czekaniu na teściowa

Kraven mam do ciebie prośbę!!! Napiszę na PW
Stary 2010-12-03, 13:19   #1073
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Zjadłam marchew i pomarańcz, zupka wstawiona, więc mogę pisać dalej
Stary 2010-12-03, 13:21   #1074
ijaa
Zakorzenienie

Kurcze, muszę w przyszłym tygodniu skrzydełka też kupić. Lubię pieczone bardzo, ale TŻ nie znosi dlatego rzadko bywają - bo mi się nie chce nigdy dwóch rzeczy na jeden obiad robić.

Dzisiaj planuję polędwiczki - jeśli będzie mi się chciało stać przy garach. Jak znów będę wracać do domu ponad dwie godziny to mogę mieć z tym problem.

I ogóle muszę, no MUSZĘ się pochwalić, że dostałam awans. Teraz niestety Szef na tydzień wyjeżdża i dzisiaj urwanie głowy jest, ale jak wróci obiecał rozmowę o warunkach umowy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 13:29   #1075
201608051010
Konto usunięte

posprzątałam w komodzie, obrałam ziemniaki i już więcej sił i chęci nie mam na sprzątanie

ale dostałam dziś dwie dobre wiadomości więc humor mi nawet dopisuje
po pierwsze Tż dostał w tym miesiącu dodatkowo ponad 600 zł
(co prawda ja z tą kasą nic wspólnego nie będę miała bo w związku z tym, że zbiera na wymianę samochodu przeleje tą kasę na konto oszczędnościowe- ale im szybciej uzbiera -a potrwa to pewnie jeszcze co najmniej kilka jak nie kilkanaście msc, tym szybciej będzie żyło nam się łatwiej albo będzie można myśleć o wymianie mieszkania na większe)
a po drugie dostałam przed momentem telefon , że po stażu jest dla mnie etat
(stanowisko koordynatora ), więc będę miała pracę (co prawda za marne grosze, ale jak się dobrze zakręcę to będę miała możliwość dobierania dodatkowych zleceń)

i się chyba jeszcze nie chwaliłam ze względu na wcześniejszą awarię, więc to zrobię teraz- dostałam nieoficjalnie dodatkowe zlecenie (nieoficjalnie bo z racji tego , że jestem na stażu nie mogę podpisać żadnej umowy),za które nie dość, że dostane kasę (nie wielką ale zawsze) to jeszcze naprawdę wiele się nauczę i może uda mi się załapać jakieś dobre znajomości

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-12-03 o 13:31
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 13:30   #1076
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

I ogóle muszę, no MUSZĘ się pochwalić, że dostałam awans. Teraz niestety Szef na tydzień wyjeżdża i dzisiaj urwanie głowy jest, ale jak wróci obiecał rozmowę o warunkach umowy.
gratuluję

ja właśnie piekę ciasteczka na poprawę nastroju
ale syf mi się w kuchni przez to pichcenie zrobił

Stary 2010-12-03, 13:31   #1077
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Sista ma będzie szefową! co Ty bedziesz teraz z kasa robić? nie potrzebujesz osobistej asystentki? bo u mnie dzisiaj w pracy taka nerwowa atmosfera, prezes chodzi po korytarzu i sie nadziera bo nie ma kasy na płatności, ze chetnie zmienię posadę i to im szybciej tym lepiej

edit: Ninionka Tobie też gratuluję!

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-12-03 o 13:33
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 13:33   #1078
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, muszę w przyszłym tygodniu skrzydełka też kupić. Lubię pieczone bardzo, ale TŻ nie znosi dlatego rzadko bywają - bo mi się nie chce nigdy dwóch rzeczy na jeden obiad robić.
ja chyba wyjmę sobie z rosołu te skrzydła, obtoczę w papryce słodkiej i ostrej i podpiekę trochę

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Kochane no rozniosę tą teściowa. Miałam iść z mała na spacer ale czekałam na nią bo podobno do 13 miała być. Przed samą 13 dzwoni do K i mówi, że dzwoniła do niego i przyjedzie póżniej bo jakieś problemy z kasą ma. I co mam teraz cały dzień siedziec w domu bo ona może w każdej chwili przyjechać. Zła jestem bo zamiast do mnie zadzwonić to dzwoni do TŻ który jest w pracy że ona będzie póżniej. I takim to sposobem dzieciaczek mi się układa do snu a ja dzień spędzam w domu na czekaniu na teściowa

Kraven mam do ciebie prośbę!!! Napiszę na PW
dzień Ci trochę zawaliła
wiesz co, ale nie przejmuj się, jest tak zimno, że mi by się nawet nie chciało spacerować

Stary 2010-12-03, 13:34   #1079
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
posprzątałam w komodzie, obrałam ziemniaki i już więcej sił i chęci nie mam na sprzątanie

po pierwsze Tż dostał w tym miesiącu dodatkowo ponad 600 zł (co prawda ja z tą kasą nic wspólnego nie będę miała bo w związku z tym, że zbiera na wymianę samochodu przeleje tą kasę na konto oszczędnościowe- ale im szybciej uzbiera -a potrwa to pewnie jeszcze co najmniej kilka jak nie kilkanaście msc, tym szybciej będzie żyło nam się łatwiej albo będzie można myśleć o wymianie mieszkania na większe)
a po drugie dostałam przed momentem telefon , że po stażu jest dla mnie etat (stanowisko koordynatora ), więc będę miała pracę (co prawda za marne grosze, ale jak się dobrze zakręcę to będę miała możliwość dobierania dodatkowych zleceń)

i się chyba jeszcze nie chwaliłam ze względu na wcześniejszą awarię, więc to zrobię teraz- dostałam nieoficjalnie dodatkowe zlecenie (nieoficjalnie bo z racji tego , że jestem na stażu nie mogę podpisać żadnej umowy),za które nie dość, że dostane kasę (nie wielką ale zawsze) to jeszcze naprawdę wiele się nauczę i może uda mi się załapać jakieś dobre znajomości
Super. Gratulacje
Dla TŻ też w związku z dołożeniem kasy do samochodu.

Aaaa jeszcze zapomniałam o jednym. To akurat główne do części z Was. Robię podchody do szkoleń w styczniu i te które mnie najbardziej interesują i o które mam zamiar męczysz Szefa są w... POZNANIU.
Proszę się więc szykować na spotkanie ze mną.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 13:35   #1080
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

po pierwsze Tż dostał w tym miesiącu dodatkowo ponad 600 zł
(co prawda ja z tą kasą nic wspólnego nie będę miała bo w związku z tym, że zbiera na wymianę samochodu przeleje tą kasę na konto oszczędnościowe- ale im szybciej uzbiera -a potrwa to pewnie jeszcze co najmniej kilka jak nie kilkanaście msc, tym szybciej będzie żyło nam się łatwiej albo będzie można myśleć o wymianie mieszkania na większe)
a po drugie dostałam przed momentem telefon , że po stażu jest dla mnie etat
(stanowisko koordynatora ), więc będę miała pracę (co prawda za marne grosze, ale jak się dobrze zakręcę to będę miała możliwość dobierania dodatkowych zleceń)

same dobre wieści

ja póki co mam dolinę, ale po 10 będę miała super humor, wypłata, może jakieś bony w styczniu lodówka
byle do 10-ego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości