|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
bardzo proszę o zbanowanie magdydro !!! Jak jeszcze nawstawia więcej zdjęć do zbankrutuję!! (właśnie..ten pierwszy z lewej to jest fioletowa mozaika?? też się na niego czaję ..albo na czarną)
ogólnie nie lubię deseniów kwiatowych! nigdzie! na tapetach, ubraniach NIGDY nie mam kwiatów. Ale ten kwiat ciemnofioletowy mnie zauroczył i teraz się zastanawiam nad kwiatem indygo...pasowałyby do siebie? jak sądzicie? mam teraz taki koncept: do "kolorowej" kwiat indygo (jak sądzicie?) do "szaroburej" dziki kot albo mediolan (tylko nie wiem czy kot nie za brązowy ..) morski zestaw narazie odpuszczę ale jeszcze do niego kiedyś wrócę. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- narazie ustawiłam licytację od 89 ale jak by ktoś chciał zrobię kup teraz Mirell! cudne! Zupełnie nie moja bajka ale wygląda ślicznie! mogłabym nosić ![]() i naprawdę z tym zapięciem daje radę...bez problemu?
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, no ja wlasnie bede miała takie połączenie, jak dojedzie (choc jak widze pogode za oknem to tracę nadzieje) to dam fotki
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Rozeznanie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23544042]hehe- już widzę minę mojego małżonka! zadeklarował jedno- biżuterię to może mi kupować, ale pod jednym warunkiem- że będzie ze złota, po to inwestycja... więc mam do wyboru- albo brniemy w złoto, albo koniec uzależnienia
albo wielkie tajemnice przed mężem i kupowanie potajemnie [/QUOTE]bez urazy, ale ceny tych zawieszek ze złota są NIEadekwatne do ich wartości. bez urazy, ale niecałe 5 gramów za 3 tysiące to lekka przesada. Jak już inwestować w złoto to z głową, a nie z głupoty, bo na tym dobrze nie wyjdziesz. |
|
|
|
#1775 |
|
Konto usunięte
|
nie nie nie- nie te za 3000, nasz zlotnik robi samodzielnie takie zawieszki i cena takiej jednej wychodzi ok 200zl
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
nóweczka
używaną zostawiłam sobie. Wpisz na all trollbeads to wyskoczę chyba tylko ja
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
nie mam jak zrobić zdjęć bo jestem poza domem. wracam do domu dopiero w pt za tydz. te koraliki co kupuję teraz będą i tak dopiero na gwiazdkę więc za bardzo mi się nie spieszyło. Niebieskawy cień jest b. ładny
mam same czarne ciuchy i chciałam rozweselić się trochę biżuterią a srebrne slady nie wiem jaki kolor... oglądałam je już wcześniej ale nie mogłam sie zdecydować. co jest pocieszające: wymieniacie te koraliki na które zwróciłam uwagę na wykładzie oglądając katalog ![]() Mirell, super ten żółty
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-03 o 14:48 |
|
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
a no to co innego, bo te ceny jakie sobie z trolli za złoto życzą to nieporozumienie. xd
|
|
|
|
#1779 |
|
Rozeznanie
|
Ktsw, a ja wolę właśnie tą drugą bo wydaje mi się bardziej elegancka
![]() Tą pierwszą turkusowo - wrzosową jeszcze pozmieniam. Mirell, klienci sami się znajdują bo biżuteria modułowa to choroba zakaźna Ja tu wchodzę dla przyjemności i trochę z próżności a nie dla korzyści, z resztą nie tylko tu bo odwiedzam również zagraniczne strony Trollbeads Pamiętam że jakiś rok temu gdy dowiedziałam się o Trollbeads i wrzuciłam w google "Trollbeads" ograniczając wyszukiwanie do języka polskiego, wyskoczyło mi zaledwie kilka stron! Wiadomo biżuteria droga i chciałam poznać opinie innych a tu zonk ..... produkt kompletnie nieznany w Polsce. Dlatego właśnie pomyślałam że takich jak ja może być więcej i postanowiłam odszukać innych trollomaniaków na wizażu
|
#1780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Magdadro, brać do tego co mam miodowy świt, jakieś trzecie kwiatki w odcieniu fioletu czy coś czarnego? Pani ekspert? ![]() o, jeszcze srebrne ślady mi dziewczyny doradzały tylko znów rozbija się o kolor
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-03 o 14:53 |
|
|
|
|
#1781 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w ogole te sklepy typu apart tez nie naleza do tanich- marza 140% to dosyc sporo, a wyroby najczesciej zamawiaja u lokalnych zlotnikow a patrzac na cene zlota to faktycznie cena 3000 jest nieadekwatna do wartosci zlota odchodzac od tematu Trolli i innych takich -kiedys mialam taka sytuacje, ze zakupilam u jendnej pani na targu kolczyki robione haftem faworytkowym ze zlotej nitki za jakies 30 zl, i ona powiedziala, ze rowniez robi dla kruka tylko, ze wtedy takie kolczyki juz kosztuja 150zl... |
|
|
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
już wiem co zrobię! potnę jeden katalog i sobie poukładam te koraliki
szalona jestem, ale co tam, nieważna metoda, grunt, ze wybór będzie dobry czy w miodowym świcie jest trochę różu?
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te wątki są najlepsze... Zarażona kobieta sama zaczyna roznosić wirusa uzależnienia od Pandory. Jedną koleżankę już zaraziłam Pandorką Wkur...anie koleżanek w pracy, gdy na łańcuszku dynda o jeden koralik więcej niż ma Baśka z księgowości.... To co kobiecie daje radość, mężczyznom podnosi ciśnienie. Zgadzam się w 1000% No i to, co najgorsze: uszczuplenie konta o 1,5 tysiąca złotych w miesiąc. Przecież to 1/4 ceny kompletu nowiutkich super alufelg do wymarzonego auta, 3/4 ceny wypasionego telefonu z mega wielkim wyświetlaczem i 1GB RAMu czy 60 butelek wódki, dzięki którym można by nie trzeźwieć przez dwa miesiące! Że też kobiety marnotrawią kasę na takie głupoty. Przecież tyle bardziej potrzebnych rzeczy w życiu... (mężczyzny). Zgadzam się w 1000 %
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-12-03 o 16:04 |
|
|
|
|
#1784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jedne i te same koraliki, zdjęcie zaginęły wiec na prośbę dziewczyn wstawiłam nowe przy okazji uaktualnione A że mam ich dużo to efekt tego że zbieram je od roku !!! Jak Wy będziecie kupować w takim tempie jak teraz to po roku zostanę daleko w tyle ![]() Tak, pierwszy po lewej to fioletowa mozaika.
|
|
#1785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę mi go żółtym nie obrażać bo żółtego bym nie chciała ![]() A teraz serio: ciężko mu ładne zdjecia zrobić, szczególnie że już jest tak ciemno Koralik to "pomarańczowa stal", z tym że na zdjęciu wygląda jakby był z pomarańczowego przeźroczystego szkła, a w realu jest ono bezbarwne tylko wokół rdzenia pomarańczowy nieprzeźroczysty, a w tym bezbarwnym tak "pływają" sobie te "stalowe nitki", mam nadzieję że jakoś da się wyobrazić to co piszę ![]() Miło mi też, że zestaw się Wam podoba, szczególnie że widzę w wątku tendencję do kupowania w odcieniach fiolet-niebieski-turkus, a ja idę ku kawom i bursztynom (Właśnie, z następnych bym chciała mokkę )Cytat:
![]() Podejrzewam też, że na uniki idą wszystkie resztki, to co nie zostało wykorzystane bądź przetapiają nieudane egzemplarze Nie wiem czemu, ale przypominają mi one porcelanę z Włocławka ![]() Cytat:
![]() Bransoletkę narazie cieżko oceniać, bo jest nowa i dość sztywna, jeszcze musi się ładnie ułożyć. Zapięcie da radę właśnie z czyjąś pomocą, narazie sama sobie zapinam i odpinam, ale tak luzem (nie na ręce, ręka czeka na premierę jak TŻ wróci). Myślałam też, co by sobie te skórkę lekko może przyciąć na brzegu z pół minimetra, ale narazie nie ruszam, bo być może skuszę się na większe zapięcie, a z tym małym da radę na początek nosić ![]() mademoisellejeanne, chyba już nie masz wątpliwosci co najlepsze? ![]()
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
no to się jeszcze pochwalę ,że się w ramach ddd odliczył mi się jeszcze listonosz z koralikami biagi
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech się teraz dobrze noszą!Z całą pewnością mniejsze ![]() A mogłabym poprosić o jakieś zdjęcia dziewczyn, które mają srebrną bransoletkę Trollbeads z tym najprostszym zapięciem standardowym?
|
|
#1788 |
|
Konto usunięte
|
no i stalo sie....
jestem szzcesliwa posiadaczka pierwszego koralika A&B- teraz moge zaczac szalenstwo do trolli dojrzewam
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
W Warszawie w Wola Parku otwierają sklep TROLLBEADS.
Info z dzisiejszej gazetki reklamowej Wola Parku. Przy zakupie bransoletki lub naszyjnika wraz z zapięciem 2 koraliki o wartosci 222 zł w prezencie. Dla 100 pierwszych klientów dodatkowo swiąteczny prezent. Tylko nie napisali konkretnie kiedy, jedynie, że w grudniu. |
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23544042]hehe- już widzę minę mojego małżonka! zadeklarował jedno- biżuterię to może mi kupować, ale pod jednym warunkiem- że będzie ze złota, po to inwestycja... więc mam do wyboru- albo brniemy w złoto, albo koniec uzależnienia
albo wielkie tajemnice przed mężem i kupowanie potajemnie [/QUOTE]Małżonek chce kupować złoto...? Ty chcesz Pandorkę...? To naciągnij małżonka na złotą Pandorkę, to odechce się jemu złota Zblednie biedak i odrazu przestawi się na srebro i murano ![]() Kupuj potajemnie, też to robię. Moje kochanie nawet nie wie, że kompletuję Pandorkę Może kiedyś go postawię przed faktem dokonanym
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-12-03 o 16:08 |
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba już wiem, na co się zdecyduje
|
|
#1792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ułóż sobie bransoletkę nie musisz przecież podawać wszystkich danych wpisz imię a w pozostałych polach XXX albo jakieś literki ... ja bym wybierała pomiędzy chłodnym zmierzchem a miodowym świtem z tym że w miodowym świcie różu to ja nie widziałam ... a może Lazurowe Pęcherzyki ??? *********** Dziewczyny ponieważ jestem tu posądzana o niecne zamiary ![]() postanowiłam nie udzielać się na forum do końca roku ..... Oczywiście czytać będę Was codziennie
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrzebałam jeszcze zdjęcie "pomarańczowej stali" ze strony i dla porównania obok daję na mojej bransoletce (tylko mówię, że musiałam rozjaśnić więc wyszedł taki trochę żółtawy, w rzeczywistosci jest pomarańczowy
|
#1794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejejejeje najlepsza wiadomość dziś! Tylko niech napiszą kiedy! Edit: właśnie sobie zdałam sprawę, że zbankrutuję! ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- O nie ma mowy! Kto będzie pomagał wybrać koraliki?
Edytowane przez dagienka Czas edycji: 2010-12-03 o 15:31 |
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() e, tam zaraz niecne zamiary... jadę do manufaktury. może tu też kiedyś otworzą trollbeads ;P Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-03 o 15:37 |
|
|
|
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wreszcie jak uda im się otworzyć w stolicy, to będą mogli iść otwierać w innych miastach ![]() Cóż za idealny zbieg okoliczności, no nie? ![]() Cytat:
Wtedy zostaniesz już w ogóle ekskomunikowana z forum na amen Przecież to są żarty ![]() Wstawiaj swoje zestawy częściej W sumie to chciałabym Ci podziękować, bo gdyby nie Ty, to pewnie bym nie miała tak świetnej bransoletki ![]() To ile masz już koralików i bransoletek?
|
|
#1797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Magda jesteś super, że znalazłaś tą stronkę z możliwością układania kolekcji Trolli. Widzę, że teraz będę dokupować koraliki w jasnych tonacjach ![]() Hmm, widzę, że problem znów powraca - jako byś miała coś wspólnego z firmą Trollbeads no nieźle. Ale ja bym się tym nie przejmowała zbytnio.Bardzo cieplutko pozdrawiam. Miłego popołudnia. Gosia |
|
|
|
|
#1798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No dobrze .... do końca roku ZERO zdjęć udzielać się będę ![]() Jak masz chłodny zmierzch i lazurowe pęcherzyki to pewnie że bierz miodowy świt! Bedze super komplet! Sory ale ja już się gubię co kto ma
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
o ja, o ja, Gosia
jak tam zdrowie?na str 59 są moje wszystkie koraliki, więc jak możesz to zobacz i powiedz mi co o tym myślisz... Gosia Ty też, proooszę myslicie, ze z miodowym świtem będzie fajnie? Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-03 o 15:42 |
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że jako jedna z nielicznych nie uległam jeszcze pokusie Trolli
![]() choć nie powiem- na początku w ogóle do mnie nie przemawiały, a teraz zaczynają mi się niektóre podobać przez Wasze posty, więc ten wątek to zło ![]() ![]() ![]() jak narazie mam pandorę i na tym się skupiam ![]() ostały się tu jeszcze jakieś fanki pandory po ostatnim szaleństwie na Trolle? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

[/QUOTE]
mam same czarne ciuchy i chciałam rozweselić się trochę biżuterią 

co to za zółty koralik?
Proszę mi go żółtym nie obrażać bo żółtego bym nie chciała
!