|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fryzura jak Anahi
Hej.
![]() Chcę obciąć włosy jak dziewczyna ze zdjęcia: http://img268.imageshack.us/img268/2703/a4ny0.jpg i http://img695.imageshack.us/img695/299/g4au5.jpg. Chciałam się zapytać czy moje włosy po takim obcięciu będą wyglądać tak samo czy ma ona jakieś "bajery" (doczepiane pasemka itp.). Wolę się upewnić, ponieważ nie chcę, żeby fatalnie wyglądały po obcięciu...
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzura jak Anahi
wydaje mi się, że ma doczepiane pasemka
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Ma przedłużone włosy i te pasma wycieniowane - normalnie się tego nie robi, żeby nie powstał efekt uciętych sznurków ale tutaj chyba o to chodzi.
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Mi chodzi ogólnie o to, żeby efekt tego hmm... cieniowania było widac. Nie musi byc tak mocno jak na zdjęciu numer 2.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
to jest fryzura Anahi ; )
powstała pewnie na potrzeby serialu zbuntowani, więc ten efekt cieniowania i "sznurków" jest zrobiony specjalnie . Jednak ona miała najlepszych fryzjerów, więc na pewno żaden fryzjer nie zrobi Ci takiej fryzury, ale myślę że warto zaryzykować, bo może wyjdzie coś ciekawego i Ci się spodoba . pozdrawiam ; * |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.