|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
kochana magdo i margot! musiscie niestety pogodzić się z faktem, że wzbudzacie w nas uzasadnioną zazdrość i w związku z tym wrogość..jak my biedne mamy sobie poradzić z frustracją jak nie utrudniając Wam życie??
![]() a tak poważnie (bo mam nadzieję,że nikt nie wziął powyższego na poważnie) to mam pierwszy odzew z allegro;/ gośc chce koniecznie wiedzieć czemu kupiłam drugą bransoletkę jak już mam jedną..ludzie są nieźli...TŻ (bo on to sprzedaje) napisał grzecznie,że pytanie nie dotyczy przedmiotu i to nie jego sprawa co kupuję i dlaczego. To gość na tej podstawie uznał,że bransoleta jest używana! To logika! Jak zobaczycie laskę z metką na bransolecie to ja!! Odechciało mi się sprzedawać;/
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przynajmniej bym w życiu nie wpadła na coś takiego, żeby miała coś wspólnego z tą firmą Kocha beadsy i już, jak my wszystkie
|
|
#1803 |
|
Rozeznanie
|
Mirell, mam 43 koraliki, 2 bransoletki i naszyjnik.
Sporo koralików to gratisy do bransoletek i naszyjnika i za zdjęcia na FB, 3 koraliki i bransoletkę dostałam od TŻ ![]() No i co najważniejsze niemal wszystkie były kupowane jeszcze po starych cenach wiec jak na rok zbierania to nie takie bankructwo ![]() tak sobie wmawiam oczywiście
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam się martwić, że już prawie 16. a kurier nie dzwoni?
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Magda, fajna ta stronka którą podałaś
siedzę i ukłądam a miałam wyjść Dagienka, kurier mi kiedyś o 20 paczkę przywiózł, więc luuuz ![]() będę silna, zostawiam edytor i idę
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-03 o 15:53 |
|
|
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
zmykam na chwilę bo trzeba się zająć jakąś konkretną robotą
|
#1807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety podnieśli Ale może będzie więcej gratisów? Mam nadzieję, że nie podniosą przez dłuuugi czas teraz, bo podwyżka była spora Ja sobie za to wmawiam, że przy Pandorze to wychodzi i tak grosze
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
Też zmykam, z tego całego czekania na kuriera, zapomniałam o obiedzie
|
|
#1809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdrowie jeszcze bez rewelacji, ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Przejrzałam Twoje koraliki - mam takie jak Ty - oprócz owieczki, chłodny zmierzch, fioletowy kwiat i różowa wstęga ![]() Wiesz co nie wiem jaką tonację chcesz zbudować na swojej bransoletce, czy w takich ciemnych odcieniach, czy będzie chciała przełamać ją jasnymi. Skorzystałam z tej strony, którą poleciła Magda i te ciemniejsze będę mieszała z jasnymi, może z pastelami i oczywiście srebrne naprzemiennie. Pozdrawiam i miłego wybierania, dobierania tego pięknego koralika ![]() Gosia |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co to jest za koralik, ten srebrno-kolorowy pomiędzy murano? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1291381144
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od jakiegoś czsu oglądam zdięcia Trollbeads, waszych i fanów na FB. Szczerze, jakoś Trollbeads mnie się nie podobają. Zwykły skórka W Trollbeads za to trzeba kupić osobno bransoletkę i zapięcie, kupno droższego wychodzi i tak drożej... od Pandory Srebrne zawieszki o zgrozo... nijakie sama nazwa mówi, że Troll(beads) czyli (brzydkie) ![]() Murano za bardzo kolorowe, (co za dużo to nie zdrowo) nie lubię koglu-moglu na bransoletce. W Trollbeads trzeba płacić za przesyłkę a w Pandorze jest darmowa. Wolę Pandorowe, może i mniejszy wybór, lecz bardziej eleganckie, wysmakowane, kobiece...
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-12-03 o 21:03 |
|
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie kurier przyniósł moje Trolle! Mam trochę mieszane uczucia. Są baaaardzo ładne, ale pastele dużo mniejsze od prążków... Jutro zrobię zdjęcia, bo dziś już ciemno. Skórka beżowa jest bardzo ładna
|
|
#1813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale to chyba z braku kasy ....Na razie zbieram Pandorę . Jak uzbieram 3 komplety ;-) i będę jeszcze żyć i Trolle też będą istnieć, to pomyślę ;-)
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
jakie zapięcie byście wybrały na moim miejscu do trollowej srebrnej bransoletki? xD
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś ma te nowe zielone sanie z Apartu?
|
|
|
|
#1816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim ukochanym zapięciem jest Dwubarwny Kwiat, wygląda pięknie i dodatkowo jeszcze zdobi bransoletkę. Jeśli będę kupowała do swojej drugiej bransoletki zapięcie to będzie to Dwubarwny Kwiat. Pozdrawiam. Gosia |
|
|
|
|
#1817 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem też jaki jest wybór, bo kupowałam w orginalnym salonie (w Yes też). Skórka Trollbeads ma ten plus, że jest na tyle gruba, że koraliki nie latają, tylko siedzą na miejscu tak jak się je rozłoży ![]() Pandora wydaje się bardziej kobieca bo właśnie jest... nijaka. Jak wyjmuję ją i patrzę na nią nie czuję żadnych uczuć poza , "o, estetyczny koralik w fajnym kolorze". A z Trollami jest zupełnie inaczej ...Ale wszystko rzecz gustu Sama jeszcze jakiś czas temu nad Pandorą się zachwycałam, ba, jeszcze kilka dni temu myslałam o dokupieniu koralika! ![]() No i jak pierwszy raz zobaczyłam trolle, to miałam podobne odczucia do Twoich, zapierałam się rękami i nogami że nigdy tego nie kupię Więc nie zdziwię się, że może kiedyś jednak również je pokochasz ![]() Z Pandorą to trochę taki "efekt gwiazdy", wszędzie widać ją w mediach, gwiazdy kupują i obawiam się, że jak otworzą Trollbeads w Wa-wie, to również co druga gwiazdka zacznie z nimi śmigać
|
|
#1819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będziesz sprzedawać koraliki Pandory? Bo w sumie zawsze byłyby to dodatkowe pieniądze na Trolle Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2010-12-03 o 17:07 |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
Tak się teraz zastanawiam, czy by mi te Koralowe Pastele wymienili na stoisku na większe?
Pewnie to niemożliwe, ale na razie nie będę od nich odrywać metki... Nawet na metkach jest napisane, że Morskie Prążki mają 2,54 g, a Koralowe Pastele 2,12 g. Pewnie się będziecie ze mnie śmiać, ale bym chciała, żeby były równe. Na zdjęciach chyba nie widać tak bardzo różnicy.
Edytowane przez dagienka Czas edycji: 2010-12-03 o 17:14 |
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe to te zielone duże Chcałabym dostać takie na mikołajki od chrzestnej czerwne wdziałam na żywo i super są tylko że ja chcę zielne do kolekcji w tym kolorze. A z charmsów z Kruka chyba jajko kupię bo musi być powyżej 49 zł a większość jest za 49zł |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina! Musi być za minimum 49zł!
)Już mam zarezerwowane: Serduszko z cyrkoniami - za 99zł dzinsy (jak VLS ma z Agathy) za 49zł i wisienki z cyrkoniami za 49zł ![]() Myślałam jeszcze o japonkach z cyrkoniami, ale one 99zł kosztują wiec sobie podaruje
Edytowane przez czesterka Czas edycji: 2010-12-03 o 17:35 |
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lipa że taki wielki wyszedł. Ale wiesz co, Koralowe Pastele wydają mi się ok, to raczej Morskie Prążki są za giga Moje Brązowe Kropki maja wagę 2,11g. Co do Pomarańczowej Stali to nie wiem, bo przysłali mi bez metki
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to szalejesz A kupujesz na dwa kupony? Ja zastanawiam się jeszcze nad tymi co w załączniku. A mają tam coś na te święta?
|
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo się zastanawiałam, ale ostatecznie wybrałam srebrną bransoletkę z Pandory. Ta z Trollbeads w ogóle mi się nie podoba, zresztą skórka również.. Wybór koralików w Pandorze jest dla mnie wystarczający - minie dużo czasu aż kupię wszystkie, które mi się podobają A że wolę stonowane, jednolite kolory to i murano są dla mnie ok. No i mogę je obejrzeć na żywo, co w przypadku Trollbeads jest niemożliwe...
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
nosz kurcze... wydaje mi się, że te sanki. (dawno wybierałam niestety...) ale w każdym razie wszystkie widziałam na żywo i są o niebo lepsze od tych na fotkach xd
|
|
|
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zachowaj je z metkami i paragonem i spróbuj wymienić, myślę że da radę wymienić Ale kurczę, powinni lepiej dobierać wielkościowo jak wysyłają w jednym zamówieniu, rozumiem że można nie trafić zamawiając kilka razy, ale tak w jednym celowo dać różne? Jeszcze wsadzają to odrazu na bransoletkę i nie widzą że się tak różnią ![]() Cytat:
![]() Ale chcę ją, bo będę nosić jak wypcham całą koralikami ![]() Skórka akurat mi odpowiada, ot taki prosty czarny rzemień ![]() Dziewczyny, a myślicie, że jakbym w jednym zamówieniu wzięła bransoletkę+zapięcie oraz naszyjnik+zapięcie, to dostanę 4 koraliki? ![]() Bo by mi taniej przesyłka wyszła
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Może taką dadzą bransoletkę z kruka jak jest na ich FB
![]() http://www.facebook.com/#!/photo.php...32501110107699 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

siedzę i ukłądam a miałam wyjść 

A że wolę stonowane, jednolite kolory to i murano są dla mnie ok. No i mogę je obejrzeć na żywo, co w przypadku Trollbeads jest niemożliwe...