|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
O to akurat w poprzedzający te dni weekend mam wolne od szkoły, jadę dopiero 29 stycznia. A specjalnie nie opłaca mi sie przyjeżdzać.
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny używacie kosmetyków z biochemii urody ?? Bo używam od jakiegoś czasu i zastanawiam się czy używać ich dalej czy może cos zmienic?? polecacie jakis żel do buźki / i krem nawilżający ??
|
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
ja używam BU już ok 2 lata i jestem bardzo zadowolona. czasami jako przerywnik stosuję krem ziaja med nawilżający, ale ogólnie z olejków do twarzy jestem zadowolona
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
wogóle zrobiłam przegląd zamrażalki ... i wychodzi na to, że w zeszłym miesiącu nie wykorzystałam wszystkich możliwości obiadowych i zostało mi jedzonka na 9 obiadów ( zupa na 2 dni, 2 dni spagetii, paluszki rybne na 1-2 obiady, pierś z kurczaka +warzywa na patelnie na 2 obiad, schabik i kopytka )
![]() a że się przeprowadzamy to musimy najpierw to zjeść. Czyli do końca grudnia zostało nam tylko 15 obiadów Wogóle strasznie się cieszę, że na nowym miejscu mamy duużą lodówkę będę miała duzo zapasów ![]() Jednak robimy sobie prezenty na święta . TZn ja sobie zażyczyłam depilatorek jakiś prosty, a TŻ stwierdził że on chce znów mieć zwierzaczka i po przeprowadzce kupujemy szynszyle tylko musimy sprawdzić czy na nowym miejscu są przeciągi, bo nasz ostatni szynszyl złapał zapalenie płuc
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Dobryyy
![]() Z mojego sprzatania łazienki wyszły nici Bikozzz TZ zapragnął bawić się w hydraulika tym sposobem mieliśmy basen w łazience ![]() Ale posprzatam wieczorem ![]() Byliśmy w masarni, zrobiliśmy ogromne zakupy . Za 100 zł mieliśmy dwa wielkie worki mieska wieprzowego, wedliny, paroweczki i inne cudawianki fajnie, bo świeże mięsko z dobrego źródla i w dodatku ile taniej ![]() Tym sposobem zamrażarka pełna, nie wiem jak ja tam coś przed świetami jeszcze zmieszcze ![]() W ogole dziś odwaliłam ładny numer. Kurier dzwonił ze jedzie do mnie z przesyłką, ja byłam przekonana, ze to moje pędzle do makijażu, wiec poprosiłam zeby przyjechał pod inny adres - bo byłam na kawie u bratowej. Kurier przyjechał a tam 15kg suchej karmy dla Tifiego Naszczeście mama mnie poratowała i przyjechała samochodem
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- zmopowałam podłogę w korytarzu, bo kółka wózka w końcu odtajały i było mega błoto ![]() jest nadzieja, że wezmę się za porządki na korytarzu, ale nic pewnego
|
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję pracy, dodatkowych pieniążków i zlecenia (a co za tym idzie paru groszy )!
|
|
#1118 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lili wpadam z Julią ![]() Cytat:
Teściowa zadzwoniła do TŻ że jutro przyjedzie bo dzisiaj nie mogła wyciągnąc kasy z bankomatu. Zła jestem jak cholera bo myślałam, że chociaż wnuczkę odwiedzi a ona ją olała. Mam ochotę zadzwonić i coś jej powiedzieć bo to już zaczyna mnie denerwować codziennie jest w Giżycku a nawet nie zajdzie.Jeszcze z TZ sie o to pokłóciłam a on bronil mamusi i czuje, że tak szybko mu tego nie zapomnę
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ijja i niniona gratuluje awansu zawodowego
![]() Evilcia i Paulunia odpisałąm na PW ( Evilcia jeszcze raz przepraszam za opóźnienie )Ja siedze jeszcze w pracy ale wieczorem jedziemy z TŻ na koncert orkiestry Glena Millera.
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paulunia przełknij teściową, bo Wam sporo pomaga
|
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
: oklaski:Cytat:
![]() ![]() ja dziś jak wyszłam o 9 tak wróciłam o 15 ale pozałatwiałam troche spraw głównie w bankach zakupiłam sobie traperki bo stare były jeszcze dobre ale mam je chciała więc ona wzięła stare a ja dostałam pieniążki na nowe
|
||
|
|
|
#1122 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Taaa... a ja właśnie straciłam cały szacunek dla mojej teściowej... smutne, nawet nie chce mi się przeklinać tak mi przykro.
Gratulacje!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1123 |
|
Zadomowienie
|
co mozna zrobic z pesto? kupilam takie w słoiku. Robilam kiedys ze smietaną jako sos do makaronu ale mocno czuć ocet
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula chciałabym widzieć Twoją minę jak odbierałaś 15-kilogramową paczkę
Skonczyłam pisanie na dziś, bo głowa mi już pęka od nadmiaru wiadomości Jutro jednak też siąde i trochę napisze, reszta w niedziele ![]() Paulunia Ty i tak masz złotą teściową, także nie denerwuj się bardzo A co z Twoim ginekologiem? Bóle brzucha dalej się pojawiają?Coś miałam się Was pytać... O, znacie jakiś dobry krem matujący dla cery mieszanej? |
|
|
|
#1125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może faktycznie nie mogła tej kasy wyciągnąć? czasem tak się dzieje![]() a u nas.... mroźno... dobrze że uszczelniliśmy kilka dni temu okna bo nie wyobrażam sobie jaką picówę byśmy teraz mieli;/Cytat:
a na teściową parę nas tu jest to dostałany porządnie po tyłku
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie nivea visage nawilżająco matujący jest dobry
|
|
#1127 |
|
Copyraptor
|
Ocet? W pesto nie ma octu, to mielone orzechy, oliwa i bazylia.
|
|
|
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co właśnie kiedyś go miałam. Z próbek go wypróbowałam i był super, kupiłam. I na początku też super, a po jakimś czasie szlag trafił. I teraz tak samo mam z daxem. Też miałam próbki, było wszystko elegancko, ani pół nie zużyłam i już mi nie pasuje! Nie wiem o co chodzi. Szkoda, że nie ma mniejszych opakować takich po 20 czy 15 ml
O Cholerka jesteś Miałam się Ciebie pytać o steper Lepiej zwykły czy skrętny? Czy na boczki też zadziała?
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i właśnie zapisałam przepis i robię dzisiaj te ciasteczka ![]() Cytat:
![]() byłam na zakupach, musiałam kupić Tż tytoń-35zł ale ma ten tytoń na tydzień a za papierosy by wyszło ok 90 zł za ten czas![]() kupiłam też płytę 8G bo mi potrzebna i 6 zł kosztuje ![]() jeszcze kupię jajka, margarynę i cukier waniliowy i zrobię te ciasteczka co LIli
|
|||
|
|
|
#1132 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
gdybym miała sobie stepper kupować, to wybrałabym skrętny. Nie powiem Ci, czy się sprawdza na boczki, bo nie chudnie się w jednym miejscu - chudniesz jak masz deficyt kalorii w diecie, a tłuszcz Ci spada z całego ciała. Jeżeli masz tendencję do szybszego chudnięcia z brzucha, to spadną boczki, jeżeli nie, to nie na ja na przykład mam widoczne bardzo żebra, i to na plecach, a na nogach nie chudnę i już. Za to wyraźnie widać że mi się skóra ujędrniła, nie jest już taka flakowata, i pośladki się podniosły |
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba fundne sobie stepper ze stypendium, z pewnością nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Mnie brzuch najszybciej chudnie, w ogóle "góra" mi szybko leci...w sumie nie narzekam
|
|
|
|
|
#1135 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój niestety uznał, że nic sie nie stało, że ja sobie wymyślam więc mu powiedziałam pare słów prawdy i to głównie ja się kłóciłam a nie on. Tak u nas zwykle bywa![]() Cytat:
![]() Niestety ja żadnego dobrego nie znam ![]() Złota to może jest bo bardzo nam pomaga ale to, że codziennie jest w Giżycku a małej nie odwiedzi nawet na 5 minut doprowadza mnie do szału. Julia się jej boi a ja bym chciała żeby miała dwie babcie ![]() Cytat:
Mi przecież nie chodziło o kasę tylko żeby nas odwiedziła. Od samego rana na nią czekałyśmy a ona wytłumaczyła się bankomatem. Szok poprostu
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mimo iż osobiście mogę pochwalić się jakimś doświadczeniem to dla niektórych asystentki skreślone są z miejsca - przed rozmową kwalifikacyjną - bo uważają, że prawdopodobnie nic nie potrafią, lub nic nie robiły. Osobiście jak już wspomniałam, poglądu nie podzielam. Uważam jednak, że po kliku latach pracy na takim stanowisku, warto móc wpisać w CV coś o pułapu wyżej - bo inaczej można zostać zaszufladkowanym tylko w kategorii Pani Asystentki. Hehe, dziękuję ![]() Dziękuję. Haniula, genialne z tym kurierem. Uśmiałam się, aż monitor oplułam. My "już" z TŻ po obiedzie. Przebrałam się w dresik i zamierzam dzisiaj do końca dnia, wykonywać jakże przyjemną i zajmującą czynność - SIEDZIEĆ!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-03 o 17:26 |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze przynosi małej słodycze, które od razu TŻ je bo małej nie dajemy więc wątpie żeby nie miała tej złotówki. Oni zawsze mają. Wiesz ona ma swojego wnuka u siebie w domu a Julie odtrąca i to widać. Nie wiem dlaczego??
Ale trudno jutro to klamke może pocałować. Jak coś to do TŻ do pracy pojedzie bo ja kolejny dzień idiotki z siebie robić nie będę
|
#1139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro będzie, to pewnie wyjaśni nie denerwuj się Słońce
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#1140 |
|
kobieta za ladą
|
dobre z tą karmą
paulunia daj se luss pewnym osobą czytaj teściowym nie przetłumaczysz ze kontakt z dzieckiem jest ważniejszy,ja walczyłam przez pewien czas żeby babcia widziała wnuczkę ale zmądrzałam nie to nie ,sama sie przekona jak dużo traci---babcia tylko w ciepłe dni ,bo można wyjść przed blok i zaszpanować ze sie z dzieckiem siedzi![]() byłam w tesco i sie zaszokowałam 300 gram uszek do barszczu 7 zł no pogieło producenta
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

To poniedziałek i wtorek, a zważywszy że w weekend przed nie mam szkoły mogłabym przybyć w niedzielę - na wycieczkę po Poznaniu. 

Bikozzz TZ zapragnął bawić się w hydraulika
tym sposobem mieliśmy basen w łazience