|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Porada fryzjerska
Witam, czy fryzjerzy za sama porade dotyczaca pasujacej mi fryzury pobieraja oplaty za wizyte?
z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Porada fryzjerska
raczej nie, choc u stylisty z prawdziwego zdarzenia moze tak byc.
a nie mozesz zapytac o to w salonie, który Cie interesuje?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
chodzę do Ce-Ce, któregoś razu siedząc w fotelu do salonu przyszła jakaś dziewczyna i właśnie radziła się fryzjerek co ma zrobić z włosami, powiedziały jej nie biorąc za to żadnych pieniędzy
![]() co prawda później zapisała się na wizytę, ale przecież fryzjerki nie mogły tego przewidzieć od razu :P |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba nawet o to chodzi, jak pisze kitkulka, że jak stylista trafi w sedno, to się do niego zapiszesz, więc kwestia kasy z głowy
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam umówiona na taką wizytę, u bardzo dobrej renomowanej fryzjerki - doradziła w sprawie koloru i fryzury, nic nie zapłaciłam - w sumie nie pasowała mi wizja ścięcia włosów
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

z gory dziekuje