![]() |
#4381 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XX
Jesssu, ale jestem betrunken!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
pic z łupiną, zapamiętane
nowośc jakaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
nowość ze dziś padam
wykończyło mnie internetowe job hunting i sprzedający niekomunikatywny na allu a ja prezent chciąłam kliknąć - on chyba nie chce żebym ja u niego kupiła to - ten stolik pod lapka nie kumam kolesia - choć moze to baba bo odpisuje jako "my" i nick bezpłciowy ehhhhh dobrej nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- jako dzisiejszy gópek barowy idę spac ![]() ![]() kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Grysiulku wcale ze nie marnotrawny
![]() ![]() Florens ![]() ![]() A ja sie uwalilem 4* piwo z wodka ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
![]() Gdzieś kiedyś wyczytałam że to zależy na co się je bierze - na poprawę perystaltyki i konsystencji całe, na osłonę wewnętrza mielone. Jeśli się chce mielone, to najlepiej kupić całe i mielić bezpośrednio przed użyciem, podobno wyjątkowo łatwo traci witaminy itp. Na śluzowatość oczywiście nie ma wpływu. Cytat:
![]() Cytat:
(jak tylko z ekstezem zrobiliśmy rozdzielność komputerową przesiedliśmy się na Thunderbirdy i już nie mam stracha że zaginą mi ważne maile....) za to jeślibyś chciała mieć kilka rożnych tożsamości (w sensie że każda osoba ma swoją własną pocztę na tym samym komputerze) to z kolei Thunderbird z tym miał jakieś problemy, ale nie pamiętam jakie. wszystko więc zależy od tego na czym Ci zależy ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-04 o 08:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry chcę dziś skończyć Łabędzie
#4388 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dopiero wstaliśmy,to święto
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o serio? to musze sie przejsc ![]() Cytat:
nie wiem...moze by sie opłacało ![]()
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadłam na śniadanie naleśniki z dżemem porzeczkowym i kremem krówkowym i jedyne czego mi brakuje do szczęścia to kawa ![]() A zaraz muszę na zakupy. Obcasy ludziowe muszę zanabyć, a nic mi się nie podoba ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Humor dziś do bani, to ja tu atmosfery psuć nie bedem. Poczytam Was i zaległości nadrobię od czasów pamietnej katastrofalnej awarii. Miłego, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja ostatecznie pewnie pójdę sama. A Blindead nie znam - skoro warto poznać, to zaraz to uczynię ![]() ![]() Też chciałam iść na Świetliki, ale stwierdziłam, że dwie imprezy pod rząd mogą oznaczać życie o suchym chlebie przez następny tydzień, przeliczyłam bilet na Ś. na piwa w NM i nie poszłam ![]() Wymieszałam wczoraj wódkę, piwo i szampana. I żyję. A teraz do nałuuki. Jak ktoś ma bata, to niech się z nim do mnie zgłosi. Ale dziś to już kompletnie nie chce mi się nigdzie wyłazić. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Ja z pytaniem - kogo możecie polecić ze sprzedawców na all jeżeli chodzi o tusze do rzęs z MF? Melk polecała kiedyś joda85, ale akurat nie ma na stanie produktu, o który mi chodzi ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Hej
![]() Ja też sobie pospałam do 9.30 ![]() ![]() A fogle to się właśnie zorientowałam, że będę musiała jeszcze chyba dzisiaj wieczorem auchana załatwić, bo dostaliśmy gooopie bony z małżem. Trzeba je wykorzystać do końca grudnia, a że wyjeżdżam na święta a całe następne 2 tygodnie będę chyba po min. 10 godzin w pracy siedzieć, to albo dzisiaj albo wcale ![]() ![]() Wymyślam właśnie listę zakupów, ale nie mam pojęcia co ja tam mam kupić ![]() edit: Winter aaa teraz dopiero sms'a odczytałam, bo mam telefon wyciszony ![]() ![]()
Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony Edytowane przez Dominkab Czas edycji: 2010-12-04 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrwane z kontekstu fajnie to wygląda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj o 24 zaczęłam się szykować do spania (bardzo zmęczona byłam) i w łóżku byłam o 00:57 ![]() ![]() ![]() ![]() Flo Ty i gópek ? ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego poranku ![]() Ten Gaiac już rozebrany? ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() W Tok FM właśnie jest rozmowa z panią z Galilu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
grozi wypollizowaniem
|
do sklepu muszeu
![]()
#4401 |
Raczkowanie
|
Sklep poczeka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
tez potwierdzam, chociaz brałam na co innego
![]() Tia, szczególnie cyce ![]()
#4403 |
Zakorzenienie
|
Hyjjjjjjjjjjjj
![]() Wstalem dopiero ![]() Spoora a dziekuje mile popoludnie jest ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Przelałam 1 część zadatku i bardzo nie podoba mi się kwota na koncie
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() brzmi niszowo ![]() i punkowo ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||||||
BAN stały
|
Witam
![]() Taki smutny był? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podbijam! ![]() Łeeeee... wszędzie to samo ![]() Good boy! ![]() --- Myślałem, że mi rano łeb pęknie, a na dodatek to mega pragnienie, gdy pod ręką nic sensownego do picia nie ma ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
grozi wypollizowaniem
|
zupa z wiśni////
![]()
#4407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
ʞɐɯǝuɐ
|
jak byłam mała lubiłam zupe z wiśni, koniecznie bez śmietany, w sumie był to kompot z wiśni z makaronem
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Polly - te petycje w ogóle coś dają?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koszmar inżynierii genetycznej, czyli chomik rybousty ![]() Podróże kosmiczne kształcą ![]() Ciasto się piecze... ale mi się nie chce sprzątać ![]() edit: a kompot z makaronem - pychotka! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-04 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.