|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Dobrze, że mówisz, bo ostatnio nie dooglądałam
![]() Cytat:
)Dudi co za ludzie ! Ale tak to jest, na wszystko trzeba mieć usprawiedliwienie, bo nigdy nie wiadomo kto Cię podpierniczy ![]() Mi nawet idzie pisanie i zaraz kończe i biore się za sprzątanie Normalnie mam na to ochote bo to coś innego niż pisanie i uczenie się Komu sprzątnąć? Dziś idziemy do mamci na Barbórkę
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
no to dzięki za odp, lecę sprzątać i obiad robić, dziś spaghetti bolognese z dużą ilością sera
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko trzeba go najpierw dobrze przyprawić
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
zmopowałam
![]() teraz odsapnę też by mi się taki garnek przydał
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-04 o 13:11 |
|
|
|
#1265 |
|
Copyraptor
|
Ja mam taki zwykły, z supermarketu, może ze 30-40zł kosztował
najpierw moja mama go używała z półtora roku, a później było tak, że ja też chciałam, i mi kupiła jakiś taki super-hiper-porządny za prawie stówę. I się rozwalił przy pierwszym gotowaniu
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-lodówka -patelnia, bo jedna się popsuła, a druga jest baaardzo mała mam też odleglejsze marzenia -kombiwar, grill elektryczny przydałby się jakiś sponsor świąteczny
|
|
|
#1267 |
|
kobieta za ladą
|
lilii to nie koleżanka kopie pod nim dołki tylko inna AL z innej brygady
witam nową koleżankę mam nadzieje ze od nas nie uciekniesz jak inne ![]() ja pozamiatalam ,polazłam po węgiel zaraz podłogi pomyje póki mloda śpi
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałam co zaplanowałam i idę sprzątać i cieszyć się rocznicą Nie naszkryfajcie za dużo !
|
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko, że napisałam ogólnie, że uważam, żeby nie zawierać bliższych znajomości z współpracownikami ![]() dopiero zobaczyłam, że mój osobisty album zniknął wstawiam nowe ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
jak spełni moją długa listę życzeń to podeślę do Ciebie
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja jeszcze tego parowaru nie mam, z nieoficjalnych źródeł wiem, że przyszła teściowa kupiła nam go na gwiazdkę i sie ciesze jak głupek, bo od dawna z Tż chcieliśmy go kupić. A ja umyłam wannę i zaraz lecę kuchnie ogarnąć, nie mam pomysłu dla chrześniaka tż ma on rok i 2 miesiące, chcieliśmy takie auto duże z biedrony kupić ale w sumie stwierdziliśmy że oni nie mają miejsca w mieszkaniu na takie duże zabawki, potem chcieliśmy klocki ale ktoś już kupuje i teraz nie mam pojęcia co kupić
|
|
|
|
#1271 | ||
|
Zadomowienie
|
Gratuluje i zazdroszczę tych 6 lat
My 22.11 obchodziliśmy drugą rocznicę ślubu ale kwiatka nie dostałam![]() Cytat:
dla TŻ. Mój ciast robić nie umie i nie chce zarazem Ale na jabłecznik chętnie wpadnę![]() Cytat:
A mnie teściowa nawiedziła ze swoim ukochanym wnuczkiem. Chciałam nie otwierać ale zaczęła mocno stukać i Julia zaczęła wołać tata bo myślała, że to on więc otworzyłam. Posiedziała godz i pojechala. Przywiozła Julci czekoladę. TŻ kurtkę do pracy, którą u nich zostawił i 50zł na coś dla Julci ![]() Teraz mała zasnęła a ja biorę się za łazienkę bo aż się prosi o sprzątnięcie Na szczęście pranie zrobiłam![]() Lili i do mnie też go wyślij. Mam kilka marzeń i potrzeb
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2010-12-04 o 13:52 |
||
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz zbieram się z TŻ na zakupki, jedziemy rozejrzeć się za jakimiś czapkami , bo te nasze to są na łagodną zimę
![]() wogóle wyprowadzamy się i już sie nie mogę doczekac )) a nasza wspólokatorka wyprowadza się już za tydzień i przez jakiś czas będziemy mieli "wolną chatę"a ja już tak chce przeprowadzkę...i chcę kupić jakies nowe rzeczy ...już oglądam na allegro jakies pojemniki na przyprawy , i na maki itd. Myslicie, że takie pojemniki to fajna sprawa?? tzn rodzice kiedys mieli i im sie zrobiła jedna skorupa z przypraw ... a na allegro widziałam takie fajne na magnesiki i mozna do lodówki przyczepić
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale 50 zł zarobiłaś
|
|
|
#1274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TŻ za pół gdz będzie. Dzisiaj ma imieniny ale nadal sie do siebie nie odzywamy więc chociaż ogarnąć w papierach będę mogla a on zajmie się Julią
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Uf, usiadłam! Pospałam dzisiaj do 11 prawie - wstać nie mogłam. Ale było mi tego trzeba. A później wpadłam w wir porządków. Zmywanie, kuchnia, jedno pranie, salon, sypiania, drugie pranie, łazienkę też ogarnęłam - przydałoby sie gruntowniej posprzątać ale już mi sie nie chce. Może wieczorem. Kończy się drugie pranie - powieszę i jestem wolna. TŻ był w pracy - lubię wtedy sprzątać. A teraz padł - wiec mam spokoju ciąg dalszy. ![]() Zrobiłam sobie kawusię i mam zamiar się zrelaksować. I zrobić sobie jakiś fajny makijaż w ramach rozrywki. ![]() Później małe zakupy, obiad i tyle z prac na dzisiaj. Zapewne wezmę się na projekt ale to wieczorem. Poza tym słodkie lenistwo i brak planów. ![]() Chyba muszę nadrobić trochę co pisałyście, bo kompletnie nie w tematach jestem.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-04 o 14:39 |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
My tez posprzataliśmy cały dom, od rana było trzeba dwa razy myć podłogi przez ten popiół
![]() Tż odśnieżył daszek, śniegu po kolana, ależ się bałam, że mi tam zleci i sie połamie. Ale dał rade, a my z Tifim w oknie asekurowaliśmy ![]() Zrobiliśmy szybki obiad- jajka w sosie musztardowym Tż chwalił jak nie wiem i mowił, że jego mama tak dobrze nie gotuje to żem aż urosła ![]() Teraz kawusia i jabłecznik pyyycha wyszedł , coś czuje, ze do wieczora ta blaszka nie dotrwa i d*pa rośnie
|
|
|
|
#1277 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry SPD
Dzisiaj się witam później bo miałam roboty z naszym portalem i forum i żołądek mnie bardzo boli ![]() Cytat:
Wakacje to masakra.Ja tydzień temu farbowałam Joanną i jestem mega zadowolona Kosztowała 4,99 ![]() Dobra farba dobrana do włosa i stosowana odpowiednio nie niszczy bardziej niż każda ![]() My niedługo 4 latka ![]() Umieram
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jak się obudziłam, to pierwsze co mi przyszło na myśl to robienie jabłecznika, ale jakoś... mi przeszło. ![]() TŻ jak zwykle nie chce wstać ![]() A ja dodatkowo jeszcze wyprałam moje pędzle, teraz grzecznie leżakują i się suszą, oraz zrobiłam manicure. Do sklepu musimy! Zaraz go siłą sturlam z łóżka.
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten sam problem z moim za 45 min musimy być u rodziców a TŻ niewykompany nieogolony niewyszykowany
|
|
#1280 |
|
Copyraptor
|
Ja dziś będę robić chewy chocolate cookies, to są takie american-style, nie są chrupiące, tylko takie właśnie..żujące
zobaczymy jak mi to wyjdzie.Tylko do sklepu muszę jechać, a tak mi się nie chce ubrać, odśnieżać auta, marznąć..
|
|
|
|
#1281 |
|
kobieta za ladą
|
mój też śpi
jak go budze miga mi ze za 15 minut i tak w kólko
|
#1282 |
|
Konto usunięte
|
My właśnie wróciliśmy z P. z mroźnego spaceru, mam policzki czerwone jakbym w tonę różu wpadła
faajnie było aa juz wiem, nowe odcinki od dzisiaj Heli w opalach mają sie zacząć to sobie obejrze Haniula poproszę o przepis na te jajka w sosie musztardowym bo brzmią interesująco a jabłecznika zazdroszcze chetnie bym kawałek wciągnęła no i gratuluje metamorfozy u P. oby tak dalej! ![]() Na obiad mieliśmy rosół i marakon, a na drugie resztę gołąbków z sosem pomidorowym, a jutro z okazji @ planuje meganiezdrowe żarcie typu kotleciki serowe, frytki (ale z piekarnika wiec mniej kcal
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musiałam moje potraktować brutalnie. Nakrzyczeć i zepchnąć z łóżka
W efekcie czego już ogolony bierze prysznic ![]() Miłego wieczoru SPD I weekendu
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-12-04 o 16:04 |
|
|
|
#1284 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jakaś epidemia... mój TŻ też śpi
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Wraca "siostra marnotrawna" Nie jestem w stanie nadrobić ale postaram się być chociaż na bieżąco ![]() Tęskniłam
|
#1286 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zasadzie niewiele mam na swoje usprawiedliwienie Ale od czasu do czasu Was podczytywałam
|
|
#1288 |
|
kobieta za ladą
|
dobra duszo no wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i nie znikaj więcej
![]() mój sie obudził zara leze do tesco na razie myślimy co jutro na obiad
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za przyjęcie ![]() ![]() ![]() ![]() Obiecuję poprawę
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
No duszyczko ! nareszcie
![]() Jeszcze martwi mnie effie ![]() Kashmirka, jajeczka są mega proste i szybkie do zrobienia. Sosik robi się podobnie do tego z potrawki z kurczaka, czyli ok 2 łyzki masła, łyzka mąki, troche bulionu, tudzież wody sól, pieprz i musztarda. Ja dziś dałam ok 3 łyzek, miałam sarepską z kamisa. Ale ilość tej musztardy zalezy od tego jak intensywny chcemy smak No pozostałe składnikirownież w zależności od ilości jaka ma wyjść![]() ziemniaczki ugotowane , może byc puree, jajeczka ugotowane na twardo, i wszystko polane sosikiem szykie, tanie i smaczne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

A więc jestem tutaj nowa i podczytuje Was od pewnego czasu. Na imię mam Ania, z Tż mieszkamy od 2 lat. Studiuję kosmetologię i robię technika farmacji, a sposoby na oszczędzanie to hmmm.. kupowanie w supermarketach, przeglądanie promocji i jeśli chodzi o słodycze to często robię je własnej roboty, tak jak teraz zajadam wczorajszego pierniczka...pycha.

najpierw moja mama go używała z półtora roku, a później było tak, że ja też chciałam, i mi kupiła jakiś taki super-hiper-porządny za prawie stówę. I się rozwalił przy pierwszym gotowaniu 

dla TŻ. Mój ciast robić nie umie i nie chce zarazem

pyyycha wyszedł , coś czuje, ze do wieczora ta blaszka nie dotrwa 

1.09.2012
w zasadzie niewiele mam na swoje usprawiedliwienie