Błagam pomóżcie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-04, 14:20   #1
Marta23456
Przyczajenie

Błagam pomóżcie

Hej mój problem polega na tym, że okres powinnam dostać około 20 listopada, dziś mamy 4 grudzień i nic. Od czasu do czasu mam bóle przedmiesiączkowe , lecz z okresu nie ma nadal. Jednak mój śluz ostatnio strasznie hm . .. Śmierdzi. Mój facet zrobił mi minetę 15 listopada, przy czym mógł mieć na palcach nie do końca wytartej spermy, oraz uprawiałam z nim dzień później seks analny. W 29 listopada zrobiłam test popołudniu który wyszedł negatywny. Moje pytanie jest takie czy któraś z was wie może czemu mi się spóźnia okres czy to możliwe żebym była w ciąży, czy to jakaś choroba. Do ginekologa mam umówioną wizytę za dwa tygodnie jednak chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać . POMÓŻCIE !

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

A i jeszcze dodam choć nie wiem czy jest to związane z moimi objawami, na twarzy pojawił mi się trądzik, zawsze go miałam, lecz teraz tak jakby było go więcej .
Marta23456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 15:56   #2
xXxFryciaxXx
Zadomowienie

Dot.: Błagam pomóżcie

dziewczyno po pierwsze po co wysyłanie linku na innych tematach...
po drugie jak się będziesz tak stresować to nie dostaniesz okresu !
po trzecie myśl że jesteś w ciąży to dostaniesz ciąży urojonej (objawy ciąży wytworzone przez psychikę)
i trądzik nasilony i bóle oznaczają że powinnaś dostać okres...

jeśli masz umówioną wizytę to poczekaj bo nikt na forum nie da ci fachowej rady czy diagnozy... ani przez minetkę ani przez seks analny nie zajdziesz w ciąże... a pozatym higiena... niech twój facet umyje ręce przed dotykaniem cię w miejsca imtymne bo nabawisz się jakiejś choroby...
i jeszcze jedno ja potrafiłam nie mieć okresu 2-3 miesiące (przez stres) i nie jestem w ciąży...

http://www.specyficznapanna.pl/
xXxFryciaxXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 21:46   #3
HotterThanFire
BAN stały

hmm zrób jeszcze raz test, jak wyjdzie negatywny to raczej ciąza to nie jest. Moglas złapać jakaś infekcje albo masz torbiel na jajniku - jak ja miałam objawił się własnie brakiem okresu.
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 23:39   #4
BoWiemZeTegoChcesz
Raczkowanie

widziałam dziś to na papilocie xd
więc nie wiem czasem czy to nie podpucha -,-

powinnaś się zglosic jak najszybciej do lekarza
tak jak piszesz ze masz wizyte za 2 tyg , zawsze mozna isc prywatnie jeśli nie chcesz czekac.

Edytowane przez BoWiemZeTegoChcesz
Czas edycji: 2010-12-04 o 23:41
BoWiemZeTegoChcesz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-05, 07:29   #5
Marta23456
Przyczajenie

Nie , to nie jest podpucha i racja umieściłam tą notkę na papilocie, ze względu, iż rozpaczliwie szukam szybkiej pomocy aby się uspokoić . I dziękuję, bo chyba rzeczywiście się zbyt stresowałam, bo jak wczoraj przeczytałam wszystkie odpowiedzi że to raczej nie ciąża, spokojna poszłam spać i no rano szczęście w nieszczęściu całe prześcieradło czerwone, ale cóż cieszę się że to nie ciąża . Dziękuje wam za odpowiedzi !!
Marta23456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-05, 12:55   #6
xXxFryciaxXx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marta23456 Pokaż wiadomość
Nie , to nie jest podpucha i racja umieściłam tą notkę na papilocie, ze względu, iż rozpaczliwie szukam szybkiej pomocy aby się uspokoić . I dziękuję, bo chyba rzeczywiście się zbyt stresowałam, bo jak wczoraj przeczytałam wszystkie odpowiedzi że to raczej nie ciąża, spokojna poszłam spać i no rano szczęście w nieszczęściu całe prześcieradło czerwone, ale cóż cieszę się że to nie ciąża . Dziękuje wam za odpowiedzi !!
widzisz

http://www.specyficznapanna.pl/
xXxFryciaxXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości