|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Cytat:
Cytat:
![]() Wanilka spokojnie mozesz byc dyzurka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Ja niekiedy odczuwam takie regularne pyk, pyk, ale za moment seria kopniaków więc sama nie wiem czy to była tylko rozgrzewka przed serią tortur czy czkawka i się mały potem denerwuje
![]()
#693 |
Wtajemniczenie
|
Aga a ty juz masz juz to ogrzewanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Tak, w nocy już się rozgrzało
![]()
#695 |
Wtajemniczenie
|
no to jeden plus tej pogody ;p u mnei ma byc w nocy -17 a ja bede wracac od znajomych brrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Wanilia83 za piżamkę (italian fasion), tak jak pisałam wczesniej coś 69 zł a za szlafrok (atlantic) po obniżce 49,50 zł
87czarna w trzeciej części tak gdzieś pod koniec wrzucałyśmy takie listy...było tam wszystko co zabrać dla siebie do szpitala i co dla dzidziusia...powinnaś też to znaleźć na stronie http://www.zapytajpolozna.pl/ gdzie jest nawet info jak prawidłowo zapakować torbę do szpitala ![]() a co myslicie o takim zakupie http://www.zapytajpolozna.pl/inne/ar...k-dla-mam.html
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2010-12-04 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam tp na 24 kwietnia, więc mogę być, jeśli zaakceptujecie moją kandydaturę ![]() ChiQuitA89, gratuluję syna!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i jeszcze to, że przez pół semestru letniego mnie nie będzie i kołowroty ze zwolnieniami lekarskimi i zaliczanie sesji we wrześniu... ech. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to osobiście zbędne
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- prunelle mi to na bank zostanie coś na wrzesień z sesji letniej, brzuszkiem się nie przejmuje, tylko bardziej ostatnim 9 miesiącem + sesja, nie daj Boże Fabian chciałby zostać dzieckiem z lutego ![]() ![]()
#699 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
Montii tak pytam, bo kiedyś chciałam kupic taki pamiętnik ciąży...ale za nim się zdecydowałam a tu 20 tydz. więc teraz to po co...a wczoraj widziałam taki kolorowy album gdzie można wklejać m.in. zdjęcia USG i różne takie duperele...to byłoby fajne ale nie wiem gdzie tego teraz szukać
![]()
![]() |
#701 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ogólnie fajna stronka zaraz sobie o niej poczytam zapisałam się na tą subskrypcję -mają mi na @ wysyłać wiadomości ![]() dziękuję ![]() a ja właśnie zjadłam pomarańcza i herbatniki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
n.ik.a ja tez jestem zapalona na takei pamietnikowe zeczy ale jakos mi nie wyszlo z ciaza wiec nie sadze zebym po porodzie robial notatki ale alubm ze zdjeicaimi z usg itp zrobie ale nie bede kupowac tlyko sama powklejam
kupie tkai gotowy album jak np do chrztu czy slubu z pergaminowymi przekladkami a na kartonowyhc bede wklejac co bede miaal w kolejnosci chronologicznej tak sobei slubyn album zoirblam mam w nim min winietki ze stolow, zaprosznie, ubranka butelek, kartki z zycznieami od gosic, itp i duzo zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
Laseczkaa ja też...jestem już na 15 lekcji
![]() a u mnie popołudniowa dawka witamin...czyli wapno, magnez i żurawit ![]() Kasiu fajny pomysł z taki albumem...może też taki sobie zrobię....tylko chciałam, zamieszczać w nim jakieś fajne podpisy
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2010-12-04 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja to nie widzę siebie uczącej się na czerwiec z miesięcznym dzieckiem, więc wrzesień ze wszystkiego mam na bank... ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
listy są różne. u mnie np. nie można używać majtek siatkowych - najlepiej taką listę zabrać ze szpitala w którym się będzie rodzić. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dopiero na 1 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | ||
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie martwcie się sesją
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to mamy zestaw jokr, wanilia, ty i ja ![]() ![]()
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!!!
nie odzywałam się od czwartku bo miałam ciężki czas.......w nocy z czwartku obudzil mnie straszny ból brzucha i niunia bardzo mocno kopala, z rana zadzwoniłam do swojego gina, ale z racji że był na wyjezdzie skierowała mnie do szpitala na izbe przyjęć, a tam mega SZOK!!! pani położna(stare wredne babsko) powiedziała mi, że jestem pacjentką z ulicy bo nie chodze do lekarza który pracuje w tym szpitalu, (mój pracuje w wawie) i że teraz lekarz może nie chciec mnie zbadać, tylko na oddział odrazu, bo badań na "żądanie" nie robią, chciałam żeby sprawdzili czy z malenstwem wszytsko OK.tyle co się nerwów najadłam przez te 2 h w szpitalu to nie zycze nikomu, naszczęście przyszła mloda lekarka zbadała mnie, jedyne co mogła zrobić to spr.tetna, szyjki i il,wód płodowych-wg niej wszystko ok, inne badania do trzeba połozyc się na oddział, ale z racji że jest weekend to i tak by nic ciekawego nie zrobili......dobrze, że chciaz ta lekarka była miła, wtedy byłam mega zdenerwowana, ale jakbym teraz wpadła i spotkała tę położną to bym jej kilka miłych słów powiedziała na temat jej zachowania i "zachęcania" do uczęszczania na wuzyty do konkretnych lekarzy bo wtedy będe traktowana po ludzku w tym szpitalu a nie jak pacjentka 3 kategorii ![]() ![]() mam nadzieję, że u was wszystko w porządeczku, ja w poniedziałek ide do swojego gina i zobaczymy co mi powie........teraz musze trochę się oszczędzać, bo najadłam sie troche strachu pozdrawiam Was gorąco ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Black_Angel86 czy to jest to
http://merlin.pl/Wielka-Ksiega-Malen.../1,527242.html ale w empiku jej już nie ma:/
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2010-12-04 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
jestem w szpitalu ![]() zadzwoniłam do gin, i kazał mi się zjawić w szpitalu, bo niczego nie można lekceważyć, na IP mnie zbadali i wszystko jest OK, ale będą mnie tu trzymać do poniedziałku ![]() A ja nie lubię szpitali ![]() Obok mnie leżała dziewczyna która poroniła bliźniaki, była w 20tc ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() kochane jesteście, bo ja z tych co na wizażu regularnie ![]()
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki ja mam dzis dola a praktycznie od wczoraj
![]() ![]() ![]() Dziewczyny poradzcie mi co ja mam zrobic????/Bo juz sama nie wiem.Czy robie dobrze czy tez zle nie chcac sie z nimi spotkac????A nie chce sie przez nich klocic z Tż.Zastanawia mnie tylko jedno dlaczego on sie tak zmienil???Ja nie bronie mu jechac do nich spotkac sie pogadac ale nie zeby na noc zostawal bo siostra ma urodziny albo cos na podobe.Doradzcie cos!!! Wiem ze to troszke chaotyczne co napisalam ale to wszytsko bardzo mnie irytuje,martwi zarazem juz sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tymi skurczami to musze cos zrobic, bo to starszne uczucie budzic sie z takim bolem potwornym i potem meczarnia, bo chodzic sie ledwo da. Kurcze o takich podkolankach nie pomyslalam. Co prawda jak lezalam w szpitalu to zadne skarpetki i tak mi sie nie przydaly, bo bylo mega cieplo i wiekszosc czasu lezalam, bo nie bylo nic do roboty, wiec po porodzie raczej tez nie bede spacerkow uskuteczniac, ale mozna miec w torbie na w razie w ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() do poniedziałku czas szybko zleci . ![]() biedna ta dziewczyna -w połowie ciąży poronić . ja bym się załamała ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
Wiesz co Jok3r probowalam z nim rozmawiac ale tylko slysze ze jestem uprta i ze nie chce nawet sprobowac sama juz nie wiem o co mu wlasciwie chodzi ???Ja jestem bardzo pamietliwa zwlaszcza jak ktos osadza mnie nie znajac.Po za tym pytalam Tz dlaczego nie potrafi postawic siebie na moim miejscu ?To powiedzial mi z enie wie co by zrobil wiec czego wymaga ode mnie ????Wiesz co jego mama powiedziala kiedys jeszcze jak w ciazy nie bylam ze ona jego "bekartow "ze mna nie zaakceptuje to nie bada jej wnuki i to caly czas mi siedzi w glowie i watpie zebym o tym zapomniala.Wiem ze mozna mowic wiele slow w zlosci ale takie to juz przesada.Pojecia nie mam co zrobie a narazie nie potrafie sie z Tż porozumiec co do tego.Jak tak to ani do siebie nie dzwonili ani nie pisali ani sie tez nie widywali a teraz po usg czwartkowym on jako dumny tatus dzwoni do matki ze bedzie miala upragniona corcie a ona mu gratuluje wiem ze to niby normalne ale czy nie moglo byc tak przez caly czas?Teraz jak ich slucham jak rozmawiaja przez tel. to mi sie wszystko w zoladku przewraca!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
Black_Angel86 znalazłam na allegro
![]() ![]()
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
iizabelaa cieszę się,że u Ciebie wszystko w porządku...martwiłyśmy się
![]()
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Mała się rusza czasami jak szalona, więc mnie uspokaja
![]() Ale w jakim ja szoku byłam że mam do szpitala jechać, a ja nawet porządnej piżamy nie miałam, żadnego szlafroka, miniaturek kosmetyków ... nic ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.