|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3482 |
|
Copyraptor
|
Na mnie ten antidral w sumie działa tak sobie, niby się prawie nie pocę, ale prawie
w lecie, jak jest bardzo gorąco, to pocę się i tak.Mój organizm jest dziwny. Nadejdzie lato, to wypróbuję ten bloker z ziaji, bo w zimie w sumie nie muszę
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja lubię ludzi z mojego roku
Wstałam dziś o 13 - pierwszy raz w życiu tak późno. Mam zmarnowany dzień, dlatego za chwilę siadam do książek, żeby chociaż druga część była w miarę wykorzystana, ale w sumie wybawiłam się świetnie, więc oczywiście nie żałuję. Uwielbiam domówki!
|
|
|
|
#3484 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
aczkolwiek ja nie miałam z tym problemu, może dlatego że cały zeszły rok codziennie jeździłam przez Mogilskie..co do klubu... jasne, że nie można zakładać, że ktoś, kto pisze w wątku, od razu jest uczciwy i może widzieć wszystkie dane. tak samo, jak to, że ktoś nie pisze w wątku, wyklucza go. ale ja bym usunęła dziewczyny, których nikt nie zna za dobrze, które nie chodzą na spotkania w ogóle i nie biorą udziału w żadnym zamówieniu, krótko mówiąc nie są w żaden sposób aktywne od powiedzmy 4-5 miesięcy... zawsze można je przyjąć na nowo ![]() i tak samo - członkostwo klubu niech dostaje ktoś, kto rzeczywiście będzie z niego korzystać. tak ja myślę..
|
|
#3485 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
ja to nawet dzień po goleniu nie mogę...Ja mam dziwnie - chyba w zalezności od dnia cyklu mam albo obfite albo nie pocenie i zapach też się mocno zmienia Więc generalnie antidralu używam wtedy, gdy jest ten gorszy okres i przed wielkim wyjściem. W pozostałe dni wystarcza mi rexona.---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że jak Neciak wróci to odpowie na moje konkretne pytania, jak niby mają wyglądać te pseudo zasady przyjmowania i utrzymywania w Klubie. |
||
|
|
|
#3486 |
|
Pani Buka
|
dlatego mówię o jakimś długim okresie - nie wiem, pół roku czy coś. ewentualnie można napisać PW do poszczególnych osób i zapytać, czy są nadal zainteresowane... taka luźna propozycja, bo jakieś tam kryterium dobrze byłoby ustalić.
|
#3487 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Copyraptor
|
Ineso, dawaj mi na PW albo maila jakieś zdjęcia, z których chcesz być narysowana (tj. z tych zdjęć wezmę np. kolor włosów, ubranie, styl uczesania). I powiedz, czy na rysunku masz robić coś konkretnego (np. trzymać muffinkę, bawić się z kotem, cokolwiek). Uwaga: wszystko czego mi NIE podasz wymyślę sobie sama
|
|
|
|
#3489 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
To ta śliczna brunetka?
Cytat:
Cytat:
Mam balsam z tej serii, ale jest trochę tłusty, miałam też krem do rąk i faktycznie jest świetny.
|
|
|
#3490 | |||
|
Zakorzenienie
|
To super, jakoś się umówimy na poniedziałek
Cytat:
Ile przed świętami pieczesz takie ciastka?Nie wiem... Jak jest o 17 to mogłabym wpaść ale się boję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest to strasznie bolesne..Mama przetestowala juz pelno kremow ale jeszcze nie trafila na taki, ktory by jej pomogl
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko mam Twoje rajstopy i foremki
(rajstopy) I widziałam pierwszą z Was - Mju
|
#3493 |
|
Copyraptor
|
Mmm, no to cynamonowe już są
http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...ynamonowe.html w sumie jak dodasz przyprawę do piernika zamiast cynamonu to Ci wyjdą pierniczki Te moje robiłam kiedyś minimum dwa tygodnie przed, żeby zdążyły zmięknąć, ale mój tata uwielbia takie twarde, więc i tak zżerał wszystkie zanim zdążyły. Więc teraz robię tydzień przed świętami. Ale w sumie to różnie to bywa...kiedy tam mam czas. I będę robiła jeszcze lebkuchen z przepisu na mojewypieki, ale jeszcze nie wiem kiedy jak mi się zbierze.
|
|
|
|
#3494 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie boj sie, nie gryziemy!
chociaz wiem, ze nawet gdybym cie tutaj 2 godziny zapewniala to i tak sie bedziesz bac...bo pamietam moje pierwsze spotkanie
|
|
|
|
#3495 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
A podpytałaś może o tę przesyłkę z USA? |
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam
Cytat:
Może nie gryziecie ale już tyle słyszałam jakie jestescie ładne, że masakra ![]() A to nie te serduszka?
|
|
#3497 |
|
Copyraptor
|
Nie, te serduszka jej pożyczałam jakiś czas temu, i chciałam już odzyskać
Można śmiało, tylko wtedy bym je robiła nieposmarowane jajkiem, i same zmiękną |
|
|
|
#3498 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
No to się pogubiłam
O bio-active też nie pytałąm bo długo na nią czekałam i potem się spieszyłam...
|
#3500 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
to nic, fajnie, że odebrałaś moje serduszka i rajty. Serio są takie ciepłe?
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra... Wykorzystała to, że jej zaufałaś/
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ja też trochę szukałam, na szczęście od razu w okolicach Karmelickiej, więc dość szybko znalazłam
Trzeba było pytać na wątku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Codziennie przejeżdżam przez oba te ronda i nie wyobrażam sobie, jak można ich nie rozróżniać No ale ja np. nie wiem, gdzie jest Ruczaj ![]() Co do Klubu, to też uważam, że nie powinniśmy przyjmować wszystkich jak leci. Po to Klub jest prywatny, żeby właśnie była jakaś kontrola w kwestii przyznawania członkostwa itp. On miał być ułatwieniem dla Krakowianek udzielających się w tym wątku, żeby można było sprawnie odnaleźć informacje o zakupach, spotkaniach itd. Skoro inne Wizażanki nie udzielają się w wątku, to oznacza, że w tychże spotkaniach i zamówieniach nie brałyby udziału - bo nie mogłyby o nich wiedzieć, nie czytając naszych dyskusji. Dlatego traktowanie wyrzucenia ich z klubu za ograniczanie dostępu do spotkań czy zamówień uważam za nieuzasadnione. No i sądziłam, że prywatność jest właśnie po to, żeby móc bez obaw podać dane - bo nie przeczyta ich nikt niepowołany (a PW zostałyby wysłane prawdopodobnie do tego samego grona, które ma dostęp do Klubu).
|
|
#3503 |
|
Copyraptor
|
Wiesz co, w zasadzie nie wiemy czemu jej tak nagle odwaliło, bo wcześniej było wszystko ok, popożyczała książki, byłyśmy u niej w mieszkaniu na imprezie. A później nagle sza, martwa cisza, a na wizażu dalej się udziela.
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3505 | |
|
Matka Smoka
|
A była długo na wątku, dużo pisała, zorganizowała nawet spotkanie u siebie.
Cytat:
Osoby spoza wątku właśnie dowiadują się z Klubu o nowych zamówieniach, bo tutaj nie da się tego wytropić przecież. Na temat dostępu do danych - wypowiedziała się już ecrulo wyżej. |
|
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3507 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mel będę tam w pon o 18:30, wpadniesz ?
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To że się nie udzielają, nie znaczy, że nie wiedzą, bo czytać przecież mogą . Ja na przykład mało piszę
|
|
|
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że jestem przeciwna, żeby sytuacja poszła w tę stronę. Cała dyskusja zaczęła się od tego masażysty, które nagle ni z gruchy ni z pietruchy chciał zaproszenie do klubu, a ecrulo najpierw zapytała w wątku o nasze zdanie, za co jej chwała Ostatecznie zaproszenia nie dostał, ale mógł dostać i tu jest problem - powinnyśmy ustalić jakieś zasady przyjmowania ludzi, a niekoniecznie dyskutować nad każdym przypadkiem, bo może się zdarzyć, że zainteresowanie wkrótce będzie większe.Ja osobiście nie kojarzę wielu nicków z Klubu, no ale skoro znacie te dziewczyny to ok. Tylko tak jak pisałam wcześniej, skoro ktoś się wcześniej nie udzielał w wątku i siłą rzeczy nie brał udziału w zakupach, to czemu teraz nagle chce mieć dostęp do zamówień, o których by nawet nie wiedział, gdyby nie klub? ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Czytać mogą, ale jak do tej pory nigdy nie wyraziły chęci na wspólne zakupy, mimo, że teoretycznie mogły śledzić wątek i wyłapywać wszystkie zamówienia. Tak, wiem, że mogą nie być zakupoholiczkami i nasze zamówienia mogły ich nie zainteresować, ale takie jest moje zdanie. EDIT: teraz teoretycznie też mogą czytać wątek i wiedzieć, co się dzieje, bo zamówienia najpierw są ogłaszane tu, a potem w klubie
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-12-04 o 17:14 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

w lecie, jak jest bardzo gorąco, to pocę się i tak.
ja to nawet dzień po goleniu nie mogę...
Więc generalnie antidralu używam wtedy, gdy jest ten gorszy okres i przed wielkim wyjściem. W pozostałe dni wystarcza mi rexona.

Jest to strasznie bolesne..Mama przetestowala juz pelno kremow ale jeszcze nie trafila na taki, ktory by jej pomogl

to nic, fajnie, że odebrałaś moje serduszka i rajty. Serio są takie ciepłe?
Tylko, że jestem przeciwna, żeby sytuacja poszła w tę stronę. Cała dyskusja zaczęła się od tego masażysty, które nagle ni z gruchy ni z pietruchy chciał zaproszenie do klubu, a ecrulo najpierw zapytała w wątku o nasze zdanie, za co jej chwała