![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Gryszardzie bylem produktywny przez ten czas co mnie nie bylo
![]() ![]() Wlasnie wciagnalem do zoladka 10 sztuk knopersow,jakiegos batonika z herbatnikiem o smaku capuccino i kawe z mlekiem poslodzona miodem ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i goście wychodzą. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
czemu prawie wszyscy moi sąsiedzi i znajomi byli już w USA, a ja jeszcze nie ![]() ja też chcę ![]()
![]() |
#4414 | ||
BAN stały
|
A co produkowałeś?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie byłam ![]() Coś dla fanek Ville Valo http://images2.fanpop.com/image/phot...91-500-417.jpg ![]()
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Betty
![]() Ja też nie byłam... Ostatnio smęciłam, że szkoda, że nie ma w Poznaniu żadnego takiego klubu jazzowego wzorowanego na małych knajpach jazzowych w USA, z lat 20'tych, 30'tych... Takich z fortepianem, śpiewem, barem... Ach, mogłabym tam nawet sprzątać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |
Zakorzenienie
|
A tego nie moge zdradzic
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
to jezd Ville Valo?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=V5L9pvwKSjE chyba go cuś czas troszkiem posunął... ![]() To jak już wolę takiego http://www.youtube.com/watch?v=PMD1k...eature=related wymalowany jak baba, ale się milutko uśmiechał... aż bym się zaprzyjaźnić z takim mogła ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-04 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś nawet ten drapak do skalpu. Bardzo przyjemne wrażenia. Nie rozumiem tylko po co te krótsze odnogi są, skoro nie da się nimi dosięgnąć głowy i tylko dyndają w powietrzu
![]() Cytat:
![]() Oczywiście szpilek nie kupiłam. Nic mi nie wpadło w oko. Wszędzie dzikie tłumy, a ja mam tłumofobię ![]() Kupiłam za to żel pod prysznic YR, ze świątecznej serii, pomarańczowo czekoladowy. Pachnie pysznie. I do tego masło z Farmony Kwiat pomarańczy i wanilia. Będę sobie waniać ![]()
![]() |
#4420 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo o jakie pieczesz? ![]() Mogę Cie zaadoptować tak jak kamenę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteś we cionszy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaproszenie od rodziny mogę załatwić. Chociaż chyba studenci mają łatwiej. ![]() Pamiętam na studiach jedną laskę, co 4 czy 5 raz zaczynała pierwszy rok studiów na jednym i tym samym kierunku. Jak ją tylko przyjmowali, to składała wniosek o wizę. Jak odrzucili wniosek, to rzucała szkołę na rok ![]() Cytat:
![]() tak poważnie, to staram się jednak reagować na aluzje. jakoś nie lubię tego wrażenia, że się pcham tam gdzie mnie nie chcą... ![]() chociaż ja miewam odwrotny problem, bo nie przepadam za gościnnym nocowaniem, gdy mogę dostać się do swojego domu, a moja koleżanka, się strasznie obraża kiedy nie zostaję na noc....
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
jak to brzmi
![]() Teraz wiem, jak się może czuć chłop widząc rano w łóżku babę bez makijażu ![]() kruche z budyniem i jabłkami ![]() jeszcze nie ostygło, a już żrę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
Marielko, poniekąd przez ciebie słucham non stop jednego kawałka Clannad
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeca to Ty go zalinkowałaś na fejsie ![]() O, dzisiaj Gladiator na jedynce ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-04 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gladiator? Hmmm... Pretenduje do miana odgrzewanego kotleta, ale na Joaquina żal nie popatrzeć ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
![]() dopiero teraz zauważyłam, ze to nie był Twój link, tylko jakiejś laski ![]() której nie kojarzę za bardzo ![]() Cytat:
![]() I muuuzyykaaa ![]()
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z wizami to ciężko, co roku tyle samo albo więcej, a oni się limitów trzymają... ![]() W USA na pewno mają takie kluby jeszcze... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Coś kojarzę, że miałaś też w tym udział
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-04 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
i "lubi" swoje linki...
![]() Madziu... toż to jasne, że nie wrzucasz czegos, czego nie lubisz ![]() Zastanawiam się nad tym Gladiatorem - kurczę, w pokoju gdzie jest tv zimno jak szlag ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-04 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Że co robię?
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | ||
Zakorzenienie
|
jak Wy możecie tak pisać po pijaku ?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() na kaca faktycznie średnie, ja bym puściła pawia ![]() Cytat:
![]() też nie byłam a bym chciała ![]() Raz miałam jechać, rodzina zapraszała.... jak już zrobiłam paszport i miałam się zacząć o wizę starać to im się odechciało zapraszania ![]() heloooł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
calkiem dorzeczna ta menczyzna...tylko ustami tak dziwnie rusa...no ale chtba nie spiewa czły czas ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- w zyciu nie jadłam zypu z wisni tak apropos ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- ide cos jeszze powyrzucac
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.