|
|
#2131 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
z innej bajki - też bardzo lubię ten opis ;] wielki zaszczyt być okradaną przez taką talenciarę
skrycie przyznam że okradam Cię od baaaardzo dawna ;]Jeśli ktoś wgl zwrócił na mnie uwagę, wielkie dzięki Ehh.. czuje się taka mała przy tych waszych Ogroomnych Talentach ;D Skąd Wy wene bierzecie? ![]() A ja tak bardzo dbałam o te kwiatki od Ciebie.ehh.. to tyle.
|
#2132 |
|
Raczkowanie
|
"
Ludziom wydaje się, że wiedzą jak powinno wyglądać nasze życie. Natomiast nikt nie wie, w jaki sposób powinien przeżyć własne. Są godziny liczone podwójnie i lata nie warte ani jednego dnia. " przepraszam za tą moją nieobecność. i moją niewenę też. ale zrozumiecie mnie,jeśli wam powiem,że miłość zajmuje 99% mnie, 1% życie codzienne. ale i tak Was kocham ;* ach! życzcie mi szczęścia z Nim! hihi. chociaż szczęście już mam. |
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam w korytarze snów.
Twoje słowa do ciasnej puszki wstawiam. Do snu, do snu się z nimi układam. Każdym razem, patrząc w lustro, zastanawiam się, czy widniejące na nim odbicie jest nadal mną. Lubię, jak Twój zapach za mną chodzi. Tak bezczelnie naruszasz strefę intymności. |
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, że może brakować czyjejś dłoni na brzuchu i ust na ramieniu? przecież mam zielone oczy. zapomniałeś? musiał Pan prawda? musiał Pan jak zwykle sprawić, że zaczynam myśleć. to głupie. edytować opis, usuwać zdjęcia, wietrzyć z zapachu pokój. a tak przecież kończy się miłość prawda? kiedy już nie wypatrujesz kogoś i kiedy tęsknota nie boli.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-12-04 o 15:53 |
|
|
|
|
#2135 |
|
Zadomowienie
|
żadne 'będzie, co ma być', będzie po mojemu!
przymarzają łzy do oczu. zima. a Ciebie nie ma. ' nie muszę być miła i grzeczna, to nie przedszkole .. '
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-12-04 o 16:10 |
|
|
|
#2136 |
|
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
OTOJEST
![]() chciałabym mieć gdzie się podziać,
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
naiwnie__ dziekuje za pamiec.
moje serce kochało go nieprzytomnie. On roztopił mnie miłością
i roztopił swoim sercem jesteś tym, który burzy moje wszystkie plany
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2138 |
|
Raczkowanie
|
klaudyna95
,,Następna łza na policzku, już nie liczę ich . Uczucie wciąż się tli ... Razem z Tobą odeszły moje sny... Powiedz, ile potrzeba słów, by powrócić znów" ,,Nie mów, że nie pamiętasz, że kim byliśmy nie wiesz, nie mów, że chcesz zapomnieć , bo ja chcę tylko Ciebie "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-12-04 o 16:55 |
|
|
|
#2139 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Malinowa Girl;23565611]
Czasami jestem zawieszona pomiędzy tobą a mną. Stajesz się ważniejszy niż moje życie. Jestem. Tylko dla ciebie. zabieram ![]()
![]()
|
#2140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
____________________ 'Pierwsza gwiazda już na niebie. ajj świątecznie tak.Nie ma, nie ma Ciebie..' 'Hej, Bóg się rodzi. moc truchleje. Nie ma, nie ma Ciebie..' 'Ogień tańczyć zaczął już w kominie, a choinka się zieleni, serca ludziom opromieni. Moje w kamień zmieni.' 'Hej, moje góry i doliny odpowiecie może mi dokąd odszedł mój jedyny. Hej, Bóg się rodzi, moc truchleje! Nie ma, nie ma Ciebie..' 'Śnieg zasypał dzisiaj wszystkie drogi niewinnością białym płaszczem. Twoich śladów nie wypatrzę. Nie mam Cię na zawsze..'
|
|
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
Sto lat, sto lat...
![]() Spełnienia marzeń Możesz przejść obok mnie obojętnie i tak Ci nie uwierze, że już nic nie znacze.
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Zgubmy się we własnych uśmiechach. Znajdźmy własną drogę pośród kropli deszczu. Dojdźmy na kres świata. Odkryjmy zagadkę początku i końca tęczy. Nauczmy kochać własne serca. Zerwijmy każdą czterolistną koniczynę. Policzmy wszystkie gwiazdy na niebie. Pokonajmy bezwzględne bariery rzeczywistości. Razem.. ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Już nie wierzę w mikołaja, w miłość, w przyjaźń, w wódkę która pomaga zapomnieć o wszystkim.Wierze tylko w siebie, bo wiem że sama siebie nie zranię.Wiem że nie będę cierpiała. Od dzisiaj, żyję dla siebie
Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, letnie zauroczenie, szalona miłość czy totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia czy tylko przez dziesięć minut - boli tak samo gdy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja, a najdzieja jest zawsze prawdziwa...
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
Liczy się tylko to, co teraz i dziś wieczorem.
A jutro to pusta strona. Tak bezpieczne są twe ciepłe ramiona. Byłeś jedynym który zapalał gwiazdy w moją noc. Posłuchaj krzyku mojej biednej duszy. Pod zimowym księżycem leżą kości zmarłej ukochanej.. Zapomniane, martwe i niebyłe. Smutna historia na jej ustach. Lodowego ostrza ślad po miłości pocałunku. Krew zimna wewnątrz płynie. Dzicy, w nocnym słońcu. Idź ze mną na spacer tam, gdzie anioły boją się chodzić.. Całuj płomień, czuj ból ... Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-12-04 o 19:38 |
|
|
|
#2144 |
|
Rozeznanie
|
Idealnie maskujesz obojętność.
Będę kimś, kim chcesz bym była. No nie można tak cały czas ranić, bo to wiesz .. może się odbić na Tobie.
|
#2145 |
|
Rozeznanie
|
Czochrajb , Malinowetrampki , SparklyAngel , _mandarynka– okradłam : )
minimum4znaki – zabrałam cały post <3 Mój dom jest przy osobie, której oddałam cząstkę siebie. Kocham. Bez kwiatów, wierszy i histerii. Tak po prostu. Na dworze -5 a w sercu wiosna, ta sprzed 10 lat. ![]() Mam szczęście na wyłączność. Indywidualistka przywiązana do miłości - miło mi
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
mad_woman, nienaruszona, notcool - bardzo mi miło
Artistic soul, czochrajb, i_nie_zmienia_sie_nic, kamisha, klaudyna95, maanslaughter, niczego_po_trochu, Paralogiczna, patrysiowa_, ratatamm, SparklyAngel, talkshit - okradłam __________________
'Amnezja. Gdyby była pakowana do butelek, kupiłabym ją, bo jest tyle rzeczy, o których chciałabym zapomnieć. Lubiła o sobie myśleć, że jest samodzielną, młodą kobietą. Co by można powiedzieć o szczęściu? Nic. Wszystkich ono wpieprza. Szczęście jednych jest nieszczęściem drugich. Dlaczego tak bardzo chcemy wiedzieć skąd jesteśmy, a nie kim jesteśmy? Raz na jakiś czas, jeśli ma się szczęście, można spotkać osobę, co do której od pierwszej chwili ma się przekonanie, że przyjaźń z nią będzie trwała całe życie. Przyglądam się przechodniom na ulicy. Czy oni wybrali swoje życie? Czy też, podobnie jak w moim przypadku, życie wybrało za nich? Gospodyni domowa, która marzyła kiedyś o karierze modelki, urzędnik bankowy, który myślał, że będzie muzykiem, dentysta, który wolałby poświęcić się literaturze, dziewczyna, która pragnęła pracować w telewizji, a dziś jest kasjerką w supermarkecie. W pogoni za szczęściem wszyscy mamy równe szanse - urzędnik-muzyk, dentysta-pisarz, kasjerka-spikerka, gospodyni-modelka - i nikt z nas nie jest szczęśliwy'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-04 o 19:53 |
|
|
|
#2147 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny ! Chyba mogę się dołączyć do wątku?
![]() Na początek coś ode mnie.. Just put me in the car and drive so far.. Then kiss me goodnight and it'll be all right.. Po prostu wsadź mnie do samochodu i prowadź tak daleko.. Potem pocałuj mnie na dobranoc i będzie dobrze. If you were dead or still alive I don't care.. Jeśli będziesz żył albo umrzesz nie obchodzi mnie to. Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us and sometimes the win. Potwory są prawdziwe i dychy też są prawdziwe. Oni żyją wewnątrz nas i czasami wygrywają. Lepiej być nienormalnym, niż idiotycznie nieszczęśliwym.. Podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama.. Because maybe you're gonna be the one who saves me. And after all you're my wonderwall. Może będziesz tą osobą, która mnie uratuje. I mimo wszystko jesteś moim marzeniem. |
|
|
|
#2148 |
|
Raczkowanie
|
marikab
,,Zima na ramiona moje spadła... Niewinnością, białym śniegiem Pierwsza gwiazda już na niebie Nie ma, nie ma ciebie" ,,Śnieg zasypał dzisiaj wszystkie drogi Niewinnością , białym płaszczem Twoich śladów nie wypatrzę Nie mam cię na zawsze "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2149 |
|
Wtajemniczenie
|
mimo wszystko, dziękuję, że mogłam to przeżyć. staram się robić wszystko, żeby o nim nie myśleć. a ja go tak cholernie kocham, szkoda, że On ma już swoją księżniczkę. 'Jestem Księżniczką tak popier^oloną, ale i tak słodką, że w różowej sukience z tiulu skopię Ci du^ę i powiem: 'Tu będzie stał mój ***^ny zamek!'. 'a Ona głupia myślała, że zadzwoni jak co wieczór i powie: 'Śpij słodko, Królewno..' . _changime - stówesia . weny,weny,weny<3
|
|
#2150 |
|
Raczkowanie
|
'' Mężczyzna, który powie Ci, że jesteś piękna zamiast krnąbrnie palnąć, że 'niezła z Ciebie dupa'. Facet, który tanią obmacywankę na przystanku tramwajowym zamieni w objęcie Cię swoimi ramionami tylko po to, abyś przez moment poczuła się bezpieczna, jak kilkuletnia dziewczynka w objęciach ojca. Mężczyzna, który kiedy zobaczy, że trzęsiesz się z zimna, elokwentnie odda Ci swoją bluzę, zamiast próbować Cię rozgrzać w nieco sprośniejszy sposób. Ten, który pod Twoją bluzką będzie szukał serca, a nie biustu. Mężczyzna, który zamiast klepnąć Cię w tyłek, czule pocałuje Cię w czubek nosa. Facet, który przy kolegach, przedstawi Cię jako wybrankę serca, a nie dziewczynę na jedną noc. Ten, który szybki numerek w publicznej toalecie zamieni na romantyczną noc, wyścieloną płatkami róż. Mężczyzna, którego obecności dzisiaj już nie zaznasz. Na przyszłość jak nie będziesz miał co robić w nocy, to proszę Cię nie wpie*dalaj mi się w sny, tylko zajmij się czymś pożytecznym. Nie wiem, poćwicz mięsień konny. [haha musiałam to dodać . ]'' dobra, koniec imprezy. wypie*dalaj z mojego serca . płakać za Tobą nie warto . wymiękam jak pojawia sie okienko z jego imieniem w prawym dolnym rogu . |
|
|
|
#2151 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna ♥
W ciszy twojego pokoju, w ciemności twoich snów musisz myśleć tylko o mnie Chodzę poufnie pomylona. Ty wiesz co się ze mną dzieje.. Żółty księżyc staje się chłodny. Widzę Ciebie i mnie w moim lustrze. Zamykam oczy i chcę żebyś był tutaj.. Mówimy "do widzenia" w strugach deszczu Załamujemy się kiedy bliska osoba odchodzi Widziałam Cię wczoraj wieczorem Widziałam jak Twoje ręce grały łagodnie z jej włosami. Zostań, zrób mi mój granatowy księżyc jasny dla zmian. Wyrób moje sny kończące prawo. Nie zostawiaj mnie O tyle proszę . Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-12-04 o 20:25 |
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, jeśli czyjaś pamięć mnie nie zawiodła i przepraszam, jeśli ktoś na mnie czekał Oddaję Cię bez walki pustce, co pochłania wszystko wraz ze mną Chciałam tak płakać nad Tobą żebyś coś zmienił, żebyś mnie chciał mieć Dlaczego tak pusta jest noc bez Ciebie? Jej ciepłe serce, co uległo mroźnej zimie Ty mnie z lekkością zawiodłeś, pamięć dziś nie może Pękają myśli od nadmiaru lodu od nadmiary chłodu drżą dłonie Ciągnę za sobą zniszczone pragnienia, co spełnienia szukały nie w tych ramionach, co trzeba
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Wam kochane Moje <3 Siedem dni, sto sześćdziesiąt osiem godzin w których mogło się zdarzyć niemal wszystko. Tylko czego ona tak naprawdę oczekiwała…? Miłości...? Naiwna! to dziwne, że ja mam jeszcze Twój numer, a Ty masz mój, przecież minęło już tyle czasu. jedno jest pewne: zawsze przypominasz sobie o mnie nie w porę dochodzę do wniosku, że z klocków nie z tego samego kompletu nie da się ułożyć mistycznej konstrukcji życia. więc nawet się nie staram. A Ty widzisz mnie tylko z dłońmi wyciągniętymi w Twoją stronę, w mojej krótkiej czarnej sukience. ale rozczarowujesz się - nie czekam na Ciebie. już dawno schowałam ręce do kieszeni i nie noszę tej cholernej sukienki. tak jak chciałeś myślę sobie, że jeszcze w styczniu mogłam się z Tobą licytować kto jest większym s****ielem, ja czy Ty. ale teraz zdecydowanie wygrywasz i to solidnią różnicą punktów cholera, nadal miękną mi kolana więc, może przestań winić mnie za to że tęsknie, że kocham się z Tobą w myślach po nocach.. limitowany czas uśmiechu trwa teraz tylko od 8 do 16, potem występuje tylko czas nieodebranych połączeń, niedopowiedzeń i własnych scenariuszy przepraszam Pana, przepraszam, że nie mam serca. ale niech Pan będzie pewny, że ja za swoje dostane. ktoś inny wyrówna za Pana "rachunki". niech się Pan nie martwi, długo nie będzie trzeba czekać - już zaczął.
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
ooo 300!
![]() ogólnie to dziękuję Wam, że wytrwałyście tu ze mną <3 ![]() dzięki dzięki dzięki mam nadzieje, że wiecie o kogo chodzi. ![]() Zapakowałam naszą miłość oraz wspomnienia w pudełko i wyrzuciłam je za okno - mimo to ciągle są. Momentami mam już dosyć, ale czasami to lubię.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-04 o 20:47 |
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
powracaja stare nicki ale nadal mi tu was MAŁO !
![]() ![]() z innej bajki - miło mi że się podoba SparklyAngel, Asiss To najwspanialsze uczucie na swiecie wiedziec Ze gram w Twoim zyciu jedna z glownych rol. Zamykam oczy na policzku czuje Twoj usmiech Mowisz mi jak bardzo mnie kochasz czekajac az usne. Bylam pewna ze cos do mnie czujesz Niestety kierujesz sie nie sercem lecz chu.jem Nie mam juz sil Wierzyc ze jestes na tyle glupi By myslec ze cisza zatrzymasz potop łez.
|
#2157 |
|
Rozeznanie
|
Mam wy****ne na każde Twoje "Skarbie"
|
|
#2158 |
|
Raczkowanie
|
"Moje dłonie gubią się w gęstej dżungli twoich włosów."
"Wiem już jak się budzi w niebie."
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
hej, hej, jestem wesoły klej!
nadrobiłam w s z y s t k o! <dumny> ![]() w trakcie widziałam w postach kilku dziewczyn swój nick. nie będę ich teraz wymieniać, bo czasu brak i nie o to przecież chodzi. mam nadzieję, że wiecie, iż to o Was chodzi. dziękuję bardzo, bardzo za pamięć. ♥ ∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨ gossip girl: You always did know how to leave them wanting more. Zawsze wiedziałaś, jak ich zostawiać, by pragnęli więcej. Wiecie, co jest naprawdę kiczowate? Szczęśliwe zakończenia. Poważnie. Takie, jak wtedy kiedy oglądam film, i jakaś odważna, zdeterminowana dziewczyna w końcu uwodzi głównego bohatera. I tak od dwóch godzin wiedziałam, że go zdobędzie. Po prostu mam ochotę wydrapać jej oczy. Prawdziwe życie jest potwornie zakręcone i skomplikowane. Nie ma żadnego zakończenia. It's not what I'm gonna do sweetie. It's who I'm gonna do with. Nie chodzi o to, co zrobię. Chodzi o to z kim. Oh, dear queen, heed the words of a king... Look like an angel, talk like an angel But the devil in disguise. Droga królowo,wysłuchaj słów króla... Wygląda jak anioł i mówi jak anioł. Ale w środku siedzi diabeł. the bitch is back. Był jak wyjątkowo głupi labrador. Jeśli mu pomachasz przed nosem kijkiem, będzie musiał go złapać, ale jeśli rzucisz mu piłkę tenisową, zapomni o kijku i poleci za piłką. Miała zwyczaj podbierania różnych rzeczy, całkiem nieświadomie. Lemoniady, chłopców... Masz dużo i możesz mieć więcej. Dajcie dziewczynie chłopaka, a od razu stanie się ekspertem od związków... ∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨∨ motywujecie. < 3
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-12-04 o 22:03 |
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

skrycie przyznam że okradam Cię od baaaardzo dawna ;]

<333 kocham!

sweet fifteen ! ;D