Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-04, 14:11   #4321
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Czesc piekne ja tylko na chwile, dostalam @ i umieram

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
buahhot ładny ten zestaw z czapką.

Tż. zaplanował, że jutro idziemy na sanki. W sumie ciesze się ostatnio gdzieś z 4 lata temu byłam.
fajnie sanki

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Samara wszystkiego najlepszego

Ja mam fatalny humor, bo jutro muszę powiedzieć rodzicom o ślubie, a chciałam to zrobić później. Ale moja babcia się dowiedziała i powiedziała, że jeśli do jutra im nie powiem, to ona to zrobi. Jestem wściekła, że się wtrąca... Jak to mówią, rodzina jest dobra tylko na zdjęciach....

Zauważyłam, że ostatnio mam takie fajne mięciutkie włosy Jednak pielęgnowanie popłaca i tylko motywuje mnie do dalszych działań

Idę już spać. Dobranoc Piękne
bede trzymac kciuki zeby jakos poszlo

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Wczoraj poszłam spać o 19 Tak mnie brzuch bolał, że już wytrzymać nie umiałam. Dzisiaj na szczęście już mi przeszło

Ja bym kupiła różowy

Ja chcve swój bb cream

Mój TŻ też się wkurza. Jak słyszy o zakupach to już mu się niedobrze robi A jak słyszy rossman albo natura to już wogóle
Catee ale Ty ładna jesteś

snowhitee Kusisz tym pudrem Chyba sobie go kupie, bo jest niedrogi. A nie wiesz czy ma jakieś ciemniejsze odcienie?
tak ma, najlepiej zobaczyc w sklepie na zywo ale na str tez troche widac http://koboprofessional.pl/kobo.html

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 14:25   #4322
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dzięki Caate Podobają mi się włosy Shakiry na tym avie Twój też jest faaaajny

Dziewczyny, używałyście sztucznych rzęs? Jak to z nimi jest? Zastanawiam się nad kupnem.....
ja uzywalam i lubie
zarowno i cale jak i kepki, z tym ze kepki lubia odpadac, a cale oklejac sie przy wewn.kaciku, dlatego wczesniej radze przetestowac, ale efekt zabojczy

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Heeej
Znów kupiłam dzisiaj parę rzeczy : dwie pary spodni, dwa biustonosze i ciepłe, śliczne butki na zimę jestem zadowolona.

Oo, ja też tak miałam. I nie popieram tego - bo wtedy nie chodzi się dlatego, że się chce, ale dlatego, że jest się do tego zmuszanym, a to w przypadku wiary mija się z celem...
pokazesz butki
i gdzie je dorwalas? i jak z cena?
sama szukam i nie wiem juz co chce, bo sniegowce kradne mamie codziennie, bo to jedyne buty nie przmeakajace ale brzydkie jak noc

Cytat:
Zielone_oko dziękuję, ale chyba jednak nie będę rozmawiać z rodzicami, bo przyjechała moja babka i im powiedziała.... Na razie nic nie powiedzieli mi na ten temat. Może dopiero jak TŻ przyjdzie, albo wcale. Więc nie ma sensu już im o tym mówić, dopiero potem ich zaprosimy, ale na pewno nie przyjdą. Moja przyjaciółka powiedziała, że nie może w sylwestra być moim świadkiem.... Chyba wezmę bratową TŻta, tyle, że jak moi rodzice nie przyjdą, to z mojej strony nie będzie nikogo, nawet świadka...
kurde...
ah ta bbacia, znowu w zlym swietle Cie przedstawiono
osobiscie uwazam, ze termin duzo psuje, ale juz go nie zmienicie, dlatego wierze, ze i tak sie uda a czemu to przyjaciolka nie moze byc swiadkiem? slub jest do max.18, a na sylwestra zdazy sie wyszykowac...

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
kurcze taka dlugasna wiadomosc napisalam i mi neta scielo ;/

blondyneczka
mój Tż w moim wieku, zawsze powtarzalkam ze chce miec starszego, i tak na zakończenie gim, na ognisku moj obecny Tż zaprosił mnie na KOLEŻEŃSKI spacer, podkreślając żebym sobie za wiele nie myslala ;p no i tak lazimy juz prawie 4 roczek :P nie jest starszy ale może dzieki temu ze jesteśmy na tym samym etapie, lepiej sie rozumiemy? w każdym razie jak na razie wszystko dobrze sie uklada, i oby tak dalej

caate
jak ja ci zazdroszczę tej 30 cm różnicy <3 ja to połowy pewnie nie mam nawet aż z ciekawości sobie dziś zmierzę ale to tylko chyba dla dobicia się :P

i tak w ogóle to dzień dobry
nie zazdraszczaj, fajnie wygladam w bieliznie tylko z nia i lubie jak TZ mnie za nia lapie, a tak to nie ma z niej pozytku, wszystkie swetry mi odstaja w tych miejscach, plaszcze musze sciskac i ogolnie, zeby miec dopasowane ubrania to albo rozmiar za male, albo pasek w tali ale nie mozna ciagle meic paska... a jak nie podkreslam tali to wygladam nijako w swterkach, kamizelkach, marynarkach
ale na to, ze nic z nia ne robie i zawsze mialam takie wciecie to nie moge marudzic, bo nie powiem, lubie ja

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

fajnie sanki

tak ma, najlepiej zobaczyc w sklepie na zywo ale na str tez troche widac http://koboprofessional.pl/kobo.html
pociesze, z eprawie kazda ma takie bole jak Ty

stronka sie przyda, dzieki
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 14:31   #4323
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Zielone_oko dziękuję, ale chyba jednak nie będę rozmawiać z rodzicami, bo przyjechała moja babka i im powiedziała.... Na razie nic nie powiedzieli mi na ten temat. Może dopiero jak TŻ przyjdzie, albo wcale. Więc nie ma sensu już im o tym mówić, dopiero potem ich zaprosimy, ale na pewno nie przyjdą. Moja przyjaciółka powiedziała, że nie może w sylwestra być moim świadkiem.... Chyba wezmę bratową TŻta, tyle, że jak moi rodzice nie przyjdą, to z mojej strony nie będzie nikogo, nawet świadka...
Szkoda, że sama i o tym nie powiedziałaś..
A dlaczego przyjaciółka nie może? Impreza gdzieś? Moim zdaniem to nie przyjaciółka, bo to ważny dzień dla Ciebie i jeśli faktycznie by nią była, była by przy Tobie..
Stary 2010-12-04, 14:33   #4324
marta 85
Wtajemniczenie

Kto posiedzi ze mną dziś wieczorem tutaj?

1. Czy rzeczywiście powinnam stosować inny krem zimą?
To zależy od rodzaju cery. Tłusta, mieszana i normalna lepiej radzą sobie z chłodem, ponieważ mają naturalną barierę ochronną w postaci warstewki wytwarzanego sebum. Dlatego zimą przy takiej cerze wystarczy krem nawilżający w postaci lekkiej emulsji. Do suchej, odwodnionej, podrażnionej – wybierz krem tłusty lub półtłusty. Warto wziąć jednak pod uwagę ilość czasu spędzanego na zewnątrz. Jeśli kontakt z zimnym powietrzem ogranicza się do przejścia z autobusu do budynku, bez obaw można stosować dotychczasowy krem nawilżający.

2. Czy makijaż chroni przed mrozem?
Tak. Podkład i warstewka sypkiego pudru tworzą na skórze rodzaj pierzynki i stanowią dodatkowe zabezpieczenie przed niską temperaturą i wiatrem. Natomiast zimą lepiej unikać szminek o przedłużonej trwałości. Są ubogie w składniki natłuszczające i ich częste stosowanie może powodować wysuszenie ust.

3. W jaki sposób pielęgnować wrażliwą cerę naczynkową?

Zimą należy ją chronić przed przemarznięciem, stosując kremy półtłuste, a nawet tłuste. Jest to bardzo ważne, zwłaszcza gdy temperatura spada poniżej zera. Preparaty takie powinny zawierać substancje wzmacniające ścianki naczynek, poprawiające krążenie krwi i zmniejszające zaczerwienienia. Najbardziej wartościowe z nich to: wyciąg z pestek winogron, miłorząb japoński, arnika, witamina K, witamina C, mirt. Aby wzmocnić delikatne naczynka, warto brać rutinoscorbin lub cerutin (1–2 tabletki dziennie).

4. Jak dbać o nos, który lubi się czerwienić?

Zaczerwieniony nos to przypadłość osób z problemami naczyniowymi. Taka skóra powinna być zawsze zabezpieczona kremem i podkładem. Rozszerzone naczynka można zamaskować zielonym korektorem, a następnie przypudrować. Po powrocie z dworu nie wolno od razu siadać przy kaloryferze i pić gorących napojów, tylko stopniowo ogrzewać ciało. Zaczerwienienie zaś mogą zmniejszyć kompresy z szałwii (zawiera dużo garbników, które wzmacniają naczynka). Zaparzoną i ostudzoną torebkę ziół połóż na nos na 5 minut.

5 Czy potrzebuję specjalnego kremu na urlop w górach?

Przed wyjazdem na narty kup tłusty lub półtłusty krem. Koniecznie smaruj nim nie tylko twarz, ale także wrażliwe płatki uszu (nie zapomnij o ściągnięciu kolczyków, które mogą spowodować odmrożenie tej części ciała). Podczas wypoczynku w górach jesteś narażona nie tylko na odmrożenia, ale i... poparzenia. Zimą słońce świeci w górach równie silnie, jak latem. A śnieg odbija promienie słoneczne i znacznie wzmaga ich działanie. Dlatego zadbaj o to, by twój preparat ochronny zawierał wysoki filtr, minimum SPF 20.

6. Co pomoże cerze wysuszonej wiatrem, mrozem i centralnym ogrzewaniem?
Jeśli zauważysz, że skóra zaczyna ściągać się i łuszczyć, to sygnał, że jest bardzo odwodniona. Pomoże jej wtedy maseczka intensywnie nawilżająca (np. AA Intensive Therapy, Oceanic, Aquapulpe, Galénic). Nakładaj ją nawet 3–4 razy w tygodniu. Po 20 minutach resztki preparatu, których skóra nie wchłonęła, zbierz chusteczką higieniczną. Na koniec przetrzyj twarz tonikiem do cery wrażliwej. Pamiętaj, że odwodnieniu zapobiega także picie wody mineralnej.

7. W jaki sposób można chronić przed mrozem delikatną skórę warg?

Staraj się nie oblizywać ust, bo w ten sposób przyspieszasz ich pierzchnięcie. Przed wyjściem z domu posmaruj wargi tłustą ochronną pomadką z masłem shea, filtrami UV, woskiem pszczelim lub olejami roślinnymi. Powtarzaj tę czynność kilka razy dziennie, tak często, jak usta będą tego potrzebować. A gdy popękają, nie obgryzaj i nie zrywaj sterczących skórek, bo powstaną piekące ranki – smaruj usta wazeliną i czekaj, aż naskórek się zregeneruje.

8. Jak sobie radzić z opryszczką?

Ten wirus lubi atakować, gdy się przeziębisz czy wychłodzisz. Jeśli więc tylko poczujesz jego pierwsze objawy (swędzenie i pieczenie), kup w aptece preparat antywirusowy z acyclovirem, np. Hascovir, Zovirax. Możesz też zastosować niewidoczne plasterki (Compeed, Johnson & Johnson), które przyspieszą gojenie, złagodzą świąd i pomogą zamaskować strupek korektorem i szminką.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 14:48   #4325
buahhot
Marcelover ♥♥♥

oj Kalpana trzymam klciuki zeby bylo wszystko w porządku

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 14:57   #4326
angelwithoutsoul
Raczkowanie

catee Ja też Ci zazdrosze takiej talii Masz bardzo kobiecą figure

Cytat:
Heeej
Znów kupiłam dzisiaj parę rzeczy : dwie pary spodni, dwa biustonosze i ciepłe, śliczne butki na zimę jestem zadowolona.

Oo, ja też tak miałam. I nie popieram tego - bo wtedy nie chodzi się dlatego, że się chce, ale dlatego, że jest się do tego zmuszanym, a to w przypadku wiary mija się z celem...
Pokaż buty

Cytat:

fajnie sanki

Ooo dzięki Pooglądam sobie i mam nadzieje, że znajde odpowiedni dla siebie

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 15:03   #4327
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oj Kalpana trzymam klciuki zeby bylo wszystko w porządku
Ja też Kalpana trzymam

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2010-12-04 o 15:06
Stary 2010-12-04, 15:38   #4328
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:

dziewczyny nakarmcie pieska
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
świetnie,że akcja wróciła będę na pewno klikać i liczę na to,że Wy też

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
SamaraNW spełnienia marzeń
Cytat:
czesc

Samara wszystkiego najlepszego!!!

ja koncze pierwsza 3miesieczna kuracje za niecale 2tyg Pilam pokrzywe, wloski nowe ruszylyjak szalone, cera tez mi sie poprawila, okres wykrocil, same plusy

ta z h&m sliczna

one tyle tez kosztuja w sklepie ponadto sa fatalnie wykonczone ( a raczej niewykonczone ).

ladny
Cytat:
Hej
SamaraNW, wszystkiego naj
kupiłam sobie ten krem z Isany do rąk, dobrze nawilża, niestety zapach okropny Ale to zniosę, bo w końcu mam gładkie dłonie
Kupiłam sobie też bluzkę dłuższą na zamek, druga podobna przyszła mi z all i kamizelkę granatową z futerkiem w środku
W Rossmannie dorwałam w końcu tą odżywkę do paznokci z Miss Sporty, może szybciej będą rosnąć, ja już tęsknię za malowaniem paznokci
Ponadto kupiłam parę innych kosmetyków no i w końcu Keranorm - czyli za tydzień będę mieć już cudowne, gładkie pośladki, bo je ostatnio zaniedbałam przez brak pieniędzy na ten krem i nie wyglądają tak jak powinny. Czapki nie znalazłam w żadnej sieciówce, zamówię coś z allegro, bo nic mi się nie podoba w sklepach.
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
buahhot, co do sukienki pieknie lezy
czapke to zalezy jaki masz kolor, ale mnie osobiscie welniane nie grzeja, dlatego uszatke zamowilam, ale fajnie sie prezentuje komplecik

dotka, gdzie zamawialas podklad i za ile cenowo Cie wyniosl

loluska, ta czerwona z h&m jest sexy, tej w panterke nie widzialam, ale ja malo po sklepach chodze ja bym cos wybrala z tub, tulipanow itp

samara wszystkiego najlepszego, szczescia i zebys jak najdluzej byla piekna

Dzis bylam u ginekolog z badaniami, TZ musial isc ze mna wiec kobiety w poczekalni patrzyly sie na nas jak na przyszlych rodzicow
wyniki mam okej, babka nie wie dlaczego glowa boli, zaproponowala mi pierscien zamiast tabletek, ale ja nieprzekonana, wiec za 3miesiace mam pryzjsc jak bole nie znikna to wtedy pomyslimy.
W super-pharmie za recepte dostalam 10zl bonu:d wiec kupilam korektor, o ktory z TZ byla wojna bo chcialam kupic rano z nim, a on sie wkurzyl, ze mam tyle kosmetykow, jestem piekna i po co sie maluje jak bez nich wygladam pieknie wiec jak go nie bylo kupilam za ten bon mydlo siarkowe bo stwierdzilam, ze ono dobrze ocyzszczalo mi twarz, a teraz mam na niej masakre jakis podskornych pryszczakow...
Cytat:
Samara wszystkiego najlepszego

Ja mam fatalny humor, bo jutro muszę powiedzieć rodzicom o ślubie, a chciałam to zrobić później. Ale moja babcia się dowiedziała i powiedziała, że jeśli do jutra im nie powiem, to ona to zrobi. Jestem wściekła, że się wtrąca... Jak to mówią, rodzina jest dobra tylko na zdjęciach....

Zauważyłam, że ostatnio mam takie fajne mięciutkie włosy Jednak pielęgnowanie popłaca i tylko motywuje mnie do dalszych działań

Idę już spać. Dobranoc Piękne
dziękuję
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 16:34   #4329
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Kto posiedzi ze mną dziś wieczorem tutaj?

.
Ja

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 16:38   #4330
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
8. Jak sobie radzić z opryszczką?
Ten wirus lubi atakować, gdy się przeziębisz czy wychłodzisz. Jeśli więc tylko poczujesz jego pierwsze objawy (swędzenie i pieczenie), kup w aptece preparat antywirusowy z acyclovirem, np. Hascovir, Zovirax. Możesz też zastosować niewidoczne plasterki (Compeed, Johnson & Johnson), które przyspieszą gojenie, złagodzą świąd i pomogą zamaskować strupek korektorem i szminką.
dla mnie te plasterki to lipa straszna, jak na to ile kosztują. zwykła maść cynkowa jest lepsza
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 16:41   #4331
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
j

nie zazdraszczaj, fajnie wygladam w bieliznie tylko z nia i lubie jak TZ mnie za nia lapie, a tak to nie ma z niej pozytku, wszystkie swetry mi odstaja w tych miejscach, plaszcze musze sciskac i ogolnie, zeby miec dopasowane ubrania to albo rozmiar za male, albo pasek w tali ale nie mozna ciagle meic paska... a jak nie podkreslam tali to wygladam nijako w swterkach, kamizelkach, marynarkach
i
Skąd ja to znam...

Najgorsze są takie luźniejsze bluzki, ze ściągaczami na dole ( a pełno ich było w ostatnich sezonach w sklepach) Wyglądam w nich jak ostatni kloc I na 10 kg więcej.

<3 <3 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 16:48   #4332
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam...

Najgorsze są takie luźniejsze bluzki, ze ściągaczami na dole ( a pełno ich było w ostatnich sezonach w sklepach) Wyglądam w nich jak ostatni kloc I na 10 kg więcej.
ja dokladnie tak samo sie w nich czuje, choc nie powiem ze sa modele ktore mi sie podobaja, ale tak jak mowie- nie dla mnie

Stary 2010-12-04, 16:57   #4333
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
pokazesz butki
sama szukam i nie wiem juz co chce, bo sniegowce kradne mamie codziennie, bo to jedyne buty nie przmeakajace ale brzydkie jak noc
(...)
Zdjęcie zaraz wstawię do albumu. To taki sklep bez konkretnej nazwy, kosztowały 99 zł

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
(...)
Pokaż buty

(...)
Jw

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

świetnie,że akcja wróciła będę na pewno klikać i liczę na to,że Wy też
Tak! Już kliknęłam! Pamiętam poprzednią akcję, dobrze, że organizuje się coś takiego

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
dla mnie te plasterki to lipa straszna, jak na to ile kosztują. zwykła maść cynkowa jest lepsza
Właśnie, to wcale nie działa

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-12-04 o 16:58
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 17:00   #4334
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Zmierzyłam się i mam równe 30 cm różnicy między talią a najszerszym miejscem w pupie (bo tutaj niby się mierzy biodra, a czemu to nie wiem dla mnie to wymiar tyłka z nie bioder)
Ale u Ciebie caate jakoś ładniej widać różnicę.

Ale ta różnica się waha. Zobaczymy jak będzie wyglądać jak się pozbędę moich zapasów tłuszczu z ostatniego roku

Słucha któraś z was muzyki po hiszpańsku? Bo może jest mi w stanie ktoś coś polecić? Mam zamiar zabrać się za hiszpański i chciałam się osłuchać najpierw

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-04 o 17:03
Stary 2010-12-04, 17:25   #4335
BlueManiaczka
Raczkowanie

GG do BlueManiaczka

Hej Dziewczyny
Słuchajcie, jesteście w stanie pomóc dobrać mi resztę garderoby do koronkowej sukienki?
Stary 2010-12-04, 17:34   #4336
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Zmierzyłam się i mam równe 30 cm różnicy między talią a najszerszym miejscem w pupie (bo tutaj niby się mierzy biodra, a czemu to nie wiem dla mnie to wymiar tyłka z nie bioder)

Ale ta różnica się waha. Zobaczymy jak będzie wyglądać jak się pozbędę moich zapasów tłuszczu z ostatniego roku

Słucha któraś z was muzyki po hiszpańsku? Bo może jest mi w stanie ktoś coś polecić? Mam zamiar zabrać się za hiszpański i chciałam się osłuchać najpierw
aa to ja mam wtedy tak mierzac 31,5cm roznicy, bo talia 60, a biodra 91,5. tylko ze ja mam te kosci biordoww takie dziwne i mi moje boczki nie wiem jak to nazwac ida wysoko i nagle mam uskok, nie wiem jak to nazwac i zalezy jak masz reszte ciala, ja mam pupe odstajaca, talie jaka jak widac, uda jak dla mnie normalne, a znowu w ramionach super waska tez nie jestem ani wysoka
Cytat:
ja dokladnie tak samo sie w nich czuje, choc nie powiem ze sa modele ktore mi sie podobaja, ale tak jak mowie- nie dla mnie
ja uwazam, ze do tkaich bluzek trzeba miec wzrost i byc szuplym, bo mnie tez pogrubiaja jak nie wiem

ile placicie w Wladyslowowie, nie wiem czy dobrze pamietam za nocleg?
my chyba rezygnujemy z tego pensjonatu gdzie jestesmy, bo ciagle cene zmieniaja i juz mnie wkurzaja...
Stary 2010-12-04, 17:52   #4337
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Pupę mam raczej dość wystającą

caate: a ile masz wzrostu?

Gdzie dostanę kosmetyki hean? Bo nie pamiętam, żeby były w jakiejś drogerii-sieciówce

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-04 o 17:53
Stary 2010-12-04, 17:54   #4338
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Pupę mam raczej dość wystającą

caate: a ile masz wzrostu?
166, ale tego nigdy nie wiem, bo wszedzie gdzie sie mierze to mam 164,5, 166, 167 i nigdy nie wiem ile mam, a jak w domu sie mierzylam sama kiedys to mialam 164
Stary 2010-12-04, 18:09   #4339
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja 175. I zawsze mi tyle samo wychodzi

Chociaż podobno wieczorem można mierzyć cm-dwa mniej.

<3 <3 <3
Stary 2010-12-04, 18:13   #4340
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja 175. I zawsze mi tyle samo wychodzi

Chociaż podobno wieczorem można mierzyć cm-dwa mniej.
ja u kazdego lekarza, jakie sbadania mam inny wzrost ale wage ta sama
aa to ty wysoka jestes, zazdroszcze
a z tym wieczorem, to beznadziejnie, nie wierze w to
Stary 2010-12-04, 18:17   #4341
kobietasukcesu
zawsze mam racje

No bycie wysoką ma swoje plusy.
Ale są minusy. Problemy z kupnem bluzek- wiadomo z tshirtami nie ma problemu, z koszulami już bywa, może nie mam brzucha na wierzchu, ale brakuje paru cm co optycznie pogrubia.
No i spodnie- jak siądę to często pół pupy na wierzchu Wiadomo, że takich nie kupuje, bo testuje już w przymierzalni.

<3 <3 <3
Stary 2010-12-04, 19:15   #4342
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie popijam kawkę, niedawno wróciłam z pracy i za niedługo śmigam do kumpeli na babski wieczór
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 19:15   #4343
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

no to w takim razie i tobie zazdroszczę ja jeszcze sie nie mierzyłam, pewni jutro z rana to zrobie bo dzis piwka duzo się napiłam i brzuch bebeniasty ;p

Cytat:
ja uzywalam i lubie
zarowno i cale jak i kepki, z tym ze kepki lubia odpadac, a cale oklejac sie przy wewn.kaciku, dlatego wczesniej radze przetestowac, ale efekt zabojczy

pokazesz butki

kurde...
ah ta bbacia, znowu w zlym swietle Cie przedstawiono
osobiscie uwazam, ze termin duzo psuje, ale juz go nie zmienicie, dlatego wierze, ze i tak sie uda a czemu to przyjaciolka nie moze byc swiadkiem? slub jest do max.18, a na sylwestra zdazy sie wyszykowac...

ale na to, ze nic z nia ne robie i zawsze mialam takie wciecie to nie moge marudzic, bo nie powiem, lubie ja

pociesze, z eprawie kazda ma takie bole jak Ty

stronka sie przyda, dzieki

takie problemy to nie problemy i tak chciałabym taka talię, której nie posiadam i przez to we wszystkich ubraniach wyglądam kwadratowo ;/

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-12-04 o 19:17
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 19:22   #4344
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
właśnie popijam kawkę, niedawno wróciłam z pracy i za niedługo śmigam do kumpeli na babski wieczór
Ja popijam piwo, wcinam chipsy, słonecznik i pizze, a to dlatego że jestem zła i jest mi smutno do tego za niedługo @

Stary 2010-12-04, 19:36   #4345
loluska
Zakorzenienie

marta prócz słonecznika i pizzy u mnie to samo tyle że ja już zjadłam chipsy i piwo wypiłam no i humorek już lepszy... a ty czemu smutna??

Stary 2010-12-04, 19:49   #4346
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
marta prócz słonecznika i pizzy u mnie to samo tyle że ja już zjadłam chipsy i piwo wypiłam no i humorek już lepszy... a ty czemu smutna??
Bo jestem sama w domu a każdy na imprezie

Rodzice na imieninach a TŻ w knajpie z szefem i innymi pracownikami opijają otwarcie sezonu zimowego (pracują w sklepach sportowych) jeszcze wcześniej miało nie być tego ich spotkania i miał TZ do mnie przyjechać ale jednak wypaliło a poza tym ja nie cierpię jak mój gdzieś pije

A Ty też dziś sama loluska?

Stary 2010-12-04, 19:53   #4347
zielone_oko
Zakorzenienie

Marta nie smuć się nie warto
Nie jesteś sama, masz nas dzisiaj
Stary 2010-12-04, 19:58   #4348
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aa to ja mam wtedy tak mierzac 31,5cm roznicy, bo talia 60, a biodra 91,5. tylko ze ja mam te kosci biordoww takie dziwne i mi moje boczki nie wiem jak to nazwac ida wysoko i nagle mam uskok, nie wiem jak to nazwac i zalezy jak masz reszte ciala, ja mam pupe odstajaca, talie jaka jak widac, uda jak dla mnie normalne, a znowu w ramionach super waska tez nie jestem ani wysoka

ja uwazam, ze do tkaich bluzek trzeba miec wzrost i byc szuplym, bo mnie tez pogrubiaja jak nie wiem

ile placicie w Wladyslowowie, nie wiem czy dobrze pamietam za nocleg?
my chyba rezygnujemy z tego pensjonatu gdzie jestesmy, bo ciagle cene zmieniaja i juz mnie wkurzaja...
my płacimy 30zł/dobe od osoby oczywiscie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ooo to super

Stary 2010-12-04, 20:04   #4349
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Marta nie smuć się nie warto
Nie jesteś sama, masz nas dzisiaj
Dziękuję kochane, że mogę z Wami posiedzieć i po marudzić Wy macie dużo większe problemy...

Nałożyłam hennę na brwi, ciekawe czy wyjdzie bo ostatnio jak miałam to w ogóle nie było nic widać

Stary 2010-12-04, 20:12   #4350
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jestem sama w domu a każdy na imprezie

Rodzice na imieninach a TŻ w knajpie z szefem i innymi pracownikami opijają otwarcie sezonu zimowego (pracują w sklepach sportowych) jeszcze wcześniej miało nie być tego ich spotkania i miał TZ do mnie przyjechać ale jednak wypaliło a poza tym ja nie cierpię jak mój gdzieś pije

A Ty też dziś sama loluska?
no też sama... z moim widzę dopiero jutro i planujemy powygłupiać na nartach co poprawia mi humor. Chyba żadna z nas nie lubi jak nasi Tż piją gdzieś i z kimś innym niż my no ale w klatce nie da się zamknąć XD

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości