Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 304 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-04, 16:48   #9091
Mamacita
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez aga_aga0 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie cycolinki.
Ponieważ wiele nowych osób się ujawniło to dodało mi to odwagi aby również się uaktywnić na tym forum. Mam operację u dr. Sirka 28-12-2010r. Mam mieć mieć mentor CPG 323 440cc. Teraz mam rozmiar 70B ale takie obwisłe w ciązy miałam ogromne piersi a teraz została tylko skóra w dodatku całe są w rozstępach. I mam pytanie czy orientujecie się jaki po operacji będę mieć rozmiar biuściku? Bo mam obawy że będą nienaturalnie wielkie.
Ja mam 350 cc i mysle , ze moje sa juz na pograniczu duzych.. ale nie wielkich. Wiesz wszystko zalezy tez jaki masz rozstaw ramion i jakie biodra. Skoro mowisz ze po ciazy masz tam sporo miejsca, doktor musi je wypelnic. Ja widzialam dziewczyne z 500 cc i nie wygladala jakos bardzo nienaturalnie poniewaz byla grubej kosci.. Zalezy jaka masz sylwetke.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość
Wiem właśnie, że szybko. Ale termin już przesuwałam, i jest najlepszy dla mnie, bo to okres świąt, więc mam przerwę od szkoły. Bo ja zdecydowałam, że nie idę na tą 100-dniówkę, ale jak wszyscy zaczęli o tym mówić, to ja też bym chciała tam być. Zdaję sobie sprawę, że ciężko mi się będzie poruszać. A iść tam i siedzieć to też się nie opłaca, tylko kasa na marne by poszła, bo wiadomo jaki to jest wydatek. Wrrr nie wiem co robić !!
Tak się boję tego zabiegu jak nie wiem! Strasznie tego pragnę, ale się cholernie boje... Teraz jak napisałaś, że to już za 18 dni, to aż oczy postawiłam, że to już ! Jeszcze do niedawna dzieliło mnie od tego około pół roku, a to już tuż, tuż. łooooo
Piersi goja sie dosc wolno. Przez 2 miesiace musisz nosic pancernik, mysle, ze nie bedziesz czula sie wystarczajaco komfortowo by isc na studniowke po miesiacu. To dosc ryzykowne isc na zabawe gdzie w kazdej chwili ktos przez przypadek moze Cie uderzec w piers. A nie masz ferii zimowych w lutym? Ja juz dawno nie bylam w szkole ale pamietam, ze takie cos istneje Moglabys isc na poczatku lutego i do wakacji piersi by byly zregenerowane. Co do liposukcji to przepraszam, ze tak pisze ale mam nadzieje, ze doktor nie zgodzi sie by Ci ja zrobic. Ja uwazam, ze jestes za mloda. I z tego co pamietam to renemowani doktorzy nie godza sie na liposukcje u mlodych dziewczyn u ktorych istnieja inne sposoby zredukowania tkanki tluszczowej. Powiedz mi kochana ile wazysz i ile masz wzrostu.
Mamacita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 17:42   #9092
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Ano jestem leniwa, ale moje uda ciężko by było wyćwiczyć....

Magera, jej już za 4 dni zabieg. POWODZENIA !

P.S są tu gdzieś wasze fotki przed i po zabiegach ? Bo się nie mogę tu odnaleźć :P
a u kogo robisz??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 18:11   #9093
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mamacita Pokaż wiadomość
Ja mam 350 cc i mysle , ze moje sa juz na pograniczu duzych.. ale nie wielkich. Wiesz wszystko zalezy tez jaki masz rozstaw ramion i jakie biodra. Skoro mowisz ze po ciazy masz tam sporo miejsca, doktor musi je wypelnic. Ja widzialam dziewczyne z 500 cc i nie wygladala jakos bardzo nienaturalnie poniewaz byla grubej kosci.. Zalezy jaka masz sylwetke.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Piersi goja sie dosc wolno. Przez 2 miesiace musisz nosic pancernik, mysle, ze nie bedziesz czula sie wystarczajaco komfortowo by isc na studniowke po miesiacu. To dosc ryzykowne isc na zabawe gdzie w kazdej chwili ktos przez przypadek moze Cie uderzec w piers. A nie masz ferii zimowych w lutym? Ja juz dawno nie bylam w szkole ale pamietam, ze takie cos istneje Moglabys isc na poczatku lutego i do wakacji piersi by byly zregenerowane. Co do liposukcji to przepraszam, ze tak pisze ale mam nadzieje, ze doktor nie zgodzi sie by Ci ja zrobic. Ja uwazam, ze jestes za mloda. I z tego co pamietam to renemowani doktorzy nie godza sie na liposukcje u mlodych dziewczyn u ktorych istnieja inne sposoby zredukowania tkanki tluszczowej. Powiedz mi kochana ile wazysz i ile masz wzrostu.
176 cm. koło 60 kg, nie wazylam sie dawno. inni by powiedzieli, że wariatka ale ja nie moge patrzec na te grube udziska !! i brzuch tez chce miec plaski...

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
a u kogo robisz??
Jerzy Wilgus w Katowicach
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 19:55   #9094
inna_85
Raczkowanie

[QUOTE=lovelyashley;235703 91]176 cm. koło 60 kg, nie wazylam sie dawno. inni by powiedzieli, że wariatka ale ja nie moge patrzec na te grube udziska !! i brzuch tez chce miec plaski...

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Ty chyba kobieto grubo przesadza z tym swoim wyglądem!!! Mając 176cm i ok 60kg wagi chcesz robić liposukcję brzucha i ud ???? Biust to inna sprawa
Sorry bardzo ale ja mam 170 cm i 63 kg wagi nie nie zdecydowałabym się na takie zabiegi jednocześnie, bo przy tych wymiarach to wiem po sobie że wystarczy trochę ruchu - jakieś siłowni, fitnessu czy basenu i jak to nazywasz "grube udziska" same chudną!!
Ale to twoja decyzja! tylko pamiętaj nie porywaj się za bardzo na tego typu zabiegi w tak młodym wieku - bo z czasem się uzależnisz, albo prędzej sfiksujesz z bólu na jaki się sama piszesz planując trzy zabiegi na raz!!!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 20:17   #9095
lovelyashley
Rozeznanie

[QUOTE=inna_85;23571801]
Cytat:
176 cm. koło 60 kg, nie wazylam sie dawno. inni by powiedzieli, że wariatka ale ja nie moge patrzec na te grube udziska !! i brzuch tez chce miec plaski...

Ty chyba kobieto grubo przesadza z tym swoim wyglądem!!! Mając 176cm i ok 60kg wagi chcesz robić liposukcję brzucha i ud ???? Biust to inna sprawa
Sorry bardzo ale ja mam 170 cm i 63 kg wagi nie nie zdecydowałabym się na takie zabiegi jednocześnie, bo przy tych wymiarach to wiem po sobie że wystarczy trochę ruchu - jakieś siłowni, fitnessu czy basenu i jak to nazywasz "grube udziska" same chudną!!
Ale to twoja decyzja! tylko pamiętaj nie porywaj się za bardzo na tego typu zabiegi w tak młodym wieku - bo z czasem się uzależnisz, albo prędzej sfiksujesz z bólu na jaki się sama piszesz planując trzy zabiegi na raz!!!
nie, nie uzależnie się. od 5 lat marze o tych 3 rzeczach, i chce spelnic swoje marzenie. chce wreszcie normalnie spojrzec w lustro, bez obrzydzenia do siebie... duzo osob slyszac o operacji krytykuje ze mamy pusto w glowach, ze jestesmy idiotkami itd. ale ja nie robie tego z powodu kaprysu ( bo na prozno bym nie narazala swojego zycia), tylko dlatego ze bardzo tego pragne!
Stary 2010-12-04, 21:50   #9096
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=kejsiii;23564382]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Z tego co wiem wczoraj wszystko było OK lot nie został odwołany i Magera szykuje się do lotu co prawda dziś jeszcze wszystko może się zmienic ... Ale myślę że będzie sii

Tak więc Magerko skarbie odezwij się do nas szybko po przylocie czekamy na wieści
O jaki avek- no nie poznałam Cię
Magerka już pewnie dotarła

Cytat:

Jerzy Wilgus w Katowicach
No to teraz leżę po prostu- zasłabłam
Jak spytałaś czy można te trzy rzeczy zrobić w tak młodym wieku byłam pewna, ze ŻADEN ROZSĄDNY LEKARZ nie zrobił by tego gdyby nie było to uzasadnione.
No wybacz Kochana - ale czy Ty umiesz korzystać z internetu!!!!!!
W te pędy zakasaj rękawy i przekop wszystkie info o tym dr!!!!!!!!!

ja nie wiem czemu polskie prawo pozwala na to żeby lekarze po wyrokach nadal operowali i mieli własne prakyki

I teraz odpowiem na Twoje poprzednie pytanie- bo teraz sprawa wygląda zupełnie inaczej. Przy Twoim wzroście i wadze - biorąc pod uwagę Twój wiek podejrzewam że żaden inny lekarz nie zrobił by Ci tych zabiegów naraz.
Napisałaś, że szczupły brzuszek i uda to Twoje marzenie od 5 lat, wybacz ale przez taki czas z Twoją wagą i wzrostem osiągnęlabyś to bez pomocy chirurga!!!!! Ogarnij się Kochana ja Cię prosze-póki jeszcze nie jest za późno!!!!!
A powiedz co na to wszystko Twoi rodzice? co mówią? czy wogóle wiedzą ? Masz kogoś kto jest przy Tobie z kim możesz spokojnie przedyskutować to wszystko jeszcze raz?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-12-04 o 21:54
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 22:13   #9097
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=lovelyashley;235722 09]
Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
nie, nie uzależnie się. od 5 lat marze o tych 3 rzeczach, i chce spelnic swoje marzenie. chce wreszcie normalnie spojrzec w lustro, bez obrzydzenia do siebie... duzo osob slyszac o operacji krytykuje ze mamy pusto w glowach, ze jestesmy idiotkami itd. ale ja nie robie tego z powodu kaprysu ( bo na prozno bym nie narazala swojego zycia), tylko dlatego ze bardzo tego pragne!
Lovelyashley,
jesli tego bardzo pragniesz, to i tak to zrobisz ( jak pisala niegdys do mnie o moich otoczkach owa Miska ) , niezaleznie od tego co my ci tu bedziemy pisac i jak bardzo cie zniechecac do laczonych zabiegow. Nieraz ma sie taka fobie i nic tego nie zmieni.

Co nie zmienia faktu ,ze rowniez uwazam,ze przy 176 cm wzrostu - 60 kg wagi to masz wlasciwie super proporcjonalne wymiary.
Ja mam 170 cm i 59 kg i mi osobiscie to nie przeszkadza, nie naleze ani do bardzo szczuplych ani do otylych i w sumie postrzegam w sobie kobiece wdzieki.
Co nie zmienia faktu,ze tez mam to i owo do poprawienia.

Wez sobie do serca ,ze to nie zabawa. Zrozum ,ze to powazne zabiegi. Ze to ogromny bol. I ogromna odpowiedzialnosc.
Jesli to cie nie zniececi i nadal bedziesz przekonana ,ze chcesz to zrobic - to zrob to i juz.
Jesli nie jestes pewna co do swojej decyzji - sprobuj lepiej mniej radykalnych metod. Brzusio i uda w twoim wieku sa do wycwiczenia. Szkoda kasy slonko. No chyba ,ze masz jej na tyle duzo,zeby to zlekcewazyc.

To twoje zycie , nie jestes juz dzieckiem i z pewnoscia podejmiesz najlepsza dla siebie decyzje.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 22:15   #9098
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_aga0 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie cycolinki.
Ponieważ wiele nowych osób się ujawniło to dodało mi to odwagi aby również się uaktywnić na tym forum. Mam operację u dr. Sirka 28-12-2010r. Mam mieć mieć mentor CPG 323 440cc. Teraz mam rozmiar 70B ale takie obwisłe w ciązy miałam ogromne piersi a teraz została tylko skóra w dodatku całe są w rozstępach. I mam pytanie czy orientujecie się jaki po operacji będę mieć rozmiar biuściku? Bo mam obawy że będą nienaturalnie wielkie.
Witaj Ale Ci się fajnie roczek skończy
Jeśli masz piersi po karmieniu i po dużym rozmiarze zostało tylko wspomnienie to najgorszą rzeczą jaka Cię może spotkać to za mały implant. Jak takie piersi wyglądają z zamałym implantem możesz zobaczyć na stronie z mojego podpisu-zobacz jeśli masz odwagę
Wymiarki mamy podobne, wyjścióweczkę też- ja teraz mam CPG333 pojemości 485cc i piersi o jakich nawet nie marzyłam Rozmiar jak dla mnie idealny. Wizualnie miseczka D , stanikowo to wygląda inaczej, żelkowe piersi wyglądaja na mniejsze niż naturalne tych wymiarów- teraz noszę staniczek 70E/F wg rozmiarówki triumfa. Myśle, że Ty skończysz z podobnym rozmiarkiem staniczka

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-12-04, 22:18   #9099
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=MyaDiva;23574116]
Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

O jaki avek- no nie poznałam Cię
Magerka już pewnie dotarła

No to teraz leżę po prostu- zasłabłam
Jak spytałaś czy można te trzy rzeczy zrobić w tak młodym wieku byłam pewna, ze ŻADEN ROZSĄDNY LEKARZ nie zrobił by tego gdyby nie było to uzasadnione.
No wybacz Kochana - ale czy Ty umiesz korzystać z internetu!!!!!!
W te pędy zakasaj rękawy i przekop wszystkie info o tym dr!!!!!!!!!

ja nie wiem czemu polskie prawo pozwala na to żeby lekarze po wyrokach nadal operowali i mieli własne prakyki

I teraz odpowiem na Twoje poprzednie pytanie- bo teraz sprawa wygląda zupełnie inaczej. Przy Twoim wzroście i wadze - biorąc pod uwagę Twój wiek podejrzewam że żaden inny lekarz nie zrobił by Ci tych zabiegów naraz.
Napisałaś, że szczupły brzuszek i uda to Twoje marzenie od 5 lat, wybacz ale przez taki czas z Twoją wagą i wzrostem osiągnęlabyś to bez pomocy chirurga!!!!! Ogarnij się Kochana ja Cię prosze-póki jeszcze nie jest za późno!!!!!
A powiedz co na to wszystko Twoi rodzice? co mówią? czy wogóle wiedzą ? Masz kogoś kto jest przy Tobie z kim możesz spokojnie przedyskutować to wszystko jeszcze raz?

Myjusia
tesknie za toba !!!

Wyslalam ci nowe fotki na maila ,od Azjaty z aparatu. Dostalas ?

PS. dobrze ,ze Magerka juz w Polsce.
Z Warszawy do krakowa jakos dotrze. W koncu ma jeszcze 4 dni.
Ufff. Dostanie te cyck w koncu.
Stary 2010-12-04, 22:24   #9100
MyaDiva
Zakorzenienie

aga_aga o wlaśnie jest nasza Happy - ona też ma CPG tych rozmiarów, też była po karmieniu Mój biust mogę oceniać nieobiektywnie - no ale widziałam i dotykalam i jej panienki No śliczności - a wielkość ? w cale nie wielkie!!! myślę że nawet z 50cc więcej by na wielkie nie wyglądały To na prawdę minimum jakie mogła dostać Słowo daję że dekoldzik pierwsza klasa Zresztą może sama Happy zaraz coś napisze na ten temat

Stary 2010-12-04, 22:38   #9101
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Witaj Ale Ci się fajnie roczek skończy
Jeśli masz piersi po karmieniu i po dużym rozmiarze zostało tylko wspomnienie to najgorszą rzeczą jaka Cię może spotkać to za mały implant. Jak takie piersi wyglądają z zamałym implantem możesz zobaczyć na stronie z mojego podpisu-zobacz jeśli masz odwagę
Wymiarki mamy podobne, wyjścióweczkę też- ja teraz mam CPG333 pojemości 485cc i piersi o jakich nawet nie marzyłam Rozmiar jak dla mnie idealny. Wizualnie miseczka D , stanikowo to wygląda inaczej, żelkowe piersi wyglądaja na mniejsze niż naturalne tych wymiarów- teraz noszę staniczek 70E/F wg rozmiarówki triumfa. Myśle, że Ty skończysz z podobnym rozmiarkiem staniczka

A ja to rowniez potwierdze,
moje nalesniki po wykarmieniu 3 dzieci przeistoczyly sie w piersi dopiero po zaimplantowaniu 430 cc Mentora model CPG 333.
Tez mialam podobna wyjsciowke tzn. 75 b . Mysle,ze moglabym miec sylikonki o numer wieksze ale i tak ciesze sie z tych co mam.
Nie boj sie twojego rozmiarku.
To nie bedzie duzy cyc.
Mnie Mya uratowala od za malego rozmiaru implantow dla moich rozciagnietych karmieniem piersi, teraz ratuje ciebie a ja przylaczam , bo ma nasze dziewcze wizazowe ( Mya ) racje.

Pinki
a ciebie gdzie wcielo ???
Pokazalas przez internet swoje cycki moim kolegom i zniknelas !!!
Twoj polowek ci zabronil sie udzielac czy co ???
Pinki ty jaj nie rob, bo my wysychamy bez cie !!!

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
aga_aga o wlaśnie jest nasza Happy - ona też ma CPG tych rozmiarów, też była po karmieniu Mój biust mogę oceniać nieobiektywnie - no ale widziałam i dotykalam i jej panienki No śliczności - a wielkość ? w cale nie wielkie!!! myślę że nawet z 50cc więcej by na wielkie nie wyglądały To na prawdę minimum jakie mogła dostać Słowo daję że dekoldzik pierwsza klasa Zresztą może sama Happy zaraz coś napisze na ten temat

Ale jaja. Wyslalam odpowiedz i czytam... a tu Mya moje slowa wypowiada.

Abra kadabra, hokus pokus.
Mya przejrzalas mnie normalnie.

Mya ja tu jarze pyska do monitora z uczuciem ,ze to do ciebie sie jarze.
Ty to czujesz ?
Pewnie tak .
A Maceratka co ?
Zajete dziewcze znowu.
Co z tym Francuzkim rodem. Wyleci czy nie wyleci ?
Wiesz cos ?
Maceratka prosimy o meldunek !!!

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:

Hihi
ja twoje tez wymacalam na maxa.
Moj polowek do dzis przezywa, ze nie bral udzialu w naszym Maceratkowo-Myjowo-Happyowo- naukowym macaniu sylikonow.

I chcialam jeszcze dodac krotka wzmianke do Agi.
Aga, napisz cos. Wyjasnilo sie ?
Odezwij sie choc chwile.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-12-04 o 22:40
Stary 2010-12-04, 22:41   #9102
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=Happy_hour;23574644]
Cytat:

Myjusia
tesknie za toba !!!

Wyslalam ci nowe fotki na maila ,od Azjaty z aparatu. Dostalas ?

PS. dobrze ,ze Magerka juz w Polsce.
Z Warszawy do krakowa jakos dotrze. W koncu ma jeszcze 4 dni.
Ufff. Dostanie te cyck w koncu.
może jutro dziecko mi Skaypa zainstaluje to będziemy się miały - bo ja też tęsknię bardzo jutro kupię kamerkę Nowe fotki zaraz zobaczę. A dziś fioletowym krasnalką wstawię naszą fotkę z Azjatą-zgodził się więc niech Go poznają Dodam że to bardzo miły Azjata o gołębim serduchu

Stary 2010-12-04, 22:47   #9103
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=MyaDiva;23575047]
Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
może jutro dziecko mi Skaypa zainstaluje to będziemy się miały - bo ja też tęsknię bardzo jutro kupię kamerkę Nowe fotki zaraz zobaczę. A dziś fioletowym krasnalką wstawię naszą fotkę z Azjatą-zgodził się więc niech Go poznają Dodam że to bardzo miły Azjata o gołębim serduchu

Pewnie ze tak. Wystaw fotke. W koncu tez egzystujecie z Maceratka na scianie w ramce u Azjaty. Sama widzialam. DZIS !!!
Stary 2010-12-05, 00:16   #9104
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Pinki
a ciebie gdzie wcielo ???
Pokazalas przez internet swoje cycki moim kolegom i zniknelas !!!
Twoj polowek ci zabronil sie udzielac czy co ???
Pinki ty jaj nie rob, bo my wysychamy bez cie !!!

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Ale jaja. Wyslalam odpowiedz i czytam... a tu Mya moje slowa wypowiada.

Abra kadabra, hokus pokus.
Mya przejrzalas mnie normalnie.

Mya ja tu jarze pyska do monitora z uczuciem ,ze to do ciebie sie jarze.
Ty to czujesz ?
Pewnie tak .
A Maceratka co ?
Zajete dziewcze znowu.
Co z tym Francuzkim rodem. Wyleci czy nie wyleci ?
Wiesz cos ?
Maceratka prosimy o meldunek !!!

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Hihi
ja twoje tez wymacalam na maxa.
Moj polowek do dzis przezywa, ze nie bral udzialu w naszym Maceratkowo-Myjowo-Happyowo- naukowym macaniu sylikonow.
Hihihi Pinki HappyCię wkręca- Twoje panienki tylko my widziałyśmy Na sto procent- faceci nie zdążyli Dobrze pamiętam bo to był jeszcze początek imprezy
A pan M to baaaardzo cierpliwy człowiek jak On przeżył te wszystkie atrakcje i jeszcze nas wspomina

Maceratka się nie odzywała jeszcze - więc nic nie wiem. Trzymam kciuki za dobre wieści i czekam

Jarzymy się obie w takim razie- zaraz znowu wizaż się przegrzeje:hahaha :

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:57 ----------

[QUOTE=Happy_hour;23575164]
Cytat:

Pewnie ze tak. Wystaw fotke. W koncu tez egzystujecie z Maceratka na scianie w ramce u Azjaty. Sama widzialam. DZIS !!!
Właśnie foty widziałam I nawet coś już w albumik wrzuciłam- więc zapraszam wszystkie krasnalki na spotkanie z Azjatą u mnie w albumiku
A te zdjęcia na ścianie w ramce to chyba na jakimś honorowym miejscu muszą wisieć bo właśnie emaila dostałam w tej sprawie no jaja dosłownie
A dwa zdjęcia z tych co mi przesłałaś to mi się szczególnioe podobają- takiej pani w różowej bluzce O kurka - jakie ona ma piersi na tych fotach Aż żałuję, że tej bluzeczki nie przymierzyłam.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-12-05 o 01:36
Stary 2010-12-05, 08:31   #9105
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Marzenia marzeniami - każda z nas je ma! Ale do wszystkiego trzeba mieć zdrowy rozsądek!!! Jeśli marzysz od 5 lat o super brzuchu i udach to trzeba było się wsiąść za nie, a nie tylko rozmarzać się o operacji - to jest pójście na łatwiznę!!! Co innego cycki tego nie da się osiągnąć bez operacji.
Kobietko my tu ma forum naprawdę rozumiemy swoje marzenia i potrzebą zrobienia sobie operacji plastycznej, ale twój przypadek przeczy wszelkim rozsądnym regułom! Radzę iść do innego leżaka na konsultację, bo może wtedy zrozumiesz w co się rzeczywiście pakujesz. Mając 18 lat to są za poważne operacje, więc uważaj żebyś nie rozbiła sobie zamiast dobrze jakiejś krzywdy!!!!
Stary 2010-12-05, 11:41   #9106
lovelyashley
Rozeznanie

Czytałam wlasnie negatywne komentarze o nim, ale byly tez pozytywne. Przestraszylam sie wlasnie. Czytajac to co napisalas to sie wlasnie trzese ze strachu. Boze... Moi rodzice wiedza tylko o piersiach, nie moglabym im powiedziec bo by mnie zabili chyba. jezu nie wiem co robic, straszycie mnie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Marzenia marzeniami - każda z nas je ma! Ale do wszystkiego trzeba mieć zdrowy rozsądek!!! Jeśli marzysz od 5 lat o super brzuchu i udach to trzeba było się wsiąść za nie, a nie tylko rozmarzać się o operacji - to jest pójście na łatwiznę!!! Co innego cycki tego nie da się osiągnąć bez operacji.
Kobietko my tu ma forum naprawdę rozumiemy swoje marzenia i potrzebą zrobienia sobie operacji plastycznej, ale twój przypadek przeczy wszelkim rozsądnym regułom! Radzę iść do innego leżaka na konsultację, bo może wtedy zrozumiesz w co się rzeczywiście pakujesz. Mając 18 lat to są za poważne operacje, więc uważaj żebyś nie rozbiła sobie zamiast dobrze jakiejś krzywdy!!!!
teraz jeszcze jak o tym mysle, to moze z brzucha zrezygnuje... ? bo faktycznie brzuch moze bym dala rade wycwiczyc, ale ud nie da rady ? jak myslisz ? mam malo czasu, bo zeby odwolac to dwa tyg wczesniej, wlasciwie to juz jutro czy we wtore bym musiala dzwonic !
Stary 2010-12-05, 12:04   #9107
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Czytałam wlasnie negatywne komentarze o nim, ale byly tez pozytywne. Przestraszylam sie wlasnie. Czytajac to co napisalas to sie wlasnie trzese ze strachu. Boze... Moi rodzice wiedza tylko o piersiach, nie moglabym im powiedziec bo by mnie zabili chyba. jezu nie wiem co robic, straszycie mnie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

teraz jeszcze jak o tym mysle, to moze z brzucha zrezygnuje... ? bo faktycznie brzuch moze bym dala rade wycwiczyc, ale ud nie da rady ? jak myslisz ? mam malo czasu, bo zeby odwolac to dwa tyg wczesniej, wlasciwie to juz jutro czy we wtore bym musiala dzwonic !

Kochana cieszę się że trochę oprzytomniałaś! Decyzję o operacji nie można tak podejmować na szybcika!!! W szczególności jak sama widzisz wiele osób na forum ci to odradza. Rozumiem że chcesz pięknie wyglądać na studniówce, ale kobieto może przemyśl jeszcze decyzję i przesuń operacje.
Stary 2010-12-05, 12:28   #9108
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Kochana cieszę się że trochę oprzytomniałaś! Decyzję o operacji nie można tak podejmować na szybcika!!! W szczególności jak sama widzisz wiele osób na forum ci to odradza. Rozumiem że chcesz pięknie wyglądać na studniówce, ale kobieto może przemyśl jeszcze decyzję i przesuń operacje.
Nie operacji nie przesunę, jestem zdecydowana. Na konsultacje poszlam w wieku 17 lat, ale doktor powiedział, ze jestem za mloda, i musze poczekac rok. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka byłam rozżalona... Na 100 dniowke nie pojde, nie mam co liczyc, dlugo sie dochodzi do siebie po operacji, a tam trzeba sie schylac w trakcie poloneza, tanczyc, ruszac rekami, ktos by mi cos jeszcze zrobil, i tak w ogole jak mam zalozyc sukienke na stanik pooperacyjny ?! <lol2> Wiele z was mówi, ze 3 to za duzo. Wiec tak sobie mysle, że z brzucha zrezygnuje chyba jednak. Wystraszylam sie. Doktor i tak mowil ze niby za wiele co z brzucha nie ma co usuwac, wiec moze znajde w sobie motywacje, zeby go wycwiczyc. Jak myslicie, teraz bedzie dobrze, jezeli zrobie tylko operacjie biustu i ud ?! ( tak w ogole czytalam ze sa inne metody zeby pozbyc sie tluszczyku na brzuchu, bez operacji, tylko jakies maszyny sa do tego)

Edytowane przez lovelyashley
Czas edycji: 2010-12-05 o 12:31
Stary 2010-12-05, 12:44   #9109
inna_85
Raczkowanie

Kobietki powiedzcie mi bo ma stresa - wczoraj miała straszne nerwobóle pod lewą piersią i pod żebrami oraz drętwiała mi lewa ręka! Ból był tak promieniujący, że nie mogłam złapać tchu i się podnieść - miałam takie 2 ataki w przeciągu jakiś 15 minut. Dziś jak oddycham czuje ucisk w klacie po lewej stronie.
Kurcze co jest!!!
Czy to jest normalne????
Czy któraś miała takie jazdy po zabiegu - jakieś promieniujące nerwobóle, czy drętwienie rąk???
Zabieg miałam niecałe 2 tygodnie temu i już było ok a tu wczoraj taki psikus!!!
Stary 2010-12-05, 12:53   #9110
Madzienka2010
Raczkowanie

Cześć Skaarbeeeczki,
co słychać?? zima nas trochę nawiedziła co??
Kejsiii Magerka, jak tam nastawienie??już kilka dni zostało.
Buziaki Mya, Happy i wszystkim pozostałym Cycolinkom.
Inna, takie coś to zwykle od serca pochodzi, w większości wypadków jest to brak magnezu z wit B6. Ale jeśli to się powtórzy zadzwoń do pierwszej lepszej przychodni i niech Ci coś poradzą...
Stary 2010-12-05, 12:58   #9111
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Kobietki powiedzcie mi bo ma stresa - wczoraj miała straszne nerwobóle pod lewą piersią i pod żebrami oraz drętwiała mi lewa ręka! Ból był tak promieniujący, że nie mogłam złapać tchu i się podnieść - miałam takie 2 ataki w przeciągu jakiś 15 minut. Dziś jak oddycham czuje ucisk w klacie po lewej stronie.
Kurcze co jest!!!
Czy to jest normalne????
Czy któraś miała takie jazdy po zabiegu - jakieś promieniujące nerwobóle, czy drętwienie rąk???
A to ty jestes po zabiegu tyle co ! woo ! I jak te pierwsze dni ? Bardzo straszne ? Nie odpowiedzialas mi jeszcze na tamtego komenta :P
Stary 2010-12-05, 13:54   #9112
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm no nie wiem sama ;( oczywiście, że chcę żeby było wszystko w porządku. będę się stosować do zaleceń lekarza! szkoda, że do 13 musze dać odpowiedź, lepiej jakbym mogła po operacji, to wtedy sama by była w stanie coś powiedzieć na ten temat ehhh dlatego chciałam w grudniu, ze do lata jeszcze pół roku i lepszy czas na rekonwalescencje no i żeby w szkole nie było skapy, to się przykryje grubymi ciuszkami.
Mam takie pytanie : co na to wszystko Twoi rodzice ?
Sorry , ale sama jestem mama i w zyciu bym sie nie zgodzila , zeby moja corka w wieku 18 lat miala 3 tak powazne zabiegi i to jeszcze przed matura i studniowka .
Co bedzie gdy bedzie Cie bolalo a napewno bedzie , albo cos bedzie nie tak - bedziesz miala sile na uczenie do matury ? Od tego egzaminu zalezec bedzie Twoja przyszlosc i moim zdaniem to nie jest dobry czas na op.
To jest rok gdzie trzeba sie na nauce skoncentrowac a nie mankamentach swojego ciala.
Studniowka jest raz w zyciu i warto sie nia cieszyc bez "ograniczen " cala noc.
Tak sobie mysle , ze na brzuch i uda to lepiej zaczac sie ruszac.
Jesli zrobisz op. to Twoja ocena z wf-u tez bedzie nizsza
Po plastyce brzucha i ud bedziesz miala w zaleceniach diete i po okresie ochronnym SPORT do konca zycia, skoro nie umiesz teraz trenowac to myslisz , ze po op. bedzie lepiej ?.
Stary 2010-12-05, 14:03   #9113
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie : co na to wszystko Twoi rodzice ?
Sorry , ale sama jestem mama i w zyciu bym sie nie zgodzila , zeby moja corka w wieku 18 lat miala 3 tak powazne zabiegi i to jeszcze przed matura i studniowka .
Co bedzie gdy bedzie Cie bolalo a napewno bedzie , albo cos bedzie nie tak - bedziesz miala sile na uczenie do matury ? Od tego egzaminu zalezec bedzie Twoja przyszlosc i moim zdaniem to nie jest dobry czas na op.
To jest rok gdzie trzeba sie na nauce skoncentrowac a nie mankamentach swojego ciala.
Studniowka jest raz w zyciu i warto sie nia cieszyc bez "ograniczen " cala noc.
Tak sobie mysle , ze na brzuch i uda to lepiej zaczac sie ruszac.
Jesli zrobisz op. to Twoja ocena z wf-u tez bedzie nizsza
Po plastyce brzucha i ud bedziesz miala w zaleceniach diete i po okresie ochronnym SPORT do konca zycia, skoro nie umiesz teraz trenowac to myslisz , ze po op. bedzie lepiej ?.
Pewnie, ze by woleli zebym nie robila. Z brzucha zrezygnuje. Na w-f nie chodze, bo sobie zalatwilam zwolnienie Kobiety po operacji normalnie wracaja do pracy i zyja dalej, nawet maniacy sportu dlugo bez niego nie wytrzymuja i cwicza. Wszystko jest raz w zyciu. 100 dniówka, koszt kolo 1200zl na jedna noc, operacja oby na zawsze.
Stary 2010-12-05, 14:15   #9114
Yoki123
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie, ze by woleli zebym nie robila. Z brzucha zrezygnuje. Na w-f nie chodze, bo sobie zalatwilam zwolnienie Kobiety po operacji normalnie wracaja do pracy i zyja dalej, nawet maniacy sportu dlugo bez niego nie wytrzymuja i cwicza. Wszystko jest raz w zyciu. 100 dniówka, koszt kolo 1200zl na jedna noc, operacja oby na zawsze.
Wiesz co, muszę się zgodzic z Mayą, która to ujęła bardzo delikatnie i z Pysią, która poszła troche dalej, powiem ci po mojemu. Narzekasz na swoją budowę, wagę, ciało a chwalisz się załatwionym zwolnieniem z WF . Szczerze to chyba w tym wieku warto się wziąść za siebie i zrezygnować z książęcych nawyków. Poćwiczyć brzuch i uda i wracać do książek przed maturą!!! A na biust też przyjdzie czas...
Stary 2010-12-05, 14:20   #9115
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro jestes tak leniwa , ze nie umiesz swoich 4 litery podniesc to moim zdaniem szkoda wyrzucac kase na uda
Dziewczyno po takim zabiegu czy Ci sie podoba czy nie musisz SPORT uprawiac a jak tego nie bedziesz robic to Twoje uda beda jeszcze gorsze.

Sory Ty powinnas wydac kase na psychologa a nie chirurga Moim zdaniem jeszcze nie dojrzalas do tak powaznych decyzji .
Pewnie mi sie za znowu dostanie , ze za ostro ........ale w Twoim przypadku inaczej sie nie da !!!

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-12-05 o 14:24
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 14:21   #9116
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze co jest!!!
Czy to jest normalne????
WITAJ ja tez takie czasem mam tylko z boku lewej piersi,a co do dretwienia rak to mi najbardziej dretwieja w nocy ,ale to jest zależne jak wysoko sie poloze..Czasem po nocy mam takie wrażenie jak bym ważyła tone, nie moge sie ruszyc.. Ostatnio mi nogi dretwieja bo spie z pod kurczonymi i potem jak je prostuje to musze sie rozciagnac i w klatce piersiowej jest takie uczucie braku powietrza ,tak jak by pluca pod ciezarem implantow nie mogly sie w pelni rozciagnac..Pytalam pani dr i ona mi powiedziala ,ze to normalne obiawy tym bardziej ,ze spimy tylko na plecach i sztywniejemy. W prawej piersi pod spodem mnie szczypie i mam takie wrazenie jakby implant oderwał sie od żeber,ale to mija..PODOBNO NERWY TE KTORE ZOSTALY PRZECIETE SIE REGENERUJA I JEST TO DOBRY OBIAW

Edytowane przez yoko02
Czas edycji: 2010-12-05 o 14:26
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 14:38   #9117
BabyB
Raczkowanie

cześc dziewczynki
lata świetlne temu tu zaglądałam, wybaczcie że tak przepadłam bez wieści, zbyt dużo się wydarzyło żeby pisać głównie było to związane ze zdrowiem dlatego właśnie nadal czekam na op..... :-/

spóźnione gratulacje dla wszystkich nowych cycuszków na fiolecie
tęskniłam

ps. dlaczego większośc avatarów nie działa i nie ma też moich zdj w galerii?

Edytowane przez BabyB
Czas edycji: 2010-12-05 o 14:45
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 14:48   #9118
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
cześc dziewczynki
lata świetlne temu tu zaglądałam, wybaczcie że tak przepadłam bez wieści, zbyt dużo się wydarzyło żeby pisać głównie było to związane ze zdrowiem dlatego właśnie nadal czekam na op..... :-/

spóźnione gratulacje dla wszystkich nowych cycuszków na fiolecie
tęskniłam

ps. dlaczego większośc avatarów nie działa i nie ma też moich zdj w galerii?
WITAJ ostatnio byla trzy dniowa awari i tak sie glupio jakos porobilo .Czekamy ,az wszystko wroci do normy
Stary 2010-12-05, 15:09   #9119
magera
Rozeznanie

Witajcie kochane moje Dziubki

No ja już piszę z domku
Samolot wylądował w Warszawie i do KrK 7 godzin autobusem
W domu byłam 8.30 wieczorem, więc podróż zajęła mi (z dojazdem na lotnisko i z lotniska) 13,5 godziny
Kur... jak do Stanów conajmniej a tu tylko w tym 2,5 godz lotu
Tak padnięta juz byłam wczoraj, że nawet nie miałam siły pisać.
No, ale jestem już i buziam Was ogromnie z Polandu
Jutro zaczynam od badań, potem dentysta, gin i środa dzień 0
Ale mam cykora.....

Happciu kochana Ty moja poetko, widziałam drugi wierszyk też
No i widzisz Słoneczko Ty moje, wysłuchali Twoich modłów, a jako, że jesteś taka cudowna i dobra, to nie było mowy, żeby odmówili
Buziaczek ogromny dla Ciebie kwiatuszku
loviam Cię strasznie

Kejsiii
Gotowa psychicznie?? Bo ja za cholerę

Hej Baby
Fajnie, że odwiedziłaś nas!
Mam nadzieję, ze ze zdrowiem juz w porządku
Przekładałaś zabieg? Masz jakiś konkretny termin? Czy jeszcze czekasz?
Buziam ogromnie

Inna dzięki raz jeszcze za kolejne info

Mya, Beatryczek, Maceratka
dla Was krasnalki też wieeelki buziolek

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

No i dla Pinkusia też oczywiście
Nie widziałam Twoich postów teraz jak czytałam i sie zakręciłam i zapomniałam buziać Cię kochana

Dla wszystkich poza tym również oczywiście

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 15:34   #9120
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Witajcie kochane moje Dziubki

No ja już piszę z domku
Samolot wylądował w Warszawie i do KrK 7 godzin autobusem
W domu byłam 8.30 wieczorem, więc podróż zajęła mi (z dojazdem na lotnisko i z lotniska) 13,5 godziny
Kur... jak do Stanów conajmniej a tu tylko w tym 2,5 godz lotu
Tak padnięta juz byłam wczoraj, że nawet nie miałam siły pisać.
No, ale jestem już i buziam Was ogromnie z Polandu
Jutro zaczynam od badań, potem dentysta, gin i środa dzień 0
Ale mam cykora.....

Happciu kochana Ty moja poetko, widziałam drugi wierszyk też
No i widzisz Słoneczko Ty moje, wysłuchali Twoich modłów, a jako, że jesteś taka cudowna i dobra, to nie było mowy, żeby odmówili
Buziaczek ogromny dla Ciebie kwiatuszku
loviam Cię strasznie

Kejsiii
Gotowa psychicznie?? Bo ja za cholerę

Hej Baby
Fajnie, że odwiedziłaś nas!
Mam nadzieję, ze ze zdrowiem juz w porządku
Przekładałaś zabieg? Masz jakiś konkretny termin? Czy jeszcze czekasz?
Buziam ogromnie

Inna dzięki raz jeszcze za kolejne info

Mya, Beatryczek, Maceratka
dla Was krasnalki też wieeelki buziolek

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

No i dla Pinkusia też oczywiście
Nie widziałam Twoich postów teraz jak czytałam i sie zakręciłam i zapomniałam buziać Cię kochana

Dla wszystkich poza tym również oczywiście
Czekam aż się odezwiesz !!!!!
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości