|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
blond pasemka na rudawych włosach.Edytowane przez nocnytrans Czas edycji: 2016-03-29 o 17:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: blond pasemka na rudawych włosach.
wyjdzie, wyjdzie, ale włoski zniszczy :<
bynajmniej tak było u mnie. miałam kolor bardzo podobny do Twojego teraz (może jeszcze bardziej rudy), ale chciałam wrócić do blondu, więc zrobiłam sobie gęste, jasne blond pasemka, no i teraz mam w sumie taki nieokreślony blond, taki złoty
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Blond Ci wyjdzie, na pewno. Ale na Twoim miejscu poszłabym do fryzjera, który pracuje na dobrych kosmetykach. Nie wyjdzie może b. jasny czy chłodny, ale na pewno miodowy, ciepły blond.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie, ze mozesz zrobic baleyage w blondach. Przy dosyc jasnej bazie, takiej jaka posiadasz, mozna kombinowac. Mozliwe jest tez uzyskanie chlodnego odcienia, chociaz jego trwalosc bedzie na poczatku krotsza. Przy drugiej, trzeciej koloryzacji jest ok. Niestety dazac do koloru blond zazwyczaj potrzeba czasu. Mozna zrobic to w miesiac, mozna i w 3
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
wyjdzie, ale najlepiej niech to zrobi doświadczony fryzjer, samej nie warto próbować z rozjaśniaczami, żebyś włosów sobie nie spaliła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.