|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Cytat:
![]() jedna gałka i jestem w lodowym raju i jak spotkanie w GKaz to absolutnie nie w godzinach mojej pracy
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-12-05 o 01:42 |
|
|
|
|
#3632 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() W GKaz są muffiny, co prawda drogie jak szlag, ale one mnie zabierają do muffinkowego raju
|
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Copyraptor
|
Tam naprzeciwko almy, w tej kawiarni pod ruchomymi schodami. Muffiny czekoladowe...
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
to Chocofee, czy Gkaz we wtorek?
|
#3637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zamek poszedł, już kiedyś tak miałam, ale na gwarancji - stąd wiem, że zabieg jest możliwy.Nie lubię Was, gadacie o lodach! I to jeszcze z galerii krk ![]() najlepsze są w Słodkim Wentzlu; jogurt i cynamon są obłędne
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że centrum handlowe przed świętami to nie jest dobry pomysł..
|
|
|
#3639 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w ogóle, to cześć, bo chyba nowa jesteś ![]() Cytat:
|
|
#3640 |
|
Copyraptor
|
Cośtam.
![]() Baaja, wtorkowe spotkanie jest Neciaka, więc nie zmieniajmy lokalizacji, która jej pasuje może następnym razem. Albo spotkanie konkurencyjne |
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi tak naprawdę pasuje wszystko
poza tym to tak naprawdę spotkanie Ax.A ja widzę, co się teraz dzieje w galerii.. Myślałam dziś, że na przerwę nigdy nie wyjdę..
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... mi się rok temu zepsuł zamek w butach zimowych i zrobił mi szewc przy skrzyżowaniu ulic Grota-Roweckirgo i Kobierzyńskiej przy przystanku Ruczaj I w takich pawilonach. Tylko czekałam 20 dni, całe szczęście że odwilż już byłaCytat:
mam książkę o takich 'zabawnych' genach ![]() bezsenność...nie śpię wcale tej nocy a za godzinę mam wstać i 6h szkolenia... ciężko będzie a chcę coś wiedzieć
|
|
#3644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zamawiajmy wczesniej...a przynajmniej rzuccie jakimis pomyslami bo ja wyjatkowo w tym roku mam pustke w glowie
![]() Cytat:
Cytat:
Oj czemuuu..nie chcesz wielkiego 'czeeeeesc' uslyszec?
|
||
|
|
|
#3645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( mozliwe ze juz puytalam ale moglo mi umknącCytat:
![]() Neciak to ile Ty masz tej znizki? ja u siebie nie mam znizkek i jeszcze mi wczoraj jakas laska kase zarąbała i musze to spłacac
|
|
#3646 | |||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Mnie trochę szkolenia interesowały, ale trochę bałam się, że prowadząc po raz enty to samo szkolenie wpada się w rutynę i mówi jak automat. ![]() Rzucasz najpierw jakieś ,,ale", a jak w odpowiedzi dostajesz kopę argumentów przeciw plus pytania o uzasadnienie swojego zdania i propozycje rozwiązania patowej sytuacji, to się wycofujesz. Świetnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cholerko, nie wpadłam na to, żeby tej maty używać do pieczenia - też bym kupiła ![]() Zauważam, że moje silikonowe foremki na muffinki ściemniały, zwłaszcza od spodu. Myślicie, że to niedobry objaw? |
|||||
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciiiiiii
Niektorzy kupuja foremki a ja ciuchy |
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie ochote na kolczyki z www.fabryka-kolczyka.pl ?
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-12-05 o 10:54 |
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że przestałyście się już sprzeczać Emilka przypominam, że też jednak kupiłaś foremki No chyba, żę ich nie chcesz
|
|
#3650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ich zakup to wasza wina
|
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neciaku, nawet tak nie żartuj Nie dam rady się tam przytachać, nie przekażę sweterka i paseczków ![]() Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - bardzo żałuję, że po LO nie złożyłam o staż w policji, bo teraz bardzo mi się by to przydało. Poszłam, cholera, do urzędu miasta No ale to też jakaś praktyka administracyjna na moją korzyść ![]() Ale inną sprawą jest to, że wiem, że najpierw muszę zarobić pieniądze, czyli iść do płatnej pracy. W ogóle muszę wyrobić książeczkę sanepidowską i jak mówiłaś, Hula, złożyć do CC na przykład, skoro rotacja osób jest duża. I czekam na ekonomię w przyszłym semestrze - jeżeli mi się spodoba, to nie ma bata, idę w kierunku ekonomicznym dalej. |
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuję żeby została tak jak zaproponowano Cocofee czy jak się to pisze na Wiślnej.
W ogóle Ci nie pasuje?
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
I szukam pracy na Sylwestra, ale jeszcze nic nie znalazłam. W ogóle miałam nadzieję na telefon i na pracę na grudzień, bo jestem teraz dyspozycyjna i pani X zdawała się być zainteresowana podczas rozmowy, ale tak, wiem, każdy się wydaje na rozmowach zainteresowany i z pięknym uśmiechem informuje, że "skontaktujemy się z Panią".
|
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ekonomia...nie wiem czy tak ogolny przedmiot jak 'ekonomia' moze sie podobac a napewno nie mowi on duzo o samym kierunku o takiej nazwie
|
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ekonomii: tak, wiem, że to ogólne, ale potrzebuję poznać trochę ten przedmiot, żeby stwierdzić, czy nie, to kompletnie nie dla mnie, czy tak, że nawet wydaje się ciekawe i ja daję radę w temacie. Nigdy właściwie nie miałam kontaktu z ekonomią, teraz mam bezpieczeństwo ekonomiczne; wiem, że to z prawdziwą ekonomią ma mało wspólnego, ale niektóre zagadnienia podobają mi się, dlatego postanowiłam się nad tą dziedziną zastanowić. |
|
|
|
|
#3657 |
|
Matka Smoka
|
ville - a jakiej pracy na sylwestra szukasz?
Tak się starałam nie zaglądać do zakładki kolczyki w hurt-biżu, i co? i gucio... |
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
''Na pewno o wiele sympatyczniej by było, jakby taka osoba napisała np. tutaj, w wątku, "Cześć dziewczyny, nie udzielam się, bo cośtam, ale czy mogłabym dostać zaproszenie do klubu? Może kiedyś skorzystam z możliwości zamawiania z Wami". To już świadczy na jej korzyść
![]() Hej, dziewczyny tak więc przepraszam, może faktycznie powinnam najpierw przedstawić się wam tutaj, chociaż napisać jeden post, udzielić się na tym forum, a później poprosić ecrulo o zaproszenie do waszego klubu, powołując się na przynajmniej jedną z wizażanek z waszego wątku którą miałam okazję już troszkę bliżej w realu poznać Ja was podczytuję już od dłuższego czasu, bardzo podoba mi się wasz styl pisania i wypowiadania się tutaj, może dlatego wydawało mnie się od samego początku że znam was od lat i chętnie bym się z wami zaprzyjaźniła Właściwie dopiero teraz po tej dyskusji zdałam sobie sprawę że o ile ja mam okazję was tutaj poznać wy nie wiecie nic o moim istnieniu... Ach i jeszcze jedna sprawa bardzo chciałabym przyjść na któreś z waszych spotkań, ale teraz to nie wiem czy miałam bym odwagę się pojawić i czy w ogóle tak można się wprosić?
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
To może być śmieszne, ale się nie zastanawiałam. Wiem jednak, że taki gorący czas, gdzie wiele osób wybiera zabawę, a potrzeba też "rąk do pracy". Zastanawiałam się też nad znalezieniem czegoś w moim mieście, pracy przy obsługi gości w lokalu podczas tej nocy, ale cholera, ta książeczka sanepidowska! Za długo zwlekałam z wyrobieniem jej
![]() Znalazłam fajną ofertę pracy w oddziale Poczty Polskiej (
|
|
|
|
#3660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja poszłam od razu na duże spotkanie w shisha clubie. nie znałam nikogo i żeby znaleźć "nasze" dziewczyny, musiałam zaczepiać jakieś obce i pytać, czy nie są z wizażu ![]() najbliższe spotkanie jest we wtorek, więęęęęc?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

?
. Zamek poszedł, już kiedyś tak miałam, ale na gwarancji - stąd wiem, że zabieg jest możliwy.

Niektorzy kupuja foremki a ja ciuchy
Ja was podczytuję już od dłuższego czasu, bardzo podoba mi się wasz styl pisania i wypowiadania się tutaj, może dlatego wydawało mnie się od samego początku że znam was od lat i chętnie bym się z wami zaprzyjaźniła