|
|
#2161 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
_changime - spełnienia marzeń , weny i szczęścia w życiu
![]() ` Jeśli boisz się sparzyć , nigdy się nie ogrzejesz. ` W kubku porannej kawy , w przypadkowym uśmiechu na ulicy , w płatku śniegu - szczęście jest blisko ![]() Spotykam Cię codziennie . W każdej mojej myśli . Życie jest życiem , kiedy chce się żyć . Bądź , lub jakkolwiek nadaj życiu sens . Miej marzenia , dąż do ich spełnienia . Dawaj innym radość , bądź powodem czyjegoś uśmiechu . Żyj , a nie tylko istniej .
|
#2163 |
|
Rozeznanie
|
''
Jedno pragnienie, zobaczyć go''
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
"- Jesteś najbardziej egositycznym facetem na świecie.
-Tak? Poznałaś już wszystkich? " Zabierz swoje zabawki i wypier.dalaj z mojego życia.
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
Spoglądajac na telefon zauwazam wiadomozsc od Ciebie "Czesc Skarbie " i znów nie mam ochoty odpisać...
![]() Jak ty możesz wytrzymać z takim kimś jak ja?? Nienawidze siebie a ty mnie kochasz.. |
|
|
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
proszę, nie kończ udowodnij, że to co za piękne może być prawdziwe nikt mi nie powiedział, że będzie to tak trudne proszę serce, dość pytań proszę rozum, dość wyrzutów niesamowite, że chora miłość prowadzi do wojny widziały gały co brały, a teraz płaczą z żalu lubię delikatne zawstydzenie, kiedy mówisz mi najpiękniejsza
|
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
Nie byłeś wtedy pijany, dlatego kłamałeś. Ja, ta niezależna, poddałam się Tobie. To on zbudował mi skrzydła i nauczył latać. To z nim uniosłam się nad ziemią. Podobno pierwsza miłość pozostaje w naszej pamięci na zawsze, ale z czasem się kończy. My - razem - moglibyśmy wszystko. Mówili 'nie bądź głupia', a ja szłam pod prąd. W mojej głowie jesteśmy już małżeństwem. Nie musimy być parą, bądźmy tylko razem.
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-12-05 o 20:14 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
So_steadfast
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
potrzeba mi kolejnych dziesięciu palców u rąk i drugiej pary ust. nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić. i nadal próbujemy, aby usprawiedliwić marnowanie. nieświadomie komplikuję wszystko. jak kochać to nie indywidualnie. znów nam siebie ubyło. rozkoszuję się każdą chwilą razem.
|
#2170 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
_changime - najlepszego słońce Zapodziałam się gdzieś między początkiem a końcem
Śnieg zasypał mi drogę do Ciebie, zasypał drogę do szczęścia raz, dwa, trzy, kurczę, dalej Cie kocham. jak mam uwierzyć, że ją kochasz, skoro widzę w Twoich oczach tęsknotę? |
||
|
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
marikab-Kradnij ile chcesz robie to samo
![]() Primadonna, m o n ,so_steadfast,your blue eyes ,z innej bajki, notcool,mad_woman,rumunec zkaxd,SparklyAngel, Toogether93 przeżyłeś nasze życie, przeżyje i wasze Cierpień, jakie znosiłam przez ostatni czas nie da się opisać, Zostałam pojmana i uwięziona w klatce uczuć przez człowieka nieznającego współczucia, nie umiejącego dostrzec we mnie nic po za koleżanką. "aa to jest chyba inna bajka, bo potem kucyk zmienia się w czołg i przejeżdża po popieprzonej królewnie." Tado el tiempo que recuerda los días pasados con usted y me pregunto qué salió mal que su destino era uno u otro ! -przypomina mi czas dni spędzonych z Tobą i zastanawiam się co poszło nie tak, że twoje przeznaczeniem jest dla jednej lub drugiej! "Sprawa zasadnicza to myślenie,rozważał .Myślenie i samotność,bo nieważne,z kim spędzasz czas,na końcu zawsze zostajesz sam" Świadomość że nikt o Tobie nie myśli. Odwiedzasz mnie w snach, przecież wiesz ze nie lubię koszmarów "...to, że ktoś czasem się uśmiecha nie oznacza, że jest szczęśliwy"... Dam Ci rade : pozwól mu odejść i błagaj by nigdy nie wracał. Więcej Cie nie zrani Wyrzuciłam misia którego mi dałeś przed rozstaniem , Teraz zanim płacze, nie za Tobą "Rozłączyło nas życie zbyt mocno Rozłączyło nas życie zbyt szybko I choć czasem mnie mijasz w milczeniu Twoje oczy mówią mi wszystko" wena zagubiona w akcji
Czy jeśli zniknie coś, o czym nie wiedzieliśmy, że to mamy, tęsknimy za tym? (uczucie) Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-12-05 o 00:20 |
|
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
obiecał, że uchroni cię od bólu. a przecież cię boli. przez niego. bo odszedł. i wszystkie marzenia o bezproblemowym życiu szlag trafił. ale nie martw się. otrzyj łzy i się uśmiechnij. niedługo poznasz kolejnego perfekcyjnego kłamcę. znowu uwierzysz.
jutro też jest dzień. a gorzej już przecież nie będzie. - gdy go widziała w jej oczach tańczyły iskierki, a gdy odchodził one tak powoli gasły... - więc niech nie odchodzi, tylko cały czas przy niej będzie. - myślisz, że to takie łatwe? - jeśli kocha te iskierki... |
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
Dawno nie wymieniałam najwspanialszych moich perełek
ale uczynię to dziś z okazji postu nr. 600 ![]() naiwnie_, your blue eyes, so_stedafast, Toogether93, grise, rumuneczkaxd, marikab, PaniJana, _mandarynka, z innej bajki, nieliczylamwcalesie, Pimadonna, poprostuAsiss, agattee, Twoja Kokaina, m o n, mad_woman, kamisha, Paralogiczna, istny_paradoks, xxgroszek7xx, Christerine, otojest, Zakecona Na Maxa, naiwnao, dreams_x33, agrr, affen. A także te które już tu nie bywają a których twórczości niezmiernie mi brak: dresowa, CaMa, bajkowa, BananowaDelma, dontgivemenames, without_demur, chocapic, kreskowa, karmelowomi, Nensie, beautiful_lie niczego_po_trochu - dziękuję pewne rzeczy zwalają z nóg w mgnieniu oka, wiecie? jedyne co otrzymałam w zamian to kilka pytań i kilka słów więcej niż zazwyczaj. zapomnialam, że nie dziękujesz, że nie uśmiechasz się i nie mówisz nic, oprócz zimnego cześć - na początek i koniec rozmowy za razem. Nie - nie ma mnie w domu proszę Pana - mówię cicho zerkając za okno. nie może mi Pan zrobić niespodzianki, przyjechał Pan na darmo. i niech się Pan nie dziwi, że nie rozmawiamy, skoro non stop słyszę z Pana ust to samo. może niech Pan wreszcie przejrzy na oczy, bo trzeba w końcu zrozumieć, że tutaj nie ma Pan czego szukać. chcesz wszystko ratować. teraz, nagle. - dobre sobie. ale w sumie to tylko 2 lata wyjęte z życia. 2 lata ciszy. zapominasz w jeden dzień, przypominasz sobie 649 dni później myśląc że nadal jest tak jak kiedyś. ja tak nie potrafię. znowu powtórka z rozrywki? nie mała - nie dasz się - ba, Ty wcale tego nie chcesz. dostałam list ze wspomnieniami i z drobiazgami, na które kiedyś nie mogłam patrzeć.włożyłam głęboko do mojego pudełeczka, tak o, zupełnie bez emocji. wystarczył mi jeden wieczór, by przekonać się jaka jest prawda. gratuluję - jak dla mnie jesteś mistrzem w rujnowaniu i w kłamaniu. myślę sobie: odejdę bez słów, nawet nie zauważysz. gdy spojrzysz sobie w inną stronę, ja odejdę cichutko, na palcach, bez żadnego hałasu. a twarz zakryję włosami, żeby nikt nie mógł dostrzec żadnych emocji.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-05 o 10:39 |
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za wszystkie pochwały ''![]() Bo życie.. Znaczy: Kupować mięso, Ćwiartować mięso, Zabijać mięso, Uwielbiać mięso, Zapładniać mięso, Przeklinać mięso, Nauczać mięso i grzebać mięso, I robić z mięsa, I myśleć z mięsem, I w imię mięsa.. Na przekór mięsu.. Dla jutra mięsa, Dla zguby mięsa... Szczególnie.. szczególnie w obronie mięsa ''
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
SparklyAngel czeko_lada (chyba pokręciłam nick) - dzięki <3
![]() ________ 'doskonale wiesz, że to nie życie, lecz jakiś narkotykowy sen, z którego obudzisz się z bólem głowy. i nic, i nikt. bądźmy realistami, żądajmy n i e m o ż l i w e g o. spier.dalajcie, jestem boska. codziennie przekonuję się, że nie ma uczuć, jest tylko hajs, se.ks, hajs i trochę brudu. niebo aż pęka z nadmiaru piękna. TY - cappuccino posypane amfetaminą. Boję się. Bezdotyku. Frustracji. Wyobraźni. Zamglonych myśli i półprzymkniętych powiek. teraz jak się kogoś nie lubi, to się go kasuje ze znajomych, zamiast po ludzku zepchnąć ze schodów. Mam swój świat i swoje kredki, nie namalowałem Cię to wypie.rdalaj. '
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-12-05 o 10:53 |
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel kłaniam się. dziękuję i wiele postów życzę. "
i choćbym nie wiem jak była zła i nawet jeśli bym krzyczała że Cię nienawidzę, że masz się wynosić, nie możesz odejść rozumiesz? nie możesz. to nie była miłość. bo czy pisanie czułych sms'ów można nazwać miłością? przerywać cisze śmiechem i wiedzieć na pewno, że gdzieś tu jesteś nie mów mi w jaką przyszłość przyjdzie po jutrze spojrzeć.. "
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu
![]() ,,Sam sobie narysuj świat coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap" ,,Tysiące gwiazd krąży wokół nas Nad nami słońce między nami ściana deszczu" "Czy nie czujesz, że jakoś tak do siebie bliżej nam?"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2179 |
|
Raczkowanie
|
-Ktoś wpadł Ci w oko? -Wpadł, ale nie w oko -Więc gdzie? -W serce. ![]()
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Z wysiłkiem pompuje krew do całego ciała,
żeby je wyleczyć i zastąpić to,co tracę. Moje serce nadal bije.Nawet złamane,nie przestaje pracować.
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
;- ******
urodzinowo ![]() 'Widziałam najlepsze umysły mego pokolenia zniszczone szaleństwem, głodne histeryczne nagie'
|
|
#2182 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
kradnij , kradnij ile wlezie . ''
Wbijała się paznokciami w jego skórę, on mocno przytulał ją do siebie , czuła się idealnie w jego silnych ramionach, przegryzała z rozkoszy jego usta.. po jej ciele rozszedł się dreszcz, mimowolnie podnieciło go to bardziej i nic nie smakowało lepiej od jego ciała, i nic nie pachniało lepiej od niego i oboje pragnęli zatrzymać tą chwilę na zawsze.. zastąpić nią nawet całą wieczność. I gdy nadchodzą takie wieczory jak ten, gdy wszyscy inni gdzieś są szczęśliwi, a ty z kubkiem gorącej herbaty, słuchając smutnych piosenek szukasz sensu życia . '' |
||
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było
![]() ______ `moje uczucia dziś są gdzieś na dole. i wolę nie wchodzić już w tą grę, bo nagapiłam się już dość.` Najbardziej nie lubię powrotów. . Przegnite serce na pół 'czasem myślę sobie, że cudownie jest mieć nierówno pod sufitem, to normalna jest rzecz.' 'Weź powietrze w płuca, odstaw zawiść, nienawiść zostaw na istotne sprawy.' 'Mieć swoje nałogi ale takie, które dodają sił a nie stają się nie do przejścia murem'
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Nie myślę o Tobie prawie wcale,
tylko kilka tysięcy razy na sekundę. Kiedyś ludzie mówili,że miłość uskrzydla. Byli przekonani,że ona jedyna uczy latać,że potrafi nas wznieść na takie wyżyny,że nawet się nie śni. Kiedyś też,nie wiedziano co to ból,cierpienie,zło. Było idealnie do czasu,kiedy pojawił się mężczyzna. Mężczyzna,którego potocznie nazywamy teraz 'męska dzi.wka'. Nie zakochałam się w nim, czuję coś do niego,ale to nie jest jeszcze to. Skoczyłabym za nim w ogień,ale nie potrafię z nim być. Nie dlatego,że jest brzydki czy też ma czasami dziwne odpały. Po prostu,już nie potrafię kochać. W dzisiejszych czasach ludzie nie wiedzą co to miłość. Teraz miłością nazywają jakieś tam spacerki,całuski,fałszywe kocham Cię. Tak na prawdę niektórzy śmieją się,kiedy starsi ludzie idą za rękę. Mówią do siebie miłe słowa,okazują czułości. Tak na prawdę śmiejemy się tylko z tego,że zazdrościmy im tego uczucia. Że sami chcielibyśmy przeżyć taką długowieczną miłość. Tylko,że teraz nasze serca zajął internet,gg,komórki,skype . To nie jest tak jak kiedyś,potajemne spotkania i pragnienie tego,żeby jedynie dotknąć tej osoby. Żeby z nią porozmawiać. Teraz po dwóch dniach znajomości,pragnie się wylądować z nią w łóżku. Przez cierpienia dojdę do miłości,tej prawdziwej mojej wymarzonej. Może wreszcie spotkam tam gdzieś po drodze Ciebie,a wtedy skopię Ci dupsko i zapytam,dlaczego wcześniej mnie nie chciałeś. |
|
|
|
#2185 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję bardzo! ;* jesteście wspaniałe <3 ____ 'zamykasz oczy i widzisz tylko przestrzeń..' czasami chciałabym wrócić do tego, co nas łączyło.. 'bo są na świecie osoby, które mogą totalnie zmienić wszystko, a szczególnie wyraz twarzy..' ![]() 'nie opuszczę cię aż do śmierci' w takim razie czy ja już nie żyję? - umarła.. - ale kto? - nadzieja na lepsze jutro. wspomnienia - tylko to nam pozostało.
|
|
#2186 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i kolejnych setnych postów Skarbie Wiesz chłopcze, czasami przerasta mnie Twój sposób myślenia. Zbieram na szczęście. Dofinansujesz mnie ? Śmierć cały czas się do nas uśmiecha. Trzeba tylko zrobić to samo w jego kierunku. Zrezygnowałbyś z czegoś, po to abym ja to miała ? Wtedy najważniejsze były szczegóły. Teraz tylko ryzyko przekroczenia możliwości.
|
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Miśki <3
ruda wiewióra, SparklyAngel, TwojaKokaina, rumuneczkaxd - okradzione ![]() uwielbiam położyć się na łóżku,
nogi umiejscowić na ciepłym kaloryferze i przymykając oczy czuć Twą wyimaginowaną obecność. to nie Gwiazdka. nie dostaniesz odwzajemnionej miłości za bycie grzeczną, w tym świecie musisz być nieprzyzwoicie intrygująca. nie będę się reklamować tylko po to byś mnie kochał. najlepiej smakuje coś o czym wiedzą tylko nieliczni. liście opadły z drzew, ale nie znikły. One gdzieś tam oddychają pod śniegiem, marzną rozpaczliwie czekając na ciepły promień wiosennego słońca. to było słodkie gdy wlepiłeś swój nosek w szybę gdy szłam po mrozie byleby mieć tylko tą pewność, że to byłam ja. życie trzeba zbilansować. jeden frajer psuje Ci humor godzinami, byś mogła wyjść z domu i zaczerpnąć mrozu, by spotkać idiotę, Twojego idiotę, którego widokiem będziesz się jarała cały dzień jak dziecko widokiem torby wypchanej po brzegi słodyczami. - wiesz co właśnie robisz? - uśmiecham się? - nie. wprowadzasz mi zamęt w głowie i sprawiasz, że przez cały dzień nie będę myślała o niczym innym tylko o tym jak się uśmiechałeś jedząc płatki o czwartej po południu.
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
_changime - troszkę spóźnione ale wszystkiego najlepszego ;*
Chisterine - najlepszego także ;* rumuneczkaxd, PaniJana, marikab - oszalałyśta chyba dziewczęta ! dziękuję ;* your blue eyes - SparklyAngel - kolejnych milionów postów życzę ;* `Cóż za wspaniała karykatura bliskości.`
wśród tęgich nieścisłości losu i podszywanych `prawd` ludzkości. Tam gdzie harem Twoich kłamstw, w środku tego wszystkiego stoję sama krzycząc `więcej i więcej chcę Ciebie!` Twa dusza umarła, jesteś pustą karykaturą człowieka. Białe suknie, splamione krwią Twojej osobowości. Pięknie niszczymy siebie.
Największe przekleństwo jakie mnie spotkało? Blondyn o niebieskich oczach z ujmującym uśmiechem. ♥ by siatkaara Edytowane przez czochrajb Czas edycji: 2010-12-05 o 13:29 |
|
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
Każdego dnia, jednego tylko chcę Błagam was, zlitujcie się i zabijcie mnie. Ona jest jak kobieta poznasz ją ustami. I nienawidzę słów: "Nic nas nie rozłączy" A może właśnie teraz, na pewno ktoś umiera
I w czyichś ramionach wylewa łzy. lecz ciągle z głową w chmurach - co za bzdura! Przeszłość upijaj słońcem krzyczę wróć wołam wróć plamię przygryzione wargi barwa krwi nie wrócił wróciła. : )
Edytowane przez Beciorz Czas edycji: 2010-12-05 o 13:48 |
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
Spotkamy się na ciemnej stronie - bo tam nas światło nie sięgnie. Tylko tupot stóp niszczących kałuże. Niszczycielska magia pragnienia otępia zmysły. Połykamy tak zachłannie powierzchowne uczucia. Milczenie to najpiękniejszy zasób słów, niesłyszalny, niedościgniony, nieosiągalny. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.