|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Ktoś pisał wcześniej, że ludzie znowu mieli problemy z smsami? Jak był finał mam talent, to moja mama wysłała smsa, i po chwili (dłuższej) dostała kilka smsów w stylu "dziękujemy za ble ble ble...", sprawdziła konto- miała ok. 40 zł a zostało jej ok. 9zł...
|
|
|
|
#4502 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie moze skad Paulina miala ta spodnice?
jest swietna. |
|
|
|
#4504 |
|
zawsze mam racje
|
Jak Paulinie udało się zdać maturę z angielskiego? Szczególnie ustną?
![]() http://www.lansik.pl/21499/ola-z-top...utrze-zdjecia/ Zobaczcie jak pozuje Ola, a jak Paulina (jakby się przypadkiem załapała na fotkę )
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-03 o 23:41 |
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe co będzie w 2edycji;p
|
|
|
|
#4508 |
|
Rozeznanie
|
a wiadomo już coś o drugiej edycji? na kiedy ma być planowana?
|
|
|
|
#4509 |
|
zawsze mam racje
|
Ja myślę, że castingi będą w następnym roku w wakacje
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4512 |
|
Buc
|
nie wiem czemu ale jej twarz jest dla mnie niepokalaną inteligencją.
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w finale nie podobalo sie to, jak potraktowali Olę. Ance dali szanse obejrzenia jej pobytu w programie, a Ole zupelnie olali, nawet ani slowa do niej nie powiedzieli na wizji.
I tak apropo Oli - bardzo inteligentna i swietnie sie wypowiadajaca dziewczyna. |
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Spódnicę podobną widziałam w H&M 2 dni temu
![]() Paulina nie zaprezentowała się najlepiej.. |
|
|
|
#4515 |
|
Raczkowanie
|
popieram w 100%
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą można sobie było porównać wypowiedzi zaraz przed ogłoszeniem wyników - Oli była taka wyważona i konkretna, a Żylety to w skrócie było mniej-więcej "hyhyhy masakra"
|
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
mi Ola bardzo przypomina Serene z GG - Bleke Lively
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4520 |
|
BAN stały
|
Ojej... ech, i co tu napisać?
Nie było mi dane oglądać finału (byłam wtedy w Bydgoszczy a wiecie zapewne kto się tam pojawił tego dnia więc tap madl było bez szans) ale poprosiłam męża żeby mi smsa wysłał, kto wygrał - no przytkało mnie, nie powiem, ale w sumie niestety to było do przewidzenia...Ludzie wysyłając smsy nie kierowali się przecież kryteriami "modelki" tylko ładną buzią! Co za porażka z tymi smsami, normalnie to dziury wybiera przecież! Fragmenty finału obejrzałam sobie dziś - czy któraś jeszcze zauważyła w pewnym momencie (nie pamiętam dokładnie kiedy) na zbliżeniach było widać fatalnie nałożony puder na buzię Poliny i jakieś koszmarne rozwarstwienie ciemnego pudru na policzku? strasznie mnie to raziło (jako niegdysiejszą makeupistkę )Mój mąż podglądał przez chwilę program i zwrócił uwagę "ta Paulina coś zbyt uchachana i taka rozanielona, czyżby wiedziała, że wygra?" Może coś na rzeczy jest?sama nie wiem Bardzo podobała mi się.. Piszczałka! moim zdaniem naprawdę nadaje się na modelkę - spełnia wszelkie kryteria! haha, no i sorry Gradówek to dużo większa prowincja niż Zbąszynek:PPP Mąż żartował, że skoro Polina jest ze Zbąszynka to kontratak za niejaką Luizę z YCD (największa porażka jaką sobie można wyobrazić, niestety już dawno nie ma tego na youtube), ale może któraś kojarzy?? niemniej jednak byłam za Olą, choć wiem, że tylko do zdjęć się nadaje... |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam. W internecie 90% ludzi jest "anty Paulina". To kto ją wybrał?!
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widziałyście to http://www.pudelek.pl/artykul/28881/...model_zdjecia/ ta chuda wygrała amerykańską edycję tap madl ta sama którą jeden z jurorów na castingu objął w talii dłońmi
|
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1Z1pr3L7kQU
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ta figura. oto przykład na to jak z mankamentu zrobić swój atut
|
|
#4527 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Polinka w DDTVN z przyjaciółmi
...i znowu szara mysz... Niezbyt ładnie wygląda.
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
boze nie moge jej sluchac.
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hurrrraaaaa ![]() dziękuję! jakiś czas temu bezskutecznie poszukiwałam wzdłuż i wszerz cały internet i nie mogłam znaleźć, nawet w odcinkach na VOD szukałam ![]() zaraz poprawię sobie humor w pracy )))Wracając do tematu jednak, chciałam gorąco polecić wywiad z Moniką Smolicz: http://blog.perhapsme.com/?p=2199 fragment: PMe/MM: Rekordy oglądalności bije program Top Model – zostań modelką. Czy takie programy, mogą stać się drzwiami do światowej kariery? MS: To jest genialne show. Fajnie się to ogląda. Jednak po pierwsze, wszystkie uczestniczki tego programu, to dziewczyny powyżej osiemnastego roku życia. To już zakłamuje obraz tego biznesu. Dziewczyny, które zaczynają w tej branży mają zwykle piętnaście, szesnaście lat. Ten program jest świetne zrealizowanym programem rozrywkowym, ale nie odzwierciedla realiów życia modelek. Po drugie, uczestniczki tego programu w większości nie nadają się na modelki. Były wybierane raczej pod kątem osobowości. Jest tam jedna dziewczyna, która już jest modelką i to od kilku lat. Z tego co wiem, była związana z jedną z agencji z Krakowa. Niestety jeśli do tej pory nie udało jej się osiągnąć znaczących sukcesów to i teraz po tym programie nic specjalnego się nie wydarzy. Z całego grona dziewczyn, widzę potencjał w maksymalnie trzech. Mimo to jeszcze raz podkreślam, ten program nie pokazuje jak wygląda życie modelki. Nie daje wiarygodnego obrazu. Uczestniczki nie biegają po castingach by dostać pracę, jeśli są jakieś pokazy czy sesje – to są to one zaaranżowane specjalnie dla uczestniczek. Rywalizują między sobą w trakcie sesji zdjęciowej, a nie przed, na castingu, żeby tą sesje dostać. |
|
|
|
|
#4530 |
|
Przyczajenie
|
"Sesja zdjęciowa może czasem trwa wiele godzin, co owszem bywa meczące fizycznie, ale modelki dostają za to naprawdę fajną kasę, a wiekszość spraw materialnych i tak załatwia za nie agencja."
No tak, Jagodzińska dostała oszałamiającą kwotę 125 dolarów za sesje do francuskiego Vogue . Agencja zdaje się wyszła na tym lepiej ![]() http://jezebel.com/5701608/exclusive...ays-its-models |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.