Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-04, 22:29   #4381
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Kobiety to się nigdy nie zadowoli

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 22:36   #4382
ramoncia217
Wtajemniczenie

snow ja kupiłam też taki krem do cery mieszanej i tłustej ale muj jest z białą herbatą, i używam go już tydzień i mi pasuje jak na razie..

ja idę spać , cos zle się czuję ,, dobranoc
Stary 2010-12-04, 22:40   #4383
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja tez ide spać, dobranoc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 22:54   #4384
angelinmyheart
Zakorzenienie

Shadii ładne butki.
Ja też muszę sobie kupić botki, jak byłam z Tż. na sankach to nie czułam palców, jak szłam. Tak mi przemokły przez to nie miałam ochoty na zabawy w śniegu i tylko raz zjechałam. :/ A potem, jak wróciłam do domu to ból niesamowity, pierwszy raz tak miałam. Nie mogłam ruszać palcami. :/

caate, a ja myślałam po zdjęciach, że jesteś wyższa. Dawałam Ci min. 170 cm. To masz podobny wzrost do mnie.

buahhot, kurczę kusisz mnie tą paletką. Mam ochotę ją kupić.

loluska ta czarna śliczna, ale mnie by pogrubiała.

Ja dzisiaj kupiłam sobie płaszczyk, czarny na zimę. Za 120 zł po znajomości. Jestem zadowolona tylko guzik od kaptura już się urwał i musiałam na razie cały odpiąć.
Jutro mam kolokwium, ale mi się nie chce jechać na uczelnie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 23:03   #4385
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny naprawdę Wam dziękuję za miłe słowa Naprawdę dodają mi otuchy
Caate i Zielone_oko przyjaciółka powiedziała, że bardzo chciała i że to był by dla niej zaszczyt, ale obiecała coś bratu i nie może się wykręcić... TŻ powiedział, że pewnie się mamy pytała czy może być, albo coś.... Powiedziała, że jakbym coś potrzebowała, to ona mi chętnie pomoże, że jej bardzo głupio i takie tam. Ale i tak się czuję wystawiona...

Usnęliśmy z TŻtem, a tu pół godziny temu matka wpadła i kazała TŻtowi jechać do domu.... Czyli na lepsze się nic nie zmieniło.... A myślałam że coś lepiej będzie, wczoraj nawet dostałam od niej łańcuszek srebrny na mikołaja....

Kurcze, mam tyle wydatków, a kasy już na pewno nie dostanę... Od TŻta nigdy kasy nie brałam i bez okazji nic nie chciałam.... Dzisiaj powiedział, że jak na coś potrzebuję, to żebym mu powiedziała, to mi da, no i się waham, bo z jednej strony chciałabym sobie włosy ufarbować przed ślubem, kupić tusz, róż do policzków, rzęsy i takie tam, ale z drugiej strony strasznie się krępuję, bo ja nie potrafię tak..... Jakoś głupio mi... Wiem, że za niecały miesiąc on będzie moim mężem i wtedy będzie mnie utrzymywał, ale teraz się jakoś krępuję....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 23:49   #4386
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate i Zielone_oko przyjaciółka powiedziała, że bardzo chciała i że to był by dla niej zaszczyt, ale obiecała coś bratu i nie może się wykręcić... TŻ powiedział, że pewnie się mamy pytała czy może być, albo coś.... Powiedziała, że jakbym coś potrzebowała, to ona mi chętnie pomoże, że jej bardzo głupio i takie tam. Ale i tak się czuję wystawiona...

Usnęliśmy z TŻtem, a tu pół godziny temu matka wpadła i kazała TŻtowi jechać do domu.... Czyli na lepsze się nic nie zmieniło.... A myślałam że coś lepiej będzie, wczoraj nawet dostałam od niej łańcuszek srebrny na mikołaja....

Kurcze, mam tyle wydatków, a kasy już na pewno nie dostanę... Od TŻta nigdy kasy nie brałam i bez okazji nic nie chciałam.... Dzisiaj powiedział, że jak na coś potrzebuję, to żebym mu powiedziała, to mi da, no i się waham, bo z jednej strony chciałabym sobie włosy ufarbować przed ślubem, kupić tusz, róż do policzków, rzęsy i takie tam, ale z drugiej strony strasznie się krępuję, bo ja nie potrafię tak..... Jakoś głupio mi... Wiem, że za niecały miesiąc on będzie moim mężem i wtedy będzie mnie utrzymywał, ale teraz się jakoś krępuję....
Ja zawsze się zastanawiałam, jak to jest na początku małżeństwa, jakoś tak głupio mieć...wspólną kasę A jeśli chodzi o kosmetyki, to jeszcze głupiej, bo to niby takie nic i po co Ale myślę, że po prostu mu powiedz, że potrzebujesz troszkę pieniędzy, żeby pięknie na ślubie wyglądać nie musisz mu mówić konkretnie na co (widzę minę mojego, kiedy mówię : "Kochanie, dasz mi pieniądze na sztuczne rzęsy? " ), po prostu powiedz, że na kilka kosmetyków. Jesteście przed ślubem jeszcze, ale kiedy masz się "przełamywać" jak nie teraz? Zwłaszcza, że Ci powiedział, że możesz go o to poprosić, to ja bym się nie wahała. I to takie... miłe z jego strony bardzo jest, bo jednak pomyślał, że może potrzebujesz a nie masz...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 06:51   #4387
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Kupilam dzis ten krem z zielona herbata herbikaplant i alantan tez dziwna sprawa z tym z zielona herbata bo nie ma go w zadnych rossmanach i SP wszedzie tylko te w rozowych i niebieskich opakowaniach. Mi udalo sie dorwac w tesco tak jak ktos tu pisal (przepraszam ale nie pamietam kto).

Teraz lece do lazienki i spatki.
Dobranoc
nie ma za co napisz,jak się sprawuje pod makijaż i czy się po nim skóra nie świeci. teoretycznie nie powinna,ale nigdy nie wiadomo

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
To samo mam. Nie podobają mi się ani trochę chudzi ludzie, do których się zaliczam był czas, kiedy codziennie jadłam pizzę i inne takie rzeczy, obecnie każdego dnia jem mnóstwo ciastek, słodyczy, czyli rzeczy, od których NORMALNI ludzie tyją, a na mnie nic nie działa Dziewczyny, może (na pewno ) Was to nie przekona, ale cieszcie się z kobiecych kształtów, bo chude nogi i reszta wcale nie są fajne.
mogę Cię pocieszyć tylko tym, że jakbyś miała normalny metabolizm i byś tyła, to byś miała dopiero marudzenia i ciągłej walki ze sobą fajnie jest się non stop opychać pizzami
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 07:13   #4388
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
To samo mam. Nie podobają mi się ani trochę chudzi ludzie, do których się zaliczam był czas, kiedy codziennie jadłam pizzę i inne takie rzeczy, obecnie każdego dnia jem mnóstwo ciastek, słodyczy, czyli rzeczy, od których NORMALNI ludzie tyją, a na mnie nic nie działa Dziewczyny, może (na pewno ) Was to nie przekona, ale cieszcie się z kobiecych kształtów, bo chude nogi i reszta wcale nie są fajne.
Dokładnie, ani miniówki założyć, ani teraz dopasowanych kozaków

A mój TŻ wczoraj nie pisał bo był tylko sam z szefem, a ja już swoje fochy zaczęłam mu wypisywać dziś muszę go ładnie przeprosić

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 08:04   #4389
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Shadii ładne butki.
Ja też muszę sobie kupić botki, jak byłam z Tż. na sankach to nie czułam palców, jak szłam. Tak mi przemokły przez to nie miałam ochoty na zabawy w śniegu i tylko raz zjechałam. :/ A potem, jak wróciłam do domu to ból niesamowity, pierwszy raz tak miałam. Nie mogłam ruszać palcami. :/

caate, a ja myślałam po zdjęciach, że jesteś wyższa. Dawałam Ci min. 170 cm. To masz podobny wzrost do mnie.

buahhot, kurczę kusisz mnie tą paletką. Mam ochotę ją kupić.

loluska ta czarna śliczna, ale mnie by pogrubiała.

Ja dzisiaj kupiłam sobie płaszczyk, czarny na zimę. Za 120 zł po znajomości. Jestem zadowolona tylko guzik od kaptura już się urwał i musiałam na razie cały odpiąć.
Jutro mam kolokwium, ale mi się nie chce jechać na uczelnie.
Bo na zdjeciach i w telewizji wszyscy się wydają wyżsi
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 08:07   #4390
samaraNW
Zakorzenienie

jak na razie:
krem pod oczy
Venus punktowo
krem nawilżający na twarz
miodek na usta
krem z mocznikiem na łokcie i stopy
depilacja i golenie
balsam łagodzący po goleniu
peeling dłoni
olejek na dłonie

po maseczce karotenowej nie widziałam żadnych efektów
zaraz chyba pomaluję sobie paznokcie
Stary 2010-12-05, 09:36   #4391
Kalpana
Zakorzenienie

Shadi masz rację, ale trudno mi się przełamać. Moja znajoma pali, a jej facet nie i ona każe mu sobie kupować papierosy, on jej kosmetyki kupuje, ciuchy i w ogóle.... Dla mnie to jest przegięcie, bo od czasu do czasu facet może coś kupić, ale bez przesady..... I nawet jakbym chciała poprosić TŻta, to zaraz mi się jej teksty do swojego przypominają, typu "Kochanie daj mi 20zł na bułeczkę".

Z tym tyciem i chudnięciem generalnie chodzi o to, że jak ktoś ma szybką przemianę materii, to wiadomo, że choćby jadł bardzo kaloryczne rzeczy, to nie przytyje, bo szybko to spali, więc jeśli jest jakiś sposób, na spowolnienie metabolizmu, to od tego trzeba by zacząć. No i ilość spalanych kalorii musi być mniejsza od ilości kalorii dostarczonych organizmowi. Przynajmniej tak się uczyłam na lekcjach Zasad Żywienia :P

K

Sz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 09:50   #4392
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Shadi masz rację, ale trudno mi się przełamać. Moja znajoma pali, a jej facet nie i ona każe mu sobie kupować papierosy, on jej kosmetyki kupuje, ciuchy i w ogóle.... Dla mnie to jest przegięcie, bo od czasu do czasu facet może coś kupić, ale bez przesady..... I nawet jakbym chciała poprosić TŻta, to zaraz mi się jej teksty do swojego przypominają, typu "Kochanie daj mi 20zł na bułeczkę".

Z tym tyciem i chudnięciem generalnie chodzi o to, że jak ktoś ma szybką przemianę materii, to wiadomo, że choćby jadł bardzo kaloryczne rzeczy, to nie przytyje, bo szybko to spali, więc jeśli jest jakiś sposób, na spowolnienie metabolizmu, to od tego trzeba by zacząć. No i ilość spalanych kalorii musi być mniejsza od ilości kalorii dostarczonych organizmowi. Przynajmniej tak się uczyłam na lekcjach Zasad Żywienia :P
najlepiej jeść rzadko, ale bardzo dużo i bardzo kalorycznie. po czasie metabolizm się zwolni. jak się je regularne posiłki,to metabolizm pracuje na pełnych obrotach. i najlepiej opychać się na wieczór, albo nawet i w nocy

pomalowałam paznokcie na taki bordowo-fioletowy kolorek oczywiście musiał mi się jeden zepsuć, ale to chyba u mnie nieuniknione
Stary 2010-12-05, 09:55   #4393
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej ja nie dawno wstałam i kawke piję

idę zaraz umyć i zadbać o włoski
Stary 2010-12-05, 10:00   #4394
samaraNW
Zakorzenienie

ja piję herbatę zieloną z maliną i zachwycam się widokami tropików

czy krem ziaja oliwkowy jest tak tłusty, jak ziaja masło kakaowe?
Stary 2010-12-05, 10:13   #4395
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
Cytat:
Ja zawsze się zastanawiałam, jak to jest na początku małżeństwa, jakoś tak głupio mieć...wspólną kasę A jeśli chodzi o kosmetyki, to jeszcze głupiej, bo to niby takie nic i po co Ale myślę, że po prostu mu powiedz, że potrzebujesz troszkę pieniędzy, żeby pięknie na ślubie wyglądać nie musisz mu mówić konkretnie na co (widzę minę mojego, kiedy mówię : "Kochanie, dasz mi pieniądze na sztuczne rzęsy? " ), po prostu powiedz, że na kilka kosmetyków. Jesteście przed ślubem jeszcze, ale kiedy masz się "przełamywać" jak nie teraz? Zwłaszcza, że Ci powiedział, że możesz go o to poprosić, to ja bym się nie wahała. I to takie... miłe z jego strony bardzo jest, bo jednak pomyślał, że może potrzebujesz a nie masz...
Shadii bardzo dobrze mówi

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

nie ma za co napisz,jak się sprawuje pod makijaż i czy się po nim skóra nie świeci. teoretycznie nie powinna,ale nigdy nie wiadomo

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

mogę Cię pocieszyć tylko tym, że jakbyś miała normalny metabolizm i byś tyła, to byś miała dopiero marudzenia i ciągłej walki ze sobą fajnie jest się non stop opychać pizzami
no wlasnie Shadii lepiej się ciesz

Cytat:

hm ja niestety nie uzywalam oliwkowej ziaji

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Samara piekny av

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 10:17   #4396
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale w sensie takim, że masz za wąską łydkę i wszystkie kozaki odstają czy nie chcesz podkreślać swoich nóg?

A ile masz wzrostu?

Duże przerwy w posiłkach to tycie gwarantowane (przynajmniej u mnie) Tak sobie nieźle tamtej jesieni przytyłam, mimo że jadłam ilościowo tyle co wcześniej, ale organizm był ciągle na trybie gromadzenia....

Do dziewczyn chcących przytyć: a ile kcal mniej więcej dziennie jecie?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-05 o 10:22
Stary 2010-12-05, 10:23   #4397
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Najlepiej by było jakbyśmy mogły sobie oddawać/dawać kg

A mój od 3 godzin nic nie pisze, ja mu jutro pokaże
no to ja bym z chęcią tak z 5 kg oddała

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
a ja dalej szukam sukienek i zakochałam się w tym z h&m, w najbliższym czasie jadę do galerii poprzymarszczać

http://allegro.pl/sukienka-h-m-gorse...341982706.html

http://allegro.pl/h-m-divided-sukien...352623607.html
tą pierwszą ma moja koleżanka i bardzo ładna jest...
ja też muszę się rozejrzeć za sukienką bo jestem zaproszona na studniówkę

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wypiłam dwa drinki i świat mi wiruje. Ja nie wiem skąd mam taką słabą głowę Kiedyś musieli mi polewać podwójne porcje, żebym poczuła cokolwiek

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

A czemu Ci smutno?

Ja też dzisiaj chodziłam nabuzowana Ale wyjaśniłam sprawę.

edit: już doczytałam.
ehhe ja to mam mocna głowe, czasami znajomi mówią że jestem "nieekonomiczna " bo piję piję i się upić nie moge

ze spa tylko podstawy bo jestem u rodziców a tu nie mam tylu kosmetyków....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 10:50   #4398
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Piękności
A ja wstałam sobie jakąś godzinkę temu Ogólnie od piątku nie miałam internetu - mam radiowy i w taką pogodę to szkoda gadać.. Ale bardzo solidnie i starannie o siebie dbałam
A teraz muszę się wziąć za lekcje i naukę - przepisałam już matmę, został mi referat z biologii i douczenie się na spr. i wsio A potem z Tż'em się spotkam na parę godzinek, pójdziemy zagłosować
Także nie wiem o której tu dziś wpadnę, ale będę na pewno i nadrobię wszystko i jeszcze z Wami się podzielę moją taką małą refleksją

P.S.: Mam pytanko odnośnie tego konkursu świątecznego na Wizażu - gdzie można znaleźć to, jakiej marki nagroda jest dziś prezentem?? Bo nie mogę znaleźć

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 10:53   #4399
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
snow ja kupiłam też taki krem do cery mieszanej i tłustej ale muj jest z białą herbatą, i używam go już tydzień i mi pasuje jak na razie..

ja idę spać , cos zle się czuję ,, dobranoc
tak tak chodzilo mi o biala herbate wlasnie wczoraj kupilam zielona herbate do picia i tak mi weszlo to w glowe

Cytat:

Wiesz ja moj TZ jest od roku tylko moim narzeczonym, mieszkamy razem od 2lat a pieniazki mamy wlasciwie wspolne Rwoneiz uwazam ze Shadii madrze napisala To nic zlego od czasu do czasu poprosic o cos TZ'ta szczegolnie przed tak waznym wydarzeniem Ja nie raz prosze TZ'ta zeby wracajac kupil mi np tusz a on do mnie dzwoni zebym kupila dezodorant i perfumy jakies tam bo mu sie skonczyly takie zycie razem, przywykniesz do tego i Ty

Cytat:
witam

Oczywiscie, ze napisze Jeszcze myslalam nad tym w zoltym opak. on jest z czarnym bzem, wygladzajacy, rowniez nadaje sie pod makijaz Ale teraz na te mrozy lepszy nawilzajacy no i wzielam ten z herbata.

Cytat:

Ostatnio Loluska pisala chyba, ze go uzywa i ze jest chyba taki bardziej konkretny - tlusty

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 10:55   #4400
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale w sensie takim, że masz za wąską łydkę i wszystkie kozaki odstają czy nie chcesz podkreślać swoich nóg?

A ile masz wzrostu?

Duże przerwy w posiłkach to tycie gwarantowane (przynajmniej u mnie) Tak sobie nieźle tamtej jesieni przytyłam, mimo że jadłam ilościowo tyle co wcześniej, ale organizm był ciągle na trybie gromadzenia....

Mam wąską łydkę i w miarę wąskie kozaki znaleźć graniczy z cudem, ale niedawno takie znalazłam ale nie założe ich NA spodnie bo nie za fajnie to wygląda, takie patyczki

Mam 165 cm wzrostu

A co do ilości kcal to nie mam pojęcia bo ja bardzo różnie jem

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 11:07   #4401
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snowhitee: zagłosowałam w konkursie rowenty na Ciebie.
Ładnie Twoje włosy wyglądają na tym trzecim zdjęciu

<3 <3 <3
Stary 2010-12-05, 11:13   #4402
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wąską łydkę i w miarę wąskie kozaki znaleźć graniczy z cudem, ale niedawno takie znalazłam ale nie założe ich NA spodnie bo nie za fajnie to wygląda, takie patyczki

Mam 165 cm wzrostu

A co do ilości kcal to nie mam pojęcia bo ja bardzo różnie jem
wiesz rozumiem problem z kozakami tez mam ciezko ze znalezieniem dopasowanych a jak juz znajde to tez wcale za fajnie to nie wyglada - taka chuda lydka W tym roku kupilam sobie takie szersze ale doslownie troche, tak zeby spodnie wchodzily i zeby ta lydka tak chudo nie wygladala i jest ok

Cytat:
snowhitee: zagłosowałam w konkursie rowenty na Ciebie.
Ładnie Twoje włosy wyglądają na tym trzecim zdjęciu
Dziekuje bardzoto ciesze sie , ze na 3zdj wygladaja ladnie bo tak chodze na co dzien dwa pierwsze to moje nauralne 1 utrwalone lakierem a 2 prosto po myciu i suszeniu.

Dbam o siebie

Stary 2010-12-05, 11:26   #4403
Kalpana
Zakorzenienie

Snow ale wiesz jak to jest, jak TŻ coś kupi, to inaczej, niż jak da Ci kasę na to.... :/ A on mi nie kupi sam, bo nie znosi takich zakupów, a poza tym się na tym nie zna.

K

Sz
Stary 2010-12-05, 11:29   #4404
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

Dziekuje bardzoto ciesze sie , ze na 3zdj wygladaja ladnie bo tak chodze na co dzien dwa pierwsze to moje nauralne 1 utrwalone lakierem a 2 prosto po myciu i suszeniu.
Bo na 3 zdjęciu są najbardziej błyszczące i gładkie i dlatego mi się tak podobają.

<3 <3 <3
Stary 2010-12-05, 11:31   #4405
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow ale wiesz jak to jest, jak TŻ coś kupi, to inaczej, niż jak da Ci kasę na to.... :/ A on mi nie kupi sam, bo nie znosi takich zakupów, a poza tym się na tym nie zna.
wiem wiem, rozumiem Cie bo ja na poczatku tez sie wstydzilam o co kolwiek TZ'ta poprosic trzymam kciuki za Twoje przelamanie, a moze TZ sam sie zapyta czy nie potrzebujesz czegos na slub Mysle, ze na pewno bedzie dobrze

Kobietasukcesu wiem tez uwielbiam proste, gladkie i blyszczace wlosy niestety natura obdarzyla mnie falowanymi ale wspomagam sie prostownica

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-12-05 o 11:32
Stary 2010-12-05, 11:36   #4406
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Kalpana: warto się jednak przełamać. Co z tego, że na ślubie nie będzie wiele osób, wyglądaj ładnie dla siebie i dla swojego faceta (nie lubię słowa TŻ)

<3 <3 <3
Stary 2010-12-05, 11:42   #4407
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja po tym scieciu włosów dziś wkoncu mogę miec rozpuszczone włoski heheh

lece na zakupy, wpadne potem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 11:43   #4408
Shadii
Wtajemniczenie

Witajcie

Cytat:
(...)
No niby tak się pocieszam, ale nie wiem, gdzie jest ta granica między byciem chudym, a byciem szczupłym a ludzie różnie mi mówią - że jestem szczupła, a ci pulchni, że straszny ze mnie chudzielec no, ale skoro porównują ze sobą, to...

Cytat:

A mój TŻ wczoraj nie pisał bo był tylko sam z szefem, a ja już swoje fochy zaczęłam mu wypisywać dziś muszę go ładnie przeprosić
Rety, ja też to zawsze robię, najpierw mam pretensje, a potem zdaję sobie sprawę z tego, że były głupie i lecę go przepraszać
A kozaki sobie kupiłam nad kolana, bo też mam problem z odstawaniem wszystkich w łydce, a to dziwnie wygląda. Poza tym te kozaki które mam skracają nogi, co mi akurat bardzo odpowiada, bo za wysoka jestem (166 cm).
Cytat:
No tak, ale to co nie wypada w parze, wypada w małżeństwie, w tym przypadku przecież nie będziecie żyć osobno. Musisz się przyzwyczaić, po prostu płaci ten, kto akurat na to ma. Za wszystko, nieważne, czy to kosmetyki, czy bułki w piekarni.
Cytat:
najlepiej jeść rzadko, ale bardzo dużo i bardzo kalorycznie. po czasie metabolizm się zwolni. jak się je regularne posiłki,to metabolizm pracuje na pełnych obrotach. i najlepiej opychać się na wieczór, albo nawet i w nocy

pomalowałam paznokcie na taki bordowo-fioletowy kolorek oczywiście musiał mi się jeden zepsuć, ale to chyba u mnie nieuniknione
Rzadko? czyli źle robię ciągle coś jedząc

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dzien dobry

Shadii bardzo dobrze mówi

no wlasnie Shadii lepiej się ciesz

hm ja niestety nie uzywalam oliwkowej ziaji

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Samara piekny av
No staram się
Cytat:
Nie mam pojęcia Muszę to jakoś policzyć.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 11:48   #4409
xHello Kittyx
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Ja dzis sobie zrobie domowe SPA,bo w tygodniu w ogole nie mam czasu po szkole odrazu jeżdze do babci do spzitala ale dziś moja mama stwierdziła ze muszę odpocząc i pojechała z dziadkiem i moim bratem

Dziś mam w planach 1 mycie włosów nizoralem,2 elseve nutri blask,wax na skalp i lorys na długość tak na ok godzinkę,depilacja,balsam brązujący,malowanie paznokci I NAUKA

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 12:11   #4410
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Weszłam sobie z ciekawości na pkp, zobaczyć jak to pociągi teraz jeżdzą i oto newsy:

• TLK 42110/32100 z Katowic i Krakowa Płaszowa do Lublina opóźniony o około 390 minut
  • TLK 45110 z Katowic do Bydgoszczy opóźniony o około 370 minut

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości