|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
![]() Baw się dobrze Zazdroszczę ![]() Witamy Ja miałam dziś iść na imprezę z TŻ-em i dwiema znajomymi z chłopakami. Ostatecznie nie idziemy, jedna z nich przyjdzie z chłopakiem do mnie i posiedzimy w czwórkę z TŻ-em, popijemy winka Byłam dziś na zakupach z TŻ-em, chciałam w sumie kupić sobie jakąś spódniczkę, ale wyszukaliśmy śliczną sukienkę w Tally Weijl i TŻ mi kupił, tak bez okazji
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam z nart
![]() Narty miałam na nogach trzeci raz w życiu (uczyłam się jedzić w lutym tego roku i byłam tylko na oślej łączce) a nie pozwolili mi iść na oślą. Z góry nie było widac końca stoku Jutro łyżwy, więc muszę zregenerować siły i jeszcze odespać wczorajszo-dzisiejszą imprezę. Zakupowo nic nie kusi
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-12-04 o 21:07 |
|
|
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
Ja Lubego mieć nie będę aż do końca 1 studiów
(zostało mi 7 mies). A i jutro obejrzę horror - 2 wersje Ringu ![]() Dziś poszła w ramach Akcji Maska do włosów Elseve - przy spisie jej nie uwzględniłam
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Hosenko, ależ Cię nosi, aż zazdroszczę tak aktywnego wypoczynku
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko niestety trochę zdarłam gardło na nocnych piskach i śmiechach na mrozie po imprezie - no ale kolega chciał mnie do zaspy wrzucić w eleganckich kozaczkach na obsasie i płaszczyku
|
|
#2736 | |||||
|
Zadomowienie
|
O właśnie, ja też.
Zużyć może niewiele, ale ważne, że nie szalałaś z zakupami. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witaj Cytat:
Kuszą te limitowanki, eh...
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
wczoraj bylismy w chinskiej restauracji,co jakis czas fajnie jest zjesc sobie takie inne jedzonko. A dzisiaj po poludniu jedziemy do miasteczka,juz wszystko jest tak ladnie oswietlone ![]() nic jakos nie zuzywam i nic nie kupuje Czy na Mikolaja dojda wam jakies kosmetyki? |
|
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio z moim byłam na zakupach, kupowałam butki, a kozaczki na obcasie poprosiłam, żeby mi zaniósł do szewca na drugi dzień, bo miałam strasznie zdarte fleki... no i poszedł i od razu zapłacił z góry , kochany stworek...Na kabarecie było świetnie! chłopaki są niesamowite Mimika Michała mnie rozwaliła całkowicie...a jak on się rusza A potem poszliśmy na tortillę, ale pycha...a miałam być na diecie ![]() Cytat:
chociaż...i tak na łyżwy pójdę pewnie ja już czuję, że dostanę jakieś zestawy, z których jedna rzecz mi się spodoba, a reszta będzie leżeć... :x szkoda, że u mnie w Rodzinie jest zbyt tradycyjnie, żeby się umówić, co kto chce na święta ![]() (ale to pod choinkę, nie na mikołaja )zamówiłam sobie na allegro Seche Vite i Carmex w sztyfcie :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-05 o 12:48 |
|||
|
|
|
#2739 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
) I pachną obłędnie Cytat:
Ja na szczęście nie muszę dietować i dziś na śniadanie miałam szakszutę Cytat:
Cytat:
![]() Zobaczymy, ale pewnie się złamię )
|
|||||
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamowilam sobie pod choinke duzy zestaw kosmetykow na Ebayu, marki Koreanskie, glownie dla BB creamow, mam juz jeden i jestem bardzo na TAK Kupilam BB cream Watery, Skin79 Crystal Pact (puder w kompakcie), korektor pod oczy w sloiczku Salmon. Poza tym wzielam sporo rzeczy z serii SKINFOOD (kosmetyki organiczne) - maske aloesowa do twarzy, mgielke z wit.C do twarzy, zelowe serum aloesowe do twarzy. Na razie czekam na paczke z Korei ![]() Jesli zainteresowaly was te kosmetyki, to polecam ten watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...232276&page=79
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2010-12-05 o 13:07 |
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczko ej, to ma być odwyk, a Ty tutaj kusisz
nonono!zauważyłam, że wcale nie chce mi się robić maseczek...za dużo roboty, ale ze mnie leń... |
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na mikołaja z kosmetyków dostanę tylko lakier Essence Underwater
Co do prezentów pod choinke to od X lat ja się tym zajmuję Najczęściej ja rozdzielam co do kogo będzie, często tez kupuje, a później się rozliczamy. Wynika to z tego, że mam najwięcej czasu na myślenie i kupowanie.W tym roku jakoś tak wyjatkowo wspólnie planujemy, podsyłamy sobie linki itp. Wolę dostać rzecz, którą potrzebuję, którą miałabym i tak kupić (np. teraz pudełka na płyty CD - płyty DTH które przyszły jakiś czas temu dalej trzymam w pudle po kosmetykach z Avonu bo nie mam gdzie
|
#2744 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() az nawet sprawdzilam - ostatni raz bylam w 2005 ale za to w Tyrolu wrzucam fotki (ja w rozpietej kurtce i w kozackich okularach )
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat te rzeczy zaliczaja sie jeszcze do wydatkow listopadowych, w grudniu juz nie bede tak szalec, obiecuje
|
|
|
#2746 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
kiedys razem ogladalismy na stronie zippo i zakochalam sie w niej, obical mi na Gwiazdke od mamy i siostry chcialabym serduszko na szyke Lilou z wygrawerowanym moim psem a od taty mam najwieksze wymagania i probuje go namowic na lustrzanke cyfrowa (choc nie wiem, czy nie uda) ![]() Cytat:
na szczescie mnie nie kusza, bardziej moje zainteresowania ida w strone yes to carrotts czy yes to tomatoes Cytat:
cos jak jejecznica, tak? ja mialam jajeczka na miekko
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Krem jak to krem, nie kazdemu bedzie pasowal, wszystko zalezy od typu cery.
BB creamy to caly wachlarz pielegnacji, sa odpowiednie serie dla kazdej cery, wiec kwiestia jest tylko wybor dopasowany do naszych potrzeb Ja moge tylko mowic za siebie - mi pasuja
|
|
#2749 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
zwlaszcza ze nie sa zbyt drogie na ebayu ale nie potzrbuje ich, bo widze, ze rozjasniaja przebarwienia i blizny po tradziku. Czytalam tez, ze maja dzialanie przeciwzmarszczkowe... a ja nie mam zmarszczek ani przebarwien, to nie potrzebuje
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie masz gdzieś w okolicy wyciągów, żeby nawet na sobotę czy niedzielę się wybrać? My mamy w planie też w tygodniu jeździć na godzinę-dwie: w mojej okolicy jest kilkanaście stacji narciarskich w odległości 20-40 km, więc jest w czym wybierać. Nie lubię nosić czapki i od tamtej zimy miałam na głowie tylko 3 razy, własnie przy okazji nart. Jak sie jedzie wyciagiem to jednak wieje i dobrze mieć. Choć moja koelżanka zjeżdżała na desce bez czapki i twierdziła, że nie było jej zimno. Ta co miałam jest mojej mamy i trochę za mało na uszy idzie - moze sobie kupię jakąś żeby chociaz na narty mieć. Tylko bez żadnych pomponów itp
|
|
#2751 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny, co ja wczoraj nawyprawiałam.
Kupiłam jakiś czas temu lustro do sypialni, bo było przecenione w Jysku, ale jak przyniosłam je do domu to stwierdziłam, że kompletnie nie pasuje. No i wczoraj kupiliśmy z TŻ taki spray dla grafficiarzy jakby i przemalowaliśmy. efekt niesamowity - jakby od zawsze było srebrne
|
|
#2752 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nie mam MP3 Cytat:
Cytat:
![]() Oglądałam Ring - co za nuda... Trochę się przestraszyłam, ale nic nie nauczyłam, to film bez sensu jakiegokolwiek. Takie coś - to dla mnie bez ambicji kino. Za to chce obejrzeć trochę Hitchcock'a i Kubricka i inne tego typu - wolę thrillery, ale psychologiczne, niż horrory. Jeszcze spojrzę czy nie ma wersji japońskiej, pewnie lepsza, bo Amerykanie to tylko z grubej rury walą. Ale film jest bez sensu - 2/10 jak nic. Za to "Nieodwracalne" z Moniką zasłużyło na 10/10, przy tej szmirze to coś to arcydzieło, bo uczy. I jest porąbane, ale idzie zrozumieć i czegoś się nauczyć. Więc "Nieodwracalne" polecam serdecznie. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2754 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() Cytat:
a po drugie glowa mnie czasem boli jak tak przemarznie jest jajcarska ) osobna na snowboard, osobna na lekki mrozik (taka "skarpeta") osobna na mega mroz i jedna taka na codzien (tez z pomponem )nie przezylabym zimy bez czapki
|
|
#2755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A przepis masz tu: http://gotowanie.onet.pl/35537,0,1,s...a_przepis.html I nie wiem, czy jest to taka zwyczajna jajecznica Hosenko Bo zwykłą jajecznicą z pomidorami i cebulą tego nie można nazwać ![]() Aga - Mój brat woli Japońskie horrory. A sis czarny humor - my kumamy angielskie komedie. I kino Burtona. I dobre filmy kostiumowe, a ja lubię też dramaty i thrillery psychologiczne. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2010-12-05 o 15:17 |
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super sprawa, gratuluję finiszu ![]() a pokażesz jak to się przedstawia? ![]() ja kiedyś chodziłam całą zimę bez czapki, teraz nie daję rady...chyba się starzeję
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak w takim razie wyglada zwykła jajecznica? ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- U mnie jest na odwrót - boli mnie głowa jak mam cokolwiek na głowie, choćby kaptur.
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, BB cream ma dzialanie wybielajace, korygujace i przeciwzmarszczkowe
Wiekszosc tez niezle matuje ![]() Jest to taki kremo-podklad wielofunkcyjny, pierwotnie uzywany po zabiegach dermatologicznych, ktore sa bardzo inwazyjne i powoduja zaczerwienienie skory, zmiany naskorka itp. Ten krem mial przywrocic skorze jednolita barwe i poprawic jej stan ogolny ![]() BB cream ma rowniez dzialanie pielegnacyjne - po dluzszym uzywaniu skora po prostu wyglada lepiej
|
|
#2759 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
a mi sie nie chce na razie i jakieś szałowo drogie te kremy nie są, na ebayu jak patrzylam to 30 - 40 - 50zl juz z zprzesylka kosztuja takie co by mnie interesowaly (ja raczej nawilzajacych mocno szukam) np ten AREZIA Blemish Balm BB Cream ale nie wiem ktory odcien dobrac bo swatchy nigdzie nie ma no nic, poszperam jeszcze
|
|
#2760 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2010-12-05 o 16:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Tym razem to on przyjeżdża do mojego miasta. Mam nadzieję, że spotkanie uda się podobnie jak pierwsze 

(zostało mi 7 mies). A i jutro obejrzę horror - 2 wersje Ringu 

wydane: 17,97 zł 
za slodka dla mnie. Tak nieprzyjemnie slodka. Dobrze, ze bylam niuchnac, to wogole mi sie jej nie chce 

I nie mam MP3 
Trochę się przestraszyłam, ale nic nie nauczyłam, to film bez sensu jakiegokolwiek. Takie coś - to dla mnie bez ambicji kino. Za to chce obejrzeć trochę Hitchcock'a i Kubricka i inne tego typu - wolę thrillery, ale psychologiczne, niż horrory. Jeszcze spojrzę czy nie ma wersji japońskiej, pewnie lepsza, bo Amerykanie to tylko z grubej rury walą. Ale film jest bez sensu - 2/10 jak nic.