|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9122 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
|
|
#9123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana co do twoich operacji to twoja decyzja i twoje ciało. My tu tylko wyrażamy swoje opinie! Co do mnie to zabieg miałam niedawno jak się zorientowałaś. Jestem na świeżo ze wszystkimi bólami, przejściami i tymi całymi prawami. |
|
|
|
|
#9124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hihi.. Dzięki bardzo !! Też się już cieszę, że jestem w domu Mam takiego stresa, ze nie mogę się zdenerwować nawet Wiem, że to nie ma sensu, ale tak się czuję ![]() O matko kochana,przecież to juz tylko 2 dni
|
|
#9125 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Życzę powodzonka !!!!!!! |
|
|
|
|
#9128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba wszystko wiem, pisałam do naszej Innej i odpowiedziała mi wyczerpująco na moje milion pytań ![]() A jest coś co mogłabyś mi Ty też doradzić tak od siebie?? Byłabym ogromnie wdzięczna I tak się stresuję mimo wszystko ![]() totalny mętlik, co? Dzięki
|
|
#9129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9130 |
|
Rozeznanie
|
Lovelyashley co do Twoich pomysłów, a propos liposukcji poczytaj i spróbuj moze najpierw czegoś takiego. Ogladałam kiedyś program jakiś taki o gwiazdach Hollywood... jest to najczęściej stosowane i najbardziej popularne wśród naszych piękności ekranowych
http://www.sylwetka.kobiety.net.pl/6...tour,2115.html http://www.liporoyal.pl/ Myślę podobnie jak dziewczyny i popieram je w 100%. Jestes uważam za młoda n takie zabiegi, a jeśli jest coś czego mogłabyś spróbować zamiast, to uważam, ze warto, bo zabieg chirurgiczny, to juz ostatecznosć w takim wypadku!! Pozdrawiam ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Dzięki za linka, tą stronkę przeglądnełam juz kiedyś
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-12-05 o 18:43 |
|
|
|
#9131 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=magera;23586605]Dzięki Dziubku
Chyba wszystko wiem, pisałam do naszej Innej i odpowiedziała mi wyczerpująco na moje milion pytań ![]() A jest coś co mogłabyś mi Ty też doradzić tak od siebie?? Byłabym ogromnie wdzięczna I tak się stresuję mimo wszystko ![]() totalny mętlik, co? Jedno co Ci mogę doradzić, to zabierz sobie podstawowe kosmetyki, spodnie dresowe, albo od pidżamki i rozpinaną górę. Opieka bardzo dobra dzień i noc. Trzymaj sie Magdy, to żona doktora, też pracuje jako lekarz w klinice i jest duszą i sercem klinki. Przy niej nie da się denerwować!!! A my Ci tu dotrzymamy towarzystwa do środy. Jak Ci się urodzi jakieś pytanie to dawaj jak w dym
|
#9132 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lovelyashley;235857 21]Po to jest forum aby rozmawiac, i wysluchac opini innych. Jak to znosisz, bardzo boli ? Myslalas ze bedzie gorzej czy lepiej ?
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Pierwsze 3 dni był masakryczne, nawet pamiętam przez chwilę zastanawiałam się po co mi to było, dni się dłużyły a ja byłam wykończona! Przez kolejny tydzień okropna była tylko noc, bo co 2 godziny wstawałam bo bolał kręgosłup i wszystko mi drętwiało. Teraz ostatnie noce prawie cale przesypiam, budzę się tak zraz w nocy i nawet przyzwyczaiłam się do spania na plecach. Na gorzej że znowu coś się dzieje o wczoraj - mam kujący bój w lewej piersi. i to taki żywot! Kochana Magera trzymam kciuki!!! Trzymaj się twardo i pamiętaj będzie dobrze! Buźka Edytowane przez inna_85 Czas edycji: 2010-12-05 o 18:49 |
|
|
|
#9133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może warto zapytać, żeby niepotrzebnie sie nie stresować Ja kochana nie moge Ci pomóc, bo kompletnie nie wiem co to może być, ale myśle, że jak napiszesz maila teraz, to szybciochem dostaniesz odpowiedź Buziam Cię Słoneczko bardzo mocno
|
|
#9134 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lovelyashley;235857 21]Po to jest forum aby rozmawiac, i wysluchac opini innych. Jak to znosisz, bardzo boli ? Myslalas ze bedzie gorzej czy lepiej ?
Witaj!! Ja tez jestem swiezo po operacji dokladnie 18 dni. Idąc na op. bardzo sie balam i myslalam ,ze mam dosc wysoki próg bólu- i niestety mylilam sie,, Nie chce cie straszyc ,bo nie o to tu chodzi i kazdy inaczej bol znosi ,ale ja przez pierwszy tydzien mialam tak dosc ,ze chcialam isc do pani doktor wyjac implanty .. Moj ukochany podcieral mi tylek ,sama nie bylam w stanie. Nie wyobrazam sobie jak mialabym miec jeszcze robione uda i brzuszek ,bo i bez tego mialam ogromny problem ze wstawaniem,,NAPRAWDE PRZEMYSL TO I CZY NIE LEPIEJ UDA I BRZUSZEK ODLOZYC NA POTEM
mentor CPG333-485cc dr SKWIERCZ Edytowane przez yoko02 Czas edycji: 2010-12-05 o 19:37 |
|
|
|
#9135 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisałam emaila. Czekam na odpowiedź od niego! Póki co dziś nie mam tak silnego kucia w klacie więc mam nadzieję że to jednak było jednorazowe! Ale zobaczymy co odpisze. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- [QUOTE=yoko02;23587037] Cytat:
|
||
|
|
|
#9136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak wiesz... profilaktycznie na przyszłość w razie 'w'
|
|
#9137 | |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn ,ktore ciesza sie swoimi zelkami juz troche czasu , czy wielkosc piersi jakos bardzo sie zmienia czy tylko kształt.. chcialabym kupic sobie sukienke,ale boje sie ,ze potem bedzie za duza albo za mala
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- [QUOTE=inna_85;23587063]Napisałam emaila. Czekam na odpowiedź od niego! Póki co dziś nie mam tak silnego kucia w klacie więc mam nadzieję że to jednak było jednorazowe! Ale zobaczymy co odpisze. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
|
#9138 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=yoko02;23587037]
Cytat:
|
|
|
|
|
#9139 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lovelyashley;235877 36]
Cytat:
|
|
#9140 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=yoko02;23587828]nie no ale wy tak serio ? nawet jakbyście chciały, to nie dałyście rady ?! no są rodzice, brat ( lol2), ale o udach nie wiedza, wiec tak czy siak muszę dolną częścią ciała się sama zajmować. Do tej dolnej to przyjaciółkę poproszę, nie ma wyjścia. naczy nie zeby mi tylek podcierala heheh, ale wiadomo o co chodzi
|
|
|
|
#9141 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lovelyashley;235879 57]
Cytat:
|
|
#9142 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#9143 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
Ja dziś wybrałam się na zakupy świąteczne by porobić prezenty .. Po zabiegu moge na to nie mieć siły I tak wszystkiego nie kupiłam bo już rozpoczęły się tłumy w centrach handlowych a strasznie nie lubię kupować w takich warunkach Od jutra zaczynam świąteczne porządki w domku muszę umyć okna za w czasu ![]() Mam już powolutku stracha Nie wiem nie boję się bólu po zabiegu i to też mnie przeraża Boję się że się rozczaruję że będzie gorzej niż myślałam bo teraz obstawiam że nie będzie tragedii ..Ale najbardziej na świecie boję się tej narkozy Nie boję się o siebie tylko ciągle mam myśli że mam małe dziecko w domu ![]() Dziewczyny zauważyłam że oczekiwaniu na zabieg towarzysza różne emocję.. Początkowo wiadomo radość potem strach a na końcu zwątpienie czy aby na pewno jest mi to potrzebne??? Ja wiem że jest mi to strasznie potrzebne ale boję się że coś pójdzie nie tak Z drugiej strony już nie mogę się doczekać Ach niech już lepiej jest po bo zwariuje ![]() Mageruś Nasz dzień nadchodzi lovelyashley Daj sobie przemówić i zrezygnuj z tej liposukcji ![]() Ale tak czytam i jakoś wierzyć mi się nie chce piszesz że od 5 lat myślisz o liposukcji czyli co mając 13lat już chciałaś robić liposukcję sorry ale jakoś nie pasuje mi to wszystko cycki rozumiem ale liposukcja Daj sobie spokój Baby Witaj masz nowy termin ?? Super że się odezwałaś zastanawiałyśmy się co u Ciebie Dla wszystkich kochanych filetowych
|
#9144 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczeta...
cos mi sie zaciol necik i nie moglam wskoczyc ale juz jestemMoje drogie slonka u mnie leci dzien za dniem...cycuszki rosna ![]() magerko - moja kochana sis..super ,ze juz dojechalas teraz aby do 08.12 i beda nowe dziewczynki...nie boj sie bedzie ok. ja wytrwalam i przezylam wiec i ty dasz rade.. mya, happy - wariaty wy moje ![]() A co to za szal zmieniania Avka??? nie poznalam was... ale chwali sie sa ladniusie...
|
|
#9145 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kejsiii;23588636]Witajcie kochane
Ja dziś wybrałam się na zakupy świąteczne by porobić prezenty .. Po zabiegu moge na to nie mieć siły I tak wszystkiego nie kupiłam bo już rozpoczęły się tłumy w centrach handlowych a strasznie nie lubię kupować w takich warunkach Od jutra zaczynam świąteczne porządki w domku muszę umyć okna za w czasu ![]() Mam już powolutku stracha Nie wiem nie boję się bólu po zabiegu i to też mnie przeraża Boję się że się rozczaruję że będzie gorzej niż myślałam bo teraz obstawiam że nie będzie tragedii ..Ale najbardziej na świecie boję się tej narkozy Nie boję się o siebie tylko ciągle mam myśli że mam małe dziecko w domu ![]() Dziewczyny zauważyłam że oczekiwaniu na zabieg towarzysza różne emocję.. Początkowo wiadomo radość potem strach a na końcu zwątpienie czy aby na pewno jest mi to potrzebne??? Ja wiem że jest mi to strasznie potrzebne ale boję się że coś pójdzie nie tak Z drugiej strony już nie mogę się doczekać Ach niech już lepiej jest po bo zwariuje ![]() NIC sie nie martw, ja mialam dokladnie takie same odczucia .Bedac w klince zastanawialam sie czy moze jednak pojsc do domu ,ale jak nie teraz to kiedy ?? rezygnujac i tak bedziesz myslala o zrobieniu cycuszkow.. POWIEDZ SOBIE, ZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE I MUSI TAK BYC
|
#9146 |
|
Rozeznanie
|
lovelyashley Daj sobie przemówić i zrezygnuj z tej liposukcji ![]() Ale tak czytam i jakoś wierzyć mi się nie chce piszesz że od 5 lat myślisz o liposukcji czyli co mając 13lat już chciałaś robić liposukcję sorry ale jakoś nie pasuje mi to wszystko cycki rozumiem ale liposukcja Daj sobie spokój Nie, o cyckach. O lipsukcji pozniej. Zrezygnowalam juz z brzucha, posluchalam waszych rad, jutro dzwonie. Właśnie popatrzylam w lustro i na te uda.. bleee |
|
|
|
#9147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sie zastanawiam jak ty chcesz uda przed rodzicami ukryc ![]() Przez kilka tygodni bedziesz musiala nosic specjalne getry do tego z tych ran po zabiegu czesto jeszcze wyplywaja plyny a same uda przez kilka tyg, sa opuchniete.
|
|
#9148 |
|
Przyczajenie
|
napewno jakies cwiczenia pomoga na uda bedzie dobra sałna plus cwiczenia i nie bedzie ran,z biustem sie zgodze jesli czujesz kompleks to zrob sama chce pozbyc.sie tego kompleksu.wy dziewczyny juz swateczne porzadki robicie,ja mialam miec operacje u jarlinskiego ale teraz to wielka niewiadoma.....mysle nad dr knastem ogladalm jego prace,bardzo naturalne biusty,i dobra cena bede dzwonic do niego,czytalam opinie i sa ok.pozdrawiam
|
|
|
|
#9149 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie dziewczynki!jestem 30latką i też zamierzam powiększyć sobie biust,jestem mamą 7ltka i 16miesięcznęj córci i wykarmiłam dzieciaczki
ile mogłam-każde po roku ,teraz wiadomo jak wygląda mój biust ..straszni e zmalał,rozmiar noszę 70 b-małe b,jestem już po 2 konsultacjach i dr mazana w kat i dr olender w chorzowie,mam mętlik w głowie ,mazan chce robić pod gruczoł 330cc,kilka badań i gotowe,pani dr z kolei pod miesięń mentory 340cc i z lekkim liftingiem wokól brodawki,wymaga komplet badań,plus bakteriologiczne od ginekologa-jestem za!!-widać że bardzo dokładna babka więc...włąściwie prawie się umówiłan na marzec,ale dalej mam wiele pytań,ech...teraz myślę ze ten lifting bez sensu,ona zaproponowała go ponieważ ja nie chcę za dużego biustu a dla mnie te pojemności to czarna magia,mniej więcej wiadomo jak wygląda 340cc,anatomiczne,nie pamiętam jaki profil...ale jak to będzie się miało do mojego biustu-jak mówię nie chcę mieć wielkich piersi;-)chciałabym mieć w obwodzie jakieś 93-94max,ale czy to jest wykonalne,okaże się pewnie po operacji,muszę chyba się przejść do kolejnego lekarza,każdy mówi coś innego dodam że mam pod biustem 71cm,ważę 54kg,wzrost161cm,sylwetkę mam wysportowaną tzn ćwiczę sporo-i mięśnie klatki mam wyrobione,wiem że to ważne przy wkładkach pod mięsień!któraś dziewczynka z WAS ma podobny rozmiar implantów ??dzięki za odpowiedź..pozdrawiam i trzymam kciuki za dziewczyny które czeka niedługo operacja!chciałabym być już po...... |
|
|
|
#9150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak ten lekarz przegrał procesy sądowe- a uwierz mi, w Polsce to jest ewenement!!! Poszukaj w necie czemu pacjentki wygrały, obejrzyj reportaże i zobacz zdjęcia!!!Poczytaj co teraz się dzieje z tymi kobietami. Czemu wybrałaś tego lekarza- może dlatego, że jest bezproblemowy i ma niskie ceny? No tylko zastanów się czemu tak jest ![]() Cytat:
Bo coś mi tu nie pasuje....Wiesz gdyby moja córka szła na tak poważną operację po pierwsze przekopałabym Polskę wszerz i wzdłuż żeby znależść najlepszego z możliwych lekarzy.Szukałbym lekarza lepszego niż dla samej siebie!! Nigdy nie oddałabym jej w ręce kogoś do kogo nie miałabym 100 procent pewności! Po drugie miałaby u mnie takie wsparcie psychiczne, że w życiu nie szukałaby POPARCIA na forum!!!Może ja jako mama bym szukała wszystkich odpowiedzi w kwesti operacji- ale ona nie miałaby prawa się martiwć , bać, szukać potwierdzenia w necie!!! Czytając Twój pierwszy post widać, że nie masz ŻADNEGO wsparcia Nie będę nawet wnikać kto w takim razie finansuje ten zabieg ... Piszesz, że rodzice nie wiedzą o lipo- byłaś więc sama na konsultacji???? jak można 17 -letniej córce pozwolić samej iść do chirurga plastyka i co dziwniejsze zostawić jej do załatwienia sprawy finansowe?? I jakim cudem lekarz chciał w ogóle z Toba rozmawiać o wszystkich szczegółach bez obecności opiekuna????Po trzecie jako mama nigdy bym nie zgodziła się na taki zabieg w roku maturalnym Cytat:
Chcesz zrobić coś co zrodziło się w głowie dziecka-i działasz nieodpowiedzialnie, poszłaś na konsultację do lekarza który ma nienajlepszą opinię, chcesz robić tanim kosztem trzy operacje na raz, odessać tłuszcz którego pewnie nia ma -z Twoim wzrostem i wagą to jest nidorzeczne Niestety myślę, że jestes przykładem osoby, która rzuca złe światło na sens operacji plastycznych. [QUOTE=lovelyashley;235879 57] Cytat:
---------- Dopisano o 03:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- Cytat:
Teraz mam 485cc i dopiero pierś jest wypełniona. Jak wygląda za mało wypełniona pierś możesz zobaczyć na stronie z mojego podpisu- wymiary i start miałam zbliżone. Jeśli chcesz mieć nie za duże piersi -nie da rady bez liftingu. Jak Ci zostanie luz to będzie nieciekawie - dopiero będą koszmarki No i na pewno pod mięsieńObstawiam, że z tymi 340cc będziesz miała w biuście około 90cm-91cm jeśli będa solidnie podwieszone, jeśli będa luźniejsze to nawet z 93/94. Ja mam teraz 91- mam teraz bardzo mocne i sterczące piersi, i pewnie to dlatego ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ---------- Magerko jak tyle jechałaś to teraz będzie super nagroda-piersi marzenie Happy w pogotowiu , tylko tak: no idzie osiwieć Pozdrawiam cieplutko
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-06 o 04:02 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

a tu tylko w tym 2,5 godz lotu

ale juz jestem
, tylko tak: