|
|
#4651 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- no, tracą konsystencję w kluczowych partiach
|
|
|
|
|
#4652 |
|
BAN stały
|
no właśnie nie ma do czego lynkować, trzeba iść na imprezę i zobaczyć
|
|
|
|
#4654 |
|
BAN stały
|
no właśnie nie wiem, gdzie te foty, w każdym razie w tym białym czymś ostatnio wyglądał tak niewyjściowo, że się wczoraj zastanawiałyśmy, czy to na pewno ta sama osoba
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Łiiiiiiiiiii...!!! Właśnie odebrałam moje maleństwo
Czyż nie jest piękne? Paprochem podłogowym się nie sugerować
|
|
|
|
#4656 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() i byłam w mega-Douglasie na szybkie przeniuchanie Toma Forda ale były tłumy i zewakuowałam się pospiesznie Cytat:
![]() ja się powoli przymierzam do zakupów effuniakowych, ten half-cup mnie ciągnie Cytat:
![]() kotom zazdroszczę kanap ![]() ciiiiiiiicho Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I pani pośrednik i para od której chatę kupuje są nad wyraz normalni więc przynajmniej z tej strony nie powinno być żadnych problemów Cytat:
Ja do tej pory praktykowałam zamrażanie wszystkiego ale tu akurat mam mikro-zamrażalnik i nic się nie mieści. W lodówce zresztą też za wiele się nie zmieści..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#4657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedze i sie śliniem przed kompem ![]() Kurka, ja chce tego z kajdankami i kondomen, suotki był... ![]() Cytat:
![]() tu upaprany dla Redsika diabołek vrecikowe klimaty ćpunek goło i z giwerą ![]() do wzięcia ![]() z chorobą dermatologiczną ![]() typ stary dobry rock'n'rollowiec ![]() a tutaj coś especially dla Polly
|
|
#4658 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4659 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a o paprochach nie wspominaj nawet, musze odkurzyć i nie chce mi się.. czy już pisałam Wam że u eksteza jest porządek a u mnie nie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4660 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4662 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie zazdroszcze-czuje osobista satysfakcje ![]() , koszulka z Hvis lyset...bym mnie bardziej podnieciła
|
|
#4663 |
|
BAN stały
|
aaaa włączyło mi się na youtube jakies tło z justinem bieberem
![]() i teraz wygląda jego buźka zza okienka z davem gahanem |
|
|
|
#4665 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4667 | |||||||
|
BAN stały
|
Bueno!
![]() Miska kuchenna? Pamiętam, jak daaawno temu impreza u siostry była, jeszcze na starej chacie, a że miejsca niewiele było, to niektórzy spali w kuchni na podłodze Znajomy, w stanie agonalnym, woła mnie, że będzie "zwracał treść żołądka górą", a że nie chciało mi się miski szukać, podstawiłem mu talerz do zupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wg mojego pradziadka, jak wieść rodzinna głosi, był to "czarny sku*wysyn z białymi guzikami" ![]() Cytat:
![]() Wychodzisz naprzeciw memu pragnieniu, gdy pośród majutowych linków w głowie mej rodził się coraz głośniejszy sprzeciw wobec seksistowskiej propagandy w barze ![]() Jak zawsze ![]() --- Licytacja, w której brałem udział (perfumy), została odwołana na skutek "zniszczenia przedmiotu" Tak, cieszyłem się, że mnie jednak przelicytowano, ale mimo wszystko krew się we mnie gotuje i brzydkie słowa cisną na usta
|
|||||||
|
|
|
#4668 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kamena do wyparzonych wrzątkiem słoików, leję wrzące, stawiam na zakrętce do wystudzenia, nic nie pasteryzuję, ale obserwuję wieczko. Jak wklęsłe to ok. Staram się w przeciągu 2-3 tygodni wymieniac zapasy, ale ostatni bigos miał ponad pół roku i był pycha
|
|
|
#4670 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam nie lubię długowłosych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4672 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() tak serio, to obrzydliwe, tak samo jak lisy na szyję z wiszącymi łapkami
|
|
#4673 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wes przestan...to nie mogło byc tak dawno temu ![]() ja mam takom bathory-ledwo sie kupy czyma.... ![]() jak mozna znalezc na all taki brelok co jak sie klucze zgubi to cos sie robi i on pipczy czy cos tam.....kurde kojarze ze bylo cos takiego,ale h\jak to sie nazywa?
|
|
#4674 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4676 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja bym sie bała . Prawidłowo miecho sie pasteryzuje 2 razy...w odstepie dobowych (chyba). Bigos to jesczze obleci, bo bigos sie długo gotuje,ale np gulaszu nie radze....a jad kiełbasiany niekoniecznie wypycha wieczko
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się podnieciłam na tym ![]() uch, co za koleś, piękny profil i ta mina... teraz nie zasnę ![]() zoofil jesienny długopiór w sweterku ![]() i ozdoba kuchenna ![]() a tu, tak a propos czerwonych szminek...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-05 o 20:34 |
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() voila chociaż pod "brelok gwizd" więcej rekordów....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-12-05 o 20:35 |
|
|
|
|
#4679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polly, torebce też trza dobrze zrobić |
||
|
|
|
#4680 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() jesienny może być kuchenny wygląda jak na rosół uszminkowany nawet nawet
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Tak wiec gosc zostal wykorzystany do transportu owych mebli. Teraz mamy kanap a kanap jak w sklepie meblowym (jedna stoi tymczasowo w duzym przedpokoju i nadaje mu charakter poczekalni dentystycznej, druga dwa metry dalej w saloonie, koty zgluply i nie wiedza gdzie polegiwac).
małych takich jednoosobowych i tylko z lodówki wyciągac, to na co ma się dziś ochotę
teraz będę siedzieć jak gópek i oglądać.