![]() |
#4321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
proszę bardzo
![]() dziewczyny przypomnijcie mi, bo nie wiem czy dobrze pamietam, że stingery maja zmienione logo na zapiętku od tego roku? Edytowane przez natasza2007 Czas edycji: 2010-12-05 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Przyczajenie
|
Stingery mają skórzane logo na zapiętku, czyli stingerami w twojej pięknej kolekcji są chesnutowe emu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
prosze poradźcie co robić. wczoraj kupiłam buty Emu stinger. Normalnie nosze rozmiar 39. W sklepie mierzyłam najpierw 38, fajnie trzymał się na nodze, ale palec tak jakby wybijał się z buta.. Zmierzyłam 39 i tu nie bylo efektu wychodzącego palucha. Więc wziełam te 39. W domu jak je ubrałam i zaczełam w nich chodzic to miałam wrazenie ze but nie trzyma mojej pięty. But jest za duzy ale na szerokosc... na dlugosc jest nawet ok. I tu mam pytanie do was... Czy jak bralyscie buty rozmiar mniejsze to czy wam rowniez ten palec poczatkowo tak sie odznaczał? czy pozniej efekt ten zanika??? bo jesli pozniej buty dopasowuja sie to wymienilabym na rozmiar mniejszy.. Nie wiem czy to ze pieta jest luzna jest normalne czy nie... Z gory dziekuje za pomoc.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Możemy na razie się skupić na EMU ![]() Nie wiem co sądzić o forlessthanever. Chyba na listę można wpisać wskrzat i deezee? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety albo stety stingery się nie ubijają tak jak tańsze emu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na dniach powiem czy obuwie_07 z allegro jest wiaarygodne ![]() ![]()
![]() |
#4328 |
Raczkowanie
|
manehajera, czyli myslisz zeby zostac przy tych luzniejszych 39? boje sie ze sie z czasem rozczlapia i beda spadac z nog
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Przyczajenie
|
Boombilla wymień sobie na mniejsze, te buty są przecież z naturalnej skóry, która się trochę rozejdzie a człapiące buty to żadna przyjemności i wygoda. Niestety nie daję gwarancji, że palec się nie odznaczy na bucie. Mam ten sam problem (latająca pięta) jutro idę do szewca po jakiś złoty środek: wkładki czy coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No fakt, ten brąz jest... brązowy. Nie wiem, co o tym myśleć :/ Myślałam nad szarymi, ale zostaję przy czarnych/brązowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() a co do brązowych emu to co prawda moje lubie ale patrząc na moja szafę i ogólnie to myslę, że czarne są bardziej praktyczne i bardziej pasują do większości ubrań...np. kupiłam zimową czarną kurtkę i już jakoś sie gryzą z nią ![]() Edytowane przez natasza2007 Czas edycji: 2010-12-05 o 21:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Przyczajenie
|
Co do brązowych Emu - trzeba uważać na ich pielęgnację. Moje brązowe Emu już wyblakły, pewnie sporo w tym winy też soli. Chyba pokombinuję z impregnatem w kolorze brązowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny, jutro pojade wymienic.. najwyzej paluchy zrobia dziure w bucie :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Raczkowanie
|
olasia ależ przekombinowałaś z tymi rozmiarami
![]() jak mam stopę 24,5 cm ( czy jakos tak) i zdaję sie ze właśnie 38 rozmiar jest podane że ma tyle w środku...ten rozmiar w bronte jest dla mnie idealny a w stingerach chyba ciut za mały.... ...a co do kolorów to właśnie mam taki sam pomysł z kolorowym impregnatem ale w stosunku do charcoalowych- rodzi się tylko pytanie czy dostane taki odcień bo też mi się poodbarwiały- ale mam już je jakies 3 czy 4 lata i niejedno pielenie ogródka mają za sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
a moze faktycznie cos szewc by wykombinowal? skoro buty sa ok na dlugosc i wina lezy w za chudej kostce, to moze jest jakas magiczna wkladka ktora temu zaradzi. ja nawet zrobilam tak eksperyment, wlozylam sobie w buta (w okolice kostki wlasnie) zwinieta skarpetke
![]() ![]() jak przymierzalam 38 w sklepie to nawet sprzedawca orzekl ze w nich palec bedzie wyłazil. Moze on wyłazi tylko na poczatku? |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Raczkowanie
|
witam
a o jak duzym rozciągnieciu butow mowimy? o caly rozmiar czy pol? i czy to samo dotyczy stingerow z usztywniana piętą z tego roku? ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- czy te stingery tak samo mocno sie rozciagaja jak bronte? Edytowane przez angeel_ Czas edycji: 2010-12-06 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
czym się różnią emu od emu wool??????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niczym,zmienili nazwę w tym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() a czy te są oryginal ?? http://allegro.pl/emu-wool-australia...351202231.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie wysyłka z USA jest mocno podejrzana więc omijam takowe szerokim łukiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
a dlaczegpo wysyłka z usa jest podejrzana??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Przyczajenie
|
kupilam impregnat NIKWAX do obuwia z tkaniny i skory pisze ze jest z woskiem myslicie ze bedzie dobry do emu? moze ktoras z was ma doswiadczenie z nim prosze doradzcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Raczkowanie
|
Mam emu bronte hi wool i wcale nie jest mi w nich ciepło! Stopy mam zimne, strasznie mi przemakaja bardziej od podróby które mialam rok temu jeszcze nie mam ich zaimpregnowanych ale zamierzam. I czy wy jak chodzicie po śniegu wsiąka wam ta woda i jest w bucie po prostu mokro? i czy macie potem zacieki białe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Raczkowanie
|
a jestes pewna, że są oryginalne? gdzie je kupiłaś?
#4348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze kieruje pytanie do osób, które dobrze się orientują. Słyszałam, że tylko jeden model - Stinger - jest nieprzemakalny i nie łamie się pięta. Czy to możliwe, że moje Bronte też są nieprzemakalne czy po prostu ja za mało w nich chodziłam. Kiedyś kolega wylał mi pół kufla piwa na jeden but i tak samo nie przemiękły. Pięty też nie mam zagiętej.
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Moderator
|
Witam
![]() mam w planach kupno EMU Bronte LO: http://www.schaffashoes.pl/produkt2879,3,EMU.html I dumam nad rozmiarem... Wymierzanie stopy skończyło się dwoma wymiarami, raz 24cm, raz 23,5, mierzone po południu, bez większego łażenia. Normalnie noszę rozmiar butów 37 - to max, czasem, ale to zależy od rozmiarówki, mieszczę się w 36. Zastanawiam się czy jak wezmę rozmiar 36 to w ogóle dam radę w nich chodzić... Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.