|
|
#4681 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XX
To są ryby, które nie widzą, ew. ryby bez oczu
Klik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam
|
|
|
#4685 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zaczynam myśleć ze znasz odpowiedź na wszystkie moje pytania, a juz na pewno na te sformułowne bez ładu i składu ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4688 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ej kurde sory ale Hammerhaert i Twilight to som moje płyty
![]() był taki czas ze tylko przy nich...eeee.....nom
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo wiem, jak zaspokoić menszczyznę
![]() ![]() Cytat:
A widziałeś już to, hę? |
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4693 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
miałam podobnie na ebayu, jak wylicytowałam ekstrakt buduarowy - stłukło się, jassssne Cytat:
Cytat:
a ten jad kiełbasiany to tak sam z siebie się robi i go nie widać i nie czuć? ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ómaróam ![]() Pani ogłasza w klasie. - Drogie dzieci!... Jutro w szkole odbędą się przymusowe szczepienia. - Uuuuu! - Proszę się nie bać!... Panie pielęgniarki, które was zaszczepią, powiedziały, że to nic nie boli! W ostatniej ławce Jasio podnosi rękę. - O co chodzi Jasiu? - U nas na podwórku dwa psy się same szczepiły!
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
on sie robi w zamknieciu...i nie zmienia smaku potrawy...był taki odcinek Danger Bay (oglądałyście? ) gdzie Nicole sie właśnie zatruła
|
|
|
#4702 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no piękne, gratulujęCytat:
tylko kiedy to było
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie i tak powala ten utwór ![]() http://www.youtube.com/watch?v=eY-Gag31dtU to jest ****a klimat!
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko przed Tobą, a najlepiej zorganizuj taką u siebie ![]() Cytat:
![]() Yyy no może lepiej nie ![]() A to pomoże? Córcia też mnie wkurzyła, bo przez pół drogi się mazała - a to kciała jechać na sankach, a to kciała je prowadzić, a to nie kciała jechać na sankach, a to nie kciała ich prowadzić Oj gryxiu Ty nie rosumiesz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-05 o 21:27 |
||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
chadzam, ale bez tych płyt
, P. ma zgoła inne zainteresowania muzyczne i mógłby nie zadziałac , albo cuś
|
|
#4709 | |||||
|
BAN stały
|
Szkoda, że moja jest taka uboga
![]() Super z Ciebie dziefszyna! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym perfumy w zafoliowanym pudełku nie ulegają, ot tak, zniszczeniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Panienki nie wyrażają się wulgarnie, Majutka
|
|||||
|
|
|
#4710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Roraty to jest to coś o 6?
Nie, o tej porze moja noga w kościele nie postanie. Zresztą, póki nie wybiorę kościoła na poziomie, to nie pójdę! Zaliczyłam dziś mszę jako widowisko słowno- muzyczne- takie coś robią, żeby ludzie chętniej przychodzili chyba? Czyli dyndanie na gitarce, spontaniczne wypowiedzi z widowni, był też moderator, który wyglądał jak aktywista ZMP i wprowadzał wszystkich w "ekstazę" każąc śpiewać imię Jezusa, a że naród głuchy, więc pojękiwał. Żenua! A że to było w domu parafialnym, to Gucio wytropił od razu wyjście, zapalał i gasił światła w korytarzu i trzaskał drzwiami od kibla. Potem, przyprowadzony do sali, chciał rozmontować rząd krzeseł wykręcając śrubki. I prawie się położył przed księdzem (ale ja wiem, czy to był ksiądz, czy przebieraniec?). Nie pójdę już do kościoła, póki się nie dowiem, że wszystko odbywa się tradycyjnie, są organy, może być i po łacinie częściowo. O! I jeszcze pogoda musi być miła, a ksiądz nie prymitywny (jest takie miejsce, ale strasznie daleko). Zniechęciłam się- jakbym była na spotkaniu Amway'a. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ad. pawia- na imprezie mieliśmy niebezpiecznego po alko kolegę, było to w domku z ogródkiem, przykazalismy mu, żeby, jak mu się zrobi niedobrze, otworzył drzwi do ogródka i wtedy sobie ulżył (jeśli nie zdąży do wc). No i on to zapamiętał- niestety, zemdliło go na zewnątrz, zobaczyliśmy, jak leci prawie się przewracając przez ogródek, otworzył drzwi i prosto do pokoju ...bleh... Potem się tłumaczył, że tylko o tych drzwiach mu utkwiło
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-12-05 o 21:44 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

teraz nie zasnę 

A widziałeś już