|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Cytat:
![]() Ja właśnie na teraz chciałam niby coś ciemniejszego, a na wiosnę/lato jakąś bardziej pastelową ale jak widać ciągnie mnie już teraz do jaśniejszych koralików więc zobaczymy, jak to będzie ![]() Cytat:
![]() Mogę wziąć w sumie 4 koraliki, bo mam ten bon na 200 zł przy zakupach powyżej 200 zł więc liczę, że wzięłabym 4 z I grupy cenowej i chyba chciałabym właśnie 2 murano i 2 srebrne ![]() Masz rację z tym niebieskim, niepotrzebne mi wprowadzanie nowego koloru do tej bransoletki Wiewiórka jest bardzo ładna tylko dosyć jasna więc jako drugi murano wzięłabym chyba coś ciemniejszego Złotą nić oglądałam dzisiaj i niespecjalnie mi się podobała, ale brązowa pustynia może być ciekawa! Muszę ją dopisać do listy koralików, które chcę obejrzeć Zastanawiam się jeszcze nad zielonym pancernikiem W galerii zdjęć na FB widziałam też na kilku takie praktycznie gładnie koraliki w kolorze ciemnej, butelkowej zielenii, ale jakoś nie umiem dopasować ich do tych ze strony a chętnie bym taki u siebie widziała.. Może kojarzysz, który to może być?Cytat:
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 śnieżynki prezent srebrny z YES gwiazdka w cyrkoniach łyżwa srebrna z YES miś na sankach z Apartu sanki zielone z Apartu i schowany u mamy domek z YES więcej mam w planie czyli po świętach powinnam mieć duużo więcej ze świątecznych zamawiam z Amazonu pierniczka, rękawiczkę i bałwanka |
|
|
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
W Galerii SiM mają nowe charmsy, jakieś średnio udane, ale nutka jest w miarę
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Jeanne piękne koraliki.
ja chyba znalazłam inspiracje dla swojej bransoletki mam bardzo duzy problem z doborem murano a ta swietnie sie komponuje do tego co już mam Juz sie nie moge doczekać wypłaty ![]() I prezentu od TŻ tylko co ja mu podaruje hmmm narazie nie mam pomysłu ![]() i ząb mnie zaczął boleć wiec zamiast koralika bedzie dentysta
|
#2075 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zobaczę, jak jej się spodoba moja bransoletka. Cytat:
Cytat:
Jak się okazało to dopiero początek! Cytat:
Srebrna bransoletka z Łabędziem, Szary Wilk i Srebrne Ślady Beżowo-Niebieskie! W Śladach jestem zakochana Zapięcie jest super! Teraz już jestem na 100% zatrollowana! ![]() Cytat:
No i wracając do domu umyśliłam, żeby wziąć srebrny koralik za 180zł i dwa murano za 111zł. Muszę powiedzieć też, że oglądałam dziś srebrne Trolle za 111zł i nie podobają mi się one. Może tylko supełek i owieczka (ale ona mi nie pasuje). Poniżej zdjęcie moich małych skarbów na ręce. Jutro zrobię zdjęcie bez lampy i wszystkich razem ![]() Tylko tak się znów martwię, bo te koraliki znów Pani wybrała mi duże, ok. 2,5g i się boję, że Koralowe Pastele będą przy nich malutkie, bo mają 2,12g.
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Założyłam sanie do zimowej bransoletki. Super to wygląda ![]() miś ływa gwiazdka sanie prezent i śnieżynki |
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
ależ szalejecie dziewczyny
![]() a ja na jeden koralik nie mogę uzbierać :/ pod choinkę raczej też nic nie dostanę
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
moje zakupy z kruka
sanie na ikołajki od cioci i bransoletka zimowa |
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech się teraz dobrze noszą!Naprawdę mówiła Ci, że już będą zamawiać towar? Bo mnie dzisiaj powiedziały, że większej dostawy spodziewają się dopiero po Nowym Roku Chociaż domyślam się, że przez te promocje mają pewnie większe zainteresowanie więc może podejmują decyzję na bieżąco patrząc na stan zaopatrzenia ![]() No właśnie jak ja dzisiaj oglądałam supełek, to też mnie nie powalił , ale na zdjęciach bardzo mi się podoba i wydawało mi się, że nienajlepsze wrażenie, jakie początkowo na mnie zrobił może być winą tego, że przymierzałam go obok tylko jednego koralika murano ![]() Mocci natomiast w ogóle na żywo nie widziałam.. ale po zdjęciach, które wrzucały dziewczyny jestem na nią zdecydowana Alternatywnie też zastanawiałam się nad jednym droższym srebrnym (trzy siostry albo ramki), natomiast jeśli chodzi o murano, to nadal mam mętlik w głowie
|
|
#2080 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą ja tą bransoletką i pieniędzmi od mamy na zrealizowanie bonu, wyczerpałam swój limit prezentów do Walentynek, bo bransoletka od TŻa jest na poczet świąt, rocznicy(1.01) i urodzin(5.01) ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Tak mi powiedziała, że jutro będą zamawiać, i żeby jeszcze przyjść z bonem za jakiś czas A mocca była jedna w ostatnim rządku po prawej stronie.
|
|
|
#2081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama bym taką bransoletkę chciała, mam już wszystkie murano, które tutaj są z 1gr cenowej. kurczę, cały czas przeżywam te stopery z Apart
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorina, cool
|
|
|
|
#2083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ślady "beżowo-niebieskie" również mi się bardzo podobają Cytat:
A może jednak mikołaj na gwiazdkę pozytywnie zaskoczy? ![]() A tak w ogóle, to w mięczyczasie oczekiwania na nowy koralik pochwal się dotychczasowym zbiorem jeszcze raz (bo jak wiesz po awarii wizażu stare poginęły) ![]() Te sanie są pięknie zrobione (szczególnie prezenty), ale nie mogę tego przeżyć, że to zielone zrobili metaliczne Ja na razie czekam jeszcze na zamówione jeansy i cytrynkę z Verony ![]() Co do Trollbeads, to inspiracją po części jest dla mnie to zdjecie (wygrzebane przez cymemont)
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-12-05 o 20:52 |
|||
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
dagienka
![]() koziorożca też będziesz kupować ? bo ja jak zapeł karte to własnie do koziorożca mam zamiar dołożyć ![]() aaaa i urodziny mam dzień o tobie ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
a fotki postaram się wstawić
|
|
#2085 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ślady bardzo polecam, dosłownie każdy egzemplarz był ładny Cytat:
Muszę go obejrzeć na żywo, dziś nie wpadł mi w oczy, a na stronie trochę mnie straszy ![]() Chciałam też obejrzeć Szczęśliwego Smoka dla VLS ale jakaś Pani go oglądała, a był tylko jeden. Następnym razem się przyjrzę.
|
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
Ja też z dzisiejszych zakupów nie wróciłam z pustymi rękami .
Małżonek w ramach prezentu mikołajkowo-gwiazdkowego dla mnie zostawił w Pandorze okrągłą sumkę, Pani obsługująca była pod wrażeniem mojego przygotownia do zakupów, he, he nieźle się tu na forum szkolimy ![]() Również skusiłam się na promocję w Kruku, wyszłam z czarnym emaliowanym kotem. I też zostalam potraktowana tym papierowym odbitym na xero katalogiem, żenada
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a moze na FB zapytać czy nie planują jakiejś mikołajkowej promocji na stoiskach Trollbeads ?
|
#2089 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I gratuluję zakupów oczywiście, fajnego masz męża ![]() Mój chłopak, też się dobrze spisywał dziś ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż nam swoje nabytki
|
|
#2091 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moje nowe nabytkiz YES ring collection , dzisiaj zakupione
|
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wystarczy dwa dni nie śledzić wątku i ciężko nadrobić Wasze posty
![]() Sorina bardzo fajne te sanie, w ogóle cały zestaw świąteczny fajnie się komponuje Figa pokaż zdjęcia swoich 'łowów'
|
|
|
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
Ale napisałyście postów!
![]() Gratuluję zakupów! Ps. ja też koziorożec - z 10 stycznia |
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i koziorożec z trollbeads też mi się baaardzo podoba...http://www.trollbeads.com.pl/Koziorozec-671.html ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- bardzo fajne
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-05 o 22:19 |
|
|
|
|
#2095 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
tak mnie rozłożyło że zrezygnowałam z wycieczki po koralik ![]() a u mnie w rodzinie nigdy nie było zwyczaju dawania czegokolwiek pod choinkę wiec i ja tego nie praktykuję Jest tylko Święty Mikołaj
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
ze srebra podobają mi się te, ale nie wiem jeszcze jak to się ma do tych koralików murano które mam. Magda, piękna ta Twoja droga mleczna
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-05 o 22:37 |
|
|
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
mademoiselle jeanne piszesz o droższych koralikach, jeśli jeszcze tego nie robiłaś to koniecznie obejrzyj Uśmiechnięty Cylinder. Jest w tej samej stylistyce co pokazane przez Ciebie.
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Dziewczyny ja mam pomysł, może przyjmijmy zasadę że jak pytamy o radę jaki koralik dobrać to wstawiamy do postu zdjęcie tego co mamy ewentualnie piszemy w jakim poście takie zdjęcie można znaleźć. Jest już tego tutaj tak dużo że przynajmniej ja się nie łapię
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-12-05 o 22:47 |
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oczywiście nie ma sensu wstawiać co drugi post . Jejku mam nadzieję, że już jutro Wam wkleję zdjęcie mojej nowej bransoletki (przypomnę tylko, ze czekam na trollową od mikołaja ;D).
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jest świetny, ale nie chciałam już dłużej rozwodzić się nad swoimi dylematami, coby reszty nie zanudzać Znając mnie, to i tak co innego sobie pewnie postanowię, a jak zobaczę ja na żywo, to będę podejmować decyzje na gorąco
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli się dzielimy inspiracjami, to takie dla siebie wygrzebałam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

ale jak widać ciągnie mnie już teraz do jaśniejszych koralików więc zobaczymy, jak to będzie 
Zastanawiam się jeszcze nad zielonym pancernikiem
W galerii zdjęć na FB widziałam też na kilku takie praktycznie gładnie koraliki w kolorze ciemnej, butelkowej zielenii, ale jakoś nie umiem dopasować ich do tych ze strony
a chętnie bym taki u siebie widziała.. Może kojarzysz, który to może być?
narazie nie mam pomysłu 

Moje uzależnienie: