|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Cytat:
![]() Daj znać jak Ci poszło pierwszego dnia i czy masz jakieś efekty ![]() W sumie brakuje mi jeszcze 0,5kg żeby waga wyrównała się z podpisem ![]() dzisiaj jestem trochę głodna bo źle sobie posiłki rozłożyłam ![]() Póki co relaksuję się z maseczką z glinki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
Raczkowanie
|
cassie24 ja nie wiem, czy Ty jakąś magiczna przemiane materii masz, czy co...
pierwszy dzień w porządku, dziś drugi i też ok. teorytycznie został mi jeszcze jeden posiłek, ale średnio głodna jestem... myślisz że lepiej zjeść? turboweteranko ![]() nie ważyłam się na razie, trochę się boję za szybko ważyć- boję się, że wejdę na wagę a tu nic albo ledwo co i się zniechęcę... ależ zmęczona jestem....też bym sobie miniodnowe biologiczną zrobiła, a tu robota;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Zadomowienie
|
Jak masz pod ręką ananas albo jabłko to sobie zjedz nie zaszkodzi
![]() Większość dziewczyn jak pisze o turbo to w pierwszych dniach najwięcej na wadze im spada. Kiedyś to miałam rewelacyjną przemianę materii... przed ciążami. Mogłam jeść potężne ilości jedzenia i nie utyłam nawet 0,5kg a teraz... szkoda słów. Wszystko kiedyś mija. Ja się tylko zastanawiam czy ja przypadkiem nie mam tendencji do tycia po tabletkach anty?
![]() |
![]() |
#2494 |
Raczkowanie
|
ja teoretycznie powinnam teraz jakies warzywa zjesc...więc nie wiem czy lepiej 'rozkręcać' metabolizm, czy olać....?
może być że po anty, może być... nno chociaz swoim się nacieszyłaś, ja przed ciążami a i tak metabolizm bardzo średni^^ dalej na brzuchstop jestes? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Zadomowienie
|
Tak na BrzuchStop
![]() Do Turbo też podchodziłam chyba ze 3 razy i wkońcu się to diety przekonałam. Z tą różnicą że ja się aż tak ściśle tych punktów nie trzymam. 20pkt to 800kcal ja się utrzymuję na dziennym poziomie 24pkt 1200kcal ![]() Mi wystarczy jak dzienny spadek wagi to 300dkg. Czym dłużej będzie trwało chudnięcie tym efekt jojo też mniejszy ![]() Staraj się trzymać ilości zjadanych posiłków wtedy efekty będą lepsze. Przed snem najlepiej jeść owoce, są lżejsze dla organizmu niż warzywa ![]()
![]() |
![]() |
#2496 |
Raczkowanie
|
nno poszłam za radą i zważyłam się, i w ciągu 2 dni ubyło mi 0,2 kg, czyli mało...nie wiem czego to kwestia.
dużo ćwiczyłaś na diecie? może powinnam zacząć ćwiczyć, ale mam tyle zajęć i wszystkiego (2 kierunki studiów, dzienne), że po prostu nie mam siły i czasu. hmm nie wiem;/ trochę to zniechęcające... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Na samym początku organizm wytrąca wodę! Ty tę wodę już wytrąciłaś wcześniej bo przecież byłaś na diecie ![]() Organizm musi się przyzwyczaić! Zmieniłaś dietę przecież. Nie zniechęcaj się zbyt daleko już zaszłaś żeby się poddać. Dawniej bardzo dużo ćwiczyłam, fitness, ciężarki, pompki, brzuszki, skakanka, hula-ho ale... wtedy nie byłam na żadnej diecie. Oprócz brzuszków ostatnio nie robię nic, moje dzieci dają mi taki wycisk że na nic innego zwyczajnie nie mam siły ![]() Kilka razy zabierałam się za domowy fitness ale trwało o 3-4 dni i koniec. Ćwiczyć muszę rano a rano przy urwisach nie ma szans, wieczorem padam na twarz i tak to wygląda. Miłego dnia!
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2498 |
Raczkowanie
|
hej
![]() miałam koszmarny weekend, nawroty jakiejś depresji czy cos i emocjonalnego jedzenia, ech. ale się pozbierałam^^ podliczyłam sobie budżet i jestem przerażona, więc chyba zaczynam dietę 'studencką' tzn jeść jak najmniej żeby odżywić ciało i wydać jak najmniej^^ a co u Ciebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
Zadomowienie
|
Ja miałam bardzo udany weekend. Prawdę mówiąc od piątku diety nie przestrzegałam (jadłam m.on. pizzę, piłam sobie piwko itd).) i moja waga stoi w miejscu co mnie cieszy bo do góry nie poszła. A od dzisiaj rana znowu dietkuję.
![]() |
![]() |
#2500 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!!!
Ja właśnie zakończyłam moje odchudzanie ![]() Cel osiągnięty dzięki diecie BrzuchStop ![]() Teraz mam zamiar dużo ćwiczyć żeby do wakacji wyglądać super ![]() Mój mąż jest zachwycony efektami ![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#2501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz musisz tylko utrzymać tą wagę ![]() Gratuluje jeszcze raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
Przyczajenie
|
![]()
hejka
jestem tu pierwszy raz. od wczoraj stosuje diete turba, mam nadzieje ze sie uda waze w tej chwili 68,5 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Raczkowanie
|
wielkie gratulacje, cassie24! ostatecznie ile i jak szybko schudłaś z brzuchstop?
ja na razie jestem na MŻ.... jakoś idzie, chociaż wieczne zmęczenia sprawia, że ciągnie do jedzonka, ciągnie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny!!
zaczynam po raz kolejny TURBO!! Dzisiaj pierwszy dzień i 3posiłek przede mna!! Trzymajcie kciuki!! Na dietce mam zamiar być do świąt i schudnąć do tego czasu 6kg ![]() Na poprzednich turach chudłam średnio 2,5kg ale niestety wracało po powrocie do normalnego trybu jedzenia... Mam nadzieje że pomoże mi w tym ABRocket na którym codziennie robie ok.300 brzuszków ![]()
ona w nim widzi całe piękno świata.. ![]() Edytowane przez Ilonusek Czas edycji: 2010-11-21 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
Przyczajenie
|
Cześć!
Mam dziś trzeci dzień diety TURBO. Spadku wagi nie zanotowałam ![]() czy może to być wina @? Ważę 60,6 przy 166cm. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co to za cisza???? Nikt się nie odzywa!!! Czyżby nikt się nie odchudzał?? ;>
Takiego spokoju to tu jeszcze chyba nie było!! Czekam na odzew!! Chwalcie sie swoimi osiągnięciami!!
![]() |
#2507 |
Raczkowanie
|
hej grubaski ! jak tam dietka ?
ja postanowiłam od jutra sie odchuddzac na diecie ONZ. miesiac temu przez niecały półtora tygodnia schudłam 3 kg wiec mam nadzieje ze teraz do sylwestra ( bo marze o zalozeniu krotkiej spodniczki) schudne TE kg czyli 5-8 kg ? ![]() ![]()
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() mam pytanko czy na tej diecie turbo trzeba jesc az 6 posilkow ? bo z tego co widze posilki sa sycace.. a 6 to troche duzo.. nic sie chyba nie stanie jak sobie utne jakis jeden dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() O rany, jak mnie tu dawno nie było ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie na zawo?anie i Dieta Turbo PART II
Witam,
dzisiaj jestem pierwszy dzie? i pierwszy raz na ONZ. Wybra?am ONZ a nie TURBO na którym kiedy? by?am poniewa? jest mniej posi?ków i jest chleb. Chc? zrzuci? 3 kg do swi?t. ?ycz? sobie i Wam powodzenia w odchudzaniu. ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Myślę, że trzeba chociaż ja dokładnie się nie znam. Kiedyś byłam na Turbo i jadłam 6 niedużych posiłków. Czasami ciężko było mi się z nimi wyrobić ale się starałam i schudłam 3 kg.
![]() |
![]() |
#2511 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Wieki mnie tu nie było, ostatnio chyba w maju ![]() ![]() ![]() ![]() Pisze dlatego, żeby podnieść na duchu wszystkie dziewczyny, które chcą schudnąć a nie bardzo wierzą w swoje siły. Wszystko można osiągnąć jak sie tylko chce! Edytowane przez alena76 Czas edycji: 2010-12-05 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale nie moge uwierzyc... co Ty robilas, ze tyle stracilas ! ojj podbudowalo mnie to, ze jak sie chce to da rade ![]()
![]() |
![]() |
#2513 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#2514 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Turbo stosowałam jakieś 3 miesiące, a później to już troszkę "swoją dietę": zero słodyczy, smażonego mięsa -tylko gotowane, zamiast ziemniaków surówki, chlebek oczywiście ciemny lub chrupki, dużo otrębów(świetnie oszukują głód) no i coś co być może pomogło- rano na czczo wypijałam szklankę wody z łyżką octu jabłkowego własnej roboty. Nadal pilnuje żeby nie przybrać ale też nie tracić już wadze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Zadomowienie
|
chciałabym zacząć dietę od jutra
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2516 |
Rozeznanie
|
Gdzie mogę znaleźć tę dietę?
![]() |
#2517 |
BAN stały
|
Witam drogie Panie!!
robie 3 i ostatnie podejscia do ONZ ![]() 2 poprzednie zakonczyly się klęska naturalną tzn. brak silnej woli:P od 2 dni robię sobie przygotowanie i na bazie ograniczania ![]() ![]() zyczcie mi powodzonka ![]() ![]() pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Zadomowienie
|
Witam Kobitki
![]() Od jutra startuję z dietą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Przyczajenie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() Zaczęłam tez wczoraj tą 6-stke Weidera... Czy ktoś już to przeszedł do końca??? czy faktycznie brzuch robi się ładniejszy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mialam dzis gosci.... cala rodzinka mi sie zwalila, rodzice i siostra i tak siedzielismy i wypilam trzy lampki wina... Czy przez to moge nie schudnąć???? ojej masakra.... buuuuu lipa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.