|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Cytat:
w sumie nie mam tak daleko do m1, ale zimno strasznie :< i nie powiem, co chciałam, bo byście się śmiały wszystkie ![]() idę spać. ciekawe, czy Mikołaj przyjdzie
|
|
#3782 |
|
Copyraptor
|
Poooooowieeeeedz
|
|
|
|
#3783 |
|
Matka Smoka
|
Jeśli Cholerka dotrze na spotkanie to proszę wszystkie, które coś dla mnie mają, aby dały to Ch. Mnie raczej trudno będzie się z kimś spotkać w najbliższym czasie.
|
|
|
|
#3784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zostawic was same na jeden wieczor i 4 strony naprodukujecie
Informuje, ze wrocilam z konca swiata, zwanym wybrzezem, w ee 15 godzin dlatego spalam dzisiaj cale pol godziny i wlasnie zbieram sie na zajecia...Cytat:
i niestety-parking pod samymi piramidami mnie rozczarowalO to to Cytat:
|
||
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozeznaj się w cenach, wystarczy mi przedział ![]() Też troszkę się tego obawiam, aczkolwiek rok temu kupiłam mu Jungle Speed i razem z jego rodzeństwem graliśmy w Wigilię. Śmiechu było oczywiście co niemiara i z tego co wiem, gra "przyjęła się". Znowu z drugiej strony powielać pomysł sprzed roku hmm... Nie mam pojęcia, co kupię.... pewnie skończy się tak, że dostanie kesz.
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
ja Was nie nadrobię, próbowałam ale nie mam na tyle czasu:/ jest jakieś spotkanie??? ![]() E milka zakosiłaś mi avatar właśnie sobie taki wymyśliłam tylko że w kolorze a tu co widzę? ej tyyyyy wróciłaś już?Cholerka doczytałam że Ty branżowo jesteś moja pokrewna dusza ja też pracuję w szkoleniach pisałaś coś o miękkich, otwartych szkoleniach. możesz coś więcej? ja wychodzę z założenia że jak jest możliwość trzeba robić różne rzeczy i w różnych kierunkach się kształcić bo nie wiadomo kiedy jaki papier się przyda. tylko te miękkie szkolenia są cholernie drogie:/a docelowo fajnie byłoby być trenerem ![]() muszę kupić sobie zasłony,bo na razie mam w oknie recznik:/ w ogóle pokój mam bardzo przytulny, wczoraj robiłam przemeblowanie bo w poprzednim układzie łóżko mi się całe nie rozkładało i spałam połamana w pół, ale teraz już jst fajnie. czekam jeszcze aż właściciel kupi mi komodę i przywierci półki i będzie lalala ładny ten pokoik.a wiecie co? wpadłam z deszczu pod rynne.... to jest jak okrutny żart... w piątek tam spałam 1szy raz i o 3.30 obudziło mnie szuranie, walenie garnkami, świecenie światła, przesuwanie mebli i cholera wie co jeszcze....okazało się że mój współlokator ma pomylony dzień z nocą, w nocy urzęduje, non stop siedzi na kompie i ma na imię Grzesiek
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei mam tak twardy sen, że praktycznie żadne dźwięki, które nie są skierowane do mnie, mnie nie obudzą. Obok mnie mógłby ktoś odkurzać, walić garnkami - nie obudzę się
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie reaguje nawet na budzik mojej współlokatorki ![]() czasami tylko na dżwięk suszarki w pokoju się obudzę
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie tak samo. Reaguje tylko na swój własny budzik. Chociaż nie powiem, bo piątkowa impreza w pokoju obok dała mi nieźle w kość i co chwile się budziałam:/ Kurde brak czasu na zakupy świąteczne u mnie
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przy imprezie obok bym sie bala spac
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
gg, będziesz we wtorek ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
jesteście niesamowite! ja nie mam jakoś bardzo lekkiego snu ale żeby się nie obudzić przy suszarce, szok!
chętnie będę ale nie wiem gdzie i o której
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
W chocofee na Wiślnej od 17
wezmę Ci ten staniczek, jeśli chcesz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłaś sobie nowe lokum?Znasz powiedzenie, nie chwal dnia przed zachodem słońca? Ja bym się wstrzymała z radością, że współlokator zrozumiał Twój przekaz ![]() Cytat:
![]() Przynajmniej przy zdrowych zmysłach zostaniesz. To, co się teraz dzieje w galeriach to masakra. Współczuję Neciakowi.
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie że przyjde
weź stanik, weź. a czemu znowu tam? nie zwiedzamy nowych miejsc? kelner tam był beznadziejny:/Cytat:
tzw. rzutem na taśmę![]() nie chwalę dnia przed zachodem słońca, ale narazie zrozumiał i liczę że zostanie tak na dłużej ja to nawet nie chce wchodzić do tych galerii, już widze co tam może się dziać. zresztą nie mam potrzeby bo jestem zwolenniczką robionych prezentów i własnie ostatnie 3dni poświęciłam na tworzenie albumu ze zdjęciami w formie fotoksiążki, super zabawa! cały album został zrobiony wg mojego projektu ![]() a powiedźcie mi czy orientujecie się gdzie można kupić takie styropianowe bombki? bo ja celuje w sklep dla plastyków ale tam to mają drogo. i jeszcze potrzebuje wstążek takich materiałowych grubości ok.2,5cm
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Własnoręcznie zrobione prezenty są wyjątkowe, chociaż w obecnych czasach w dobie konsumpcjonizmu, trochę straciły na wartości dla wielu osób. Ja je uwielbiam
![]() Nie bardzo wiem jak wyglądają bombki styropianowe , ale może sama zrób? ![]() Jedyne miejsca, jakie przychodzą mi na myśl to po prostu hipermarkety - tam jest zatrzęsienie wszelkich ozdóbek świątecznych (nie wiem jak ze styropianowymi?).
|
|
#3797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku trochę się czułam, ale potem się okazało że dużej różnicy nie ma. Zabieg wydaje mi się że dał bo włosy są w lepszym stanie - lśniące, odżywione, ale może to kwestia samego podcięcia, bo mam teraz dużo gęstsze włosy przez to że końce nie są już takie cienkie. Teraz już tylko rudy chcę zrobić przed sylwestrem, jak zobaczycie gdzieś promocję Castingów to piszcie! Cytat:
? A teraz nie chce mi ich ewidentnie oddać, bo co się z nią umawiam to zapomina ![]() Doszedł sms, nie odpisałam bo nie miałam nic na koncie, a do domu wróciłam po 24. Widzimy się jutro!
|
|
#3798 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
nikt mi za to nie płaci. Ale właśnie za to mogę wchodzić na darmowe szkolenia od firm szkoleniowych, które nam to robią charytatywnie, a normalnie biorą za to ciężką kasę Cytat:
![]() Na pewno są w empiku, ale też na pewno diabelnie drogie. Babyyy, mam te moje grube rajty, rewelacyjne są i nawet trafiłam z rozmiarem!
|
||
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, dzięki za życzenia wszystkim którzy pamiętali
Chyba byłam grzeczna
|
#3800 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Przepraszam, nie mam pamięci do dat |
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam kłopoty z netem, więc mogę przypadkiem zostać odcięta od wizażu.
Jutro zabieram zamówienia do Chocoffee. Będę tam o 17. Potem do złapania jestem pod komórką. mmmmmm, do Ciebie będę dzwonić jak wyląduję w krk, żeby Cię odciążyć z dźwigania mojej blachy i papilotek ;p
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ nic się nie stało, dzięx.
|
#3803 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic nie chcę. Przepraszam, że musiałaś czekać.
|
#3806 |
|
Copyraptor
|
Argh. Ok.
![]() W takim razie Lenka - Bu złożone nie będę Ci z taką pierdołą PW wysyłać, może doczytasz
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-12-06 o 12:37 |
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko bardzo dziękuję za ciasteczka, nie wiem co tam dodałaś ale sa niemożlwie pyszne
Mogę Ci za nie codziennie odbierać zamówieniaI bardzo przepraszam za spóźnienie, strasznie mi głupio Specjalnie wyszłam tak żeby być 20 po a wyszło jak wyszło... na nogach bym szyciej doszła... Mam nadzieję, że nie spóźniłaś sie na kolokwium i że dobrze poszłoCytat:
![]() Lataith wszystkiego naj naj Neciak pracujesz może dzisiaj albo jutro?
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#3809 |
|
Copyraptor
|
Nie spóźniłam, poszło dobrze, nic się nie stało
dzięki za wymianę W ciastkach jest miłość, radość i świąteczny nastrój ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Lalaith, bo to spontan, wczoraj wieczorem rzuciłam temat, i dziś już składałam. Nikt się wstępnie nie deklarował, więc nie zakładałam wątku w klubie żeby nie śmiecić
|
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj 14-22, jutro nie. A dlaczego pytasz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

upierdliwe parkowanie i tak dalej...
w sumie nie mam tak daleko do m1, ale zimno strasznie :< i nie powiem, co chciałam, bo byście się śmiały wszystkie 

właśnie sobie taki wymyśliłam tylko że w kolorze a tu co widzę? ej tyyyyy

, ale może sama zrób?
? A teraz nie chce mi ich ewidentnie oddać, bo co się z nią umawiam to zapomina

Mogę Ci za nie codziennie odbierać zamówienia
Specjalnie wyszłam tak żeby być 20 po a wyszło jak wyszło... na nogach bym szyciej doszła... Mam nadzieję, że nie spóźniłaś sie na kolokwium i że dobrze poszło