![]() |
#4831 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- pewnie tego z 6 feet under :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątróbka, barszczyk czerwony z uszkami, albo ziemniakami. kotlecik z piersi z kurczaka z kartoflami i mizerią Rybka pieczona we folii. a takich hiper niezdrowych ale smacznych rzeczy : Parówki drobiowe smażone w głębokim tłuszczu w cieście naleśnikowym - mniam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Wpisz tu zomzing
|
niezły pomysł, ale nie moje fasony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Fitam
![]() Wpadłam na 1 na rozgrzewkę. -------------------------------- Miałam dziś powalony sen. Śniło mi sie ze Ewa już chodziła do szkoły i w tej szkole Justyna uczyła plastyki (i miała jakieś 25-27 lat ![]() Powalone było natomiast to ze ja chodziłam po rodzicach dzieci z petycja do podpisania by Pani od plastyki zaprzestała praktyk z uczeniem malowania dzieci wszystkiego z 1 okiem. ![]()
#4835 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() może ja też jezdem powalona, ale mnie się zdaje, że to komplement :P suchaj, jeźli kotek-av się zagubił, to ja go mam i mogę podeslać wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale prócz obiadu potzrebuje miliona pzrkąsek zeby to wrzucic na stół i zeby starczyło od 16 do...mhh 4 nad ranem...i zeby resztki mozna było spożyc na sniadanie ![]() ![]()
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ad. 2 ja koteczka mam ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
grozi wypollizowaniem
|
to mi sie podob-chyba do czegos użyje
![]() http://www.garnek.pl/bunia/9976810/c...y-kawior-z-alg
#4839 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ja ci mogie całe menu łobmysleć ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Nindżopesz
|
Maja, fiesz co, jakies takie metro te chuopy na blogu
![]() Polly, ja polecam na przekaski: mozarella z pomidorem, bazylia i przyprawami salatka z tunczyka i rozne inne pasty wszelakie i pieczywo typu grzankowego chipsy, paluszki, ciasta i ciasteczka ![]() koreczki wszelakie awokado i cos co nie pamietam zawiniete w szynke parmenska postaw im chleba, nakroj szynek, kielbasek, serow, korniszkonkow, grzybkow i tym podobnych niech sobie robia kanapki EDIT: no i jajka, jak moglam zapomniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o własnie własnie -w tym kierunku ![]() obmysliłam juz 4 sałatki sledzie-3 rodzaje jaja-na pewno w sosie tatarkim i jeszcze jakies jedne bym chciała-te faszerowane to jak sie robi? i potrzebuje jesczze cos fajnego ![]() ![]() to poprosze inspiracje na priw ![]() ![]() ![]() jakas salatka by mi sie jeszcze przydała -tylko wykluczam ananasa
![]() |
#4842 |
Nindżopesz
|
A tak na marginesie, moge posiac panike jak goopia nastolatka, moge, moge?
![]() ![]() Otoz... przytylam WSZEDZIE! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() naumiałam się z tę i tą, trzeba dopasować do dalszego ciągu, czyli tę walkę, tą walką, chcę tę piękną koronkową bluzkę, itp. Cytat:
![]() łaj ifil? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a pasty wszelakie to jakie np? ja nigdy czegos takiego nie robiłam ![]()
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obiad: Rosół z kluskami, lub flaki ew. właśnie czerwony barszczyk z uszkami Pieczone udka ze smażonymi buraczkami, lub mizerią U nas jako przekąski zawsze zdają egzamin: Jajka z majonezem , jajka faszerowane pastą z kawiorem na łososiu. Mozarella z pomidorem polane pesto ze świeżymi listkami bazylii. Zwykły półmisek wędlin + pieczyste Ryba po grecku na deser zwykle robię babeczki nadziewana tym co akurat mam na stanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jaja z kawiorem na lososiu brzmią ekstra! -tylko obawiam sie ze nie bede potrafiła tego wytworzyc (moge poprosic o przepis na priw? to sie przyjrzę czy podołam logistycznie i finansowo) ![]()
![]() |
#4847 |
perfumowy zawrót głowy
|
U mnie jeszcze egzamin zdają małe klopsiki na zimno, zawsze je robię ostrzejsze niż normalne takie obiadowe oraz np. krążki kalmarów usmażone wcześniej i podawane na zimno.
A zapraszasz kogoś z wizażu? ![]()
#4848 | |
Zakorzenienie
|
o, aż 15 podglądaczy na grzędzie... dziwne, przeca nie ma hot tematów
![]() Cytat:
Wiedziałaś na co się decydujesz, to mi tu tera nie marudzić ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-06 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kobieto to nie tłuszcz to woda! Standardowe puchniecie ciążowe. 3. Tak wyeliminuj! ![]() ![]() ![]() Polly_: Nie wiem jakie preferencje maja gościa ale ja często robię "pochrupacz" w postaci: warzywa (ogór, seler naciowy, marchew, papryka itp.) pokrojone w słupki + dipy/sosy (czosnkowy+chrzanowy + z avokado lub bazylii). I koreczki sie zawsze sprawdzaja. Na koreczki idzie wszystko co jest w lodówce i da sie nabić na wykałaczkę (zółty ser, pleśniak, papryka, oliwki, szynka, kabanos, kiszony, konserwowy ogór, grzybki, itp.)
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-12-06 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Moze nas wszystkie? ![]() To goscie Polly podgladaja menu. Cytat:
![]() 2. uff, to dobsz. 3. no tak wiec umyslilam se, ze zdrowe tycie we w cionszy to wlasnie takie 8 kg a skoro juz mi skoczylo 4 to... ![]() Pewnie gadam jak Anja Rubik. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
grozi wypollizowaniem
|
to moi goscie-ciekawi co bedą jeśc na imprezie ![]() ![]()
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
perfumowy zawrót głowy
|
mam problem, kotka nagle nie chce jeść suchej karmy, a w hodowli podobno tylko to jadła.
daliśmy jej kilka razy inne przysmaki i teraz już nie chce chrupek, chodzi za mną i miauczy. Przetrzymać ją?
#4854 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Sprobuj przetrzymac, chociaz na mojego to nie podzialalo, wolal glodowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad. 2. ![]() ad3. No to dopsz! wymyśliłaś sobie jak trzeba (ale to 7-8 to tylko wyłącznie waga dziecka i farfocli a przytycie z którego nic nie pozostanie po porodzie to jest jakieś 10-12kg bo trochę to właśnie ta opuchlizna). Teraz może byc np. więcej właśnie przez nabieranie wody, skoro jednak sądzisz ze to sporo to porozmawiaj o tym z gin (zwłaszcza jak te miejsca swędzą). Ja w swojej cionszy tyłam do 8 miesiąca potem stanęłam w miejscu. I tez byłam przerażona bo w sumie poszło mi na plus 16 kg. Ale ja to mam problemy z nerkami i napuchłam wodą. W sumie po urodzeniu Ewy w ciągu 48h wysikałam 7 l. I 2 tyg. po porodzie wróciłam do wagi z przed dziecka. Co innego ze potem znów poszło w górę z powodu mojego obżarstwa ![]() Anji nie znam specjalista jest Gryxszard. ![]() --------------------- Właśnie mi się sąsiadka zemściła za wczorajsze mikołajki. Ał! moje czoło.
![]() |
#4857 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A o co chodzi z tym swedzeniem? Bo, kurde, mnie od jakiegos czasu WSZYSTKO swedzi od tylka po pachy, skora jest zaczerwieniona i sucha, lokcie starte zupelnie jak kolana Betty chociaz nic zbereznego nie robie, od wewnetrznej str rak cos jak uczulenie... Zwalalam wine na mroz/suche powietrze/pyl po remoncie a teraz mnie zaintrygowalas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny! wielkie dzieki za przepisy! teraz musze to ogarnac zeby nie ugotowac 3X tego samego
![]() red-tyc w ciąży powinno podobno procentowo-ok 20% wagi sprzed ciąży, chocia ja przytyłam równe 50% ![]() ![]() dziewczyny! przypominam o kuponach DUKA-teraz jest dobry moment na pozbycie sie ![]() po trzecie mialam sie pochwalic str 51 w dolnej przeglądarce str 54-55-czarno-białe z karafką
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-06 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() cuś dla Redsika Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-06 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.