![]() |
#4921 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() rozładowywanie agresji, ciekawe kiedy ją poniesie i dziecku się dostanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() muszę kozę nakarmic, a strasznie mi się nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi jakoś nie leży ![]() ![]() Ja dużo różnych rzeczy wiem ![]() Cytat:
![]() Chyba, że masz wypustkę międzynożną ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I niestety takim osobom ciężko jest wytłumaczyć, że postępują źle. Moja koleżanka znęca się nad królikiem. Urządziła mu głodówkę, bo babcia przekarmiała i był za duży. Odchudziła go do skóry i kości, masakra... Jak zaczął dojrzewać i wyczuwalnie znaczyć teren, to go całą jesień trzymała na balkonie, niezależnie od temperatury. Teraz często zwierzak siedzi w pustej klatce, dostęp do wody odcięty, bo za dużo sika, do siana też -bo mu się białe futerko na łapkach odbarwia ![]() Tłumaczymy z jej chłopem, że tak nie można, a ona nic z tego nie czai. Karmi go herbatnikami i jakąś mieszanką dla gryzoni... Opowiada tylko jaki to jej krolik jest grzeczny i nic nie niszczy, bo jak kiedyś spróbował, to mu wpieprzyła i się nauczył.... ![]() Polly - działa, aż sprawdziłam czy dla np: 150cm i 40kg wyliczy i się da. ![]()
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś będę tłumaczyć fakturę o kurnikach ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
a u mnie już od 8 jest trucie, że "leżysz i nic nie robisz!"
jak wstanę też nic nie robię ![]() i tu na Gryxa padł blady strach ![]()
#4927 | ||
Zakorzenienie
|
pięknie, moje ulubione - wziełam se na bierzmowaniu - nic z tego nie mam ale miałam możliwość decyzji to wybrałam takie jak zawsze chciałam Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
zaskórniaczki ot co |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
jeee... po długich poszukiwaniach znalazłam wreszcie film "Matka Joanna od aniołów"
![]() tu lece oglądac ![]()
#4929 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętaj, że praca, cierpienie i modlitwa uszlachetniają ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Kameno, Betty - szlag mnie trafia, gdy czytam o takich osobach! ![]() Idę się umyć, już czas chyba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |||
Zakorzenienie
|
Zapamiętam, że w Wigilię
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Żadnej Haliny nie będzie, ale za to może będzie jeszcze Heniek ![]() (albo nie jego zaproszę kiedy indziej ![]() Nie w niegrzecznego Mikołaja i zaje****ą Śnieżynkę ![]() Ty to masz życie ![]() ![]() Ale nie jakbym wstawała o 10 to by mnie łeb bolał od długiego spania jeszcze, to lepiej nie ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
tj cor ki ? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
ale dla 38 kg juz nie dziala ![]()
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
#4933 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
A! W ogóle zapomniałam sie pochwalić że idę dziś na krótki piwny plener nad Wisłę
![]() ![]() Cytat:
dlaczego miałaś paczkę na futrynie???? Cytat:
Cytat:
Cytat:
tłumaczyłam jej zanim wzięła kota żeby się zastanowiła, co kot może robić, że może sikać itp. dwulatka by tak nie potraktowała a zwierzę tak.. przy tłumaczeniach można się fajnych rzeczy naumieć, kiedyś tłumaczyłam patent o kapsułach identyfikacyjnych w krowach
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
grozi wypollizowaniem
|
moj TZ robi często korekty artykułów o endodoncji...i mnie potem racze szczegółami
![]() własnie bambluf nie widac-a mialo byc widac i widac bylo
#4935 |
ʞɐɯǝuɐ
|
dla ilu
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Jak się chce mieć w dwupaku dalej niedowagę taką jak przed ciążą, to tak.
Dziecku to może wcale nie zaszkodzić, ale matkę wyniszczy. Polly - no nie ma :cojest:
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-12-06 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | ||||||
BAN stały
|
U mnie się wyrównuje, bo mam i wypustkę, i wpustkę
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ale jak się o 4 rano spać kładę, to 10 to jeszcze noc dla mnie ![]() Cytat:
![]() Że "ukradzioną" niby? Czy "niefajną"? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam dzisiaj szybsza, właśnie zjadłam śniadanie ![]() będziesz mi składac życzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
grozi wypollizowaniem
|
ja w 8 klasie ![]() a w ciazy mialam niezły przybor masy 18 kg ![]()
#4941 | |
Zakorzenienie
|
yep,
niestety ale ja w przeciwieństwie do "niektórych" jak ludzie piniondz kcom dawać to biorę, ale tylko jak mnie przyciśnie jakoś z tłumaczeniami ciężko się "załapać" wszystkie oferty kcom doświadczonych i nie ma dyskusji nie płaczę z tego powodu bo i nie marzę o tym specjalnie - ale lepsze to niż korki - choć nie wiem co bym zrobiła gdybym nie znalazła sposobu na przetłumaczenie czegoś - pewnie zawsze sposób jest, mi napiszesz, ale czy na pewno ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
grozi wypollizowaniem
|
#4944 | |
Zakorzenienie
|
![]() Nieee, bistą ![]() Cytat:
![]() ![]() Lecę do pracy (mało ambitnej tym razem ![]() ![]() Do później, I hope ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, no to mnie nic nie będzie bo ja nie mam niedowagi - i nie grozi mi ona jeśli mnie jaka choroba nie dopadnie tfuuuuuuu tfuuuuuu przez lewe ramię Cytat:
a tego ryżuuuuuu ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- ale mam zawias to dziś ten mikołaj - kurcze ja wiecznie taka nie rozpieszczana - ostatni mikołaj był jak maiałm 6 lat chyba - potem się nie obchodziło bo jest gwiazdka, i tak jakoś mi latał i powiewał był |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
nie, bo przeca 2 wypustki masz
![]() Cytat:
![]() edit: na razie chyba najbardziej mi się spodobał tekst jednego księdza, że "kobiety mają w naturze skłonność do upadku" ![]() zajechaną ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-06 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a bomble chyba wyfotoszopowali Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
grozi wypollizowaniem
|
e nie...po prostu z kluski wysmukliłam sie w kobiete
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- zreszta ja nigdy nie byłam jakos szczegolnie chuda-na roku były chudsze laski ![]() a mamusia jak szla do slubu wazyła 36 kg ![]()
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi Mikołaj z tuszem na polikach dał dwie próbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a co do znalezienia sposobu - jak się nie da znaleźć w słowniku to zawsze można wyguglać, albo poszukać porady na forach tłumaczeniowych albo skonsultować się z osobą siedzącą w dziedzinie albo wymyślić - kiedyś miałam do przetłumaczenia w wykazie towarów do zgłoszenia znaku towarowego pińćset rodzajów segregatorów. wszystkiego przetłumaczyć się nie dało, wymyślałam ![]() zresztą czasem tłumaczenia są po tłumaczu jeszcze weryfikowane
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-06 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.